• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reinigingsproducten

Resultaten voor

Reinigingsproducten - Import export

 1. CETIK GRUP

  Turkije

  Verified by europages badge

  ÇETİK GRUP, gevestigd in Kartal, Istanboel, is een toonaangevende speler in elektrische aanneming met gerenommeerde merken MOUVEMENT en OPTILUCE. Toegewijd aan het overtreffen van de verwachtingen van partners, werkt het bedrijf naadloos samen met haar groepsmaatschappijen, met name ÇETİK GRUP ENERJİ SAN.TİC.AŞ. In de chemische en cosmetische sector bieden de merken MOUVEMENT en OPTILUCE van ÇETİK GRUP producten van hoge kwaliteit, zoals brillendoekjes, eau de cologne, vochtige doekjes met eau de cologne, interieurparfums en geurverspreiders voor auto's. Geworteld in Turkije, geeft ÇETİK GRUP prioriteit aan het leveren van innovatie en kwaliteit om aan de uiteenlopende behoeften van klanten te voldoen.OPTILUCE, dat zich richt op de consument, boekt vooruitgang in de chemische sector en zorgt voor eersteklas kwaliteit en betrouwbaar merkeigendom in overeenstemming met wereldwijde normen.OPTILUCE merkproducten omvatten brillenglasreinigingsdoekjes, sprays, accessoires en microvezeldoekjes. MOUVEMENT blinkt nationaal en internationaal uit door het opbouwen van sterke relaties met klanten en door voorop te lopen in innovatie Het merk, met geavanceerde productiefaciliteiten, legt de nadruk op klanttevredenheid. Onder de producten van het merk MOUVEMENT vallen Bamboo stick kamergeuren, Kastgeuren, kamersprays, vochtige doekjes met Eau de Cologne, body mist, geurverspreiders voor auto's en make-upverwijderingsdoekjes. Neem voor meer informatie en hulp contact met ons op.Ontdek onze uitgebreide productportfolio voor een kwaliteitsgerichte levensstijl!

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka is een internationaal bedrijf met als kernactiviteit de groothandel in veelverkochte merk consumptiegoederen (FMCGs). Sinds de oprichting van het bedrijf in 2008, kennen wij een gestage groei en hebben wij een uitgebreide klanten- en leveranciersbestand opgebouwd. Onze huidige klanten zijn toonaangevende groothandelbedrijven en detailhandelketens in Europa, Azië en Noord-Amerika. Wij bieden talloze diensten zoals: Transport: Wij hebben uitstekende banden opgebouwd met toonaangevende transportbedrijven, zodat wij efficiënte levering tegen schappelijke prijzen kunnen bieden. Label oplossingen: Wij kunnen labels met teksten in uw taal ontwerpen, produceren en plakken tegen lage extra kosten. De labels zin verkrijgbaar in diverse kleuren en maten afhankelijk van het product en de lengte van de gewenste tekst. Opslag: Wij hebben moderne en ruime opslagruimtes en bieden flexibele werktijden. Met onze opslagruimtes in Litouwen, Polen, Letland en Nederland, is Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka in staat opslagdiensten van topkwaliteit te bieden. Douaneservice: Wij kunnen helpen de douaneprocedures in diverse landen uit te voeren en de in- of uitklaringsdocumenten voor te bereiden. Verbreding van pallets: Op aanvraag van de klant kunnen we tevens verbredingen van pallets bieden. Wij staan klaar om u te helpen voor alle handelsgebonden kwesties en kunnen onze diensten aanpassen aan de wensen van de klant. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. CLEAN 26

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Clean 26 is Distributeur en Groothandelaar in onderhoudsproducten, hygiënische producten en cosmetische producten (vloerreinigingsmiddelen, sfeerparfum, reinigingsspray, douchegel, wasverzachters, wasmiddelen…) met een uitzonderlijke Discount kwaliteit-prijsverhouding, bestemd voor distributeurs en direct voor consumenten. De kracht van onze onderneming berust op het feit dat wij de capaciteit hebben om producten van professionele kwaliteit te kunnen bieden. Al meerdere jaren is onze onderneming synoniem met vertrouwen voor al onze klanten. De producten die wij aanbieden zijn exclusief op het Franse en Europese grondgebied, een voordeel dat onze klanten trekt en ons aanmoedigt om onze productassortimenten steeds meer uit te breiden. Wij bieden onze klanten steeds een luisterend oor en geven de voorkeur aan teamwerk om onze distributeurs en de consumenten te begeleiden bij het maken van hun keuze en laten profiteren van onze jarenlange ervaring. Dankzij het concept van CLEAN 26 kunt u producten van hoogwaardige kwaliteit krijgen met een zeer brede keuze tegen prijzen die buiten de concurrentie staan. De firma onderhoudt constante relaties met de chemici en fabrikanten om u een naadloze traceerbaarheid van de producten en een beheerste opvolging van de voorraden te waarborgen. Wij houden het hele jaar door een permanente voorraad aan in al onze showrooms, zodat wij een betere reactiviteit hebben en een uiterst succesvolle samenwerking met al onze klanten. Het hele team van CLEAN 26 staat voor u klaar.

 4. NEVA GLOBAL GRUP

  Turkije

  Verified by europages badge

  Neva Global maakt deel uit van de KYNC  groep.​ Neva is uw leverancier voor een breed assortiment Turkse, hoogwaardige, scherp geprijsde, private label consumptiegoederen. Neva is één van de meest invloedrijke en succesvolle producerende conglomeraten van Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in productie op contract en private label productie van allerlei vochtige doekjes, reinigingsmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Wij hebben vol trots ons merk Juniper Clean op de internationale markt geïntroduceerd. Onze fabriek is gevestigd in Esenyurt, Istanboel. Ons kantoren zijn gevestigd in Nederland en New Jersey, VS. Wij bieden tal van producten onder ons eigen merk Juniper Clean vochtige ontsmettingsdoekjes, reinigingsdoekjes voor oppervlakken, vochtige babydoekjes en babyshampoo, vochtige doekjes voor huisdieren, extra sterke vochtige reinigingsdoekjes? algemene reinigingsmiddelen, ramenreinigers, voegreinigers, producten voor vaatwassers, ontvetters, roest- en kalkverwijderaards, vloeibare en vaste handzeep, shampoo, wasmiddel, schoonmaakmiddelen, dikke bleekproducten, biologische, ecologische en vegan producten biologische vochtige doekjes, vochtige doekjes in blik, vochtige Make-upremover doekjes, doekjes voor volwassenen, doekjes voor gezicht en lichaam, reinigingsdoekjes voor apparaten, reinigingsmiddelen voor de keuken en de badkamer, vloer- en tapijtreinigers, ontsmettingsdoekjes voor handen en desinfecterend bleekmiddel en ontsmettingsproducten voor tablets. Wij helpen u met veel plezier bij alle aspecten van uw in Turkije uitgevoerde productie…van branding tot ontwerp en van verpakking tot distributie. Wij nodigen u uit te ontdekken hoe wij uw handel een boost kunnen geven!

 5. WORRING LEDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hoogste kwaliteitsnormen - ons hart klopt voor goede producten. Daarom halen wij ons leer uitsluitend uit Duitse of Europese contingenten. Daarnaast verplicht onze belofte onze kwaliteit: een duurzame, scheurbestendige en veelzijdige toepassing. Met 30 jaar ervaring, weten we waar we over praten. Daarom kunt u altijd rekenen op ons individueel en deskundig advies. Sinds 2005 zijn wij de officiële Duitse distributeur voor het innovatieve product "BioThane®" uit de VS, en zijn wij vertegenwoordigd in meer dan 30 landen. Het hoogtechnologische materiaal BioThane® bestaat uit hoogwaardige componenten. De productie van duizenden producten met verschillende breedtes, diktes en kleuren is mogelijk. BioThane® wordt gebruikt voor producten in de beveiligings-, overheids-, medische, sport- en veeteeltsector. Het overtuigt door extreme scheurweerstand, temperatuurbestendigheid, onderhoudsgemak en heeft antibacteriële eigenschappen. Het voldoet aan alle REACH (EU), CPSIA 2008 (China) en Prop 65 (Californië) eisen en is daarom veilig voor mens en dier. Vooral honden- en paardeneigenaars genieten van de voordelen van het materiaal, aangezien BioThane® ideaal is voor het maken van onder andere riemen, halsbanden, halsters en teugels.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1968 en nu in de tweede generatie zijn wij actief op het gebied van chemische reinigingsmiddelen voor commerciële en industriële toepassingen.Sinds 2001 zijn wij gecertificeerd en voldoen aan de kwaliteitsnormen volgens DIN EN ISO 9001: en DIN EN ISO 14001: We identificeren onszelf als een probleemoplosser voor verschillende reinigingstaken en -toepassingen en leveren industriële bedrijven van alle soorten, sectoren van de ambachtelijke industrie, alsmede de auto-industrie en hun leveranciers.Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke reinigingssystemen, met name op water gebaseerde ultrasone reinigingsmiddelen.Ons assortiment omvat nu meer dan 80 verschillende reinigingsmiddelen voor ultrasoon reinigen, onderdompelen, sprayen en spuiten, handmatig reinigen en trillen (tumbling).Speciale producten zoals corrosieremmers, oplosmiddelen, antischuimmiddelen, etc. completeren ons assortiment.Indien nodig kunnen we bemiddelen bij geschikte fabrikanten van hoogwaardige reinigingsapparatuur.

 2. REINASAN BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zoeken distributeurs/partners die een brug kunnen slaan tussen onze methoden en de veeleisende markten met onze speciale, groene REINASAN-technologie. Bij het gebruik en de toepassing ervan wordt het oppervlak diep gereinigd. Dankzij de actieve oppervlaktebescherming worden alle nieuwe organische vuildeeltjes die op het oppervlak terecht komen afgebroken. Dit unieke 24/7 effect stelt ons in staat duurzame bescherming, reiniging en onderhoud van oppervlakken te garanderen. Gegarandeerd effectief tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk, terwijl de afvalverwijdering wordt teruggedrongen en u op onderhoudskosten bespaart. Wij streven samen met onze partners naar een schonere en duurzamere wereld. Wij proberen dit te bereiken door ons productieproces, vervoer, gebruik van plastic producten zo doeltreffend mogelijk te structureren. Onze beschermende producten (PSS) en onze reinigende producten (DCS) werken op basis van katalysators. Deze zijn vrijwel allemaal pH-neutraal. Wij zijn er zo zeker van dat mensen, dieren en het milieu niet blootgesteld worden aan zware of ongewenste chemicaliën. Reinasan werkt exclusief met partners met een uitmuntend niveau in hun eigen marktsegment. Zoals de auto-industrie, bouw, chemische- olie- en energiesector, facilitaire diensten, gezondheidszorg en apotheken, groot- en detailhandel, horecasector, ICT, industrie, productie, onderwijs, overheid, reizen, recreatie, transport en logistiek.

 3. FENOPLAST FÜGETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al jaren streven we ernaar om niet alleen producten van hoge kwaliteit aan te bieden, maar ook uitgebreid advies te geven. Elke toepassing is uniek en brengt specifieke vereisten met zich mee. Daarom hechten we veel belang aan een nauwe samenwerking met onze klanten om samen de juiste oplossingen te vinden. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te helpen de juiste producten te kiezen en u processen te optimaliseren. Met onze ervaring kunnen we u oplossingen op maat bieden die voldoen aan uw individuele eisen. Bij FENOPLAST Fügetechnik GmbH hebben kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid de hoogste prioriteit. We streven naar langdurige partnerschappen en zorgen ervoor dat we samen altijd de beste resultaten behalen. Met onze producten en onze knowhow helpen we uw succes te bevorderen en nieuwe normen te stellen.

 4. POLO KIMYA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Polo Kimya is uw partner bij uitstek voor reinigingsmiddelen van topkwaliteit aangepast aan uw specificaties en vereisten. Wij zijn gespecialiseerd in reinigingsmiddelen in vloeibare of poedervorm en bieden een uitgebreid assortiment reinigingsproducten. Polo Kimya is een toonaangevende producent en huismerk fabrikant van reinigingsproducten voor industrieel of huishoudelijk gebruik en levert klanten in Oost- en West-Europa evenals als klanten in overige werelddelen. Onze inzet voor uitmuntendheid strekt verder dan de productsamenstelling; wij richten ons tevens op de schappenpresentatie en een efficiënte verpakking om optimale klanttevredenheid te garanderen. Naast onze belangrijkste reinigingproducten, bieden we tevens een selectie van industriële insectenverdelgers en ontstoppers, ontkalkingsmiddelen voor de badkamers, afvoerreinigers in korrel- en & gelvorm, ontkalkingsmiddelen, voor een hygiënische en ongediertvrije industriële of woonomgevingen. Onze uitgebreide productlijn dekt diverse categorieën: •Wasmiddelen en wasverzachters •Vaatwasproducten •Algemene reinigingsmiddelen •Vloeibare handzeep •Haarverzorgingsmiddelen •Afvoerontvetters Wij begrijpen het belang van kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Of u nu basisproducten voor huishoudelijk gebruik of oplossingen van industriële kwaliteit zoekt, onze inzet voor kwaliteit blijft constant. Neem vandaag nog contact op met Polo Kimya om te ontdekken hoe we op effectieve en efficiëntie wijze aan uw behoeften voor reinigingsmiddelen kunnen voldoen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor reiniging en hygiëne.

 5. PAGANO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Welkom bij onze groothandel in consumentenproducten. Ons assortiment reinigingsmiddelen omvat alle aspecten van huishoudelijke reiniging, van wasmiddelen tot allesreinigers, voor een effectieve reiniging met de beste resultaten. Daarnaast bieden we een breed scala aan producten voor persoonlijke verzorging, zoals shampoos, badschuim, crèmes en lotions, om te voldoen aan ieders behoefte aan hygiëne en schoonheid. We weten hoe belangrijk het is voor verkopers van consumentenproducten om een constante beschikbaarheid en tijdige levering van producten te garanderen. Dankzij ons efficiënte voorraadbeheer en sterke netwerk van expediteurs leveren op tijd en voldoen we aan de eisen van onze klanten. Sluit u aan bij de vele bedrijven die onze groothandel in consumentenproducten al hebben gekozen als betrouwbare partner voor hun reinigingsmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging.

 1. CDI VALLÈS S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  CDI Vallès is sinds 30 jaar aanwezig op de markt en gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verpakking van huishoudproducten, reinigingsmiddelen, industriële hygiëne en insecticiden. Wij staan ingeschreven bij het ROESB en bieden een breed assortiment goedgekeurde reinigings- en ontsmettingsmiddelen voor de levensmiddelenindustrie met het HA logo en reinigingsmiddelen voor auto's en de bouw. Wij staan ingeschreven bij het Spaanse ministerie van landbouw en visserie om sanitaire en landbouwproducten te vervaardigen en te verpakken. Certificering ISO 9001: 2015

 2. DE WITTE SA

  België

  Verified by europages badge

  De Witte is een partner voor verdelers gespecialiseerd in hoogwaardige reinigingsmiddelen. Wij zijn werkzaam in het importeren, assembleren en printen van een breed assortiment reinigings-, doserings- en ontsmettingsmiddelen. Onze selectie omvat microvezel doeken, verstuivers, schuimers, borstels en grepen evenals als systemen voor ontsmetting en dosering. Als u een groothandelaar bent binnen de hygiënische, levensmiddelen, auto- of landbouwindustrie, kunt u er zeker van zijn dat we precies hebben wat u nodig hebt.

 1. BAKO EXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Bako Export is gespecialiseerd in de handel van goederen op de markten van West-Afrika (Ivoorkust, Burkina Faso, Mali, Senegal en Ghana...) en helpt Europese bedrijven hun producten naar West-Afrika te exporteren in meerdere sectoren: bouw, niet bederfelijke levensmiddelen, textiel, huishoudelijke apparaten, medische sector, reserveonderdelen, reinigingsmiddelen, cosmetica, transformators. Wij staan tot uw dienst om uw klantenbestand op deze markten uit te breiden

 2. VIRUS GUARD DISINFECTANT GMBH

  Oostenrijk

  Virus Guard IMEX Dezenfektan Dis. Ticaret Ltd. Sti. is een Turks bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van desinfectiemiddelen ter bestrijding van alle virussen en bacteriën, inclusief coronavirussen. Onze ISO 9001-gecertificeerde producten bieden desinfectie tot 10 dagen om besmetting en infecties te voorkomen. Onze sprays en doekjes, vooral gebruikt door luchtvaartmaatschappijen en hotels, zijn aangepast aan meerdere soorten oppervlakken en ruimten zoals toiletten, pantries, dienbladtafeltjes, raamluiken, opbergruimten boven het hoofd, deurklinken, luchthavenlounges. Onze O&O-afdeling werkt elke dag aan innovatie om de meest efficiënte producten te formuleren. We gebruiken de meest geavanceerde chemische formules. De productie van onze chemicaliën is onderhevig aan strikte kwaliteitscontroles om aan alle huidige internationale normen te voldoen. Daarnaast zijn al onze producten dermatologisch getest en bevatten geen alcohol, zodat ze veilig zijn voor de huid van alle gebruikers. We zorgen ervoor dat ze worden geleverd met de best mogelijke deadlines. U kunt op ons rekenen om een bijdrage aan uw veiligheid te leveren.

 3. MAPO SCHMIERSTOFFTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Wij bieden een breed gamma oliën, smeermiddelen, winterchemicaliën en diverse producten voor onderhoud, reiniging en productie in verschillende industrieën. Wij bouwen voort op tientallen jaren ervaring in verkoop, onderzoek en productontwikkeling. Een doorslaggevende pijler van ons succes is de toegewijde inzet van ons goed opgeleide personeel. 3.000 palletplaatsen op een opslagterrein van 5.000 m2 vormen het logistieke kader voor ons gevarieerde productassortiment, dat wij grotendeels met ons eigen wagenpark leveren. 3 miljoen liter per jaar vindt zijn weg naar onze klanten in 17 landen.. Een belastingvrij entrepot biedt vaste klanten extra voordelen. Voor een snelle en efficiënte verwerking van de orders van onze klanten werken de vulstations ook in geautomatiseerde modus. Verschillende vulstations maken OEM-vulling mogelijk voor diverse containers, van flessen van 1 liter tot vaten van 208 liter.

 4. MX WHOLESALE

  Verenigd Koninkrijk

  MX WHOLESALE, oorspronkelijk opgericht in 2001 als leverancier van een online groothandel en pandjeswinkels, heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de toonaangevende namen in de Britse groothandel.In de positie van groothandel leverancier in Groot-Brittannië, bieden wij altijd veel korting artikelen die ons beroemd hebben gemaakt als toonaangevende discount groothandel en bijna de beste online discount winkel.Verder ontwikkelen we een reeks groothandels-inklaringslijnen en bieden we af en toe geweldige kortingsbonnen aan in onze hot deals-aanbieding.MX GROOTHANDEL biedt een breed scala van producten, waaronder merktoiletartikelen, make-up, gezondheid & schoonheid, outdoor & tuingereedschap, huishoudelijke artikelen, DHZ, keukenaccessoires, speelgoed, briefpapier, kampeerartikelen, feestartikelen, kerstassortiment, etc.We verzenden alle goederen naar ons magazijn. We kopen ook grote hoeveelheden producten en handelen rechtstreeks met fabrikanten en grote leveranciers om de beste inkoopprijzen te krijgen en om bemiddelingskosten te minimaliseren en kostbare tussenpersonen te vermijden; en u dus te helpen meer geld te besparen.

 5. AQUA KRISTAL

  Nederland

  Aqua Kristal is dé specialist voor alles op het gebied van hottub en jacuzzi onderhoudsproducten en onderhoudsadvies. Wij produceren milieuvriendelijke all-in-one producten voor al uw jacuzzi onderhoud en hottub onderhoud. Als u Aqua Kristal gebruikt, hoeft u niet meer allerlei jacuzzi producten aan te schaffen. Onderhoud uw jacuzzi met één complete set en geniet het hele jaar door van optimale waterkwaliteit en kristalhelder, schoon water. Bovendien hoeft u onze onderhoudsproducten slechts eenmaal per week aan het water toe te voegen. Uw jacuzzi reinigen of het onderhouden van uw opblaasbare jacuzzi, opzetzwembad of zwemspa was nog nooit zo eenvoudig. Neem gerust contact op voor vragen over Aqua Kristal Onderhoud Sets of bestel nu online!

 6. JODIMA

  België

  Jodima is een onafhankelijk Belgisch bedrijf, opgericht in 1979, met meer dan 35 jaar ervaring in het afvullen van vloeistoffen voor ‘private label’ en voor zijn eigen merk Prisma. De afgelopen jaren kende het bedrijf een snelle groei. Vandaag is Jodima één van de grootste private label afvullers voor ruitensproeier- en koelvloeistoffen van West-Europa.

 7. D.V CLEANER

  België

  D.V cleaner heeft 3 hoofdgroepen van producten: - AUTO PRODUCTEN: auto shampoo – velgenreiniger – insecten verwijderraar, enz. … - HORECA PRODUCTEN: universele reiniger op basis van alcohol – vet en roet verwijderraar - meubel reiniger- enz.… - STERK INDUSTRIEËL REINIGER.

 8. BESTO

  België

  Besto is een groothandel in reinigingsproducten en aanverwante producten zoals papierwaren, machines en materialen. Al deze producten worden geleverd aan industrie, KMO's, scholen, openbare instellingen, verzorgingssector, ziekenhuizen, rustoorden, horeca,  ... Besto fabriceert detergenten en vloerzepen; en het productenpakket is uitgebreid met papierwaren, borstels, machines, sponzen en allerlei.

 1. BRALETZ

  België

  Braletz is leverancier van tafelpapier, hygiënische papierwaren, reinigingsproducten, reinigingsmaterialen, reinigingsmachines, verpakkingsmaterialen, horescamarkt. Al de producten worden geleverd aan horeca, openbare instellingen, scholen, verzorgingssector, industrie, …

 2. COMUL PROFESSIONAL

  België

  Comul is een groothandel gespecialiseerd in professionele reinigingsproducten & hygienische papierwaren, servetten en een uitgebreid gamma verpakkingsmateriaal voor de horeca, bakkers, slagers, catering en traiteurs.

 3. EUROSOAP

  België

  De specialist in hygiëne ! Schoonheid, hygiëne, cosmetica, baby-producten...

 4. PROMANET HYGIENE PRODUCTS

  België

  Het bedrijf PROMANET HYGIENE PRODUCTS, is een Distributeur, en actief in de sector Onderhouds- en reinigingsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsproducten, desinfecterend product, reinigingswagens, en automatische doseersystemen. Het is gevestigd in Marche En Famenne, België.

 5. CLINOL CHEMICALS LLC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf CLINOL CHEMICALS LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsproducten, en hygiëniserende producten. Het is gevestigd in Dover, Verenigde Staten.

 6. MDH MAR DE HIGIENE

  Spanje

  Het bedrijf MDH MAR DE HIGIENE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Benodigdheden voor de catering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Artikelen voor bars, reinigingsproducten, servetten van papier en cellulose, blik verpakkingen, en Artikelen voor bars. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 7. CLIMPROFESIONAL

  Spanje

  Het bedrijf CLIMPROFESIONAL, is een Distributeur, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsproducten, allesdroger, en milieuvriendelijke tassen. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 8. WERNER ET MERTZ BENELUX

  België

  Het bedrijf WERNER ET MERTZ BENELUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderhouds- en reinigingsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoonmaakmiddelen - huishoudelijk, Schoonmaakmiddelen - industrieel, reinigingsproducten, en producten voor reiniging van vloerbedekking. Het is gevestigd in Waterloo, België.

 9. IKOCHIMIKI SA

  Griekenland

  Het bedrijf IKOCHIMIKI SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen en zeep. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsmiddelen voor de handen, ontsmettingsmiddelen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, niet geneeskrachtige ontsmettingsmiddelen, en reinigingsproducten. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 10. SAINLEAU

  Frankrijk

  Het bedrijf SAINLEAU, is een Distributeur, en actief in de sector Onderhouds- en reinigingsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsproducten, groothandelaars in hygiënische producten, industrieel reinigingsmiddel, en reinigings- en onderhoudsproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Bonneuil-Sur-Marne, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Reinigingsproducten - Import export

Aantal resultaten

335 Bedrijven