• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels

Resultaten voor

Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels - Import export

 1. MOURGREEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MOUR is de eerste producent die het Ecologische wasmiddel in ultrageconcentreerde strips heeft ontworpen. Met onze jarenlange ervaring wilden wij vanuit ons engagement door zichtbare acties een verschil maken voor de toekomst van onze familie, maar ook van onze planeet. Wij produceren innoverende onderhoudsproducten voor alle professionals, industriële bedrijven, hotels, wasserijen, kleine en grote voedingswinkels, scholen, kleine bedrijven (kappers, schoonheidsspecialisten), cateringbedrijven, schoonmaakbedrijven, enz. Ecologische wasstrips, schoonmaakproducten, vloerproducten, huishoudproducten, vaatwasproducten, glas- & spiegelreinigers, multifunctionele reinigers, vloerreinigers, antikalk badkamerreinigers, keukenontvetters, deze ecologische wasstrips zijn 100% biologisch afbreekbaar en lossen volledig op in contact met koud water tot 90°. Deze efficiënte en biologisch afbreekbare ingrediënten maken ze compatibel met alle soorten machines, alsook met voertuigtanks en septische putten. Voor particuliere verkoop of kleine hoeveelheden, gelieve onze site te raadplegen; grote hoeveelheden kunt u aanvragen via het contactformulier. Wij leveren in heel Frankrijk en Europa. Wij zijn regelmatig op zoek naar producenten in Europa voor de productie van diverse producten; aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 2. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1968 en nu in de tweede generatie zijn wij actief op het gebied van chemische reinigingsmiddelen voor commerciële en industriële toepassingen.Sinds 2001 zijn wij gecertificeerd en voldoen aan de kwaliteitsnormen volgens DIN EN ISO 9001: en DIN EN ISO 14001: We identificeren onszelf als een probleemoplosser voor verschillende reinigingstaken en -toepassingen en leveren industriële bedrijven van alle soorten, sectoren van de ambachtelijke industrie, alsmede de auto-industrie en hun leveranciers.Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke reinigingssystemen, met name op water gebaseerde ultrasone reinigingsmiddelen.Ons assortiment omvat nu meer dan 80 verschillende reinigingsmiddelen voor ultrasoon reinigen, onderdompelen, sprayen en spuiten, handmatig reinigen en trillen (tumbling).Speciale producten zoals corrosieremmers, oplosmiddelen, antischuimmiddelen, etc. completeren ons assortiment.Indien nodig kunnen we bemiddelen bij geschikte fabrikanten van hoogwaardige reinigingsapparatuur.

 3. KERONA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We hebben al verschillende prijzen ontvangen voor onze toonaangevende technologieën, zoals de DUITSE RUWE MATERIAALEFFICIËNTIEPRIJS of de milieutechnologieprijs van de staat Baden-Württemberg. Innovatieve maar gebruiksvriendelijke producten met een hoge gebruikswaarde - Smart Chemicals - zijn ons handelsmerk. Of het nu in de werkplaats, in speciaalzaken of in de industrie is: Met Private Label Chemistry van KERONA krijgt u meerdere bekroonde producten op het gebied van technische spuitbussen. We worden gekenmerkt door fabricage-expertise en jarenlange ervaring in de ambachts- en werkplaatsindustrie.We staan ​​dicht bij de markt en bij gebruikers.We spreken uw taal In ons eigen ontwikkelingslaboratorium werken we aan de producten van morgen en borgen we uw marktleiderschap en innovatie.

 4. MONDO SPECHIM

  België

  Verified by europages badge

  Mondo Spechim, gevestigd in Gembloux, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van reinigings-, onderhouds- en verzorgingsproducten voor de professionele wereld. ACTIVITEITEN, PRODUCTEN EN MERKEN De activiteiten variëren van de verkoop van schoonmaakprodukten onder het merk "Mondo" tot de produktie en verpakking van chemische en biotechnologische produkten onder private label. BIOTECHNOLOGIE, INNOVATIE EN DUURZAME ECONOMIE Dankzij een ervaring en een expertise van meer dan 30 jaar stelt Mondo Spechim in het bijzonder biotechnologische oplossingen voor de reiniging, de behandeling van afvalwater en de bestrijding van geuren voor. Veel meer dan een "product" benadering, besteedt Mondo Spechim aandacht aan de gehele creatieketen, van de productielocatie tot de recycleerbaarheid van het afval. Het specifieke van Mondo Spechim is de voortdurende zoektocht naar innovatie die rond drie grote strategieën wordt gevoerd: 1.De eerste strategie bestaat erin het milieu-effect van CO2 te beperken door geconcentreerde of poedervormige oplossingen aan te bieden die moeten worden verdund. 2.De tweede betreft de behandeling van afvalstoffen en afvalwater. Mondo Spechim integreert bacteriën en enzymen in zijn oplossingen om organisch afval op een veel milieuvriendelijkere manier te behandelen. 3.De derde strategische as is gericht op de mens. CERTIFICATEN Ecocert - AFSCA - ISO9001: 2015. Een milieucertificaat, ISO14001, zal in de komende maanden worden toegevoegd.

 5. ECOCLEAN GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECOCLEAN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Egliswil, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PROFIGASTROHYGIENE INH. JOANNA BARTKOWIAK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROFIGASTROHYGIENE INH. JOANNA BARTKOWIAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Mescherin, Duitsland.

 2. PURGATOR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PURGATOR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 3. A. GREITNER GEBÄUDEREINIGUNG + SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A. GREITNER GEBÄUDEREINIGUNG + SERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 4. UNELKO

  België

  Unelko Corporation en Unelko N.V. zijn de uitvinders van de oorspronkelijke Rain-X regenwater afstotende producten. Zij produceren Clean-X, de onzichtbare autoruit & glas behandelende producten oftewel gespecialiseerde reinigingsmiddelen, beschermende coatings en oppervlaktebehandelingen, die veel worden gebruikt op de industriële markten, winkels, huishouding en auto's. Deze producten reinigen & beschermen glas, porselein, keramiek, roestvast staal, steen, plastic, laminaat... met een duurzame nanoschaal barrière die beschermt tegen de aanhechting van aarde, vuil, roest & minerale vlekken. Invisible Shield (onzichtbare beschermlaag) staat goed bekend op de commerciële markten van glas en sanitaire installaties voor gebruik in ziekenhuizen, hotels, restaurants en scholen voor de reiniging en bescherming van ramen, glazen wanden en gevels, douchecabine deuren, aanrechten, badkuipen, tegels, toonbanken en vloeren. Glass Science (glaswetenschap) is een nieuwe lijn van zichtbaarheid verlenende producten voor auto's, om veiliger te rijden en voor gebruik op de voorruit, zijruiten, spiegels en koplampen. Deze is beschikbaar voor detailhandelaars en autodealers in heel Europa.

 5. ENTECO

  België

  Enteco produceert en verkoopt producten voor de volgende onderhoudsactiviteiten: ruiten reinigen, onderhoud keukens, vlekken op hout verwijderen, textiel ontkleuren, de telescopische stelen, wasmiddel voor op reis, afwerking hout (vernis), septische putten onderhoud, meubelen onderhoud, PVC onderhoud, textiel versieren, boenwas en vernissen, hout hervullen, vloeren afbijten, vloeren onderhoud, onderhoudsproducten, onderhoud van textiel, de inwashoezen, vloeren beschermen, bescherming hout, alles voor schoorstenen, afbijten voor boenwas - vernis en verf, de schrapers en krabbers, en, ten slotte, aanmaakblokjes.

 1. D.S. CLEANING PRODUCTS

  België

  Uw partner in onderhoudsproducten. Onze producten: - boxen en staanders - machine, stof en waterzuigers en karren - onderhoud - papierwaren - bioproducten - as- afvalbakken en afvalzakken - wasmiddelen - accesoires - hand-, bad en douchezeep

 2. BESTO

  België

  Besto is een groothandel in reinigingsproducten en aanverwante producten zoals papierwaren, machines en materialen. Al deze producten worden geleverd aan industrie, KMO's, scholen, openbare instellingen, verzorgingssector, ziekenhuizen, rustoorden, horeca,  ... Besto fabriceert detergenten en vloerzepen; en het productenpakket is uitgebreid met papierwaren, borstels, machines, sponzen en allerlei.

 1. HYGIÈNE ET NATURE

  Frankrijk

  Het bedrijf HYGIÈNE ET NATURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontsmettingsmiddelen - niet medisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, en reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Longvic, Frankrijk.

 2. LEADEC MANAGEMENT CENTRAL EUROPE BV & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LEADEC MANAGEMENT CENTRAL EUROPE BV & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 3. MEIER + SCHULTZ GEBÄUDEREINIGUNG MIT SYSTEM

  Duitsland

  Het bedrijf MEIER + SCHULTZ GEBÄUDEREINIGUNG MIT SYSTEM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 4. INDUSTRIE-SERVICE RASTENBURG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIE-SERVICE RASTENBURG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Springe, Duitsland.

 5. HABETS-REINIGUNGSSERVICE GBR

  Duitsland

  Het bedrijf HABETS-REINIGUNGSSERVICE GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Warburg, Duitsland.

 6. PUTZ & WEDEL

  Duitsland

  Het bedrijf PUTZ & WEDEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Oedheim, Duitsland.

 7. ASKÜ GEBÄUDEREINIGUNGS-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASKÜ GEBÄUDEREINIGUNGS-SERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Hehlen, Duitsland.

 8. GEBÄUDESERVICE ELSTER KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEBÄUDESERVICE ELSTER KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 1. GRAF PETER DIENSTLEISTUNGEN GPD REINIGUNGS SERVICE

  Oostenrijk

  Het bedrijf GRAF PETER DIENSTLEISTUNGEN GPD REINIGUNGS SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. GIANNOLA CLEANING SYSTEMS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf GIANNOLA CLEANING SYSTEMS AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Spreitenbach, Zwitserland.

 3. ANTONIO MONTELEONE FACHBETRIEB FÜR GEBÄUDEREINIGUNG UND INDUSTRIEMONTAGE

  Duitsland

  Het bedrijf ANTONIO MONTELEONE FACHBETRIEB FÜR GEBÄUDEREINIGUNG UND INDUSTRIEMONTAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Reichelsheim, Duitsland.

 4. AT CLEAN TEAM AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AT CLEAN TEAM AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Zurich, Zwitserland.

 5. IMPORT&EXPORT SANTANDER

  Spanje

  Het bedrijf IMPORT&EXPORT SANTANDER, is een Distributeur, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is tevens aanwezig in de sectoren latex handschoenen. Het is gevestigd in Santander, Spanje.

 6. CLEANEXPERT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CLEANEXPERT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 7. WUNDERLAND REINIGUNGSSERVICE

  Oostenrijk

  Het bedrijf WUNDERLAND REINIGUNGSSERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 8. Röhsler & Co Kommanditgesellschaft

  Oostenrijk

  Het bedrijf Röhsler & Co Kommanditgesellschaft, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 9. VG REINIGUNG

  Duitsland

  Het bedrijf VG REINIGUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Düren, Duitsland.

 10. DWK HANDEL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf DWK HANDEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderhoudsproducten voor ruiten en spiegels. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis