• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meststoffen en grondverbeteringsproducten

Resultaten voor

Meststoffen en grondverbeteringsproducten - Import export

 1. REKYVA, AB

  Litouwen

  Rekyva, SC is een van de grootste turfproducenten in de Baltische regio. De firma, gevestigd in Litouwen, produceert natuurlijke turf en professionele turfsubstraten voor zowel hobby- als beroepskwekers. Wij zijn erop voorbereid om ieder door de klant gevraagd mengsel te produceren. De turf van Rekyva AB is van het type hoogveen veenmosturf, ideaal voor het zaaien van diverse zaadsoorten alsmede voor de ontkieming en de groei van planten. Onze voornaamste producten: Natuurlijke witte/bruine/zwarte turf, turf met aangepaste pH, bemeste turf, professionele substraten. Verpakking: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 tot 6 cmb grote balen. Fracties: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Wij werken constant aan de modernisering, innovatie, updaten van onze machines en maken gebruik van hoge internationale beheernormen om één van de wereldwijde marktleiders te kunnen worden in de turf- en substraatproductie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor vragen, we helpen u graag!

 2. TECNOBELL SRL

  Italië

  Tecnobell is het resultaat van mensen die levenslange ervaring en inzicht hebben in de echte behoeften van de landbouwsector. Ze maken producten met een lage milieu-impact, met respect voor de natuur en volksgezondheid. Hun missie bestaat erin alle fenologische fasen van de gewassen te ondersteunen met speciale voeding die het resultaat is van voortdurend onderzoek en ontwikkeling, om de consument gezonder en schoner voedsel te garanderen. Tecnobell is gespecialiseerd in het creëren van producten met een lage impact op het milieu. De meest innovatieve laboratoriumapparatuur, de hoge zuiverheid van minerale en plantaardige grondstoffen en dat alles in combinatie met de verworven kennis, leiden tot speciale producten die nauwkeurig gereedschap worden in de handen van degenen die het juiste evenwicht moeten vinden. Tussen overvloedige en kwalitatieve productie, in overeenstemming met een duurzame ontwikkeling die effectief moet inspelen op een groeiende wereldwijde vraag naar voedsel.

 3. SENAPRO GMBH

  Duitsland

  Het verkoop- en marketingbedrijf SeNaPro® GmbH is een dochteronderneming van Carl Sebald Söhne KG, dat nu al meer dan 150 jaar actief is in de natuursteensector. om het vervolgens in optimale samenstelling beschikbaar te maken voor land- en bosbouw. Systemische knowhow en het consequente gebruik van uitsluitend natuurlijke productiecomponenten vormen de essentiële basis voor een succesvolle productstrategie in de toekomst. We zijn gecertificeerd door de Technical Inspection Association volgens DIN ISO 9001: 2008. De kerncompetenties van SeNaPro zijn de flexibele en snelle aanpassing aan de individuele behoeften van zijn complexe klanten.

 4. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Zweden

  Skandikem is een toonaangevende wereldwijde leverancier van gespecialiseerde chemische oplossingen voor diverse industrieën. In ons streven naar innovatie en duurzaamheid bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige chemicaliën en diensten die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten. Ons bedrijf is gebouwd op expertise, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Bij Skandikem begrijpen we het belang van chemicaliën als motor voor vooruitgang in verschillende sectoren. Onze gevarieerde productportfolio strekt zich uit over gebieden als farmaceutica, persoonlijke verzorging, industriële productie, landbouw en nog veel meer. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te ontwikkelen die hun processen verbeteren, de efficiëntie verhogen en groei stimuleren. Innovatie is de kern van onze activiteiten.We investeren in baanbrekend onderzoek en ontwikkeling om voorop te blijven lopen op het gebied van chemische vooruitgang. Door voortdurend nieuwe mogelijkheden te verkennen en grenzen te verleggen, willen we duurzame en milieuvriendelijke oplossingen ontwikkelen die aansluiten bij de veranderende behoeften van de industrieën die we bedienen. Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid kunnen we klanten over de hele wereld van dienst zijn.Met een robuust toeleveringsnetwerk en efficiënte distributiekanalen leveren we onze producten snel en betrouwbaar, ongeacht geografische grenzen. Skandikem is trots om bij te dragen aan het succes en de groei van onze klanten, zowel lokaal als internationaal.

 5. TECHSEALAB

  Frankrijk

  TECHSEALAB, een Bretons bedrijf, is gespecialiseerd in plantaardige biotechnologieën uit zee en van het land. TECHSEALAB maakt gebruik van technologieën voor: - het verwerken van originele bestanddelen (bestanddelen verkregen met behulp van onze eigen specifieke technologieën) in vloeibare, vaste of crèmevorm op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en afkomstig uit een uitzonderlijk gebied in het zuidelijke puntje van de Finistère, - het samenstellen van de eindproducten die voornamelijk bestemd zijn voor de landbouw. TECHSEALAB biedt natuurlijke alternatieven door het gebruik van algen en planten. Deze natuurlijke alternatieven voldoen aan de behoeften van onze klanten uit alle windstreken, wat ons streven tot het opbouwen van een internationale dimensie onderstreept. De TECHSEALAB producten zijn bestemd voor landbouwgewassen op grote schaal maar tevens voor wijnvelden, boomgaarden, kwekerijen en de tuinbouw...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AJ AGRO APS

  Denemarken

  Het bedrijf AJ AGRO APS, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Moeren, Pieren - mest, Vismeel voor vee en pluimvee, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Moeren, amandelen, Pieren - mest, Meststoffen, natuurlijke, en dierenvoer. Het is gevestigd in Roskilde, Denemarken.

 2. LEMCORE B.V.

  Nederland

  Lemcore B.V. is een internationaal handelsbedrijf en dienstverlener. Sinds de oprichting in Nederland in 2018, opereert het bedrijf Lemcore met een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk om maximale waarde te leveren aan al onze klanten. Een langdurige samenwerking met betrouwbare partners stelt ons in staat om producten te leveren tegen bijzonder voordelige voorwaarden waarmee we onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Lemcore is gespecialiseerd in het wereldwijd leveren van meststoffen, chemische producten en staalproducten, met name wapeningsstaven. We zijn vastbesloten om aan de eisen van onze klanten te voldoen en samen te werken aan voortdurende verbetering. Wij leveren op tijd hoogwaardige en scherp geprijsde producten aan onze klanten. Lemcore is gevestigd in het hart van Europa, in Nederland, de plek die al sinds de oudheid een onveranderlijk wereldwijd handelscentrum is. Gericht op de snelle levering met een kwaliteitscontrole, speelt ons bedrijf de rol van de brug tussen leveranciers en klanten en zorgt het voor alle kwesties met betrekking tot talen, normen en tijdzones. Wij verbinden de juiste klanten met de juiste goederen. Lemcore is een prestatiegericht bedrijf dat streeft naar continue verbetering. We beschouwen onszelf als kosmopolitisch, wat op zijn beurt een interculturele houding, tolerantie en een fatsoenlijke en respectvolle houding impliceert.

  Alle producten voor "meststoffen en grondverbeteringsproducten"

 3. BIOCOMPIG BV

  Nederland

  BIOCOMPIG is een bedrijf wat actief is in de bemiddeling en advisering van organische mestkorrels op de europeese en wereld markt. Wij adviseren en beleveren zowel de akkerbouw , tuinbouw als biologische tak van deze agrarische bedrijven. De organische mestkorrels worden conform de wettelijke normen en waarden geproduceerd en uitgeleverd, wij kunnen het jaar rond homogene producten leveren, via BIGBAGS, zak goed [25 kg] of bulk [blaas / kiep].

 4. GT MATERIALS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GT MATERIALS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 5. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusland

  BioEra company produceert en verkoopt bio-producten voor gewasbouw, inclusief wormencompost - bio-mest, gewasbeschermingsmiddelen op basis van schimmels en bacteriën, zuivere aminozuren, evenals bacteriële mestproducten en grondverrijkers. Het bedrijf levert sinds 2016 zijn producten aan de Russische markt en heeft vanaf 2022 zijn markt uitgebreid naar de omringende landen (Servië, Wit-Rusland, Georgië, Kazachstan, Oezbekistan, Kirgizstan). Het bedrijf is tevens actief binnen het onderhandelen voor het starten van leveringen naar Afrikaanse landen. De onderneming produceert en levert: Zaadbehandelingen; - Bladvoeding; - Middelen om de grond vruchtbaar te maken of te houden (inclusief grondherstel); - Regenwormen voor afvalverwerking en productie van biologische humus; - Uitrusting voor wormcompost en de productie van biohumus; - Vaste biohumus; Bacteriële samenstellingen (biofungicide, samenstellingen voor het fixeren van stikstof, fosfor en kalium). BioEra biedt een waaier aan diensten voor de gewasontwikkeling dankzij het leveren van hoogwaardige samenstellingen. De specialisten van het bedrijf ontwikkelen toepassingsschema's, houden toezicht op de resultaten en controleren het volledige toepassingsproces van de toegediende samenstellingen.

 1. PILLAERT MESTSTOFFEN

  België

  Pillaert Meststoffen is een van de leidende groothandels in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende streken. Via onze verdelers vermarkten wij de producten van belangrijke kunstmest-producenten zoals daar zijn Yara, Kali & Salz, Lhoist, DSM, Alzchem, ICL, Prayon, etc... Opslag & logistiek Wij hechten veel belang aan efficiënte en snelle logistiek en zijn daar ook voor uitgerust. Wij beschikken over een centraal gelegen distributiecentrum in Gent-Zwijnaarde en desgewenst kunnen wij onze producten voor u stockeren in onze loodsen en op afroep leveren. Daartoe beschikken wij over 9000m² opslagruimte met een opslagcapaciteit van +/- 35.000T en ruim voldoende laadcapaciteit (zie pagina Logistiek). Mengen & verpakken Met onze performante blendinstallatie kunnen wij de door u gewenste bulk blend-formules op maat aanbieden. Wij garanderen een product op basis van kwaliteitsingrediënten en met een precieze samenstelling. Dankzij onze volautomatische opzak- en palletiseerinstallatie kunnen wij onze producten eveneens in diverse verpakkingen aanbieden; van Big Bags 600kg tot zakken van 25kg. Advies In samenwerking met de Bodemkundige Dienst van België, bieden onze specialisten u deskundig advies aan ivm oordeelkundige bemesting.

 2. ETS HUON

  Frankrijk

  ETS HUON: fabrikant van organische meststoffen, bemestingsmiddelen en grondverbeteringsmiddelen - biologische en gewone assortimenten. De organische meststoffen Huon worden ontwikkeld met zeer veel respect voor de natuur. De grondstoffen van onze meeste meststoffen zijn in overeenstemming met het lastenboek van de biologische landbouw. Dankzij onze methode gebruikt voor het composteren (met temperatuurstijging tot 70°C) en koud granuleren wordt onze compost gehygiëniseerd zonder aantasting van de microbiële activiteit.

 1. PHYTOFER

  België

  Phytofer is een jong, dynamisch en flexibel bedrijf, gespecialiseerd in gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en smart farming. Als klant kan u rekenen op een volledig assortiment, snelle service, scherpe prijzen en een professionele begeleiding. Of u nu particulier (B2C) of ondernemer(B2B) bent in sierteelt, tuinaanleg, landbouw, fruitteelt, groenteteelt, biologische teelt, urban farming danwel golf/landscape, ons assortiment tracht op al deze noden een antwoord te bieden met als focus "GROEI" ! Maximaliseren van opbrengst: Met kwaliteitsvolle meststoffen en gewasbescherming een hogere gewasopbrengst realiseren Milieuvriendelijk: Hoge opbrengsten en duurzaamheid gaan hand in hand Optimaal gebruik: Voor optimale resultaten is een juiste aanpak voor bemesting en gewasbescherming nodig Wereldwijde voedselzekerheid: Door groei van de wereldbevolking is 71% meer voedsel nodig tegen 2050 Meststoffen en voedingsproducten: Maximaliseer gewasopbrengsten met onze lijn van kosteneffectieve en krachtige inputs. Gewasbescherming Bescherm uw gewassen tegen ziekten, onkruid en ongedierte met het beste advies en productaanbod dat beschikbaar is in de branche. Ongediertebestrijding Het bestrijden van plagen verdient de juiste aanpak. Bekijk daarom snel ons volledige assortiment van bestrijdingsproducten en lees de handige tips voor een succesvolle plaagbestrijding.

 2. BIO SERVICES INTERNATIONAL

  België

  Bio Services International is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler op het terrein van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen. We zijn actief op talrijke domeinen: insecten- en ziektebestrijding, bemesting, pet-care, vijver, zwembad, tuinmeubelen, ... In enkele jaren tijd bouwde BSI een indrukwekkende portefeuille producten uit. BSI onderscheidt zich op tal van punten: - Maximale verticale integratie: eigen afdelingen research, ontwerp, marketing en eigen productie, verpakking en distributie - Unieke oplossingen: het assortiment van BSI bevat tientallen unieke specialiteiten - Doorgedreven ontwikkeling van ecologische producten. BSI is sterk internationaal gericht en richt zich naast de Belgische thuismarkt met succes op Nederland, Frankrijk en Duitsland. BSI heeft een zeer consumentgerichte aanpak met attractieve verpakkingen en displays, sterke in-store-communicatie, folders en brochures, ....

 3. EDAGUM SM RUS LLC

  Rusland

  Edagum SM Rus LLC is een fabrikant van biologische meststoffen onder het EDAGUM® merk, waarvan de topkwaliteit en de efficiëntie bevestigd zijn door onderzoek van meer dan 30 Russische en internationale onderzoeksinstituten. EDAGUM®SM mest is een natuurlijke groeistimulator voor planten en een bodemverrijker gemaakt van milieuvriendelijke plantaardige materialen. het is een mix van humus (40-50 g / l) en een biomeststof (15 types bacteriën), wat garant staat voor hoogwaardige efficiëntie: tot 50% meer oogst, tot 40% besparingen op minerale meststoffen en pesticiden. Het EDAGUM®SM voedingsadditief is gemaakt van een mix van diverse types natuurlijke grondstoffen en wordt gebruikt om het rendement te verbeteren en ziektes te verminderen bij vee, pluimvee en aquacultuur. Verbetert de kwaliteit en de milieuvriendelijkheid van de producten. Een uitmuntend alternatief voor antibiotica.

 4. BUCOMAT

  België

  Het onderzoek in de landbouw (introductie van de aardappel, creatie van hybride tarwe, opbrengstverhoging van suikerbieten) en tuinbouw werd bij het Vilmorin-geslacht generatie na generatie met de paplepel ingegeven. De lijst van de technische, literaire en artistieke bijdrage door de Vilmorin-dynastie is op zijn minst impressionant. Zij hebben er ook voor gezorgd dat het bedrijf Vilmorin wereldleider is op gebied van tuinbouwplantenveredeling. Het zijn de door Vilmorin veredelde rassen die het assortiment zo uniek maken. Sinds 20 jaar werd het productengamma uitgebreid van zaden naar alle "groene" producten voor de tuincentra. Gazons, meststoffen en potgronden maken nu ook deel uit van het ganse assortiment. Vilmorin wordt in België verdeeld door het in 1981 opgerichte bedrijf "Bucomat" uit Deinze.

 5. PRESTO DURPES, UAB

  Litouwen

  PRESTO DURPES UAB levert turf en vervaardigt diverse turfmengsels. De firma is geïnteresseerd in samenwerking met groothandelaars alleen. Onze firma bereidt turfmengsels in overeenstemming met de eisen van de klant. De voornaamste producten: organische veenturf, veenturf voor groentetuin, veenturf voor vruchtentuin, substraten voor bloemen.

 6. STOLLER EUROPE SLU

  Spanje

  Stoller is een multinational, gespecialiseerd in de fysiologie en plantenvoeding. Sinds meer dan 42 jaar ontwikkelt en biedt het innovatieve oplossingen in termen van kwaliteit gericht op verbeterde productiviteit van planten.

 7. VAN ISRAEL

  België

  De nv Van Israel uit Geraardsbergen is fabrikant, importeur en exporteur van: potgrond, vaste en vloeibare minerale meststoffen en organische meststoffen, boomschors, turf, bodemverbeterende middelen, graszaad, aarde en lava.

 8. FA. R. DE REGT

  Nederland

  Bemesting van uw akkers met dierlijke meststoffen vergroot de opbrengst van uw oogst van graan, mais en andere akkerbouw of groente teelten. Ook bemesten van weilanden, sportvelden, parken, golfbanen met dierlijke mestkorrels verbeterd de groei en gezondheid van de grasmat. Wij bieden te koop aan: vaste dierlijke meststoffen, mestkorrels. Deze producten zijn geschikt voor gebruik in uw land.Wij vragen: veevoer in de vorm van tarwekorrels, lucerne. En producten als zaagsel en stro.

 1. DBT AS

  Estland

  AS DBT, opgericht op 10 juni 1997, biedt opslagruimte voor bulk meststoffen en laad-, los- en overlaaddiensten. De eerste steen van de AS DBT terminal werd gelegd in de Haven van Muuga op 17 februari 1998. Hoewel het bedrijf met niets is begonnen, werd er in minder dan een jaar een moderne en high-tech terminal voor droge bulk goederen gebouwd. De terminal werd ingewijd in december 1998.

 2. VIANO

  België

  Wij bieden een mooi, ruim assortiment aan producten voor gazon, moestuin en siertuin. Meer dan 65 jaar ervaring in meststoffen heeft geleid tot een hoge productiekwaliteit, een reeks belangrijke productinnovaties en een uitstekende service: Potgronden, organische meststoffen voor gazon, moestuin, buxus & hagen, perken & bloemen en terras & kamerplanten.

 3. PELTRACOM

  België

  Peltracom is al 30 jaar actief in de tuinbouwsector en telt 400 werknemers. Peltracom levert meer dan duizend verschillende met zorg samengestelde potgronden. Ons breed assortiment van potgronden is bekend onder het merk Peltracom voor de professionele markt en Agrofino voor de hobbymarkt. Naast potgronden produceert en verkoopt Peltracom eveneens turf, schors en bodemverbeteraars.

 4. SAP INTERNATIONAL CORPORATION

  België

  SAP International Corporation SA is actief in de vervaardiging van meststoffen, agiochemicaliën, diervoeding en medische producten en als onafhankelijke export handel bedrijf of als de exclusieve export kantoor van diverse Belgische en buitenlandse fabrikanten. SAP International biedt: farmaceutische grondstoffen, hulpstoffen, instrumenten en apparatuur, staal, metaal en non-ferro, desinfecteermiddelen en hygiëneproducten, chemicaliën voor de volksgezondheid, …

 5. COMPO

  België

  Compo biedt alles wat u nodig heeft voor uw planten. Potgrond, vloeibare meststoffen, gazon en tuin meststoffen, producten tegen onkruid en groene aanslag, en tegen ziekten en insecten, en ten slotte producten tegen ongedierte.

 6. MEVOGRO PRODUCTS

  België

  Mevogro Products is een groothandel in meststoffen, houtskool, graszoden & zaden, dooizout en anderen producten, zowel in kleine of grotere verpakking, alsook los. Het bedrijf richt zich voornamelijk op tuincentra's en grote ketens maar ook tuinaanleggers behoren tot de klanten van het bedrijf.

 7. SUNPLANT

  België

  Vloeibare kwaliteitsmeststoffen voor Bloei, Buxus, Buxus, Citrus, Groene Planten, Olijven & Vijgen, Orchidee, Palmen, Surfinia, Universeel, Vruchtgroenten.

 8. MEDITERRÁNEA DE AGROQUÍMICOS

  Spanje

 9. FIBRE VERTE SARL

  Frankrijk

 10. ALTAS GUBRE MADENCILIK TARIM INSAAT EMLAK SAN

  Turkije

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Meststoffen en grondverbeteringsproducten - Import export

Aantal resultaten

1.729 Bedrijven