• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metaalconstructies - licht

Resultaten voor

Metaalconstructies - licht - Import export

 1. HORGES GMBH LAGERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij produceren en leveren kwalitatief hoogwaardige stalen rekken tegen aantrekkelijke prijzen. Wij produceren al meer dan 25 jaar hoogwaardige rekkensystemen in Thüringen.Bij ons vindt u op kwaliteit geteste stalen rekken, magazijnstellingen, opslagrekken en archiefrekken voor magazijnen, werkplaatsen en archieven. Wij bieden onze opberrekken aan in verzinkte of extra geplastificeerde versies.Wij bieden oplossingen voor industrie, handel, ambacht en archieven.Steekrekken en schroefrekken worden individueel voor u gecreëerd en doorgaans binnen 48 uur geleverd.Bij ons krijgt u voor bijna elk type goederen speciale schappen en schappen.Ook plannen wij graag uw gehele magazijn.Tot ons productenpalet behoren o.a.: Archieflegborden, opslagrekken, speciale rekken voor diverse toepassingen, heavy-duty reksystemen, rekinstallaties, laboratoriumrekken van RVS.

 2. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In de Strijders, die de ster afbeelding van ORION weergeeft, zien we de juiste leidende figuur, dat ons de nodige steun in tactische, operationele en strategische vaardigheden geeft. Een sterrenbeeld als een naamgeving was en is voor ons een verbintenis om de toekomst in het heden te behandelen. De ontwikkeling van de ORION bouwsystemen en ORION stadsmeubilair houdt sinds haar oprichting in 1980, tot 1995, dat gelijke tred hout met de van ons bewerkte marktsegment 'stadsmeubilair'. Verandering en mode beschouwen we hiermee niet als een constante, maar begrijpen de variabiliteit die inherent zijn aan de voorwaarden als een stimulans voor onze ambitie om te voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten met voldoende productontwikkelingen en een neus om de concurrentie altijd voor te zijn. Daarom geldt het principe "van de markt, naar de markt" voor onze ontwikkelingen. Ons doel is sinds altijd het bepalen van nieuwe normen in innovatieve stadsontwerpen als een trendsetter en de daarbij passende klanten te werven.

 3. BASE GROUP SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  We produceren metalen constructies voor uiteenlopende industrieën. We zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het handmatig en automatisch lassen van staal, lassen van roestvrij staal en lassen van aluminium. Onze productieprocessen voldoen aan de normen ISO 3834-2, EN 1090-2, EN 1090-3 en EN 15085-2. Productie voor een groot aantal industrieën: Met name HVAC constructies, scheepvaart, offshore, railtransport, energie, levensmiddelen, afvalverwerking, design voor de bouw, in prefab en tevens montage van accessoires voor open haarden.

 4. VAN EYCKEN - METAL CONSTRUCTION

  België

  Verified by europages badge
 5. FRANCKE-ART

  Polen

  Verified by europages badge

  Fabrikant van staalconstructies en producten voor binnenlandse en buitenlandse markten. Wij bieden lasdiensten voor lichte constructies en staalelementen met behulp van MIG / MAG-methoden. Wij bieden diensten op het gebied van het buigen van buizen, profielen en smeden. We gebruiken de poedercoating methode. Wij vervaardigen metalen en stalen constructies: frames en poten van tafels voor de meubelindustrie, rijkelijk versierde smeedijzeren poorten voor de bouwindustrie. Redelijke prijzen, punctualiteit en de hoogste kwaliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. FER & NOX

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FER & NOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstsmeedwerk, Smeedijzer voor bouw en industrie, Metaalconstructies - licht, Hekken en afrasteringen, Kunstsmeedwerk, Smeedijzer voor bouw en industrie, Metaalconstructies - licht, en Hekken en afrasteringen. Het is gevestigd in Evere, België.

 3. SDG GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SDG GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Schwalmtal, Duitsland.

 4. HACHMANN ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HACHMANN ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Neustadt, Duitsland.

 5. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRATELLI BERTUZZI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, spoelen, ontwerp van staalskeletten, Precisiemechanica, en lichte metaalconstructies. Het is gevestigd in Gardone Val Trompia, Italië.

 1. GAL-STEEL

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GAL-STEEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinmeubels, Meubelen - metalen, Afrasteringen, Tribunes, balustrades, Glazen balustrade, houten trappen, Tuinmeubels, en kantoormeubels. Het is gevestigd in Zielona Gora, Polen.

 2. TEKSAM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEKSAM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Bergisch Gladbach, Duitsland.

 1. SVS POLLERSYSTEME

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SVS POLLERSYSTEME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Gotha, Duitsland.

 2. OFFICINE BERTAZZON SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OFFICINE BERTAZZON SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen skeletbouw, Plaatwerkerij - industrieel, buigen van metalen buizen, industriële keten, Metalen skeletbouw, kalanderen metalen, Plaatwerkerij - industrieel, snijden van staalplaten, en veiligheidsladders. Het is gevestigd in Vidor, Italië.

 3. FR. PIPER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FR. PIPER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Stemwede, Duitsland.

 4. SCHERER METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHERER METALLTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Mömbris, Duitsland.

 5. ECKERT & GRAF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECKERT & GRAF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Rielasingen, Duitsland.

 6. BELLERI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BELLERI S.R.L. UNIPERSONALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren cnc ponsen, mechanische machinale bewerking, buiging aluminium platen, en zware metaalconstructies. Het is gevestigd in Cazzago San Martino, Italië.

 7. TK ABSPERRTECHNIK INH.: THOMAS KARSCHAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TK ABSPERRTECHNIK INH.: THOMAS KARSCHAU, is een Distributeur, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Lünen, Duitsland.

 8. PACH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PACH GESELLSCHAFT M.B.H., is een Dienstverlener, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 1. SPANNVERBUND BAUSYSTEME GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPANNVERBUND BAUSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. NET D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NET D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, Lassen van staal en metaal, Buigen - staal- en metaalbewerking, Bevlokken - staal en metaal, Afgewerkte producten van metaal, Metaalconstructies - licht, Plaatwerkerij - industrieel, Lassen van staal en metaal, en Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 3. NAIDEKA, UAB

  Litouwen

  NAIDEKA, UAB is een onderneming actief in metaalbewerking: CNC-bewerking, CNC-frezen, CNC-buigen, CNC-snijden, CNC-ponsen, CNC-plasmasnijden, vlamsnijden, CNC staalplaat bewerking, CNC vervaardiging en bewerking in opdracht, metaalbewerking, staal lassen, assemblage van onderassemblages, vervaardiging van gereedschap, van apparatuur, metaal stampen, vervaardiging van gelaste constructies, plaatwerk stampen (koud perswerk), lassen van staal, galvanische behandeling, galvanische coating, warmtebehandeling, productie gelaste structuren.

 4. BIOMEKAT INDUSTRIAL METALLIC CONSTRUCTIONS

  Griekenland

  Ons bedrijf BIO.ME.KAT. EVRENIADIS AVRAAM is in de handel van metalen industriële constructies, en produceert pre-engineering stalen gebouwen, stalen frames, industriële kranen, bouwen van fotovoltaïsche panelen op daken of industriële parken, fabriek metalen gebouwen, metalen modulaire huizen en voorziet van sleutelklare projecten. Als onderdeel van een uitbreidingsproject zijn wij op zoek naar samenwerkingen met bouwbedrijven in de Balkan landen en in Afrika.NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR AL UW INDUSTRIËLE METALEN CONSTRUCTIES

 5. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Turkije

  OM Global Trade Co. Ltd. springt in op de vraag van de internationale markt dankzij plaatselijke fabrikanten in de koolstofstaalindustrie en biedt vlot verlopende import handelingen voor internationale bedrijven. Als groeiend bedrijf, streven wij ernaar internationale bedrijven te helpen de juiste producten van topkwaliteit tegen een goede prijs te verkrijgen. Onze grootste leverancier van vele andere is Erkare Metal Products Inc., een draad- en staalproductenfabrikant met tientallen jaren ervaring in de sector. Dankzij een breed aanbod leveranciers, bieden wij onze ervaring in staalproducten op maat en bedrijfsklare oplossingen voor uw projecten voor staalconstructies of omheiningen. Wij hebben betrouwbare leveranciers en talloze opties voor uw behoeften, zoals: •Staalstructuren projecten • Rasterwerk omheiningen projecten •Tijdelijke omheiningen•BTO en CBT types scheermesprikkeldraad •Prikkeldraad •Draadgaas •3D- en 2D-draadgaaspanelen •Metalen hekken voor voertuigen en voetgangers •Montage-onderdelen voor zonnepanelen •Stalen accessoires en fabricage voor windturbines •Mobiele oplossingen voor menigtecontrole en bewaking •Heavy Duty schappensystemen voor magazijnen •Relingen voor snelwegen of projecten op maat Ons netwerk en de integratie met leveranciers maken flexibiliteit in het kiezen van leveranciers mogelijk en bieden onze klanten georganiseerde en eenvoudige importhandelingen. Met onze inzet en stabiele en reactieve aanpak, beperkt u het risico van het importeren bij willekeurige leveranciers en ervaart u het gemakt van samenwerking met OM Global Trade.

 6. STRUCTA GEOMETRIA, UAB

  Litouwen

  We zijn gespecialiseerd in het plannen en het fabriceren van geodesische koepels en unieke constructies met een vrije geometrische vorm.. We voorzien van het design, de berekening van de offertes, de fabricage van constructies en installatieservices.We adviseren, zorgen voor de vormgeving, produceren en assembleren talrijke geometrische vormen van gebouwen.We fabriceren talrijke producten van metaal, hout, PVC-blad, glas en composiet in overeenstemming met de tekeningen die door de klant zijn overhandigd: metaalconstructies, afrasteringen, relingen, trappen en andere individuele producten.

 7. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Ons uitgangspunt is om mensen met onze producten te beschermen en om ervoor te zorgen dat de omgang met machines veilig is. Bovenal is het belangrijk dat iedereen kan profiteren van het gebruik van onze systemen en diensten en daardoor tevredenheid voor zichzelf of bij zijn klanten creëert. Wij zien onze klanten als individuen. Dus streven wij ernaar de behoeften van onze partners en systeemoverschrijdend samenwerkingsproces over te nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze klanten en dat is waarom wij hechten aan een hoge kwaliteitsnorm die alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en geteste componenten in TIEMANN beschermingssystemen gebruikt. Dit is altijd een voordeliger alternatief op de lange termijn. We weten dat wanneer zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten willen voldoen, dit afhankelijk is van de creativiteit, vaardigheden, diversiteit en het teamwork van onze medewerkers.

 8. OTTO WEISLEITNER GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Wij ontwerpen en bouwen machines en speciale machines voor en volgens de behoeften van onze klanten.Sinds de jaren 90 werken we met CAD-werkstations. We zijn bekend met Autodesk-producten en op onze CNC-draaibanken produceren we componenten van klein tot groot, max. ø760x3.100 mm.Of het nu gaat om losse onderdelen, kleine series of massaproductie, wij zijn de juiste partner voor u! We hebben veel ervaring in het frezen van: - Staal, gehard staal en NIRO-materialen. - Lichte metalen zoals aluminium en titanium. - Poeder-metallurgische componenten gemaakt van Ti, Al, Cr, Mo, Nb, enz., evenals materiaalcombinaties daarvan. - Kunststoffen - PVC, PTFE, PE, PA en nog veel meer - 3-assige, 4-assige en 3D-bewerking. - creatie van CAM-programma's/Hypermill, Release 2018. - Planning en bouw van armaturen.- Productie van losse onderdelen tot seriële verwerking .Wij bouwen waterstraalsnijapparatuur.

 9. WOERTZ AG

  Zwitserland

  Woertz staat voor kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie. Moderne gebouwen zijn complexe systemen die veel eisen onder één dak moeten combineren. Bouwers en investeerders eisen energie-efficiëntie, functionaliteit, modulariteit en flexibele gebruiksmogelijkheden.Projectplanning en uitvoering moeten daarom voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.Daarnaast is er een grote tijds- en kostendruk.Dit alles daagt beide uit: Mens en technologie.. Overal waar het een uitdaging wordt, ondersteunen we onze klanten met intelligente oplossingen.Als toonaangevende fabrikant van complete installatiesystemen en componenten voor elektrische installatietechniek staan ​​wij voor kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie en hebben wij een breed scala aan verschillende technologieën onder één dak.Dit stelt ons in staat om aan de behoeften van de klant te voldoen met een breed scala aan producten en systemen die aan de behoeften voldoen.Wat van Woertz komt, is besparend, esthetisch en betrouwbaar op lange termijn.

 10. DREMEC BEFESTIGUNGSELEMENTE GMBH

  Duitsland

  Het is het doel van ons bedrijf, met onze klanten een op vertrouwen gebaseerde samenwerking op te bouwen en u als partner met expertise en ervaring te adviseren. Daarnaast willen we niet alleen met behulp van state of the art technologie en logistiek, maar ook door onze schat aan ideeën tot de beste in de industrie behoren. De wensen en de tevredenheid van onze klanten staan voor ons op nummer een. Elke werknemer heeft de opdracht om met persoonlijke inzet en op schema de bestellingen uit te voeren. Orde en netheid op alle gebieden van het bedrijf getuigen van de hoogste kwaliteit van onze gehele oeuvre en alle producten. Een besparende opslagfaciliteit en beschikbaarheid van grondstoffen en afgewerkte producten maken een continu productieproces en beschikbaarheid voor levering mogelijk. Onze internationale aanwezigheid via handelspartners biedt u een optimale service en betrouwbaarheid.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Metaalconstructies - licht - Import export

Aantal resultaten

33.908 Bedrijven