• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • nagel- en nietmachines voor verpakkingen

Resultaten voor

Nagel- en nietmachines voor verpakkingen - Import export

 1. CERTIS BENELUX

  België

  CERTIS verzorgt binnen haar vakgebied ook volledige automatiseringsprojecten: palletverpakkingslijnen met de integratie van rekfolie-, omsnoerings- en touwbundelmachines, rek- en krimphoesmachines en geautomatiseerde nagel- en nietinstallaties in bestaande of nieuw te leveren transportbanen. Als serviceverlenende handels- en engineeringonderneming is CERTIS Benelux gespecialiseerd in: 1° Industriële bevestigingssystemen waaronder pneumatische nagel- en nietapparatuur voor hout en karton, smeltlijm systemen. 2° Transportverpakking waaronder omsnoerings- en bundelsystemen met staalband, kunststofband of touw, foliewikkelmachines. 3° Geruisloze en olievrije compressoren. 4° Alle toebehoren en verbruiksmaterialen.

 2. LLINÁS Y CIA, SA

  Spanje

  Het bedrijf LLINÁS Y CIA, SA, is een Distributeur, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, palet, houten pallets, en machines voor de productie van houten pallets. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 3. HAGENAUER+DENK KG (H+D)

  Duitsland

  Het bedrijf HAGENAUER+DENK KG (H+D), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Immenstadt, Duitsland.

 4. THE COLLATED NAIL COMPANY / KWIKNAIL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE COLLATED NAIL COMPANY / KWIKNAIL, is een Distributeur, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Derby, Verenigd Koninkrijk.

 5. BANOK - WERNER BECKER E.K. INHABER SABINE BECKER

  Duitsland

  Het bedrijf BANOK - WERNER BECKER E.K. INHABER SABINE BECKER, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Fürstenfeldbruck, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NAILING MACHINES

  Italië

  Het bedrijf NAILING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hulpinstallaties voor houtbewerkingsmachines, machines voor de productie van houten pallets, en Niet- en nagelmachines - verpakkingsindustrie. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 2. FASTEC SRL

  Italië

  Het bedrijf FASTEC SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatische spuitpistolen, lijmpistolen, en handmatige aftapmachines en luchtaftapmachines. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 3. STALGRIT

  Wit Rusland

  Het bedrijf STALGRIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Krammen, Spijkers en nagels, Krammen, Spijkers en nagels, Niet- en nagelmachines - verpakkingsindustrie, en spijkers. Het is gevestigd in Retchitsa, Wit Rusland.

 4. FORMHALLS VINTAGE & RACING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FORMHALLS VINTAGE & RACING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Salisbury, Verenigd Koninkrijk.

 5. TEMPLETON TOOLS & MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TEMPLETON TOOLS & MACHINERY LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Hamilton, Verenigd Koninkrijk.

 1. LOGOS LOGISTICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LOGOS LOGISTICS LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 2. METALGRAF

  Italië

  Het bedrijf METALGRAF, is een Onderaannemer, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren naaimachines voor schoenfabrieken en schoenmakers, en spijkermachines voor schoenfabrieken en schoenmakers. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. THREADING SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THREADING SYSTEMS LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Dukinfield, Verenigd Koninkrijk.

 2. PHOENIX CUTTING SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PHOENIX CUTTING SERVICES, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Willenhall, Verenigd Koninkrijk.

 3. KERF DEVELOPMENTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KERF DEVELOPMENTS LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Rochdale, Verenigd Koninkrijk.

 4. FP TOOLS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FP TOOLS LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 5. MACINNES TOOLING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MACINNES TOOLING LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Helensburgh, Verenigd Koninkrijk.

 6. CARBONOMICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CARBONOMICS LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 7. TIGER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TIGER, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 8. SC ZETH COMPANY SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC ZETH COMPANY SRL, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Verpakking - papier en karton, Verpakkingsbedrijven, Verpakking - kunststof, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Verpakking - papier en karton, Verpakkingsbedrijven, en Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Piatra Neamt, Roemenië.

 1. CARBEX LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CARBEX LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Kingswinford, Verenigd Koninkrijk.

 2. ORION-LINK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ORION-LINK LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Cradley Heath, Verenigd Koninkrijk.

 3. ABBEYDALE MACHINE & TOOL CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ABBEYDALE MACHINE & TOOL CO LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 4. BRYANT SYMONS TECHNOLOGY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BRYANT SYMONS TECHNOLOGY LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Grantham, Verenigd Koninkrijk.

 5. PREMIER MACHINE TOOLS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PREMIER MACHINE TOOLS, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Mansfield, Verenigd Koninkrijk.

 6. MAJOR DIAMOND SUPPLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MAJOR DIAMOND SUPPLIES LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Northampton, Verenigd Koninkrijk.

 7. ALKEN ENGINEERING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALKEN ENGINEERING, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in High Peak, Verenigd Koninkrijk.

 8. SERVICE ENGINEERING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SERVICE ENGINEERING, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Huddersfield, Verenigd Koninkrijk.

 9. ADVANCED CUTTING TOOLS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ADVANCED CUTTING TOOLS, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Gateshead, Verenigd Koninkrijk.

 10. HALIFAX NUMERICAL CONTROLS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HALIFAX NUMERICAL CONTROLS LTD, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Mijnbouwdiensten, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Mijnbouwdiensten. Het is gevestigd in Halifax, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis