• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • messen- recht

Resultaten voor

Messen- recht - Import export

 1. RIGHI INOX

  Italië

  Verified by europages badge

  De firma Righi is gespecialiseerd in de vervaardiging volgens tekening van industriële snijbladen voor automatische machines, in het algemeen rondsnijbladen, rechte of gekartelde snijbladen en cutters. Snijbladen voor de voedingsmiddelenindustrie, vleesconservenfabrieken en voor verpakking. Snijbladen en stansmessen, glad of gekarteld, voor inpakmachines. Snijbladen voor de mechanische industrie, de meelindustrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de verpakkingsindustrie, plaatwerk, versnijding van schroot en afval.

 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRO COUPE INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen, recht, Cirkelzaagbladen, Messen - industrieel, mesbladen voor het snijden van plastic folie, mesbladen voor het snijden van schuurmiddelen, bladen voor hakwerk, koolstofbladen, bladen voor scheerapparaten, en bladen voor het snijden van groenten. Het is gevestigd in Roissy En Brie, Frankrijk.

 3. ECO-WOOD LLC

  Rusland

  ECO-Wood company is een bedrijf met een milieugerichte filosofie. Het bedrijf ontwikkelt in eigen beheer de productie van milieuvriendelijk wegwerpservies van berkenfineer zonder gebruik van chemicaliën of lijm. Alleen maar hout. ECO-Wood helpt bedrijven milieubewust te zijn. De onderneming reageert onmiddellijk op markttendensen en is bereid aanpassingen door te voeren om te voldoen aan de eisen van internationale partners en de vereisten van bepaalde landen. De producten van ECO-Wood zijn internationaal FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat de producten zijn gemaakt van grondstoffen die afkomstig zijn uit bossen waar het bosbeheer is gecertificeerd. Dat wil zeggen dat boseigenaren en bosbeheerders zich laten certificeren door FSC om aan te tonen dat zij hun bossen op verantwoorde wijze beheren. Een van de belangrijkste vereisten is de samenhang van de leveringsketen van bos tot consument. Zo wordt voorkomen dat hout van onbekende oorsprong, waaronder illegaal hout, in de bewakingsketen terechtkomt.

 4. TASEF

  België

  TASEF staat voor Techniek Algemene Slijp- en Freeswerken. Onze specialiteit is het vervaardigen en slijpen van industriële messen, het ontwerpen van cirkelzagen met hardmetaal en CNC freeswerken. Onze producten: - Rechte messen - Shreddermessen - Cirkelmessen - Diverse messen - Zagen & messen Isolatie - Hardmetaal - Zeven maalmolens. Onze diensten: - Slijpen - CNC-Frezen - Beleggen slijtage-onderdelen.

 5. Başkurt Makina

  Turkije

  Het bedrijf Başkurt Makina, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen, recht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - industrieel, Verpakkingen, Cirkelzaagbladen, Messen - industrieel, Verpakkingen, Cirkelzaagbladen, en slijpen van lemmets. Het is gevestigd in İstanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI

  Turkije

  Het bedrijf ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen, recht. Het is tevens aanwezig in de sectoren jachtmes, keukenmessen, Messen, en zakmessen. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 2. O.E.G. SRL

  Italië

  Het bedrijf O.E.G. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen, recht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen en bladen - industrieel, cirkelzaagbladen, Messen en bladen - industrieel, en getande mesbladen. Het is gevestigd in Seveso, Italië.

 3. KADUR

  Spanje

  Het bedrijf KADUR, en actief in de sector Messen voor papiersnijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - industrieel, Messen, recht, Messen en bladen - industrieel, Messen - industrieel, Messen, recht, Messen en bladen - industrieel, en bladen. Het is gevestigd in Castellar Del Vallès - Barcelona, Spanje.

 4. ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO

  Turkije

  Het bedrijf ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen, recht. Het is tevens aanwezig in de sectoren keukenmessen. Het is gevestigd in Yozgat Merkez, Turkije.

 5. JATTIN ENTERPRISES

  India

  Het bedrijf JATTIN ENTERPRISES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen, recht. Het is gevestigd in Sonipat, India.

 1. CARNEVALI S.R.L.

  Italië

 2. 'LAV.EL.GOMMA' SRL

  Italië

 1. BERGA SRL

  Italië

  Geschraapte en bijgeslepen precisie tandwieldrijfwerken. Bijgeslepen spieassen, rechte kegelwieldrijfwerken, tandheugels, trekfreeswerk. Diensten: Trekfreeswerk - vertanding voor afwikkelfrees - vertanding voor messen - rechte kegelvertanding - vertanding met spieassen - schraapwerk - bijslijpen van vertanding - in- en uitwendig bijslijpwerk - skiving.

 2. BFT HARTMETALL WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  BFT Carbide Tools staat voor de ontwikkeling en productie van precisiesnijgereedschap van het hoogste niveau. Het bedrijf, opgericht door Günter Bröker in 1987, heeft vandaag meer dan 60 mensen in dienst op de site Brande-Hörnerkirchen. Ons aanbod omvat hardmetalen messen voor snijtafels of plotters van Zünd, Roland, Aristo, AXYZ, Bullmer, Mimaki, Graphtec, Summa, Multicam, Esko Kongsberg, Ecocam, Kuris, Gerber, Mutoh, enz. Behoren tot onze productportfolio - net als speciale snijmachines voor chipkaarten, graveerfrezen, tweesnijdende frezen, rechts- of linksdraaiende frezen. Ultrasoon mes voor alle 5/16 '' - 24 UNF-opnamen zoals bijv. AGFM, Dukane, Kuris enz., of voor toepassingen in CFK vervolledigt het honingraatgamma ons brede standaardgamma. Een andere specialiteit zijn (ultrasone) messen en snijders op maat volgens klantspecifieke eisen.Hardmetalen messen met de geometrie volgens de respectieve eis tot 330 mm zijn geen probleem.

 3. TEMNO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TEMNO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren rechte mesbladen, en uitsnijmachines. Het is gevestigd in Settimo Milanese, Italië.