• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • onderdelen voor dieselmotoren

Resultaten voor

Onderdelen voor dieselmotoren - Import export

 1. GTC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GTC GmbH is al vele jaren actief in de distributie van originele auto-onderdelen, uitrusting, remmen, ophangcomponenten, slijtdelen, banden, smeermiddelen en technische vloeistoffen voor auto's en vrachtwagens. Alle producten die wij aanbieden zijn dagelijks beschikbaar voor levering en komen rechtstreeks uit de centrale magazijnen van fabrikanten van auto's en onderdelen. Wij leveren aan groot- en detailhandelklanten wereldwijd. Onze zakelijke partners zijn de grootste Europese leveranciers van auto-onderdelen, wielen, banden, smeermiddelen en accessoires. Zoals bijv: motor, filters, olie, radiator, uitlaatsysteem, katalysatoren, geluiddemper, koppeling, handgeschakelde versnellingsbak, Tiptronic PDK transmissie, voor- en achteras, controlearm, wielnaaf, schokdemper, aandrijfas, stuurhuis, stuurwiel, airbag, wielen, velgen, zomer & winterbanden, remschijven en -blokken, carrosseriedelen, spatborden en zijpaneel, dorpels, deur, beglazing, voorbumper.

 2. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bijna een eeuw ervaring.In de vierde generatie hebben we ons gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van hoogwaardige reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren.We brengen technologische vooruitgang over vanuit het ontwikkelingscentrum.Onze directe industriële verbindingen, gekoppeld aan hoge flexibiliteit op alle gebieden, zijn uw voordeel.Onze producten omvatten: Reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren, aanhangende eenheden en reserveonderdelen, componenten voor besturing, regeling en bewaking, aandrijftechnologie, productie van afdichtingen.

 3. STOPARTS LTD

  Turkije

  Verified by europages badge

  De in 2012 opgerichte firma STOparts levert reserveonderdelen voor alle types zware machines en apparatuur van fabrikanten en dealers in Turkije. Wij werken tegenwoordig met meer dan 120 fabrikanten in diverse vakgebieden, zowel voor de groot- als de detailhandelsegmenten van de markt. Alle fabrikanten van reserveonderdelen waarmee we samenwerken voor reserveonderdelen voor speciale, bouw- en landbouwmachines produceren producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij exporteren naar talloze landen in Europa, Amerika en Azië. Wij zijn tegenwoordig in staat om reserveonderdelen en onderdelen voor vrachtwagens, speciale machines, bouwmachines en landbouwmachines te leveren. Wij kunnen tevens op aanvraag alle reserveonderdelen voor u vervaardigen. Onze specialisatie: Stoparts is onderdeel van het merk SORS voor de levering van reserveonderdelen voor alle types zware apparatuur aan groot- en detailhandels. Het tijdig leveren van reserveonderdelen voor speciale apparatuur is de hoofdtaak van ons bedrijf. U kunt bij ons onderdelen bestellen voor de volgende units en systemen van zware apparatuur: -Assen en differentiëlen; -Motoren (interne verbrandingsmotoren) en elektrische motoren; -Koelsystemen; -Hydraulische systemen; -Aandrijvingen (schakelkasten) en tal van overige, op onze website te ontdekken producten! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. AMO PRODUCT

  Nederland

  Verified by europages badge

  A.M.O. verkoopt al vele jaren originele reserveonderdelen voor motorvoertuigen, uitrustingsstukken, remmen, chassisonderdelen, slijtageonderdelen, banden, smeermiddelen en technische vloeistoffen voor personenauto's en vrachtwagens. Alle producten die wij aanbieden zijn dagelijks beschikbaar voor levering en komen rechtstreeks uit de centrale magazijnen van fabrikanten van auto's en onderdelen. Wij leveren aan groot- en detailhandelklanten wereldwijd. Onze zakelijke partners zijn de grootste Europese leveranciers van auto-onderdelen, wielen, banden, smeermiddelen en accessoires. Zoals bijv:

 5. ALBERTO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALBERTO EXPORT is gespecialiseerd in de import en export van originele & compatibele reserveonderdelen. We verkopen een brede waaier reserveonderdelen voor motoren van machines voor openbare werken van elk merk: Atlas copco, Bitelli, Bobcat, Bomag, Case, Daewoo, Doosan, Dynapac, Hamm, Hitachi, Hofmann, Ingersoll Rand, Kleemann, Kobelco, Komatsu, Marini, Mecalac, Terex, Volvo en andere.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEO-NEGOCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEO-NEGOCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filters voor auto's, vrachtwagens, bouwmachines, Economisers voor benzine en diesel, Carburator- en benzine-inspuitingssystemen, Filters voor auto's, vrachtwagens, bouwmachines, Economisers voor benzine en diesel, Carburator- en benzine-inspuitingssystemen, onderdelen voor industriële motoren, en Caterpillar. Het is gevestigd in Vitrolles, Frankrijk.

 2. MASCHINENFABRIK GUIDO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASCHINENFABRIK GUIDO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is gevestigd in Neutraubling, Duitsland.

 3. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autosloperij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, Onderdelen voor dieselmotoren, Onderdelen voor vrachtwagens, Versnellingsbakken voor motorvoertuigen, Verwijdering van motoren, Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, en tweedehands componenten en onderdelen van auto's. Het is gevestigd in Villorba, Italië.

 4. MAG RUBBER LTD

  Turkije

  MAG Rubber Ltd. is één van de leidende kwaliteitsfabrikanten en leveranciers van vervangingsmarkt onderdelen voor zware machines zoals Caterpillar, Komatsu, Volvo, Bomag, Dynapac, Vibromax, Hamm, Sakai, enz. Met zijn hoogtechnologisch machinepark en hoogbekwaam team van ingenieurs en technici produceert MAG vervangende reserveonderdelen van hoogwaardige kwaliteit voor grondverzetmachines, onderdelen voor de defensie- en medische industrie en diverse producten op specifieke bestelling. MAG exporteert rechtstreeks naar meer dan 50 landen over de hele wereld.

 5. GEMINIANI SPA

  Italië

  Geminiani spa is gespecialiseerd in de bouw van geluidsarme generatoraggregaten Power Back, klaar voor gebruik, voor fabrikanten in de sectoren van landbouw en industrie. De firma heeft ook een goede reputatie op het gebied van commercialisering en reparatie van landbouwmachines en -apparatuur, dieselmotoren en onderdelen daarvan. Dankzij haar knowhow en de 50-jarige ervaring in het repareren en installeren van dieselmotoren, is de firma Geminiani een referentie geworden voor de fabrikanten van landbouwmachines en industriële machines.

 1. SODIT

  Frankrijk

  Origineel & aanpasbaar diesel injectiemateriaal. Wij zijn verdeler van producten van BOSCH, DELPHI, PIERBURG (debietmeter) en STANADYNE die de grootste Europese machinebouwers zijn en wij verkopen tevens Japanse producten zoals DENSO, YANMAR, ZEXEL. Wij bieden een uitgebreid assortiment gereedschap en reserveonderdelen van alle merken in de vorm van aanpasbare of originele onderdelen. Ook voor de scheepsbouw, openbare werken en de industrie. Wij willen graag partnerschappen sluiten met dieselstations.

 2. INTER SEA SERVICES & TRADING GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in de levering van nieuwe en gebruikte/gereviseerde onderdelen passend voor Mak-scheepsdieselmotoren. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan onderdelen rechtstreeks uit ons magazijn in Norderstedt bij Hamburg. Wij leveren ook algemene technische uitrusting voor schepen, met name DEUTZ, MWM, L'Orange, Bosch en Boll & Kirch. Daarnaast biedt onze eigen werkplaats een gekwalificeerde, professionele reparatieservice voor bijna al uw marine-dieselcomponenten. Snelle en individuele dienstverlening aan alle klanten en partners staat bij ons hoog in het vaandel. Een werfverblijf met machineonderhoud na 30.000 bedrijfsuren in Walvis Bay of een weekendlevering van zes O-ringen naar Brake aan de Weser – voor ons geen probleem. Het persoonlijke contact vormt de basis voor gezamenlijk werken en de realisatie van geplande doeleinden.

 1. TOUS MOTEURS DIESEL

  Frankrijk

  TOUS MOTEURS DIESEL is sinds meer dan 30 jaar een onderneming gespecialiseerd in het doorverkopen van nieuwe en refurbished dieselmotoren. U kunt bij ons terecht voor een brede selectie motormodellen voor alle merken. Onze producten zijn onder meer bestemd voor landbouwmachines en machines voor openbare werken zoals heftrucks of kraanwagens. Dankzij ons netwerk van leveranciers met wie we door de jaren heen een degelijke vertrouwensrelatie hebben opgebouwd verbinden wij ons ertoe om de motor te vinden die u nodig hebt. Bovendien kunt u op het advies van ons deskundigenteam rekenen om uw dieselmotor te vervangen. Wij beschikken met name over een voorraad van meer dan 5000 artikelen; zo kunnen wij u binnen de beste termijn en tegen concurrerende prijzen leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen en met name voor motorkits. Afhankelijk van het merk bieden wij op onze motoren een garantie van 6 maand tot 2 jaar.

 2. IFPARTS B.V.

  Nederland

  Officiële leverancier van Iveco en FPT onderdelen. IFPARTS verstrekt authentieke Iveco en FPT-onderdelen wereldwijd. Het leveren van authentieke Iveco en FPT motoren en onderdelen met de hoogste normen, stelt uw bedrijfsactiviteiten veilig. We hebben een speciale voorraad van FPT reserveonderdelen om onze klanten binnen de kortst mogelijke tijd te leveren. Als onze voorraad niet toereikend is, kunnen onderdelen uit andere Iveco en FPT magazijnen binnen 1-2 werkdagen gelevert worden. We hebben ervaring met het exporteren van Iveco en FPT-onderdelen wereldwijd. Certificaten van oorsprong kunnen wordenverstrekt indien nodig.

 3. CLAES REVISIE

  België

  Vandaag is Claes Revisie het grootste onafhankelijk revisiebedrijf van België, thuis in alle bedrijfssectoren waar motoren een belangrijke plaats innemen. Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van dieselmotoren voor industrie en scheepvaart. (alsook personen – en vrachtwagens). Deze revisie bedrijvigheid omvat mede het reviseren met geijkte test- en kalibreerbanken, Bosch en Delphi inspuitsystemen. Ons optimaal functionerend machinepark in zowel Sint-Truiden als Antwerpen heeft ervoor gezorgd dat Claes revisie een sterke reputatie heeft op gebied van service en klantgerichtheid. Ons partnership met Mercedes Industrie, FPT, Iveco Motors, Detroit Diesel, VM, MTU, Bosch en Delphi zijn dan ook extra garanties voor een goede samenwerking tussen u en ons.

 4. ALFAMARINESPAREPARTS

  Nederland

 5. FEMCO DRAINTECHNOLOGY BV

  Nederland

  Femco produceert en verkoopt wereldwijd olie aftappluggen voor het probleemloos aftappen of vullen van olie in bijv. motoren, versnellingsbakken, assen, pompen, enz.toepassingen zijn in transport, grondverzet, industrie en automotive.

 6. SELÇUKLU MOTORLU ARAÇLAR IMPORT & EXPORT LIMITED COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf SELÇUKLU MOTORLU ARAÇLAR IMPORT & EXPORT LIMITED COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervangende vrachtwagen, toelevering van onderdelen, en fabricage van nieuwe onderdelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. YANGZHOU WEIYE MANUFACTURING LTD

  China

  Het bedrijf YANGZHOU WEIYE MANUFACTURING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is gevestigd in Yangzhou, China.

 8. OPTIMA ENGINE PARTS

  Turkije

  Het bedrijf OPTIMA ENGINE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. HUDSAN OTOMOTIV ELEKTIRK SANAYI VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf HUDSAN OTOMOTIV ELEKTIRK SANAYI VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI., is een Distributeur, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermostaten, waterpompen, oliepomp, en verhuur waterkoelkolommen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. SHANGHAI RICH MACHINERY

  China

  Het bedrijf SHANGHAI RICH MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glijlagers, Glijlagers, Remorganen en -onderdelen voor auto's, Auto's - mechanische onderdelen, en ringen van brons. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 4. ACS - ADVANCED COOLING SYSTEMS

  Oekraïne

  Het bedrijf ACS - ADVANCED COOLING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 5. ADAM MOTOREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ADAM MOTOREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is gevestigd in Hünxe, Duitsland.

 6. OTO PERK A.S.

  Turkije

  Het bedrijf OTO PERK A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren injectiepompsysteem voor dieselmotoren, Diesel - inspuitpompen en materiaal, en dieselsproeier. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. DEMAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DEMAL S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Elektromotoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor dieselmotoren, onderdelen voor landbouw- en tuinmachines, elektrische motoren, Onderdelen voor dieselmotoren, en mechanische overbrengingen. Het is gevestigd in Castelfranco Veneto, Italië.

 8. T.M.S GROUP LEBANON SAL

  Libanon

  Het bedrijf T.M.S GROUP LEBANON SAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is gevestigd in Beirut, Libanon.

 9. HERBERT METZENDORFF & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HERBERT METZENDORFF & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Onderdelen voor scheepsdieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen, onderdelen voor dieselmotoren, reserveonderdelen voor pompen, zuigers, en Dichtingen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 10. SNP AUTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf SNP AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren reserveonderdelen, motorruil, vervangende vrachtwagen, en accessoires en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Onderdelen voor dieselmotoren - Import export

Aantal resultaten

275 Bedrijven