• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • offshorediensten

Resultaten voor

Offshorediensten - Import export

 1. MAINTENANCE PARTNERS

  België

  Maintenance Partners verleent Technische Diensten voor elektrische en mechanische roterende uitrustingen (elektromotoren, pompen, generatoren, tandwielkasten, stoomturbines, zuigercompressoren, turbocompressoren, vacuümblowers, vermalers, ventilators, …). Onze diensten bestaan uit reparaties in onze werkplaatsen of op locatie, diagnosemetingen, preventief onderhoud, re-engineering, vervaardiging van reserveonderdelen, geringe/grote revisies, stopzetting en omschakeling.

 2. POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

  Nederland

  PowerFlex Fluid Handling Products is al ruim 60 jaar actief en expert op het gebied van hydrauliek. Wij zijn officieel geautoriseerd dealer van Eaton. Het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf is marktleider op het gebied van innovaties en in het creëren van oplossingen van hydrauliek slangen en koppelingen. Gerenommeerde merken van Eaton zoals Aeroquip, Everflex, Hansen & Gromelle, Synflex, Walterscheid en Weatherhead staan niet voor niets bekend als toonaangevend in deze specifieke markt. Daarnaast is Powerflex dealer van o.a. Powerteam, Superswivel en Ultraclean. Met name daar waar bedrijfszekerheid, duurzaamheid en investeringskosten van belang zijn bieden wij u op maat gemaakte oplossingen en doen we dit vanuit onze technische kennis en jarenlange ervaringen. Voor elke verbinding op het gebied van fluid conveyance inclusief lucht en koeltechniek bieden wij een oplossing of alternatief. Wij leveren snel en deskundig en in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om samen met u de oplossing te vinden voor uw vragen op het gebied van hydrauliek.

  Alle producten voor "offshorediensten"

 3. TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES

  Nederland

  TOS (Transport & Offshore Services) is een internationaal dienstverlener voor de maritieme, offshore en windenergiesector. Sinds 1992 bemiddelen wij personeel en verzorgen wij ship deliveries. Onze opdrachtgevers zijn actief in de scheepvaart, offshore, windenergie en techniek. Met ons hoofdkantoor in Rotterdam en onze wortels in de sleep-, bagger- en zeevaart groeiden wij de afgelopen jaren uit tot een wereldwijde speler. Met kantoren in Polen, Oekraïne, Tsjechië, Cyprus, Brazilië, Singapore, Indonesië en een samenwerkingsverband op de Filippijnen bedienen wij de internationale markt. - See more at: https: //www.tos.nl/nl/ons-bedrijf/#sthash.Fxs2kwmf.dpuf

 4. JENZ PEOPLE

  Nederland

  Zoekt u vakbekwaam personeel voor het uitvoeren van een groot project? Of bent u vanwege een te verwachten piek in uw productie op zoek een medewerker die u onmiddellijk kunt inzetten? Voor een korte of wellicht iets langere periode, maar (nog) niet met de intentie om deze medewerker een vast contract aan te bieden? Dan is Jenz de organisatie die u kan helpen. Met onze jarenlange en internationale ervaring kunt u vertrouwen op onze expertise en servicegerichtheid. Onze gekwalificeerde consulenten en intercedenten hebben ruime ervaring in het oplossen van tijdelijke of structurele personeelsbehoeften. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de evolutie en de complexiteit van de arbeidsmarkt. Onze consulenten worden regelmatig bijgeschoold om snel in te kunnen spelen op de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt m.b.t. fiscaliteiten en sociale wet- en regelgeving.

 5. KONPLAN SYSTEMHAUS AG

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Denemarken

 2. CAMEROON DIVING SERVICES LTD

  Kameroen

 3. OUTSOURCING UKRAINE

  Oekraïne

 4. GWS OFFSHORE

  Liechtenstein, Vorstendom

 5. OEG OFFSHORE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. EXSIF OCS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. GN SOLIDS CONTROL UK

  Verenigd Koninkrijk

 1. EUROSKYPARK GMBH

  Duitsland

 2. EASTVANTAGE

  Filippijnen

 3. UAB IPS BALTICS WIND SERVICE

  Litouwen

 4. EASTVANTAGE

  België

 5. VIDURTA

  Frankrijk

 6. SIMEX AS

  Noorwegen

 7. SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE

  Turkije

 8. ILLIATIV SERVICES

  Marokko

 1. NORSEA GROUP DENMARK

  Denemarken

 2. PROSPECTACY LIMITED

  Cyprus

 3. FIDUSUISSE OFFSHORE

  Zwitserland

 4. AVENTA GROUP

  Frankrijk

 5. PERGEMINE S.P.A.

  Italië

 6. SI.AR. TRIVELLAZIONI

  Italië

 7. OFFSHORE INDIA DATA ENTRY

  Verenigde Staten

 8. SAM SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

 9. 1VU

  Tunesië

 10. VINCIGUERRA SRLS

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis