• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • meubelmakerij - machines en materiaal

Resultaten voor

Meubelmakerij - machines en materiaal - Import export

 1. WOODLEY

  Nederland

  Wij zijn WOODLEY. Opgericht in 2014 en wij leveren maatwerk handgemaakte designs van prachtige houtsoorten en staal. Van idee naar werkelijkheid, dat is ons concept en daarmee komt uw idee tot leven via ons. Wij ontwerpen en maken producten, ontwerpen interieurs en exterieurs en vervaardigen dit in onze werkplaats of bij u thuis. We doen dit vanuit eigen inzicht of volledig op basis van uw wensen, of een combinatie van beide. Een ruw idee is voor ons al genoeg! Van (3D) ontwerp tot realisatie houden we alles in eigen beheer, u kunt voor al uw maatwerk bij ons terecht. Alles wordt handgemaakt, is volledig aan te passen en wordt niet in dezelfde vorm, maat of samenstelling gereproduceerd voor andere klanten. Voor maatwerk doen we niet aan voorraad, elk product is uniek. De naam WOODLEY zegt veel over het type materialen dat we gebruiken, maar vooral over het type materiaal waarmee we gestart zijn, hout. Voornamelijk hardhout soorten zoals Eiken en Fraké, maar ook naaldhout zoals Douglas. De duurzaamheid van het materiaal en de ‘tekening’ in het hout is voor ons heel belangrijk. Het product is voor ons het mooiste als een ontwerp simpel maar elegant is, strakke lijnen gecombineerd met de warmte van hout.

 2. MIMI INTERIEURBOUW

  Nederland

  MIMI interieurbouw Een bedrijf met ouderwets vakmanschap gemengd met de frisse blik van het heden. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze interieur oplossingen. In onze eigen werkplaats maken wij alle maatwerk projecten van klein tot groot. Wij zijn aanpakkers die met passie en creativiteit uw maatwerk interieurinrichtingen realiseren. Dit doen wij voor particulieren en bedrijven, evenals samenwerkingen met architecten en ontwerpers. Voorbeelden van ruimtes waar wij sterk zijn, in het invullen van maatwerk meubilair: Keukens, Woonkamers, Badkamers, Slaapkamers, Kantoren, Horeca's en Winkels. 'Unique Selling Points' Service voor, tijdens en na de opdracht Vakmanschap met oog voor detail Creatief onderscheidend Persoonlijk contact U staat centraal Meedenkend Maatwerk projecten maken we samen! Wij betrekken onze klanten van het begin tot het eind, en houden korte lijnen tijdens het gehele proces. Van het bedenken en doorspreken van uw ideeën en de mogelijkheden hiervan, het ontwerp, het tussentijdse contact, contact tijdens de productie, tot aan de aflevering, montage en de oplevering. Door de sterke betrokkenheid en het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers, komen we altijd tot het beste resultaat. Wij doen meer! Persoonlijke aandacht (één aanspreekpunt vanaf het allereerste contact) Meedenkend, Perfectie en Kwaliteit zijn de kenmerken van ons bedrijf. U staat als klant centraal, en dat merkt u!

 3. NOSTALGISCH WONEN

  Nederland

  Nostalgisch wonen is gespecialiseerd in landelijke keukens en interieurs op maat. Wij hebben een eigen meubelmakerij en levenslange garantie. Bestellen kan bij ons 24/7 online. Wij vinden het inrichten van een huis het leukste dat er is. Dit kan echter wel moeilijk zijn. Natuurlijk heb je al wel een stijl in je hoofd. Daar de juiste meubels bij vinden is pas waar het lastig wordt. komt dit je bekend voor? Laat je niet ontmoedigen, Nostalgisch Wonen is er voor je! Samen met jou maken wij jouw interieur dromen waar. Nostalgisch Wonen bouwt alle meubels uit materialen van hoge kwaliteit in onze eigen werkplaats. Daar werken echte vakmensen die een echt ambachtelijk vak uitoefenen. Zij maken daarbij gebruik van moderne machines. Deze combinatie maakt het mogelijk om een ongekend hoge kwaliteit te leveren. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

 4. FURNIHOUT

  Nederland

  Furnihout maakt meubels en accessoires van steigerhout. Op maat en in overleg met u. Onze meubels zijn splintervrij geschuurd, verlijmd en af werken zoals u dat wilt. Kijk en vergelijk de kwaliteit ! !

 5. INTERIEURBOUW CUSTOM EXPO

  Nederland

  Custom Expo is een ambitieus interieur- en standbouwbedrijf dat zich op zowel bedrijven als particulieren richt. Meubels en stands worden geheel op maat gemaakt. Op basis van een 3D-ontwerp produceren wij met uiterste zorg producten van hoge kwaliteit. Elk eindproduct is een uniek exemplaar dat voldoet aan de wensen van de klant.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JOHN HABES

  Nederland

  De liefde voor hout, het ambacht en zowel traditionele als hedendaagse styling, deden gediplomeerd meubelmaker & antiekrestaurator John Habes in 1992 besluiten als zelfstandig aanbieder te starten. Door diepgaande materiaalkennis en ambachtelijke kwaliteiten te combineren met moderne en trendy producten vestigde John Habes binnen afzienbare tijd zijn naam als hét adres voor topkwaliteit.

 2. MEUBELMAKERIJ 'T HELMHOUT

  Nederland

  Voor meubels op maat, voor fineer inlegwerk naar eigen ontwerp, voor restauratie van beschadigd meubilair en voor klein scheepstimmerwerk bent u bij meubelmakerij ’t Helmhout aan het juiste adres.Speciale wensen zijn ook van harte welkom!

 3. GAT MACHINERY

  Griekenland

  Het bedrijf GAT MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelen - machines en materialen voor de productie, en Speciale machines - constructie. Het is gevestigd in Palaiochori, Griekenland.

 4. HUIYE HARDWARE & ELECTRICAL EQUIPMENT COMPANY LTD

  China

  Het bedrijf HUIYE HARDWARE & ELECTRICAL EQUIPMENT COMPANY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren blikwaren, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Jiangmen, China.

 5. ALTANIS BROS

  Griekenland

  Het bedrijf ALTANIS BROS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaafbanken, metalen vakkenkasten, en Schaafbanken. Het is gevestigd in Metamorfosis, Griekenland.

 1. PMSB PRODUITS D'ANTAN

  Frankrijk

  Het bedrijf PMSB PRODUITS D'ANTAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Meubelmakerij - machines en materiaal, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Meubelmakerij - machines en materiaal, en leder. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. OY NIKOTRON AB

  Finland

  Het bedrijf OY NIKOTRON AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is gevestigd in Porvoo, Finland.

 1. FARSTRUP FURNITURE

  Denemarken

  Het bedrijf FARSTRUP FURNITURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is gevestigd in Søndersø, Denemarken.

 2. VAN DUUR MEUBELMAKERIJ

  Nederland

  Het bedrijf VAN DUUR MEUBELMAKERIJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtbewerking, meubels op maat, hout, en meubelen. Het is gevestigd in Nijverdal, Nederland.

 3. TIMAS

  Iran

  Het bedrijf TIMAS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is gevestigd in Karaj, Iran.

 4. HOUTZE

  Nederland

  Het bedrijf HOUTZE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelen. Het is gevestigd in Hilvarenbeek, Nederland.

 5. 180 GRADEN ZUID

  Nederland

  Het bedrijf 180 GRADEN ZUID, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelmakerij, en Interieurbouw. Het is gevestigd in Den Haag, Nederland.

 6. KROGH-BUILT CABINETRY

  Verenigde Staten

  Het bedrijf KROGH-BUILT CABINETRY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren meubelmakers, en renovatie badkamer. Het is gevestigd in Alpharetta, Verenigde Staten.

 7. DUSAN RAJCAN - V.O.Z

  Slowakije

  Het bedrijf DUSAN RAJCAN - V.O.Z, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubelen, Meubelmakerij - machines en materiaal, Huismeubelen, en Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is gevestigd in Stara Kremnicka, Slowakije.

 8. MB KEMIDA

  Litouwen

  Het bedrijf MB KEMIDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren vilt voor meubelindustrie, en open haarden voor meubilering. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 1. ALFRED SPÄH - INNENAUSBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALFRED SPÄH - INNENAUSBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor houtbewerking, en Handgereedschap zonder motor voor houtbewerking. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 2. ONIRAM - SOCIEDADE CONSTRUTORA DE MAQUINAS INDUSTRIAIS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf ONIRAM - SOCIEDADE CONSTRUTORA DE MAQUINAS INDUSTRIAIS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelmakerij - machines en materiaal, en Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is gevestigd in Reguengo, Portugal.

 3. BCS MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BCS MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelmakerij - machines en materiaal, en Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 4. VIXEN SURFACE TREATMENTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VIXEN SURFACE TREATMENTS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelmakerij - machines en materiaal, en Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is gevestigd in Stockton-On-Tees, Verenigd Koninkrijk.

 5. RELAIS COORDINATION POSE DE MENUISERIES RCPM

  Frankrijk

  Het bedrijf RELAIS COORDINATION POSE DE MENUISERIES RCPM, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelmakerij - machines en materiaal, Luiken, Meubelmakerij - machines en materiaal, en Luiken. Het is gevestigd in Evry, Frankrijk.

 6. BONDES MOEBELFABRIK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf BONDES MOEBELFABRIK A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelmakerij - machines en materiaal, en Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is gevestigd in Kalundborg, Denemarken.

 7. I.K.S. PAVIC D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf I.K.S. PAVIC D.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelmakerij - machines en materiaal, Huismeubelen, Meubelmakerij - machines en materiaal, en Huismeubelen. Het is gevestigd in Sesvete, Kroatië.

 8. NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelmakerij - machines en materiaal, en Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is gevestigd in Korb, Duitsland.

 9. MANTAXYL SA

  Griekenland

  Het bedrijf MANTAXYL SA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale houtbehandelingsmachines. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 10. SCHREINEREI GEORG UND SANDRA NESER OHG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHREINEREI GEORG UND SANDRA NESER OHG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Meubelmakerij - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Timmerwerk - uitvoering, en Timmerwerk - uitvoering. Het is gevestigd in Burgebrach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Meubelmakerij - machines en materiaal - Import export

Aantal resultaten

131 Bedrijven