• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • mineralen

Resultaten voor

Mineralen - Import export

 1. HAMDARD

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het in 2013 opgerichte Hamdard Pharmaceuticals is een toonaangevende Turkse producent van farmaceutische producten. Onze missie is de levering van hoogwaardige en effectieve producten die de gezondheid en het welzijn van onze klanten ondersteunen. Op basis van ayurveda produceren we producten die de behoeften van onze klanten vervullen dankzij de unieke planten van Anatolië. Vol trots leveren we dan ook een verscheidenheid aan merken, waaronder Plantus, Plantus Cosmetics, Doala en Maxiliv, een assortiment van voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten. Onze volledig geïntegreerde faciliteit in Kastamonu beslaat circa 5.000 vierkante meter en is voorzien van geavanceerde technologie voor de productie van plantaardige medicijnen, vitaminen en voedingssupplementen. We hebben een team van doktoren en technisch specialisten die gespecialiseerd zijn in ayurveda en fytotherapie. Hierdoor kunnen we hoogwaardige, natuurlijke, beschermende en gezondheidsondersteunende producten produceren die voldoen aan internationale kwaliteitsnormen. Vol trots leveren we onze klanten uiteenlopende gezondheidsondersteunende producten: van voedingssupplementen tot producten op contractbasis. Hamdard Turkey streeft naar nationale én internationale groei door middel van het beste wat de natuur te bieden heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 2. DENK INGREDIENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Denk Ingredients is gespecialiseerd in de B2B-distributie van ingrediënten voor gebruik in voedingssupplementen, in diervoeder en dierenvoeding, in sportvoeding en in de farmaceutische industrie en nog veel meer! Denk Ingredients GmbH, gevestigd in München, verkoopt al meer dan 30 jaar natuurlijke producten Gespecialiseerd in grondstoffen voor de voedingssupplementensector.Onze kernproducten zijn aminozuren, kruidenextracten, mineralen, probiotica, eiwitten en vitamines.Wij leveren onze klanten in de Duitstalige en internationale markten met innovatieve en functionele grondstoffen.

 3. MEDIGRÜN NATURPRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEDIGRÜN NATURPRODUKTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mineralen, vitamines, Mineralen, en biologische vruchtensappen. Het is gevestigd in Worms, Duitsland.

 4. AMTEC TRADING GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  AMTEC Trading GmbH is gespecialiseerd in de online handel in diverse dagelijkse goederen. Wij houden ons al vele jaren bezig met gezondheids- en voedingssupplementen uit natuurlijke bronnen. Ons doel is om iedereen toegang te geven tot hoogwaardige en betaalbare voedingssupplementen. Via ons wereldwijde netwerk hebben wij de mogelijkheid om kwalitatieve en natuurlijke grondstoffen te betrekken. Wij gebruiken al onze jarenlange ervaring om hen te helpen een vitaler leven te leiden met de producten van MoriVeda®. Onder het merk MoriVeda® distribueren wij hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen. Bij de keuze van de producten laten wij ons sterk leiden door de Ayurvedische leer. Het merk PLASMEA® omvat cosmetische en hygiënische producten. Wij staan in ieder geval voor een hoge kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en werken samen met gecertificeerde productie- en verwerkingsbedrijven over de hele wereld. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid en aangepast aan de eisen van de online markt. Verzending geschiedt rechtstreeks vanuit Oostenrijk. Ook hier hanteren wij hoge normen.De tevredenheid van onze klanten is enorm belangrijk voor ons.Wij verwelkomen constructieve feedback die ons helpt onze kwaliteit te handhaven en voortdurend te verbeteren.

 5. ZEINPHARMA GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ZeinPharma Germany GmbH - Uw vertrouwde partner voor de productie van hoogwaardige voedingssupplementen private label-producten van de merkfabrikant - Made in Germany. Dankzij onze meer dan 20 jaar ervaring in de sector bieden wij u de mogelijkheid om uw investeringen in de private en publieke sector te optimaliseren, zoals bijvoorbeeld het snel en efficiënt implementeren van white label productvisies bij de merkfabrikant. Met ons eigen merk "ZeinPharma" zijn we al vele jaren een gevestigde waarde op de Duitse apotheekmarkt en daarbuiten. Onze ultramoderne productiefaciliteiten en hooggekwalificeerde medewerkers garanderen niet alleen tijdige leveringen, maar ook prijstransparantie en de hoogste hygiënenormen. We ondersteunen u graag bij het brainstormen, de productontwikkeling en het eindproduct. Hebt u ondersteuning nodig bij de creatieve uitvoering ervan? Onze eigen grafische afdeling helpt u hier ook graag bij. Dankzij onze langdurige en vertrouwensvolle zakelijke relaties met grondstoffen- en verpakkingsleveranciers kunnen we betrouwbaar en kosteneffectief opereren op de inkoopmarkten. Profiteer van ons netwerk en onze inkoopsynergieën.Onze productielocatie ligt midden in de regio Rijn-Main, in het centrum van Duitsland. Van hieruit bedienen we klanten in meer dan 30 landen wereldwijd, van opkomende nicheaanbieders tot internationaal gevestigde bedrijven.ZeinPharma Germany GmbH - Impact door kennis - Sinds 1999

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STELLA

  België

  Verified by europages badge

  STELLA, producent van lanoline en derivaten van lanoline, biedt een breed assortiment producten in diverse vormen en bestemd voor de farmaceutische en de cosmetica-industrie. De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door het behalen van de ISO 9001, GMP ExciPac certificaten. Met het oog op de diversificatie van zijn activiteit, biedt STELLA nu ook een dienst voor het zuiveren op maat van plantaardige en dierlijke oliën en vetten dankzij een veelzijdige en flexibele unit voor moleculaire distillatie (verdamper met schraapfolie en verdamper met kort circuit). Deze high tech uitrusting stelt STELLA in staat altijd geavanceerde technologieën te gebruiken voor hoogwaardige zuiveringen. In combinatie met een moderne unit voor moleculaire distillatie, zijn wij in staat de elementen te bepalen die het nauwst aansluiten op de doelen van onze klanten. Dit zuiveringsproces bestaat uit het destilleren, verwijderen of drastisch beperken van bestanddelen of ware molecules die in de oliën en vetten van onze klant aanwezig zijn.

 2. LEMCORE B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Lemcore B.V. is een internationaal handelsbedrijf en dienstverlener. Sinds de oprichting in Nederland in 2018, opereert het bedrijf Lemcore met een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk om maximale waarde te leveren aan al onze klanten. Een langdurige samenwerking met betrouwbare partners stelt ons in staat om producten te leveren tegen bijzonder voordelige voorwaarden waarmee we onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Lemcore is gespecialiseerd in het wereldwijd leveren van meststoffen, chemische producten en staalproducten, met name wapeningsstaven. We zijn vastbesloten om aan de eisen van onze klanten te voldoen en samen te werken aan voortdurende verbetering. Wij leveren op tijd hoogwaardige en scherp geprijsde producten aan onze klanten. Lemcore is gevestigd in het hart van Europa, in Nederland, de plek die al sinds de oudheid een onveranderlijk wereldwijd handelscentrum is. Gericht op de snelle levering met een kwaliteitscontrole, speelt ons bedrijf de rol van de brug tussen leveranciers en klanten en zorgt het voor alle kwesties met betrekking tot talen, normen en tijdzones. Wij verbinden de juiste klanten met de juiste goederen. Lemcore is een prestatiegericht bedrijf dat streeft naar continue verbetering. We beschouwen onszelf als kosmopolitisch, wat op zijn beurt een interculturele houding, tolerantie en een fatsoenlijke en respectvolle houding impliceert.

  Alle producten voor "mineralen"
 3. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsonderneming actief in de voedingsmiddelenindustrie.Wij zijn gespecialiseerd in de handel in zuivelproducten; plantaardige eiwitten: voedings- en diervoederadditieven.Aanbieding is gericht op bedrijven in de B2B-sector. Dankzij ons team heeft het bedrijf vele trouwe Business Partners verworven en breidt het verder uit. In 2019 hebben we de prestigieuze prijs gewonnen als het snelst groeiende bedrijf in de voedingsmiddelensector in Polen. Momenteel is het bedrijf geregistreerd in vier Europese landen: Polen, Duitsland, Nederland en Italië.

 4. FOURNISSEUR DE PIERRES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  KINACOU is een groothandel in stenen en mineralen. U heeft de keuze uit een uitgebreide selectie stenen zoals amethisten, agaten, amazonieten, toermalijn, amber of rotskristallen. Wij zijn experts op het gebied van obsidianen, in alle vormen. Met deze stenen, vervaardigen wij diverse sieraden zoals armbanden, ringen, oorbellen of hangers. Wij bieden tevens pendules van steen en metaal. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. SH MINERALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SH MINERALS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineralen. Het is gevestigd in Heidenheim, Duitsland.

 1. CONPHYMED PHARMACEUTICAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONPHYMED PHARMACEUTICAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren integrators, vitamines, grondstoffen, plantaardige extracten, en Aroma's. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. VIATON EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIATON EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineralen. Het is gevestigd in Hof, Duitsland.

 1. BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mineralen. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 2. VONKEMPISRESOURCES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VONKEMPISRESOURCES GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mineralen. Het is gevestigd in Kümmersbruck, Duitsland.

 3. THANMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THANMA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mineralen. Het is gevestigd in Wonneberg, Duitsland.

 4. NUTRI-BEL BV

  België

  Nutri-Bel ® is een detailhandel die gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatieve voedingssupplementen ter ondersteuning van uw lichaam. Verder bieden wij ook natuurlijke verzorgingsproducten aan voor het gelaat, het lichaam en het haar. Nutri-Bel is een detailhandel van afgewerkte producten onder private label. Iedereen droomt van het bereiken van een hoge leeftijd en dit in zowel een goede fysieke als een goede mentale gezondheid. Een gezonde levensstijl hanteren met onder andere recreatieve sportbeoefening, dagelijkse ontspanning en zo gevarieerd en gezond mogelijk eten dragen daartoe bij. Het innemen van onze voedingssupplementen kan de gezondheid bevorderen. Binnen België is de levering gratis bij een bestelwaarde groter dan € 50, 00. Wij verzenden ook naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje indien gevraagd. Nutri-Bel streeft ernaar zijn klant een goede en snelle service te bieden. Nutri-Bel ® is een geregistreerd merk. Service is key daarom kan u altijd tot 7 dagen nadien betalen via overschrijving. Voor 16u00 besteld = levering de volgende werkdag. U kunt onze producten via e-mail, telefoon, sms, WhatsApp of simpelweg via de webshop bestellen. Heeft u vragen of wenst u persoonlijk advies? Kom gerust langs in ons kantoor of bel/ mail ons. Volg ons op Facebook, Instagram, TikTok of Pinterest.

 5. SIBELCO

  België

  Sibelco is een firma voor globale oplossingen op het gebied van grondstoffen. Bij Sibelco worden ruwe grondstoffen gebruikt om oplossingen te leveren aan de maatschappij en om de cradle-to-cradle kringloop te ondersteunen. Van drinkwaterzuivering tot de technologie van zonne-energie, iedere dag dragen onze grondstoffen als essentiële componenten bij aan de ontwikkeling van de maatschappij. Sibelco is opgericht in 1872 en leverde aanvankelijk kiezelzand uit opslagplaatsen in Vlaanderen aan de voornaamste glasfabrikanten in België. Onze samenwerking met de klei-industrie gaat nog verder terug in de tijd met onze productie van wereldberoemde aardewerkklei in het zuidwesten van Engeland sinds 300 jaar. Vandaag is Sibelco een ware multinationale onderneming, actief in meer dan 200 productie-eenheden in meer dan 40 landen met een team van meer dan 10.000 medewerkers. Wij zijn trots op onze nauwe samenwerking met onze klanten en passen ons constant aan aan hun behoeftes en productieprocessen; wij maken gebruik van onze wereldwijde bronnen en knowhow om oplossingen en reële waarde te leveren voor alle eindgebruikers van onze producten.

 6. PLANTACORP GMBH

  Duitsland

  PlantaCorp GmbH is een ISO 22000, GMP-gecertificeerde, in Hamburg gevestigde fabrikant van liposomale voedingssupplementen. Onze unieke "Made in Germany" encapsulatietechnologie voorziet onze klanten van zeer effectieve liposomale voedingssupplementen met een verhoogde biologische beschikbaarheid. PlantaCorp produceert vloeibare liposomale voedingssupplementen in overeenstemming met de hoogste HACCP-normen. Onze flexibiliteit maakt individuele, op maat gemaakte formuleringen voor liposomencontractproductie mogelijk. We bieden ook een portfolio van kant-en-klare formuleringen als white label-optie. Als onderdeel van PlantaCorp's missie om uiterst effectieve, maximaal absorbeerbare formuleringen te produceren, maken we gebruik van wetenschappelijke bevindingen bij de ontwikkeling van onze liposomale formuleringen. Ons R&D-team doet onderzoek naar ingrediënten van plantenextracten, mineralen en vitaminen en werkt aan liposomale formuleringen die specifieke tekorten aan voedingsstoffen compenseren. Verder gebruiken we GMO-vrije zonnebloemlecithine van hoge kwaliteit uit Europa (>97% fosfolipiden) om onze liposomen te maken. Op onze geavanceerde technologie voor de encapsulatie van vitale stoffen is een octrooi aangevraagd. Het productieproces van PlantaCorp is strikt vertrouwelijk. We zijn in staat om EU-conforme documentatie te verstrekken en onze ervaringen met betrekking tot EU-regelgeving met u te delen. Wij kunnen u ook adviseren over productformuleringen en etikettering.

 7. NUTRICHEM CHEMICALS

  Nederland

  Nutrichem Chemicals is aktief in de verkoop van koper sulfaat in diverse soorten. Het kopersulfaat feed is een belangrijk voedingssupplement gebruikt in diervoeders. Kopersulfaat pentahydraat wordt gebruikt in de landbouw als schimmelwerend middel. De Bordeaux mengsel was een fungicide (met kopersulfaat pentahydraat, gebluste kalk en water) en wordt gebruikt bij de behandeling van plannen bladeren en zaden. De kopersulfaat pentahydraat fungicide wordt gebruikt bij de behandeling van bacteriën en schimmels die vruchten, groenten en andere veldgewassen infecteren. Voorbeelden van microben onder bladvlekken, vergalt, schurft en meeldauw. Levering in Europa wordt gedaan door eigen trucks rechstreeks vanaf de fabriek. Productie tijd tot levering is precies 4 weken. Betalingstermijn is 7 dagen na levering dus u kunt het product zelf inspecteren alvorens u betaald.

 8. K+S MINERALS AND AGRICULTURE GMBH

  Duitsland

  K + S KALI GmbH verwijdert de waardevolle zouten kalium en magnesium diep in de bodem en verwerkt ze tot een verscheidenheid aan producten: Onze plantaardige voedingsstoffen helpen om de groeiende wereldbevolking te voeden.Onze farmaceutische zouten zijn belangrijke ingrediënten in de farmaceutische industrie Onze zouten voor voedingssupplementen bieden mensen en dieren over de hele wereld essentiële mineralen.Onze industriële producten leveren een belangrijke bijdrage aan veiligheid, vooruitgang en welvaart over de hele wereld.Met meer dan 125 jaar bedrijfsgeschiedenis heeft K + S KALI GmbH de langste ervaring ter wereld in de productie en verwerking van kaliumzouten.Onze producten zijn in overeenstemming met DIN EN ISO 9001ff. en onze hoogzuivere zouten voor gezondheid en voeding worden bovendien gecontroleerd door overheidsinstanties en internationale instellingen in overeenstemming met de GMP-normen.Op deze manier garanderen we producten van de hoogste kwaliteit Made in Germany

 1. CELLAVENT HEALTHCARE GMBH

  Duitsland

  Wij zijn uw specialist voor hoogwaardige grondstoffen, fermentatie, geneeskrachtige planten, plantaardige substanties en extracten voor de sectoren voedingssupplementen, functionele voeding en plantenextracten. Als full-service provider met vele jaren ervaring in huismerk- en productontwikkeling ondersteunen wij u ook graag bij het uitwerken van uw eigen productidee, van concept tot contractproductie, laboratoriumanalyse en distributie. Cellavent Ingredients maakt deel uit van het familiebedrijf Cellavent Healthcare uit Düsseldorf. Het merk Cellavent staat voor meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidssector. Vanuit ons hoofdkantoor in Düsseldorf leveren wij zowel nationaal als internationaal aan onze klanten in de voedingssupplementen-, voedings- en huisdiervoedingssector. Onze productportefeuille grondstoffen omvat: CherryPURE® Montmorency zure kersenpoeder. Fermentlife® gefermenteerde organische kurkuma.PRUCERA® zure kersensapconcentraat. Biologische magnesium uit zeewier. Biologisch ijzer van currybladeren. Jodium uit bruine algen. Calcium uit rode algenpoeder.Biologische vitamine C uit amla bessen. Ons dienstenpakket omvat: Ontwikkeling van huismerkproducten.Ontwikkeling van gefermenteerde grondstoffen en contractgisting. Contract fabricage van producten voor uw eindklant. Laboratoriumanalyse. Toepassing van verschillende doseringsvormen, waaronder capsules, tabletten, softgels, poeders en vloeistoffen. Advies over biologische certificering en de invoerprocedure voor biologische grondstoffen

 2. CMMP

  Frankrijk

  De Comptoir de Minéraux et Matières Premières (CMMP) is een in 1932 opgericht onafhankelijk familiebedrijf. CMMP kan bogen op meer dan 80 jaar ervaring binnen de sector van industriële mineralen en heeft een aanbod ontwikkeld met meer dan 140 producten die aangepast zijn aan de behoeften en de vereisten van zijn klanten. CMMP is sinds januari 1999 ISO 9001 gecertificeerd. CMMP, Europees specialist in natuurlijke en ongiftige industriële mineralen, maakt gebruik van grondstoffen afkomstig uit geselecteerde afzettingen.

 3. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Duitsland

  Wij zijn gespecialiseerd in de handel met minerale grondstoffen en zouten. Het accent ligt daarbij op kalium- en magnesiumproducten. Wij bieden een omvangrijk productaanbod in de sectoren industrie, farmacie en levensmiddelen. De producten zijn afkomstig van wereldwijd toonaangevende producenten en bieden daarbij de hoogste kwaliteit. Voor het bereik Health Care & Food stellen wij een speciaal artikelaanbod voor de bijzonder hoge eisen van de farmaceutische, levensmiddelen- en cosmetica-industrie ter beschikking. Wij onderscheiden ons door punctuele leveringen.Informeert u zich op onze website over ons productaanbod en onze doelstellingen.

 4. MIBA

  Spanje

  MIBA roze kwarts, de schat van Spanje. De beste kwartsmijn ter wereld bevindt zich in Spanje.Grote voorraad roze kwarts in 3 kwaliteiten tegen de beste prijs op de markt, uitzonderlijke kortingen voor groothandelaars. Blokken roze kwarts van groot formaat aan de voet van de mijn. Bewerking van roze kwarststeen gehouwen op aanvraag met gladde zijde zoals bola's, harten en sterren ..., of gekalibreerd gehouwen stenen: glanzend, rond, fantasie, speciaal op maat gehouwen, kunst op roze kwarts.

 5. LIBERATO DE NICOLA

  Spanje

  Steen is een decorelement. Blokken, platen, vloerstenen. Donkerbruin Imperador, Rood Alicante, Crème Ivoor, Crème Valencia, Zwart Markina, Limestone.

 6. VITAMINE FABRIEK

  Nederland

  Wij van Vitaminefabriek maken jouw hoogwaardige biologisch actieve supplementen zelf. Zo, vers van de pers. 100% vegan én scherp geprijsd. Doen we voor jou!

 7. MINERALEN EDELSTENENSHOP

  Nederland

  Verkoop van mineralen en edelstenen, verschillende soorten maten en kleuren. Afkomstig van alle werelddelen.

 8. KÛRMA WORLDART

  Zwitserland

  Het bedrijf KÛRMA WORLDART, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aankoop van sierraden, parelarmbanden, en advies voor inkoop-verkoop van halfedelstenen. Het is gevestigd in Fontainemelon, Zwitserland.

 9. L'INSTANT BOUGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf L'INSTANT BOUGIES, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kaarsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren was voor kaarsen, kaars van was, kaarsenpitten, en minerale was. Het is gevestigd in Montauban, Frankrijk.

 10. ROCK STAR CRYSTALS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf ROCK STAR CRYSTALS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen, en Edelstenen. Het is gevestigd in New York, Verenigde Staten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Mineralen - Import export

Aantal resultaten

595 Bedrijven