• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • transportbedrijven

Resultaten voor

Transportbedrijven - Nederland

Nederland
 1. REINASAN BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zoeken distributeurs/partners die een brug kunnen slaan tussen onze methoden en de veeleisende markten met onze speciale, groene REINASAN-technologie. Bij het gebruik en de toepassing ervan wordt het oppervlak diep gereinigd. Dankzij de actieve oppervlaktebescherming worden alle nieuwe organische vuildeeltjes die op het oppervlak terecht komen afgebroken. Dit unieke 24/7 effect stelt ons in staat duurzame bescherming, reiniging en onderhoud van oppervlakken te garanderen. Gegarandeerd effectief tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk, terwijl de afvalverwijdering wordt teruggedrongen en u op onderhoudskosten bespaart. Wij streven samen met onze partners naar een schonere en duurzamere wereld. Wij proberen dit te bereiken door ons productieproces, vervoer, gebruik van plastic producten zo doeltreffend mogelijk te structureren. Onze beschermende producten (PSS) en onze reinigende producten (DCS) werken op basis van katalysators. Deze zijn vrijwel allemaal pH-neutraal. Wij zijn er zo zeker van dat mensen, dieren en het milieu niet blootgesteld worden aan zware of ongewenste chemicaliën. Reinasan werkt exclusief met partners met een uitmuntend niveau in hun eigen marktsegment. Zoals de auto-industrie, bouw, chemische- olie- en energiesector, facilitaire diensten, gezondheidszorg en apotheken, groot- en detailhandel, horecasector, ICT, industrie, productie, onderwijs, overheid, reizen, recreatie, transport en logistiek.

 2. TRANSPORTBEDRIJF ALLROUND

  Nederland

  Allround Transport is het internationale transportbedrijf onder de transportbedrijven. Gevestigd in Hoogvliet, regio Rotterdam, zijn wij de juiste logisiteke partner voor al uw internationale wegtransport door geheel Europa. Naast internationaal transport zijn wij ook gespecialiseerd in wegtransport binnen Nederland. Tevens vervoeren wij al uw cargo wereldwijd per zeevracht en luchtvracht. Allround Transport is een transportbedrijf met een enthousiast team van vrachtwagenchauffeurs en logistieke medewerkers die u graag op weg helpen. Vanuit Nederland werken we nauw samen met betrouwbare internationale transportbedrijven, zodat wij het vervoer snel en efficiënt voor u kunnen regelen. Allround Transport betekent maximale service tegen een concurrerende prijs.

 3. WERKGROEPNL LOGISTICS

  Nederland

  Het bedrijf WERKGROEPNL LOGISTICS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportbedrijven. Het is gevestigd in Moerdijk, Nederland.

 4. CONNEXION INTERNATIONAL

  Nederland

  Connexion International is een dynamisch internationaal handelsbedrijf in sterke drank van A-merken.Dankzij onze contacten, onze ervaring en flexibiliteit in de snel groeiende wereld van de handel in sterke drank, kunnen wij onze klanten een breed productassortiment van populaire whisky, cognac, wodka merken en specialiteitsitems tegen gunstige prijzen bieden.We hebben goede connecties met zeer betrouwbare opslagplaatsen en transportbedrijven en kunnen daarom een sterke, betrouwbare en soepele levering van uw bestelling in de hele wereld garanderen.

 5. TITAN CONTAINERS BV

  Nederland

  TITAN Containers B.V. is al meer dan 25 jaar actief in de Benelux op het gebied van containerverkoop en containerverhuur. TITAN heeft sinds haar bestaan bijgedragen aan het op de markt brengen van diverse nieuwe container types. Met diverse depots in Nederland en België alsmede enkele strategisch gepositioneerde transportbedrijven kunnen wij U in heel Nederland en België van zowel verhuur- als verkoopcontainers voorzien. In tegenstelling tot vele anderen kunnen wij de (verkoop)containers in vele kleuren en uitvoeringen aanbieden. TITAN kan met haar constante productie in China ook kleinere aantallen naar de wens van de klant aanbieden. Als een onderdeel van de TITAN groep zijn wij verzekerd van de laagst mogelijke productie kosten en daardoor in staat tot concurrerende prijzen en hoge kwaliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRANSTERMINAL DORDRECHT

  Nederland

  TTd ontwerpt en bouwt bedrijfswageninrichtingen in voor alle merken bedrijfswagens, gericht op zowel het B segment tot 3500 kg als het zwaardere segment. Door de grootste productiecapaciteit van Nederland is TTd tevens in staat grote series te produceren. Wij leveren aan een groot deel van het Nederlandse bedrijfsleven. ZZPers, Midden- en klein bedrijven en grote fleets. Wij richten voor u alle merken bedrijfswagens in (multibrand) en doen dit volgens het one-stop-shop principe. Dit betekent dat wij uw bedrijfsvoertuigen innovatief inrichten “van binnen en van buiten”, zodat de voertuigen direct zijn in te zetten. Onze toegevoegde waarde zit hem verder in het meedenken en ontzorgen, waardoor wij in staat zijn om uw Total Cost of Ownership (TCO) te verlagen. Wij zijn gespecialiseerd in het standaardiseren van de inrichting van uw bedrijfswagens. Wij richten grote series in voor pakketdiensten, Post en telecombedrijven, transportbedrijven, nutsbedrijven, bouwbedrijven, etc.

 2. COLVAN NETHERLANDS B.V.

  Nederland

  Colvan International Forwarding is een allround expediteur en vervoert dagelijks grotere en kleinere partijen wereldwijd. Met ons wereldwijd netwerk van agenten, kunnen wij u in het gehele Verre- en Midden Oosten, maar ook in Noord- en Zuid Amerika van dienst zijn. Expediteur In een snel veranderende wereld waarin techniek en automatisering een steeds prominentere rol innemen, en dienstverleners steeds meer gebruik maken van website gekoppelde “systemen”, is er ook behoefte aan een dienstverlener die de weg weet in de jungle van rederijen, groupeurs, luchtvaartmaatschappijen, transportbedrijven, containertruckers, op-en overslagbedrijven en alle denkbare logistiek gerelateerde dienstverleners. Als im- of exporteur wordt u ook geacht op de hoogte te zijn van de regels die de douane hanteert om goederen de grens over te krijgen. Alle belangrijke informatie is op het internet te vinden, maar wij als expediteur denken met u mee. U heeft geen tijd of zin om zelf uit te zoeken wat de beste logistiek oplossing is voor het vervoeren van uw goederen. Als importeur of exporteur van goederen bent u druk met dat waar u goed in bent. Het ontwikkelen en verder uitbouwen van uw producten en de verkoop ervan. Dat is uw core-business. Het organiseren van vervoer, efficiënt, kwalitatief goed en tegen concurrerende tarieven is de core-business van Colvan International Forwarding.

 3. NWI NEDERLANDSE WASINDUSTRIE

  Nederland

  De Nederlandse Wasindustrie, kortweg NWI, is fabrikant van, en groothandel in, reinigingsproducten. Sinds 1934 levert Nederlandse Wasindustrie schoonmaak- en onderhoudsproducten aan schoonmaakbedrijven, scholen, garages, transportbedrijven, groothandel, ziekenhuizen, spoorwegen, rederijen, instellingen en bedrijven. Al deze organisatie stellen hoge eisen aan de producten die zij gebruiken. Hygiëne maar ook de levensduur van de te reinigen oppervlakte dient te worden gewaarborgd. In uiterste gevallen is het nodig om een specifiek product te ontwikkelen voor een gewenste toepassing. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. We maken hier eveneens gebruik van ons, door de jaren heen, opgebouwde kennis en ervaring.

 4. ACCOO

  Nederland

  Administratieve dienstverlening gericht op zzp'ers. Wij richten ons op bouwbedrijven, transportbedrijven, klusbedrijven, timmermannen, vertalers, adviseurs, zelfstandige medici etc. Wij verzorgen de boekhouding, geven advies en bieden een online boekhoudprogramma.

 5. TRANSPORT GROEP GELDERLAND

  Nederland

  TGG is een transportonderneming gespecialiseerd in het collecteren en distribueren van rauwe melk. TGG behoort tot de middelgrote transportbedrijven in Nederland. Dagelijks verzorgt TGG de collectie van rauwe melk van een groot aantal veehouders met name in de provincie Gelderland en de distributie naar de productielocaties van FrieslandCampina.

 1. ROOST OLIE

  Nederland

  Roost is een onafhankelijke leverancier van brandstoffen, smeermiddelen en technisch equipment. Wij leveren al ruim 80 jaar aan transportbedrijven, aannemerij, garagebedrijven, industrie, agrarische bedrijven en particulieren in zuid-oost Nederland. U kunt bij ons terecht voor een smeerolie advies voor vrijwel elke toepassing. Ook voor de aanschaf van garage-equipment en Kiwa gekeurde tankinstallaties op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen bent u bij ons op het juiste adres.

 2. EURO TAXI NIJMEGEN

  Nederland

  Euro Taxi Nijmegen is gespecialiseerd in personenvervoer in en rondom Nijmegen. wij zijn actief in alle voorkomende taxi werkzaamheden. vervoer van en naar luchthavens, V.I.P. vervoer, zittend ziekenvervoer en straattaxi. Tevens hebben wij een afdeling chauffeursdiensten voor touringcar en OV bedrijven, Taxibedrijven, Transportbedrijven en Koeriersbedrijven. Ook het huren van een Prive-Chauffeur met of zonder auto is bij ons mogelijk.

 1. TEVU B.V.

  Nederland

  TEVU is een groothandel in truck-en traileronderdelen, accessoires en veiligheidsproducten, met een breed assortiment onderdelen voor de grote truck merken Daf, Scania, Volvo, Mercedes, MAN, Renault en Iveco. Professionele afnemers in binnen- en buitenland, zoals transportbedrijven, (merk)dealers en wederverkopers, zijn bij TEVU aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige producten.

 2. VAN DER WAL TRANSPORT

  Nederland

  Van der Wal transport bestaat 50 jaar. In deze 50 jaar heeft Van der Wal zich gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte en bulk goederen. Vooral in de recyclingbranche zijn de wagens van Van der Wal Transport een begrip. Met ruim veertig voertuigen is Van der Wal dagelijks onderweg in de BeNeLux en Duitsland. Transporten van en naar andere landen binnen de EU is voor ons ook geen probleem. Van der Wal Transport stelt hoge eisen aan het transport dat zij voor haar klanten uitvoert. Het beleid is gericht op diensten uitgevoerd met uiterste flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiency, waarbij continu getracht wordt de dienstverlening optimaal af te stemmen op de specifieke klantwensen. Op onze website krijgt u een goede indruk van hoe Van der Wal transport uw organisatie kan versterken en aanvullen.

 3. KENNIS TRANSPORT & LOGISTICS

  Nederland

  Kennis Transport & Logistics vervoert goederen door heel Europa, waarbij we ons gespecialiseerd hebben in transport naar Frankrijk. Wat u ook wilt vervoeren, waarheen en wanneer dan ook, één ding staat voor ons centraal: uw goederen worden met de meeste zorg omkleed. U merkt in onze hele manier van werken dat Kennis Transport staat voor ‘First Class’-dienstverlening. Dat begint met de manier waarop we u te woord staan, dat zetten we voort in onze planning en het transport en dat hebben we ook doorgevoerd in ons stipte aflevering. Niet voor niets zijn we ISO9001-2008, AEO en HACCP gecertificeerd. U heeft door deze First Class werkwijze echt geen omkijken meer naar het vervoer van uw goederen. Wij zorgen ervoor dat het helemaal goed komt.

 4. VAN DER WERFF

  Nederland

  Van der Werff Logistics is in 1916 ontstaan en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Maar ook buiten deze landen verzorgen wij allerhande transporten. Met alle gedreven en klantgerichte medewerkers, groot en zeer divers wagenpark en moderne huisvesting bieden wij u een compleet en gevarieerd dienstenpakket aan. Door onze zeer uitgebreide IT bieden wij onze opdrachtgevers vergaande automatisering oplossingen/voordelen. Ons wagenpark bestaat uit volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen. Al ons materiaal kan zelf lossen met onze uitgebreide vloot aan meeneemheftrucks. De organisatie wordt aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Heerenveen en nevenvestiging in Waalwijk, daarnaast beschikken wij over verschillende standplaatsen verspreid over heel Nederland. Op onze hoofdvestiging in Heerenveen beschikken we over een eigen volledig geoutilleerde werkplaats voor ons eigen materieel, tankstation en automatische wasstraat.

 5. VAN DER WAL TRANSPORT

  Nederland

  Met eerlijkheid en respect voor mens en samenleving biedt Van der Wal Transport B.V. u de best mogelijke transportoplossing voor goederenvervoer over de weg in West-Europa. Transport binnen Europa Van der Wal Transport is sinds 1924 specialist in transporten van volumetransport in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Spanje en Italië. Transport naar Rusland en de voormalige Sovjet Unie Van der Wal Transport was in 1975 dé pionier op het gebied van transport naar Rusland en de voormalige Sovjet Unie. In de afgelopen 90 jaar is het bedrijf gegroeid met 4 vestigingen in Polen, Rusland, Kazachstan en Azerbeidzjan. Sinds 2010 zijn de activiteiten voor de Sovjet Unie, Rusland, Midden Oosten en de Balkan ondergebracht bij SmartWay Freight Xchange. SmartWay Freight Xchange heeft ruime ervaring met groupagevervoer en full truck loads naar Rusland, Kazachstan, Azerbeidzjan, Oekraïne, Turkmenistan, Georgië, Turkijke, Irak, Iran.

 6. VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN

  Nederland

  Internationale logistiek dienstverlener vervoert vloeibare en droge bulkstoffen voor de levensmiddelen, GMP+ en chemische industrie. Flexibel, traceerbaar en betrouwbaar wegtransport: Vertel ons waar we hoe laat moeten zijn en wij zijn er. Want ons wegvervoer is betrouwbaar en flexibel. Rail Transport: Uw lading vervoeren per spoor wordt steeds interessanter. Het spoorvervoer is aantrekkelijk in combinatie met andere modaliteiten over zee of over de weg. U hoeft daarbij het wiel niet zelf uit te vinden, vertrouw gewoon op de kennis en het netwerk van Van den Bosch Transporten. Binnenvaart biedt mogelijkheden voor bulk: Naast Nederland met de grootste en modernste binnenvaartvloot van Europa, zijn er binnen Europa verrassend veel mogelijkheden voor transport over water. Vervoer per zeevracht: Uw wensen, flexibiliteit en kwaliteit staan centraal, want wij zijn een organisatie met verstand van uw goederen, de transportstromen, de regelgeving en houden een scherpe blik op uw marges.

 7. GROENENBOOM TRANSPORT

  Nederland

  Hoewel Transportbedrijf C. Groenenboom BV door velen gezien wordt als een “zeecontainervervoerder”, bestaat nog altijd een aanzienlijk deel van onze werkzaamheden uit vervoer van machines, pompen en bouw- en constructiematerialen. Tevens is Groenenboom specialist in buitenprofiellading. Te hoog, te breed, te lang of te zwaar; het vormt allemaal geen probleem. En onze oplossingen beperken zich niet alleen tot het vervoer binnen eigen land. Onder ons werkgebied valt heel Europa en omdat wij met zoveel verschillende disciplines onze werkzaamheden uitvoeren, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat onze specialisatie juist onze veelzijdigheid is. Transportbedrijf C. Groenenboom BV is een ISO9001-2008, AEO en VCA gecertificeerde onderneming.

 8. OOST-EUROPA TRANSPORTNET

  Nederland

  DIENSTEN: - Transporteren van alle soorten goederen vanuit / naar West and Oost Europa, Baltische en Aziatische landen. - ‘Van deur tot deur’ levering. - Gespecialiseerd in transport van groepage en complete ladingen, tevens met temperatuur controle en alle ADR klassen. - Express levering in snelle auto’s met laadvermogen tot 3300 kg. - Speciale transport voor de extra zware goederen met extra grootte, breedte en lengte. - Vervoer van goederen van hoge waarde zonder Douane konvooi. - Opmaak van alle documenten voor de zending. - Dagelijkse informatie over de positie van uw zending tijdens het transport. PRODUCTEN: - Goedkopere brandhout van de hoogste kwaliteit hardhout - Houtpellets - een schone, milieuvriendelijke en effectieve brandstof van de toekomst - Kwalitatieve hout voor de prijzen van producent.

 1. TRANSPORTBEDRIJF VAN 'T BLIK

  Nederland

  Jan van't Blik Transportservice is een bedrijf dat ontstaan is in 1971 en is gestart in het zogenaamde bulk-transport. (droge produkten) Nu is het uitgegroeid tot een onderneming dat een veelzijdigheid van nationale en internationale , transportoplossingen kan aanbieden. Door het gebruik van trekkers is het mogelijk snel te wisselen met een andere oplegger. Door de diversiteit aan trekkers en opleggers en vakkundige chauffeurs kunnen wij een oplossing bieden voor de normale transporten en de zware speciale transporten.

 2. TRANS WORLD EXPRESS

  Nederland

  Alleen een allround transport-en koeriersbedrijf kan u objectief en met kennis van zaken vertellen wat voor u de beste en voordeligste manier is om uw zending te vervoeren. Daarom kunt u bij TWE voor alles terecht: nationale-, wereldwijde-, speciale koeriersservice, luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Door alle mogelijkheden, kennis, ervaring en ons wereldwijde netwerk wat nodig is om uw zending op de voor u meest betrouwbare en efficiënte manier te vervoeren van en naar de door u gewenste bestemming waar ook ter wereld, maakt ons hopelijk tot uw kandidaat koeriers-en transportbedrijf.

 3. VERHAGEN

  Nederland

  Verhagen is een jong transportbedrijf met als kernactiviteit het dagelijks geconditioneerd groepagevervoer van bloemen en planten vanaf diverse bloemenveilingen naar bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. U kunt bij ons terecht voor de dagelijkse levering van een enkele kar tot een volledige auto. Door gebruik te maken van een eigen locatie in midden-Duitsland, maken wij het mogelijk om alle klanten op tijd aan te leveren. Naast onze kernactiviteit vervoeren wij ook bloemen en planten naar bestemmingen in België, Tsjechië en naar de luchthavens in Londen. Onze auto's zijn uitgerust met rollerbaansystemen zodat we ook luchtvrachtpallets kunnen vervoeren. Verhagen heeft zichzelf tot doel gesteld om doormiddel van innovatie en creativiteit de logistieke processen in een veeleisende markt zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Verhagen-karren, fustretour en real-time toegankelijkheid van ons transport management systeem.

 4. C & H EUSER TRANSPORT

  Nederland

  De transportactiviteiten van C. & H. Euser Transport B.V. zijn opgedeeld in twee divisies. Euser Pakketzorg is de divisie die zich bezighoudt met de fijnmazige distributie van pakjes en pakketten. Binnen Euser Transport is de distributie, inclusief winkeldistributie en -bevoorrading, ondergebracht, waarbij ook geconditioneerd vervoer tot de mogelijkheden hoort. Euser Transport: In deze divisie heeft Euser het nationaal transport ondergebracht, waaronder ook geconditioneerd vervoer door heel Nederland, voor met name de foodsector. Een belangrijke activiteit in deze divisie vormt de winkeldistributie en winkelbevoorrading. Euser Pakketzorg: De fijnmazige distributie wordt door Euser verzorgd met bestel- en bakwagens. Door de jarenlange ervaring met deze vorm van distributie, kan Euser met recht een van de specialisten in Nederland op dit gebied genoemd worden. De spreiding van de activiteiten over verschillende sectoren draagt bij aan een verantwoorde risicospreiding.

 5. DEKKER TRANSPORT & TANKOPSLAG

  Nederland

  Dekker is uw totaalleverancier voor opslag, handling en transport van plantaardige oliën en vetten. Dekker is uw logistieke partner voor onder andere deze producten: plantaardige oliën & vetten, oleochemicaliën, lecithine, glucose, cacaomassa & boter. Eén aanspreekpunt voor opslag, handling en transport! Dekker verzorgt het logistieke proces van A tot Z voor u. De gehele logistieke keten van opslag, transport en handling van plantaardige oliën en vetten komt samen onder één dak. Bij alle schakels van het logistieke traject creëren we optimale condities voor voedselveiligheid en milieu. Dekker beschikt over alle know how voor de handling van uw producten.

 6. OEGEMA TRANSPORT

  Nederland

  Oegema Transport: de logistieke oplossing voor uw distributie! Dat Friezen goed uit de voeten kunnen op schaatsen en hiermee al vele Olympische titels hebben bemachtigd, is een bekend fenomeen. Zo moeiteloos als we ons over de ijsbaan verplaatsen, zo vlot en vaardig zijn wij ook op de weg met goederentransport. Overweegt u de distributie van uw producten uit te besteden? Of heeft u onvoldoende man op de weg waardoor uw logistieke planning in het water dreigt te vallen? Sla dan de handen ineen met een transportbedrijf dat in de afgelopen decennia haar sporen op de weg ruimschoots heeft verdiend: Oegema Transport uit Fryslân.

 7. CARGOPLANNER LOGISTICS B.V. KOERIER LIMBURG

  Nederland

  Cargoplanner is sinds 2006 de betrouwbare internationale koeriersdienst voor vele bedrijven en overheidsinstellingen. Als u pakketten of pallets met spoed naar uw klanten wilt vervoeren kunt u bij ons 24/7 en alle dagen van het jaar bij ons terecht. U ontvangt altijd binnen enkele minuten een vrijblijvende offerte.

 8. VOS TRANSPORT

  Nederland

  Vos Transport is al meer dan 60 jaar actief op het gebied van transport en distributie. Internationaal Transport Denemarken, Duitsland, Engeland / UK, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Noorwegen, Oost Europa, Portugal, Scandinavië, Spanje, Zweden... Nationaal transport Benelux Distributie Benelux contract Distributie Overige diensten Vervoer gevaarlijke stoffen HACCP gerelateerd vervoer Verwarmd transport Warehousing

 9. VERKOOIJEN TRANSPORT STRIJBEEK

  Nederland

  Verkooijen Transport is sinds 1939 actief in transport en logistiek. Vandaag de dag zijn wij actief als logistieke dienstverlener met eigen nationaal en internationaal transport en bulkvervoer. Wij zijn ISO 9001: 2008, GMP en AEO gecertificeerd.

 10. QUEHENBERGER LOGISTICS NL

  Nederland

  De in 1965 in Oostenrijk opgerichte logistiekaanbieder Quehenberger is een van de modernste bedrijven binnen de transportbranche. Zo beschikt de specialist voor transportmanagement, netwerk- en contractlogistiek over een van de modernste vrachtwagenparken, bestaande uit meer dan 450 voertuigen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis