• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • niet geweven stoffen

Resultaten voor

Niet geweven stoffen - Import export

 1. BERMED

  Polen

  Verified by europages badge

  Bermed is gespecialiseerd in de productie van en groothandel in textielvlies van 100% polypropyleen van hoge kwaliteit. Onze producten worden toegepast in de medische, technische, landbouw-, cosmetische en tandheelkundige sector. Wij bieden verschillende soorten textielvlies, zoals spinvlies (PP), meltblown, SMS, SSMMS en gelaagd vlies (PP+PE), maar ook beschermende kleding, zoals beschermende medische coveralls en chirurgische jassen. Textielvlies kan o.a. worden gebruikt voor de productie van maskers, chirurgische jassen, beschermende coveralls en voor verpakking gebruikt voor de ontsmetting van instrumenten. Wij produceren ook textielvlies voor de sector van hygiënische producten, bijv. voor de productie van maandverband, doekjes of luiers. Ons aanbod bevat tevens producten voor de landbouwsector, zoals agrotextieldoeken. Verder produceren wij textielvlies voor gebruik in de bouw en de technische sector. Onze producten worden vervaardigd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen en beschikken over de vereiste certificaten, waaronder SGS, PZH, OEKO-TEX®, CENTEXBEL en EUROFINS.

  Website Open In New icon
 2. TELAMELT NONWOVEN TEXTILE TRADE LIMITED

  Turkije

  Verified by europages badge

  De centrale functie is te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Sinds het jaar 2020 heeft het bedrijf zich geconcentreerd op de ontwikkeling van PP Spunbond, PP Meltblown, SMS, Needlepunch, Spunlace, PET Spunbond, PLA Spunbond, Gelamineerd PP Spunbond, en andere nonwovens aangepast aan specifieke eisen. Telamelt Nonwoven is een van de opkomende organisaties in deze sector vanwege zijn technische ervaring en verwerkingsmogelijkheden. Het hoofddoel is een hoge productkwaliteit, flexibiliteit en snellere leveringstermijnen te bieden om de tevredenheid van de klant te garanderen. Continue productiviteit stelt ons in staat ons dienstenaanbod uit te breiden en voorop te blijven lopen in de wereldwijde concurrentie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of onze website bezoeken: https: //www.telameltnonwovens.com

  Website Open In New icon
 3. BASAL TECHNICAL TEXTILES

  Turkije

  Verified by europages badge

  KIES VOOR GROEI DANKZIJ SAMENWERKING OP MAAT. Ons bedrijf BASAL werd in 1978 opgericht door Nedim KİSBU en maakt deel uit van de Kisbu Groep. Kisbu Groep is een toonaangevende marktleider binnen meerdere sectoren door het jonge en dynamische personeel met goede handelskennis, de waarde die het hecht aan human ressources, en de structuur die zich aanpast aan de doelstellingen. We zijn de grootste fabrikant van technische vliesstoffen in Turkije, Istanboel. Wij volgens de ontwikkelingen op de voet zodat we kunnen inspringen op nieuwe vragen in de sector van technisch textiel. Ons bedrijf wordt "als voorbeeld genomen" door overige door het bedrijfsbeheer en de sterke basis. BASAL exporteert de hoogwaardige producten naar 78 landen en streeft naar uitwisselingen en veranderingen via investeringen en de klantenportefeuille. Onze producten kunnen gebruikt worden in meubels en voor de productie van pocketvering- en medische matrassen, hygiëne, auto-onderdelen, filter- en isolatiemateriaal en overige industrieën. Wij zijn er klaar voor om alle industrieën innovatieve oplossingen te bieden evenals toepassingen volgens de eisen van de klant van vliesstoffen via PE gieten, folie-extrusie, flexografie en digitaal drukwerk, ultrasone watteertechnieken. BASAL is een gecertificeerd bedrijf in het bezit van de ISO, SGS, OEKO-TEX, Intertek en FIRA certificeringen. We zijn overtuigd van de kracht van binnenlandse productie en streven ernaar de op de internationale markten verworven plaats van ons nationaal vermogen te versterken. Sinds het begin van ons avontuur kenmerken wij ons door een grote inzet en toewijding.

  Website Open In New icon
 4. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij als DUITSE METAALVEZELFABRIEK zijn een sinds 1951 – inmiddels in de derde generatie gevoerde familieonderneming. Onze ervaring bij de ontwikkeling en productie van STAX-metaalvezels strekt zich uit over diverse materialen en levervormen zoals kettingvezels, korte vezels of vliezen. Als specialisten tellen wij tegenwoordig tot de wereldwijd toonaangevende ondernemingen in deze branche. In onze vestigingen in Neidenstein in Duitsland en Dasnice in Tsjechië produceren wij STAX-metaalvezels uit ongelegeerd staal, de edelstalen 1.4113 en 1.4841, koper Cu99, messing MS67 en aluminium AlMg5. Een nieuw materiaal voor uw toepassing zou hierbij kunnen behoren.

  Website Open In New icon
 5. J.H. ZIEGLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  J.H. Ziegler is uw expert voor nonwovens met noppen, nonwovens van schuimvlies, nonwovens met meerlagige opbouw en gelamineerde materialen met talrijke toepassingen: als akoestisch zeer efficiënte absorbeerder binnenin en buiten auto's, als laminaatmateriaal voor het lamineren van leer of als ondermateriaal voor autostoelen en zitplaatsen, voor akoestische en warmteisolatie in gebouwen en voorwerpen, en toepassingsgebieden als composieten en slijpstenen.We produceren momenteel met in totaal 390 medewerkers in Duitsland, Hongarije en China.Naast synthetische vezels zoals PET en PP, worden ook technische vezels zoals glas en geoxideerd polyacrylonitril gebruikt.Afhankelijk van de vereisten zijn Ziegler-fleeces hydrofoob, oleofoob, vlamvertragend en isolerend.Ze kunnen met schuim, leer, stof, spinvlies of folie en nog veel meer gelamineerd zijn.We zijn gecertificeerd volgens IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001, OEKO TEX Standard 100.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PACO PAUL GMBH & CO. KG METALLGEWEBE UND FILTERFABRIKEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De basis van de productie van metalen gaas is klassieke ambacht. Om high-tech te worden zoals PACO, maakt de modernste productie- en afwerktechnologie daar deel van uit. Dit wordt gerealiseerd in de eigen PACO-ontwikkeling en in de PACO-machinebouw. Als gevolg hiervan kan de kwaliteit van PACO niet gemakkelijk door anderen worden gereproduceerd vanwege een gebrek aan knowhow - met alle voordelen voor de productielocatie Duitsland. Als specialist in metalen gaas heeft PACO een speciale competentie, speciaal voor screeningtechnologie. Daar komt nog een uitgebreide en gelijktijdig diepgaande kennis van specifieke processen van zeeftechnische toepassingen bij in de meest uiteenlopende industrieën, laboratoria en in onderzoek en ontwikkeling.PACO Metalldrahtgewebe voor zeefdruk behoren tot 's werelds toonaangevende bedrijven.

  Website Open In New icon
 2. A³ VLIESSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij bieden permanente, veilige en individuele oplossingen op het gebied van vloeistoffiltratie en filtratie. Onze klanten profiteren van meer dan 30 jaar ervaring in het adviseren, ondersteunen en leveren van op maat gemaakte nonwovens voor de industrie. Tegenwoordig kan moderne productietechnologie niet zonder hightech non-wovens Ze beschermen tegen milieuvervuilende emissies, filteren op betrouwbare wijze vloeistoffen of absorberen oliën en chemicaliën. Als een dochteronderneming van EuroVlies Nord GmbH biedt A³ Vliesstoffe GmbH sinds 2010 commitment, vakbekwaamheid en uitgebreide technische knowhow om klanten uit alle sectoren in procesoptimalisatie professioneel te ondersteunen. Onze innovatieve 3D-nonwovens voor dieptefilters Filtraking Plus & Filtraloom zorgen voor een revolutie in conventionele vloeibare filtratie met een speciaal vezelmengsel. Wij adviseren en leveren de metaal-, houtbewerkings- en chemische industrie.

  Website Open In New icon
 3. FIBERFIL

  Italië

  Verified by europages badge

  FIBERFIL S.p.A. werd opgericht in 1995 toen de huidige eigenaars de bedrijfstak in Casnigo (Bg) overnamen van de Radici Group. Van 1995 tot eind 2007 produceerde FIBERFIL S.p.A. polyestervezels voor de automobielsector, uitsluitend als onderaannemer. Begin 2008 verwierf het bedrijf een nieuwe portefeuille van klanten die polyestervezel gebruiken voor diverse industriële toepassingen en in mei 2012 verhuisde het bedrijf naar een nieuw pand in Via Provinciale Valle Seriana, eveneens in Casnigo. De nieuwe vestiging strekt zich uit over een oppervlak van 40 000 m2, waarvan 20 000 overdekt is. Het is voorzien van een extrusiesysteem dat, op volle toeren, garant staat voor circa 1.700-2.000 kg/polyester stapelvezels per uur, ofwel 14 tot 15.000 ton per jaar. De fabricage wordt uitgevoerd via ploegendiensten, 24 uur per dag en zeven dagen per week, wat een grote flexibiliteit garandeert.

  Website Open In New icon
 4. BELREY FIBRES

  België

  Verified by europages badge

  BELREY FIBRES SA is actief op het gebied van textielrecycling en is gespecialiseerd in de productie van gerecycleerde synthetische vezels. Wij beschikken over ultramoderne apparatuur en maken gebruik van 5 vezellijnen in Moeskroen, België, met krachtige snijmachines, mengkamers, rasterlijnen en geïntegreerde balenpersen. Wij hebben rechtstreeks toegang tot textielafval van over de hele wereld, wat betekent dat wij een breed gamma synthetische materialen kunnen aanbieden. Onze jaarlijkse capaciteit bedraagt 15.000 ton vezels zoals nylon, polyester en polypropyleen. Als besparend en milieuvriendelijk alternatief worden herwerkte synthetische vezels gebruikt als secundair materiaal voor niet-geweven producten in een groot aantal industrieën, waaronder de automobielindustrie, geotextiel, drainage, spinnen en nog veel meer. Dankzij onze aangepaste verwerkingsapparatuur zijn wij in staat zuivere en homogene materialen te produceren. Wij zijn ISO9001-gecertificeerd en kunnen kwaliteitsvezels garanderen. Een andere terugwinningsroute is regranulatie, waarbij thermoplastisch textielafval wordt omgezet in korrels voor de vervaardiging van kunststofonderdelen. Terugwinning van afval vermindert de productiekosten doordat de grondstofkosten dalen. Wij sorteren en behandelen ongeveer 60 ton textiel per dag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 5. GRABHER GÜNTER TEXTILVEREDELUNGS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Voor geen van de door ons verfijnde producten gelden de eisen zo hoog en gevarieerd als voor technisch textiel, zoals chirurgisch textiel, medisch textiel, filtertextiel en de productie van gezichts- en neusmaskers. Het brede scala aan technisch, filter- en medisch textiel en de ontwikkeling van nieuwe soorten toepassingen in de afgelopen jaren openen fascinerende mogelijkheden op dit gebied. Of het nu gaat om textiel voor persoonlijke beschermkleding, filtertechnologie, medische toepassingen of hittebescherming - wij geven het textiel de juiste eigenschappen in combinatie met atmosferische plasma- en lagedruk-plasmatechnologie. We verwerken geweven en gebreide stoffen gemaakt van Nomex®, Twaron®, Preox®, Kevlar®, Panox®, PBI® of Technora®, PU-schuimen, HD-PE-fleece en vele andere materialen voor de veeleisende dagelijkse industriële omgeving. Tijdens de ontwikkeling hebben we verschillende afwerkingsdiensten gecombineerd voor speciale doeleinden.

  Website Open In New icon
 1. OPTIGRÜN INTERNATIONAL AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GROENDAKEN VAN DE MARKTLEIDER. Al 50 jaar - UW specialist voor daktuinen. Klimaatverandering en verstedelijking geven vorm aan onze toekomst. OPTIGRÜN ziet dit als een kans. Als toonaangevende leverancier van groendaken in Europa bieden onze innovatieve product- en systeemoplossingen duurzame voordelen voor mens en natuur. Onze doelstellingen zijn de uitbreiding van natuurlijke en groene ruimten voor een betere levenskwaliteit in de stedelijke omgeving en een natuurgerichte, organische stadsontwikkeling om het ecologisch evenwicht te verbeteren.

  Website Open In New icon
 2. ALFA MEDI

  Nederland

  Verified by europages badge

  Alfa Medi is een professionel onderneming gespecialiseerd in medische wegwerpartikelen en orthopedische instrumenten en beschermende sportuitrustingen van medisch polymeer. Wij bieden meer dan 400 verschillende producten van vliestextiel, handschoenen en wegwerpartikelen. Al onze non-woven producten zijn van topkwaliteit. Ze worden grondig gecontroleerd in alle productiefases. Het productieproces is conform ISO13485, ISO9001-2000. Onze producten beschikken over de CE certificatie en voldoen aan de FDA-UDI norm. Onze producten worden wereldwijd verkocht aan klanten die onze strenge kwaliteitscontrole en tijdige levering op prijs stellen. ”Alfa Medi heeft zijn eigen team voor research en ontwikkeling voor orthopedische instrumenten en sportuitrustingen van medisch polymeer, een waarborg van innovatie. Wij bieden een grote productiecapaciteit met 24 productielijnen voor het gieten van tape en spalken en 20 productielijnen voor lichaamssteun, ortheses en beugels.

  Website Open In New icon
 3. PIANEX

  Polen

  Verified by europages badge

  PIANEX is een Pools familiebedrijf, waar vakkennis en vakmanschap van generatie op generatie worden doorgegeven. Wij produceren vulmaterialen van textielvlies en polyester (natuurlijke vezel) van hoogwaardige kwaliteit sinds 1998. Onze producten worden gebruikt in de auto-industrie, meubel-, glas-, schoenen- en staalindustrie. Wij produceren al jarenlang vilt en bieden dan ook viltvezels voor een redelijke prijs. Onze extreem duurzame en bestendige geotextiel wordt gebruikt voor filtrerende, afscheidende en beschermende lagen. Ze kunnen zorgen voor de isolatie van water of afvalwater of de bescherming tegen erosie. Ze worden ook gebruikt als tussenlaag als scheiding tussen aarde en tegels, wegdek of afvaltanks. Gestikt textielvlies is tevens bestand tegen extreme temperaturen. Het heeft een lange levensduur en worden daarom hoofdzakelijk gebruikt voor de vervaardiging van schoeisel, meubels of stoffering. Dankzij onze betrouwbaarheid hebben veel bedrijven in Polen en in het buitenland ons hun vertrouwen geschonken. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. EINMED

  Polen

  Verified by europages badge

  Einmed is opgericht in 2008. De eerste jaren hield de firma zich bezig met de distributie van medische wegwerpkleding van textielvlies voor groothandelaars en detailhandelaars, ziekenhuizen, medische instellingen en openbare instellingen. Een buitenlands en binnenlands verkoopnetwerk, de vraag op de markt en gunstige relaties met de klanten hebben geleid tot de groei van de onderneming. Het aangeboden productassortiment werd uitgebreid met polypropyleen, polyester textielvlies en vulstoffen. Einmed levert zijn binnen- en buitenlandse klanten meer dan 100 ton ongeweven stoffen per maand. De daaropvolgende fase in de bedrijfsontwikkeling was de lancering van de productie van matrashoezen. Tegenwoordig levert onze firma meer dan vijftienduizend hoezen per maand. Wij zijn een dynamiek groeiende onderneming die kan bogen op ervaring en creativiteit, wij streven ernaar om volledig te voldoen aan de eisen van onze klanten. Daarboven bieden wij betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid, uw ideale partner.

  Website Open In New icon
 5. SANDLER AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sandler AG ontwikkelt en produceert bindmiddelvrije gebonden textielvlies uit synthetische grondstoffen of vezel van natuurlijke oorsprong voor de markten van de bouw/techniek, filtering, huishoudtextiel, hygiëne, transport en wipes.In zijn meer dan 138-jarige geschiedenis, is het familiebedrijf wereldwijd uitgegroeid tot één van de grootste producenten van niet-geweven stof.770 medewerkers dragen bij aan nieuwe ideeën, ervaring en inzet in de Sandler AG.Als een competente en meestal duurzame contactpersoon zijn we zeer vertrouwd met de producten en de bedrijfsprocessen.Met deze kennis, de meest geavanceerde productietechnologieën, uitgebreide service en continue ontwikkeling, is Sandler een echte partner voor individuele oplossingen.Samen met klanten over de hele wereld brengt het bedrijf producten en markten verder.Na decennia van succesvolle zakelijke relaties met klanten in Noord-Amerika, heeft Sandler 2016 zijn eerste overzeese locatie geopend.

  Website Open In New icon
 6. Q-NONWOVENS B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Q-Nonwovens BV is a professional organization specialized in nonwovens and nonwoven-based products such as spunbonded nonwovens, meltblown nonwovens and needlepunched nonwovens based the following raw materials: Polypropelene (PP), Polyester (PET) and Bioplastic (PLA). Applications are: QNW Gardening: weedcontrol fabric, geotextile, rootbarrier QNW Water Gardening: stoneliner, underlayment QNW Industrial: secundairy carpet backing, laminates, cable QNW Medical: disposable face masks and respiratory face masks Early February Q-Nonwovens started up its own production of face masks at our factory in Hong Kong and in China. We produce the following type of face masks: •Disposable face mask, 3-ply with earloop, with CE mark and certificate of conformity, Type II according to EN 14683, BFE ≥98%, 50 pieces per box •Respiratory face mask KN95 according to norm GB2626-2006, 20 pieces per box Our production capacity for the disposable face masks is 200.000 pcs per day and for respiratory face masks 50.000 pcs per day. In case you have any enquiries, please feel free to contact us.

  Website Open In New icon
 7. TESSILGIADA PRODUZIONE TESSUTI TECNICI TNT

  Italië

  Verified by europages badge

  Tessil Giada srl ontwikkelt stoffen voor alle sectoren: kampeermateriaal, schoenen, auto's, reclame, bouw, matrassen en dekbedden. Tessil Giada srl voert diverse bewerkingen uit voor het samenvoegen, lijmen en coaten van stoffen. Tessil Giada srl is de markt op gegaan met haar producten maliwatt en malivlies en heeft zich vervolgens aangepast aan de marktvraag door spunbond en knitted materialen te produceren.

  Website Open In New icon
 8. NONTEX TESSUTO NON TESSUTO SPA

  Italië

  Verified by europages badge
 9. MAGICAL FILM ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge
 10. DUEX GROUP

  Nederland

  Verified by europages badge
 1. INTIRIO GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 2. NEAUSTIMA UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge
 3. KNÜPPEL VERPACKUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. FORSTER VLIESSTOFFE UND TEXTILRECYCLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. BENNO MATERIALS SRL

  Moldavïe

  Verified by europages badge
 6. GEOFELT HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 7. TISSAGE BASTIEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 8. BRIDGIFY GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 9. GANZERT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. MAILINGER INNOVATIVE FIBER SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Als middelgroot bedrijf vervaardigen we gebonden textielvlies op twee locaties in Duitsland op een totaal van vier productie-installaties.Ons productiespectrum varieert van gebonden textielvlies met een basisgewicht van 20 g / m² tot 1500 g / m² en omvat thermisch gebonden vliezen, folie gelamineerde producten en naaldvliezen met gebruik van voor de toepassing geoptimaliseerde vezelmengsels.Onze producten worden samen met onze klanten voor de betreffende toepassing ontwikkeld en vervolgens 'just in time' gedeeltelijk geproduceerd en geleverd.Wij streven naar langdurige en coöperatieve zakelijke relaties die ons in staat stellen om samen te werken met onze klanten om constante vooruitgang te bereiken en om het optimalisatiepotentieel te benutten.Het spectrum van onze klanten varieert van grote systeemleveranciers in de auto-industrie tot kleinere handelsbedrijven in de bouwmaterialenindustrie.Hebt u een probleem? Wij lossen het op.