• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • milieu - diensten

Resultaten voor

Milieu - diensten - Import export

 1. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PROTECTO is fabrikant van, en gespecialiseerd in, milieuvriendelijke opslagtechnieken. Sinds 1993 ontwerpt, fabriceert en monteert Protectoplus producten voor de veilige opslag van watervervuilende en brandbare stoffen. Overal waar gewerkt wordt met gevaarlijke grond-, brand- of afvalstoffen, moet verontreiniging van het water en de bodem voorkomen en de mens beschermd worden. Protectoplus heeft een breed aanbod van hoogwaardige producten: van opslag en transport tot noodsets. Protectoplus is een gespecialiseerd bedrijf volgens artikel 19I van de wet op de waterhuishouding. Alle producten – of het nu opvangbakken van staal, edelstaal, polyethyleen, glasvezelversterkte kunststof of polymeerbeton, stellingcontainers en brandbestendige opslagcontainers of complete magazijnen zijn – worden te allen tijde geproduceerd volgens de huidige stand van de wetgeving en de techniek. Met producten gemaakt van 6 materialen (staal, roestvrij staal beton, GRP, plastic PE en PVC).

 2. RVG MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Handel - Recycling - Verwijdering De in januari 2001 opgerichte RVG mbH in Dinslaken is een internationaal actieve onderneming in de handel met vaste en vloeibare bijproducten, energiedragers, vervangingsreductiemiddelen, chemicaliën en afval. Vooral tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om met de kostbare grondstoffen die ons op aarde ter beschikking staan zorgzaam om te gaan. In nauwe samenwerking met de industrie spannen wij ons voortdurend in voor de verdere ontwikkeling van het efficiënt gebruik van industrieel afval en bijproducten. Een oplossing moet daarom zowel milieuvriendelijk alsook een kostenefficiënte verwijdering of recycling voor onze klanten zijn.

 3. SPAQUE

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1991 heeft SPAQυE werkzaamheden uitgevoerd op honderden locaties. Deze kunnen uiteenlopen van een eenvoudige historische benadering, tot aan sanering, via bodemonderzoek. SPAQυE is de expert in Wallonië wat betreft de sanering van stortplaatsen en verlaten industrieterreinen alsook het beheer van vervuilde grond. Hiervoor brengt SPAQυE experts van hoog niveau samen, gespecialiseerd in engineering, chemie, geologie, biologie, architectuur, stedenbouw en recht.

 4. BIOTA-ESTUDOS E DIVULGACAO EM AMBIENTE LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIOTA-ESTUDOS E DIVULGACAO EM AMBIENTE LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies voor overheidsorganisaties, advies energiesector, Advies voor energieterugwinning, technisch advies in ecologie, waterkwaliteit, milieubeschermende monitoring, milieu-advies, milieuplattegronden, en ecologische expertises. Het is gevestigd in Gaeiras, Portugal.

 5. NAUNDORF UMWELTCONSULTING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NAUNDORF UMWELTCONSULTING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CERTLEX AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CERTLEX AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. SYSKAN SYSTEMLIEFERANT FÜR KANALTECHNIK INH. ERWIN WITZENBERGER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYSKAN SYSTEMLIEFERANT FÜR KANALTECHNIK INH. ERWIN WITZENBERGER, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Aindling, Duitsland.

 3. EQ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EQ GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 4. BUHCK UMWELTBERATUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BUHCK UMWELTBERATUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Wentorf, Duitsland.

 5. HAAS ABWASSERTECHNIK INH. ERWIN VOGL E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAAS ABWASSERTECHNIK INH. ERWIN VOGL E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Aichach, Duitsland.

 1. MBCONSULTING INH. MARCO BERGMANN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MBCONSULTING INH. MARCO BERGMANN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Armsheim, Duitsland.

 2. STOCKSIEFEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STOCKSIEFEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Asbach, Duitsland.

 1. RAMM INGENIEUR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAMM INGENIEUR GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 2. DIRECO MANAGEMENTSYSTEME & CONSULTING INH. DIRK RENZING

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIRECO MANAGEMENTSYSTEME & CONSULTING INH. DIRK RENZING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Marktbreit, Duitsland.

 3. COBOS FLUID SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COBOS FLUID SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 4. ROHRREINIGUNGS-SERVICE SCHIPPER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROHRREINIGUNGS-SERVICE SCHIPPER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 5. BENZ-ROHRREINIGUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BENZ-ROHRREINIGUNG GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Filderstadt, Duitsland.

 6. BRANDENBURGISCHES INGENIEURBÜRO ROHRDIAGNOSE THIEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRANDENBURGISCHES INGENIEURBÜRO ROHRDIAGNOSE THIEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Brandenburg, Duitsland.

 7. KANAL-EISENRING E.K REINIGUNG UND INSPEKTION

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KANAL-EISENRING E.K REINIGUNG UND INSPEKTION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is gevestigd in Sontheim, Duitsland.

 8. PHYTOSEM

  Frankrijk

  Het bedrijf PHYTOSEM is gespecialiseerd in de productie en inzameling van zaad van wilde soorten en het samenstellen van specifieke mengsels bestemd voor bloemversieringen in steden of voor het herstel van verstoorde of aangetaste gebieden met wilde plantensoorten. Phytosem is marktleider in Frankrijk op het gebied van de productie, verwerking en verkoop van zaden bestemd voor nieuwe aanplantingen en kan professionele kwaliteit bieden, zowel op het gebied van "bijstand" en het maken van melanges, aangepast aan de omgeving, als op het gebied van ondersteuning, advies en technische samenwerking.De vakkennis is gebaseerd op meer dan 25 jaar praktijkervaring en het gebruik van verschillende plantensoorten. Het bedrijf staat bekend om zijn reactievermogen en wordt erkend door milieuvriendelijke bedrijven.

 1. POLLAIR ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

  POLLAIR ENVIRONNEMENT, specialist in de behandeling en het neutraliseren van kwalijke geuren, ontwerpt en verkoopt geoctrooieerde systemen voor de verspreiding van eco-gecertificeerde complexen van etherische oliën d.m.v. droge stoom of spray. Wij bieden oplossingen voor het neutraliseren van kwalijke industriële en professionele geuren. Voor eender welk probleem wat betreft geurhinder in de industrie, afvalverwerking, sanering of voor collectiviteiten, winkels, winkelcentra, kantoren e.d. biedt POLLAIR ENVIRONNEMENT u een antwoord om de hinderlijke en kwalijke industriële geuren werkelijk te vernietigen. De POLLAIR™ systemen maken uitsluitend gebruik van 100% zuivere en natuurlijke etherische oliën die ECOCERT SAS F32600 gecertificeerd zijn. Kiezen voor het POLLAIR™ procedé is kiezen voor een compleet natuurlijk, milieuvriendelijk en veilig procedé voor de gebruikers en de beslissers.

 2. IBOGEM

  België

  IBOGEM is de opdrachthoudende vereniging voor duurzaam afvalbeheer voor de regio Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht. IBOGEM volgt in haar afvalbeleid de Ladder van Lansink. IBOGEM staat in voor: * het stimuleren van afvalpreventie * het stimuleren van hergebruik via de Kringwinkel * de selectieve inzameling van afvalstoffen via ophalingen aan huis en via de containerparken * het exploiteren van containerparken * het exploiteren van een groencompostering * het recycleren en verwerken van de ingezamelde afvalstoffen * de inzameling en verwerking van niet-particulier afval.

 3. IVIO

  België

  I.V.I.O. staat voor ‘Intergemeentelijke vereniging voor duurzaam milieubeheer in Izegem en Ommeland’. I.V.I.O. is een samenwerkingsverband tussen 11 deelnemers-gemeenten (Ardooie, Dentergem, Ingelmunster, Izegem Ledegem, Lendelede, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede en Tielt) en de private partner ‘Ecowest’ (samenwerking tussen de firma’s Dekeyser, Indaver en Sita) en werd opgericht op 1 april 1997. De Intergemeentelijke verenigingen MIROM, I.M.O.G, I.V.B.O., I.V.O.O., I.V.V.O. en de W.V.I. zijn eveneens vennoten. De dienstverlening van I.V.I.O. bereikt meer dan 122.000 inwoners. I.V.I.O. staat in voor de inzameling van selectieve fracties aan huis, de uitbating van 11 recyclageparken en de afzet en commercialisering van het ingezameld afval. I.V.I.O. stelt als doel het voorkomen van afval voorop, zodat er minder afval opgehaald en verwerkt moet worden.

 4. BTV VZW

  België

  BTV (afkorting van Technisch Bureau Verbrugghen) is een Externe Dienst voor Technische Controle (E.D.T.C.) en controleorganisme, met meer dan 85 jaar ervaring en 400 medewerkers in België. BTV heeft de wettelijke opdracht toe te zien op de (arbeids-) veiligheid door middel van het uitvoeren van de wettelijk verplichte controle-onderzoeken van machines en installaties, dit zowel bij particulieren als bedrijven. Omdat ook u beter zeker bent van de veiligheid van u en uw werknemers, voeren wij kwaliteit hoog in het vaandel. Dankzij de regionale spreiding van onze 10 kantoren bent u verzekerd van een vlotte dienstverlening. Onze onderzoekswerkzaamheden spitsen zich in hoofdzaak op volgende terreinen toe: elektriciteit, personen- en fabrieksliften, hijs- & heftoestellen, energiemetingen, druktoestellen, opslagtanks, stoomtoestellen, milieu, … Wettelijke onderzoeken zijn divers: onderzoeken worden met de juiste Know-how’ uitgevoerd en algemene dienstverlening gaat nog verder… BTV heeft specialisten in vele vakgebieden: experten veiligheidscoördinatie, energie, milieu, ...

 5. VIBE

  België

  VIBE vzw (Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen) informeert over gezond en milieuverantwoord bouwen en wonen. We behandelen alle onderwerpen die hiermee te maken hebben: niet alleen energie- en waterbesparing, maar ook ruimtegebruik, ecologische stedenbouw en gezonde bouwmaterialen. Dit vanuit het standpunt van gezondheid én milieu. In onze databank kan je op zoek gaan naar bio-ecologische producten, leveranciers, verkooppunten, aannemers, architecten, … die een VIBE-erkenning bezitten.

 6. ARCHIMEDES

  België

  Als ingenieursbureau voor bouw en milieu zijn wij praktijkgericht en prijsbewust. Voor iedere opdracht onderzoeken we de mogelijkheden van het project om van daaruit een concept te ontwikkelen dat aan alle eisen van onze klanten en aan de geldende normen voldoet. Onze troeven zijn de multidisciplinaire aanpak en onze ruime ervaring: ervaring met het behandelen van de stabiliteit van gebouwen en constructies, met het ontwerp van technische installaties, met veiligheid op de werf en met milieucoördinatie en bodemsanering. We werken voor diverse opdrachtgevers: voor bedrijven, particulieren, aannemers, architecten, de overheid en voor projectontwikkelaars.

 7. ILVA

  België

  Naar aanleiding van het nieuwe decreet op de intergemeentelijke samenwerking is de Intercommunale Land van Aalst sinds 31 oktober 2003 opgesplitst in twee intergemeentelijke samenwerkingsverbanden. Het dienstverlenende samenwerkingsverband blijft voortbestaan onder de naam SOLVA. Het neemt de activiteiten op het vlak van streekontwikkeling en ruimtelijke ordening voor haar rekening. De afvaltak van de vroegere Intercommunale is ondergebracht in ILvA, het intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu. ILvA heeft drie opdrachten: afvalpreventie afvalinzameling (zowel aan huis als via de recyclageparken) afvalverwerking ILvA werkt samen met de gemeenten om de inzameling en de verwerking van huishoudelijk afval op de beste manier aan te pakken. Ongeveer 325.000 inwoners of 145.000 gezinnen maken van de diensten gebruik. GFT, restfractie, grof huisvuil, papier, glas, PMD en snoeihout worden selectief opgehaald aan huis.

 8. HEYLEN NATUUR & GROENBEDRIJF

  België

  Thuis in natuurlijk groenbeheer HEYLEN BVBA is in 1995 opgericht door Tom Heylen. Zijn achtergrond en brede interesse inzake ecologie motiveerde hem om de stap te zetten een uitvoeringsbedrijf voor natuurbeheer en natuurgerichte terrein- en landschapsinrichting op te richten. De grootste aandacht werd en wordt gegeven aan de kwetsbaarheid van vele natuurlijke groengebieden en de optimale benutting van gebiedspotenties. Om deze opdracht te kunnen verwezenlijken, werd dan ook fors geïnvesteerd in een aangepast machinepark. Tesamen met een gedegen vakkennis en betrokkenheid van onze medewerkers zijn dit onze grootste troeven. Beheer van de buitenruimte van A tot Z Door het groeiend aantal medewerkers en om een grotere continuïteit in het opdrachtenvolume te verzekeren, werd ons activiteitenpakket doorheen de jaren fors uitgebreid. Zo kunnen we u tevens van dienst zijn bij het uitvoeren van de inrichting en onderhoud van elke buitenruimte, en dit van A tot Z. Rond elk park, plein of groengebied denken we graag met u mee inzake (her)inrichting of onderhoud. We kunnen voor u grond- en wegeniswerken uitvoeren, verhardingen en beplantingen aanbrengen en waterbouwwerken uitvoeren. We ontwerpen en plaatsen voor u bruggen, steigers, infoborden, picknicktafels, zitbanken en ander buitenmeubilair. Duurzaamheid voeren we hoog in het vaandel. Als ons de vrijheid geboden wordt, weerspiegelt zich dit niet alleen in de keuze van de te verwerken materialen.

 9. IVOO

  België

  IVOO = Intergemeentelijke Vereniging voor het afvalbeheer voor Oostende en Ommeland (tot 10/11/03 stond IVOO voor Intercommunale voor Vuilverwijdering en -verwerking voor Oostende en Ommeland) De intergemeentelijke vereniging is een vereniging van 6 gemeenten: Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg en telt in totaal 137.137 vaste inwoners en een niet te verwaarlozen aantal toeristen. De intergemeentelijke vereniging staat in voor de verwerking en de verwijdering van het huisvuil van de particuliere bewoner en doet dit op een wijze die zowel economisch als ecologisch verantwoord is. de coördinatie van het gevoerde beleid van de deelnemende gemeenten en de intergemeentelijke vereniging door geregelde vergaderingen met afgevaardigden van de schepencolleges en de betrokken ambtenaren; de organisatie van de inzameling en de verwijdering van de selectief huis-aan-huis en per wijk ingezamelde afvalstoffen; de exploitatie van het intergemeentelijk containerpark; de exploitatie van de groencompostering; de verbranding met energierecuperatie van de restafval van de particuliere bewoner en van de aan huishoudelijk afval gelijkgestelde afval van bedrijven.

 10. FERYN JAN MILIEUCONSULENT

  België

  We helpen bedrijven in Vlaanderen, Brussel en Wallonië die in orde willen zijn met de milieuwetgeving. In de praktijk betekent dit vaak dat we het bedrijf begeleiden bij haar milieu-administratie. Zo stelden we vele honderden milieuvergunningsaanvragen op, of hielpen we met het opstellen van milieujaarverslagen, jaarrapporten, milieu-aangiftes, milieu-aspecten voor het ISO-certificaat, enz. Vele tientallen bedrijven stelden ons aan als extern milieucoördinator. Evenveel bedrijven vragen ons hun interne milieucoördinator te begeleiden. Vaak worden we actief betrokken bij het bedrijfskundig beleid van ondernemingen. En als het nodig is, werken we samen met andere milieudeskundigen (bodemsaneringsdeskundigen, milieutechnici, geluidsdeskundigen, MER-deskundigen, milieujuristen, ...). Kortom, we gaan voor een pragmatische aanpak en leveren praktijkgericht, begrijpbaar milieu-advies. Een correct contact met de milieu-overheden ervaren wij hierbij als een pluspunt.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Milieu - diensten - Import export

Aantal resultaten

9.334 Bedrijven