• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • metaalconstructies - licht

Resultaten voor

Metaalconstructies - licht - Import export

 1. HORGES GMBH LAGERTECHNIK

  Duitsland

  Wij produceren en leveren kwalitatief hoogwaardige stalen rekken tegen aantrekkelijke prijzen. Wij produceren al meer dan 25 jaar hoogwaardige rekkensystemen in Thüringen.Bij ons vindt u op kwaliteit geteste stalen rekken, magazijnstellingen, opslagrekken en archiefrekken voor magazijnen, werkplaatsen en archieven. Wij bieden onze opberrekken aan in verzinkte of extra geplastificeerde versies.Wij bieden oplossingen voor industrie, handel, ambacht en archieven.Steekrekken en schroefrekken worden individueel voor u gecreëerd en doorgaans binnen 48 uur geleverd.Bij ons krijgt u voor bijna elk type goederen speciale schappen en schappen.Ook plannen wij graag uw gehele magazijn.Tot ons productenpalet behoren o.a.: Archieflegborden, opslagrekken, speciale rekken voor diverse toepassingen, heavy-duty reksystemen, rekinstallaties, laboratoriumrekken van RVS.

 2. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Duitsland

  In de Strijders, die de ster afbeelding van ORION weergeeft, zien we de juiste leidende figuur, dat ons de nodige steun in tactische, operationele en strategische vaardigheden geeft. Een sterrenbeeld als een naamgeving was en is voor ons een verbintenis om de toekomst in het heden te behandelen. De ontwikkeling van de ORION bouwsystemen en ORION stadsmeubilair houdt sinds haar oprichting in 1980, tot 1995, dat gelijke tred hout met de van ons bewerkte marktsegment 'stadsmeubilair'. Verandering en mode beschouwen we hiermee niet als een constante, maar begrijpen de variabiliteit die inherent zijn aan de voorwaarden als een stimulans voor onze ambitie om te voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten met voldoende productontwikkelingen en een neus om de concurrentie altijd voor te zijn. Daarom geldt het principe "van de markt, naar de markt" voor onze ontwikkelingen. Ons doel is sinds altijd het bepalen van nieuwe normen in innovatieve stadsontwerpen als een trendsetter en de daarbij passende klanten te werven.

 3. BASE GROUP SP Z O.O.

  Polen

  We produceren metalen constructies voor uiteenlopende industrieën. We zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het handmatig en automatisch lassen van staal, lassen van roestvrij staal en lassen van aluminium. Onze productieprocessen voldoen aan de normen ISO 3834-2, EN 1090-2, EN 1090-3 en EN 15085-2. Productie voor een groot aantal industrieën: Met name HVAC constructies, scheepvaart, offshore, railtransport, energie, levensmiddelen, afvalverwerking, design voor de bouw, in prefab en tevens montage van accessoires voor open haarden.

 4. FRANCKE-ART

  Polen

  Fabrikant van staalconstructies en producten voor binnenlandse en buitenlandse markten. Wij bieden lasdiensten voor lichte constructies en staalelementen met behulp van MIG / MAG-methoden. Wij bieden diensten op het gebied van het buigen van buizen, profielen en smeden. We gebruiken de poedercoating methode. Wij vervaardigen metalen en stalen constructies: frames en poten van tafels voor de meubelindustrie, rijkelijk versierde smeedijzeren poorten voor de bouwindustrie. Redelijke prijzen, punctualiteit en de hoogste kwaliteit.

 5. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FER & NOX

  België

 2. GAL-STEEL

  Polen

 3. SVS POLLERSYSTEME

  Duitsland

 4. HACHMANN ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

 5. TEKSAM GMBH

  Duitsland

 1. SDG GBR

  Duitsland

 2. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Italië

 1. OFFICINE BERTAZZON SPA

  Italië

 2. FR. PIPER GMBH & CO KG

  Duitsland

 3. SCHERER METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. RIEDEL GMBH

  Duitsland

 5. ECKERT & GRAF GMBH

  Duitsland

 6. MARCO BECKER BECKER INDUSTRIE SERVICE

  Duitsland

 7. BELLERI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italië

 8. M.D.F. S.R.L.

  Italië

 1. NET D.O.O.

  Slovenië

 2. PACH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 3. SPANNVERBUND BAUSYSTEME GMBH, IN ZUSAMMENARBEIT MIT WAAGNER-BIRO STAHLBAU AG

  Oostenrijk

 4. TK ABSPERRTECHNIK INH.: THOMAS KARSCHAU

  Duitsland

 5. RONDOGARD OHG - WINTERGARTENSYSTEME

  Duitsland

 6. BIOMEKAT INDUSTRIAL METALLIC CONSTRUCTIONS

  Griekenland

  Ons bedrijf BIO.ME.KAT. EVRENIADIS AVRAAM is in de handel van metalen industriële constructies, en produceert pre-engineering stalen gebouwen, stalen frames, industriële kranen, bouwen van fotovoltaïsche panelen op daken of industriële parken, fabriek metalen gebouwen, metalen modulaire huizen en voorziet van sleutelklare projecten. Als onderdeel van een uitbreidingsproject zijn wij op zoek naar samenwerkingen met bouwbedrijven in de Balkan landen en in Afrika.NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR AL UW INDUSTRIËLE METALEN CONSTRUCTIES

 7. STRUCTA GEOMETRIA, UAB

  Litouwen

  We zijn gespecialiseerd in het plannen en het fabriceren van geodesische koepels en unieke constructies met een vrije geometrische vorm.. We voorzien van het design, de berekening van de offertes, de fabricage van constructies en installatieservices.We adviseren, zorgen voor de vormgeving, produceren en assembleren talrijke geometrische vormen van gebouwen.We fabriceren talrijke producten van metaal, hout, PVC-blad, glas en composiet in overeenstemming met de tekeningen die door de klant zijn overhandigd: metaalconstructies, afrasteringen, relingen, trappen en andere individuele producten.

 8. NAIDEKA, UAB

  Litouwen

  NAIDEKA, UAB is een onderneming actief in metaalbewerking: CNC-bewerking, CNC-frezen, CNC-buigen, CNC-snijden, CNC-ponsen, CNC-plasmasnijden, vlamsnijden, CNC staalplaat bewerking, CNC vervaardiging en bewerking in opdracht, metaalbewerking, staal lassen, assemblage van onderassemblages, vervaardiging van gereedschap, van apparatuur, metaal stampen, vervaardiging van gelaste constructies, plaatwerk stampen (koud perswerk), lassen van staal, galvanische behandeling, galvanische coating, warmtebehandeling, productie gelaste structuren.

 9. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Ons uitgangspunt is om mensen met onze producten te beschermen en om ervoor te zorgen dat de omgang met machines veilig is. Bovenal is het belangrijk dat iedereen kan profiteren van het gebruik van onze systemen en diensten en daardoor tevredenheid voor zichzelf of bij zijn klanten creëert. Wij zien onze klanten als individuen. Dus streven wij ernaar de behoeften van onze partners en systeemoverschrijdend samenwerkingsproces over te nemen. Wij zijn verantwoordelijk voor onze klanten en dat is waarom wij hechten aan een hoge kwaliteitsnorm die alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en geteste componenten in TIEMANN beschermingssystemen gebruikt. Dit is altijd een voordeliger alternatief op de lange termijn. We weten dat wanneer zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten willen voldoen, dit afhankelijk is van de creativiteit, vaardigheden, diversiteit en het teamwork van onze medewerkers.

 10. OTTO WEISLEITNER GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Wij ontwerpen en bouwen machines en speciale machines voor en volgens de behoeften van onze klanten.Sinds de jaren 90 werken we met CAD-werkstations. We zijn bekend met Autodesk-producten en op onze CNC-draaibanken produceren we componenten van klein tot groot, max. ø760x3.100 mm.Of het nu gaat om losse onderdelen, kleine series of massaproductie, wij zijn de juiste partner voor u! We hebben veel ervaring in het frezen van: - Staal, gehard staal en NIRO-materialen. - Lichte metalen zoals aluminium en titanium. - Poeder-metallurgische componenten gemaakt van Ti, Al, Cr, Mo, Nb, enz., evenals materiaalcombinaties daarvan. - Kunststoffen - PVC, PTFE, PE, PA en nog veel meer - 3-assige, 4-assige en 3D-bewerking. - creatie van CAM-programma's/Hypermill, Release 2018. - Planning en bouw van armaturen.- Productie van losse onderdelen tot seriële verwerking .Wij bouwen waterstraalsnijapparatuur.

Filters

Resultaten voor

Metaalconstructies - licht - Import export

Aantal resultaten

34.027 bedrijven