• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • offshorediensten

Resultaten voor

Offshorediensten - Import export

 1. MAINTENANCE PARTNERS

  België

  Verified by europages badge

  Maintenance Partners verleent Technische Diensten voor elektrische en mechanische roterende uitrustingen (elektromotoren, pompen, generatoren, tandwielkasten, stoomturbines, zuigercompressoren, turbocompressoren, vacuümblowers, vermalers, ventilators, …). Onze diensten bestaan uit reparaties in onze werkplaatsen of op locatie, diagnosemetingen, preventief onderhoud, re-engineering, vervaardiging van reserveonderdelen, geringe/grote revisies, stopzetting en omschakeling.

 2. POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

  Nederland

  PowerFlex Fluid Handling Products is al ruim 60 jaar actief en expert op het gebied van hydrauliek. Wij zijn officieel geautoriseerd dealer van Eaton. Het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf is marktleider op het gebied van innovaties en in het creëren van oplossingen van hydrauliek slangen en koppelingen. Gerenommeerde merken van Eaton zoals Aeroquip, Everflex, Hansen & Gromelle, Synflex, Walterscheid en Weatherhead staan niet voor niets bekend als toonaangevend in deze specifieke markt. Daarnaast is Powerflex dealer van o.a. Powerteam, Superswivel en Ultraclean. Met name daar waar bedrijfszekerheid, duurzaamheid en investeringskosten van belang zijn bieden wij u op maat gemaakte oplossingen en doen we dit vanuit onze technische kennis en jarenlange ervaringen. Voor elke verbinding op het gebied van fluid conveyance inclusief lucht en koeltechniek bieden wij een oplossing of alternatief. Wij leveren snel en deskundig en in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om samen met u de oplossing te vinden voor uw vragen op het gebied van hydrauliek.

 3. ROTREX NL

  Nederland

  Als u op zoek bent naar de meest vooraanstaande lierverhuurservice in Europa met het grootste assortiment lieren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier bij Rotrex hebben we lieren van bijna elk type en elke lijntrekkracht, variërend van 100 kg tot 200 ton, met onze bekwame technici die u advies kunnen geven. Ons aanbod beperkt zich niet tot ons enorme assortiment lieren en lierservice. Wij kunnen onze klanten ook voorzien van alles van lierkabel en touw tot en met het Softrak terreinvoertuig, alles voorzien van een volledig certificatiepakket. Rotrex Equipment: • Mobiele Lieren - Hier bij Rotrex bieden we een uitstekend assortiment aan op een aanhanger gemonteerde lieren die u kunt huren of kopen. Zoals met al het materieel dat we aanbieden, zijn onze trailerlieren voorzien van een volledig certificeringspakket, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u een veilig, betrouwbaar en geschikt voor uw doel hebt gemaakt. • Vaststaande Lieren - Op een voet gemonteerde lieren zijn nuttig in een groot aantal verschillende situaties. Rotrex heeft hydraulische, lucht-, elektrische en diesellieren in voorraad, met capaciteiten variërend van 300 kg tot maar liefst 200 ton. • Kabeltransporteurs • Haspelbokken en -rotators • Haspelwagens • Offshore materieel • ATV's • Mobiele spoelmachines • Liertoebehoren Rotrex Services: Verhuur, Verkoop, Diensten, Testen, Opleiding Industrie: Nutsvoorziening, Bouw, Energie, Infra, Onderhoud, Offshore

 4. TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES

  Nederland

  TOS (Transport & Offshore Services) is een internationaal dienstverlener voor de maritieme, offshore en windenergiesector. Sinds 1992 bemiddelen wij personeel en verzorgen wij ship deliveries. Onze opdrachtgevers zijn actief in de scheepvaart, offshore, windenergie en techniek. Met ons hoofdkantoor in Rotterdam en onze wortels in de sleep-, bagger- en zeevaart groeiden wij de afgelopen jaren uit tot een wereldwijde speler. Met kantoren in Polen, Oekraïne, Tsjechië, Cyprus, Brazilië, Singapore, Indonesië en een samenwerkingsverband op de Filippijnen bedienen wij de internationale markt. - See more at: https: //www.tos.nl/nl/ons-bedrijf/#sthash.Fxs2kwmf.dpuf

 5. JENZ PEOPLE

  Nederland

  Zoekt u vakbekwaam personeel voor het uitvoeren van een groot project? Of bent u vanwege een te verwachten piek in uw productie op zoek een medewerker die u onmiddellijk kunt inzetten? Voor een korte of wellicht iets langere periode, maar (nog) niet met de intentie om deze medewerker een vast contract aan te bieden? Dan is Jenz de organisatie die u kan helpen. Met onze jarenlange en internationale ervaring kunt u vertrouwen op onze expertise en servicegerichtheid. Onze gekwalificeerde consulenten en intercedenten hebben ruime ervaring in het oplossen van tijdelijke of structurele personeelsbehoeften. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de evolutie en de complexiteit van de arbeidsmarkt. Onze consulenten worden regelmatig bijgeschoold om snel in te kunnen spelen op de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt m.b.t. fiscaliteiten en sociale wet- en regelgeving.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  België

  Scaldis Salvage & Marine Contractors voert maritieme heavy liftprojecten uit. Scaldis vloot bestaat uit het multipurpose zeewaardige heavy-lift schip Rambiz en de multipurpose sheerleg Norma. De Rambiz is volledig gecertificeerd voor zeegang met volledig omhoogstaande kranen, met een hefcapaciteit van 3.300 ton. Ze is tevens geschikt voor platform installatie en verwijdering, wrak verwijdering en andere speciale heavy lift werkzaamheden.

 2. KONPLAN SYSTEMHAUS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KONPLAN SYSTEMHAUS AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is gevestigd in Rotkreuz, Zwitserland.

 3. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberindustrie - machines, Rubberproducten voor de bouw, Offshorediensten, Rubberindustrie - machines, Rubberproducten voor de bouw, Offshorediensten, en artikelen van rubber voor de delfstofnijverheid. Het is gevestigd in Nørresundby, Denemarken.

 4. CAMEROON DIVING SERVICES LTD

  Kameroen

  Het bedrijf CAMEROON DIVING SERVICES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderzeeërs, ondergedompeld booglassen, en Onderzeewerkzaamheden. Het is gevestigd in Douala, Kameroen.

 5. SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE

  Turkije

  Het bedrijf SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE, is een Multi-Category, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren geologische sonderingen, geologische onderzoeken, grondboringen, en Geotechnische oplossingen voor grond. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. OUTSOURCING UKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf OUTSOURCING UKRAINE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s. Het is tevens aanwezig in de sectoren Webdevelopment, Gegevensinvoer, Offshorediensten, Gegevensanalyse, Webdevelopment, Gegevensinvoer, Offshorediensten, en Gegevensanalyse. Het is gevestigd in Zaporizhzhia, Oekraïne.

 2. OEG OFFSHORE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OEG OFFSHORE LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ingenieur- en engineeringonderzoeken van platformen en offshore installaties, en logistieke dienst. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 1. GWS OFFSHORE

  Liechtenstein, Vorstendom

  Het bedrijf GWS OFFSHORE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Offshorediensten. Het is gevestigd in Balzers, Liechtenstein, Vorstendom.

 2. OFFSHORE INDIA DATA ENTRY

  Verenigde Staten

  Het bedrijf OFFSHORE INDIA DATA ENTRY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshorediensten. Het is gevestigd in Schaumburg Il, Verenigde Staten.

 3. GN SOLIDS CONTROL UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GN SOLIDS CONTROL UK, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, en Pompen. Het is gevestigd in Chatham, Verenigd Koninkrijk.

 4. EXSIF OCS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EXSIF OCS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is tevens aanwezig in de sectoren On- en offshorediensten, Horizontale opslagtanks, en On- en offshorediensten. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 5. EUROSKYPARK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUROSKYPARK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Satelliet - materiaal en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren On- en offshorediensten, On- en offshorediensten, en b2b diensten. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 6. EASTVANTAGE

  België

  Het bedrijf EASTVANTAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshorediensten. Het is gevestigd in Brussels, België.

 7. VIDURTA

  Frankrijk

  Het bedrijf VIDURTA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Computerpersoneel - werving en selectie, Informaticadiensten, Webdevelopment, indisch, Computerpersoneel - werving en selectie, Informaticadiensten, en Webdevelopment. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 8. UAB IPS BALTICS WIND SERVICE

  Litouwen

  Het bedrijf UAB IPS BALTICS WIND SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitwerking van lonen, Personeelszaken, en havensdiensten. Het is gevestigd in Klaipeda, Litouwen.

 1. EASTVANTAGE

  Filippijnen

  Het bedrijf EASTVANTAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshorediensten. Het is gevestigd in Metro Manila, Filippijnen.

 2. SIMEX AS

  Noorwegen

  Het bedrijf SIMEX AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, verwarmingsketel, Olieleidingen en gasleidingen, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Stavanger, Noorwegen.

 3. HI-TECH ITO

  Verenigde Staten

  Het bedrijf HI-TECH ITO, is een Dienstverlener, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is gevestigd in Santa Clara, Verenigde Staten.

 4. ILLIATIV SERVICES

  Marokko

  Het bedrijf ILLIATIV SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgever van software, en Creatie en administratie van Website. Het is gevestigd in Marrakech, Marokko.

 5. 1VU

  Tunesië

  Het bedrijf 1VU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offshorediensten, offshore platformen en installaties, en Offshorediensten. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 6. APS S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf APS S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Engineering - industriële aannemers, Engineering - industriële aannemers, en installaties en uitrustingen voor aardolieraffinaderijen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 7. NORSEA GROUP DENMARK

  Denemarken

  Het bedrijf NORSEA GROUP DENMARK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshorediensten. Het is gevestigd in Esbjerg, Denemarken.

 8. OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Het bedrijf OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector On- en offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tests - niet destructieve, Tests - niet destructieve, en onderhoud vaartuigen. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 9. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PROSPEZIONI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbineboringen, Boren van boorputten, Turbineboringen, en Boren van boorputten. Het is gevestigd in Montalto Uffugo, Italië.

 10. PROSPECTACY LIMITED

  Cyprus

  Het bedrijf PROSPECTACY LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Offshorediensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren internationale fiscale planning. Het is gevestigd in Nicosia, Cyprus.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis