• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken

Resultaten voor

Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken - Import export

 1. SASU BET CETEBA LTD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SASU BET CETEBA LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Betonwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Architecten - adviesbureaus, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Bekistingswerken, bouw constructie, advies in constructie van grote constructiewerken, gewapend beton, algemene renovaties, Architecten - adviesbureaus, en Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. 2LI SERVICE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 2LI SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolsteigers, Steigers - staal, Bouw - materieel en installaties, Bekistingsmaterieel, Bekistingswerken, Gelaagd hout - machines en materiaal, Bouw, bouwkeet, en Rolsteigers. Het is gevestigd in La Roche Blanche, Frankrijk.

 3. 3MG STRUCTURES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3MG STRUCTURES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. GISC

  België

  GISC is een jong studiebureau uit Aalst gespecialiseerd in de coördinatie van bouwprojecten, asbestinventarisatie en sloopopvolging. En dit voor zowel gebouwen als infrastructuurwerken. Bij GISC gaan we verder dan alleen asbest- en sloopinventarisaties. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het opstellen van asbestattesten, asbestinventarissen en sloopopvolgingsplannen. Wat ons onderscheidt, is onze uitgebreide focus op bouwcoördinatie – een dienst die uw bouwprojecten naar een hoger niveau tilt.

 5. OTEP

  Frankrijk

  OTEP SA en AMAS France zijn 2 bedrijven gespecialiseerd in de technologie en materialen voor de spanbetonindustrie. OTEP is erkend vanwege haar expertise en vakkennis op het gebied van de technologie van spanbetonproducten. De onderneming bouwt fabrieken voor de vervaardiging van spanbetonproducten: balkjes, schilvloeren, balken en bouwelementen, kanaalplaatvloeren, verlichtingspalen, elektriciteitspalen (laagspanning, middenspanning, hoogspannning) van het haalbaarheidsonderzoek, de installatie en sleutelklare oplossingen of maatwerk tot de opleiding van personeel, technische bijstand en klantenservice. De technologie en het materieel van OTEP maken het mogelijk om op economische en optimale wijze producten van spanbeton te vervaardigen die veilig en duurzaam zijn en die meestal berusten op het gebruik van hoogwaardig beton dat aan de internationale normen voldoet. AMAS staat sinds 1972 tot uw dienst met zijn werkplaats voor de productie en het onderhoud van specifiek materieel.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STUDIEBUREAU VAN HOORICKX

  België

  Studiebureau Van hoorickx is een jong en dynamisch, maar tevens ervaren studiebureau waar u terechtkan voor dienstverlening omtrent stabiliteit, energieprestatie en speciale technieken. Het studiebureau spitst zich toe op bouwtechnische studies van allerlei soorten gebouwen, gaande van appartementsgebouwen, schoolgebouwen, rusthuizen tot industriële gebouwen en kunstwerken van burgerlijke bouwkunde zoals bruggenbouw, waterzuiveringsstations en electriciteitscentrales. Hierbij dragen we de kwaliteit van de studie hoog in het vaandel. Naast traditionele bouwtechnische studies is het studiebureau tevens actief als consultant voor bedrijven zoals Bekaert (staaldraad), Wienerberger en Ploegsteert (metselwerk) en Laureys (gelamelleerde liggers).

 2. ADVERTYPE

  België

  Advert’HYPE is een full-service reclame-agentschap. Vertrekkend vanuit een gedegen methodologie bedenken en ontwikkelen onze creatieve talenten originele en performante campagnes die ze u met plezier komen voorstellen. Sterke ideeën brengen we online of op papier tot leven dankzij onze gestructureerde aanpak en gedegen vervangen door uitmuntende technische kennis. Catalogi, brochures en folders, POS-materiaal, affiches, abribus, tv en radiospots, websites, direct marketing en e-mailcampagnes, beheer van sociale media, content marketing, … wat ook de invalshoek is, wij optimaliseren de ervaring die de consument heeft met uw merk

 3. AMIBO

  België

  AMIBO bvba is een onafhankelijk studiebureau gespecialiseerd in het opmaken van technische verslagen in het kader van grondverzet, het uitvoeren van bodemonderzoeken, het uitwerken van bodemsaneringsprojecten en het begeleiden van bodemsaneringen in het Vlaams Gewest. Ook het opstellen van milieuvergunningen, het vervullen van de functie van externe milieucoördinator en de opmaak van energieprestatiecertificaten (EPC) voor residentieel vastgoed, behoren tot de expertises van AMIBO bvba. Ook het opstellen van milieuvergunningen, het vervullen van de functie van externe milieucoördinator, de opmaak van energieprestatiecertificaten (EPC) voor residentieel vastgoed en het uitvoeren van thermografisch onderzoek, behoren tot de expertises van AMIBO bvba.

 4. BUROTECH GROUP

  België

  Burotech is een industrieel tekenbureau dat actief is in sectoren zoals: mechanica, buizenstelsels, ketelbouw, elektriciteit, automatisering, grond-, water- en wegenbouwsector.Wij leveren eveneens hulp en de noodzakelijke hulpmiddelen voor bedrijven om hun verschillende projecten te ontwerpen, uit te voeren en perfect af te maken.Onze activiteitenpolen zijn werkzaam in sectoren als: Stabiliteit van gebouwen, Grond-, water- en wegenbouwsector, Industriële Gebouwen, Renovaties, VAC, Speciale Technieken

 5. STUDIEBUREAU FORTÉ

  België

  van nieuwbouwprojecten en renovaties, zowel privaat als openbaar. Studiebureau Forté is gespecialiseerd in stabiliteitsstudies en studies technieken van renovatie- en nieuwbouwprojecten en dit voor zowel private als openbare opdrachtgevers. Sinds 2016 is studiebureau Forté ook een erkend dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille. Forté is hierbij actief in volgende sectoren: - appartementen - scholen - sociale huisvesting - woonzorgcentra & serviceflats - publieke gebouwen - kantoren - industrie - woningbouw

 1. STUDIE- EN STABILITEITSBUREAU VANLOMMEL

  België

  Studie – en stabiliteitsbureau Vanlommel is een onafhankelijk studiebureau, gespecialiseerd in industrie- en staalbouw. Onze klanten zijn staalbouwfirma’s, studiebureaus, ontwerpbureaus, aannemers en controlebureaus. Diensten en activiteiten (in binnen - en buitenland): - ontwerp van dragende staal- en aluminiumconstructies (industriegebouwen, masten, pylonen, trappen en balustrades) - statische en dynamische analyses en aardbevingsberekeningen - detail engineering - stabiliteitsonderzoek en expertise van bestaande staalconstructies - uitvoeringscontrole tijdens productie in atelier en uitvoering/montage on site Onze studieopdrachten bestrijken een zeer divers spectrum gaande van eenvoudige balustrades tot de meest complexe pylonen. Alle 2D en 3D structuurberekeningen worden uitgevoerd met de rekensoftware Autodesk Robot Structural Analysis (RSA) Professional. De rekensoftware van IDEA Connection Enhanced laat ons toe het constructief ontwerp en de berekening van de knooppunten, verbindingen en details van staalconstructies in 3D uit te voeren. Een directe koppeling tussen RSA en IDEA Connection stelt ons in staat om snel met de juiste randvoorwaarden en snedegrootheden de verbindingen te optimaliseren. Het aanleveren van een duidelijke en controleerbare gedetailleerde rekennota is mogelijk in meerdere talen (NL, FR, EN, D).

 2. PERFECTKEUR BV

  Nederland

  Perfectkeur BV is een onafhankelijk, zelfstandig, bouwtechnisch adviesbureau. Als landelijk opererende organisatie, dé specialist op het gebied van woninginspecties. In de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste zelfstandige speler in de markt van bouwtechnische aan- en verkoopkeuringen. Met meer dan 10.000 bouwkundige inspecties per jaar, hebben we als organisatie een duidelijk zicht op marktbewegingen en kwaliteit van het bestaande woningbestand.Naast duizenden particulieren en makelaars die de kern vormen van onze klantenkring, mogen wij gemeenten, verenigingen, woningbouwcoöperaties, verenigingen van eigenaars (VvE), vastgoed beheerders, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en scholen tot onze klantenkring rekenen. Deze organisaties en bedrijven maken gebruik van een veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten, waarbij onze kwaliteit in dienstverlening en eindproduct de constante en bepalende factor voor de eindklant is.Al vele jaren maakt Perfectkeur het onderscheid in de markt, door op veel punten net iets verder te gaan! In ontwikkeling van rapportages en inspectiemethoden is Perfectkeur BV een absolute voorloper in de markt. Als ISO-9001 en BRL-9500 gecertificeerd inspectiebedrijf is ons kwaliteitsniveau gewaarborgd.

 1. STEVERDING RÜHRWERKSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Meer informatie over de firma Steverding vindt u op het internet en Facebook: Ons assortiment van mixers omvat horizontale roerders voor verschillende toepassingsgebieden, verticale mixers voor uiteenlopende toepassingen. Plug flow-roerders. Speciale oplossingen op aanvraag. We hebben onszelf ten doel gesteld om economisch aantrekkelijke roerders te ontwikkelen. De voordelen van individuele bouwgroepen zijn vaak gelijk en hangt toch ook van het unieke geval af. Samengevat zouden we het als volgt kunnen beschrijven: duurzaam, onderhoudsarm, efficiënt, gebruiksvriendelijk en energie besparend. Gewoon de ideale oplossing op het gebied van de roertechnologie van de toekomst.

 2. TMC

  België

  TMC is een internationaal hightechbedrijf, die haar Employeneurs met meer dan 30 nationaliteiten klanten wereldwijd bij staan. TMC excelleert op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en techniek. Expertises van TMC: - Application Lifecycle Management - Chemical - Civil Engineering - Electronics - Field Service - Industrial Automation - International Site Management - Manufacturing Support - Mechanical - Mechatronics - Nanotechnology - New Product Introduction - Physics - Software - Technology Executives - Test & Integration

 3. ABO

  België

  ABO is een consultancy en engineering bureau onder de ABO-Group dat zich richt op bodem- en bouwprojecten en daarbij aansluitend gerelateerd milieuadvies. ABO focust zich op de Belgische markt. Het heeft dan ook verschillende kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De core business van ABO is bodem, zijnde bodemsaneringen en de verschillende bodem gerelateerde studies: grondverzetstudies, baggerspecieonderzoek en risicoanalyses. Daarnaast biedt een team van experts in het kader van bouw- en herontwikkelingsprojecten zijn expertise aan rond milieumanagement en –advies, afval- en waterstudies, energie-efficiëntie, duurzaamheid en ruimtelijke planning en ontwerp.

 4. CHALYBS

  België

  Chalybs is een jong en dynamisch studiebureau dat flexibiliteit hoog in het vaandel draagt. We richten ons op de wensen van de klant en blijven die centraal stellen in het volledige verwerkingsproces. Knowhow en degelijke ervaring in de sector staan garant voor een kwalitatief hoogstaande service. Gebruik makend van de modernste rekenapplicaties zoeken we telkens naar de beste oplossing, op budgettair vlak en rekening houdend met de esthetische eisen van de klant. Graag zetten we deze troeven in voor een wederzijds succesvolle samenwerking.

 5. STABO

  België

  STABO is gespecialiseerd in multifunctionele gebouwen binnen en buiten de zorgsector. Dergelijke gebouwen worden steeds complexer. De organisatie van STABO komt hieraan tegemoet door zowel ingenieursstudies van gebouwentechnieken, duurzaamheid en stabiliteit aan te bieden. Deze combinatie van de verschillende disciplines zorgt ervoor dat wij de bouwheer en de architect niet alleen bijstaan bij het bepalen van de ambities op het vlak van duurzaamheid en energieprestatie, maar dat wij dit ambitieniveau in praktijk ook kunnen helpen realiseren op het niveau van de studies van de technische installaties en de structuur van het gebouw. Daarnaast is onze dienst milieutechnieken één van de nichespelers in de markt van de totaalprojecten voor waterzuivering en slibbehandeling.

 6. S.T.W. STUDIEBUREAU

  België

  Wij zijn een Studiebureau dat zich voornamelijk bezig houdt met topografie en Wegenbouw. Onder de noemer topografie staan alle activiteiten in verband met onroerende goederen: opmetingen en afpalingen verkavelingen en verdelingen berekening van grondverzet schattingen van onroerende goederen advies bij aan- en verkoop van onroerende goederen bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuring van huizen en gronden Onder wegenbouw worden de volgende activiteiten gegroepeerd: ontwerpstudies van wegen en riolering herinrichtingsstudies van wegen en pleinen studies voor aanleg van verkavelingen en industrieterreinen Voor alle uw vragen kan je terecht bij Johan Caerts of Pol Michels. Op de pagina contact vindt u alle informatie die u nodig heeft. Met vriendelijke groeten Johan Caerts

 7. ALTO INGENIERIE SA

  Frankrijk

  ALTO Ingénierie is een onafhankelijk technisch bureau met 75 medewerkers verspreid over 3 vestigingen: Bussy-St-Martin (hoofdkantoor) in de Parijse regio, Lyon en Bordeaux. ALTO Ingénierie zet zich al 20 jaar in voor de kwaliteit van gebouwen op het gebied van het milieu en integreert deze dimensie in alle missies van de onderneming door er alle aanwezige vakkennis bij te betrekken. Een bredere aanpak van de engineering wat betreft duurzame ontwikkeling, een hulp bij het nemen van beslissingen ter bevordering van projecten die goed presteren op het gebied van het milieu, de inzet van digitale simulatietools. De sectoren waar wij actief zijn: gebouwen en inrichtingen, in Frankrijk en in andere landen, als bouwheer en als assistent voor bouwheren.

 8. RAUCH SPANPLATTENWERK GMBH

  Duitsland

  1959 De onderneming Wendelin Rauch & Sohn in Freudenberg am Main neemt de in 1953 in bedrijf genomen spaanplaatfabriek van Otto Kreibaum & Co. over! Deze fabriek werd in Markt Bibart opgericht en startte met twee extrusiepersinstallaties. De dagcapaciteit bedraagt 35 m³. In de volgende jaren werd de capaciteit door de inbouw van meer extrusiepersen verhoogd. 1976 Extrusie geperste spaanplaten zijn beperkt bruikbaar voor meubelbouw. Om deze reden worden de extrusiepersen stilgelegd en door een compleet nieuwe fabriek vervangen. In Markt Bibart ontstaat de modernste spaanplaatfabriek van Europa, met een dagcapaciteit van 500 m³. Kernstuk is een 20 m lange eenetagepers. Aan de meubelfabrieken Rauch worden „Just-In-Time“ meubelfixmaten geleverd.

 1. PLANTEC

  België

  Onze visie en werkwijze Met als drijfveer de overtuiging dat “het ons omringende” een bepalende invloed heeft op de kwaliteit van ons leven en met een creativiteit welke zijn oorsprong vindt in het aanvoelen van de omgeving en in het ontleden van het bouwprogramma wordt met een multidisciplinair team van ontwerpers en ingenieurs elk ruimtelijk concept tot in detail uitgewerkt om zodoende onder de vorm van straten, pleinen, openbare gebouwen, private woningen, enz. de kwaliteit van eenieders leven te helpen verhogen. Onze diensten: - Architectuur Privaat : woningen, appartementen, parkeergebouwen, winkelinrichting, … Openbaar: sporthall, brandweerkazerne, jeugdhuis, restauraties, zeilclub, … - Wegenbouw en beplanting: Studies voor de aanleg van wegen en riolen, pleinen, industrieterreinen, fietspaden, winkel-wandelstraten, zeedijken, collectoren en pompstations, parken, kerkhoven, containerparken, doortochten, landbouwwegen, … - Topografie Alle opmetingen, opmaken verkavelingsdossier, grondverzet, … - Stabiliteit Alle betonstudies, metaalconstructies, betonherstelling, houtbouw, zeewering… - Hydraulica Hydronautstudies, hydraulische berekeningen, …

 2. D'HULST - VAN RYMENANT

  België

  Onze aanemersfirma D'Hulst Van Rymenant is actief binnen de domeinen: vernieuwbouw, appartementenbouw, kantorenbouw, traditionele villabouw, utiliteitsbouw, projectontwikkeling, restauratiewerken van geklasseerde panden en monumenten. Als algemeen aannemersbedrijf kunnen wij flexibel inspelen op uw bouwbehoeften. Wij steunen hiervoor op de volgende fundamenten: gezonde financiële basis. hoogwaardige uitvoering conform lastenboek en plannen en binnen de afgesproken termijnen en budget, veiligheid op de bouwplaats., verantwoordelijkheid., opvolging na oplevering. Voor de uitvoering van uw “bouwproject” staan wij klaar met ons team van polyvalente bouwvakkers en ervaren ingenieurs.

 3. ROOSROS ARCHITECTEN

  Nederland

  RoosRos Architecten is een fullservice architectenbureau met focus op kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van het vakgebied: van conceptontwikkeling en ontwerp tot en met technische uitwerking en bouwbegeleiding. Ons portfolio onderscheidt zich met projecten van de meest uiteenlopende aard en omvang. Voor een kleinere particuliere opdracht zetten we ons met evenveel passie in als voor een groot bedrijfspand of een complex stedenbouwplan. We werken met zo'n 35 collega's vanuit twee vestigingen: in Oud-Beijerland en Goes. Van daaruit bedienen we opdrachtgevers in heel Nederland, maar ook daarbuiten. RoosRos is een full service architectenbureau. U kunt bij ons terecht voor: • Aanbestedingen • Bestekken • BIM-modellering • Bouwkundig advies • Bouwkundig toezicht • Bouwmanagement • Bouwtechnische uitwerking • Conceptontwikkeling • Detaillering • Directievoering • Fotografie • Gecertificeerde bouwplantoetsing en brandveiligheidsadvies • Haalbaarheidsonderzoeken

 4. COUDERE-GEO SERVICE

  België

  Couderé Geomatic Engineering is de specialist op het gebied van meet- en mappingoplossingen, en is actief in België en het Groothertogdom Luxemburg. Een groep deskundigen geeft advies op maat van een professioneel cliënteel over de meest efficiënte meet-, mapping en positioneringsoplossingen in verschillende toepassingsdomeinen: landmeetkunde, het bouw- en nutsbedrijf, engineering, patrimonium- en infrastructuurbeheer, bos- en landbouwbeheer, hydrografie en waterbouw, rampenpreventie, publieke veiligheid en duurzame ontwikkeling. Couderé heeft een samenwerkingsverbanden op lange termijn opgezet met Trimble, de toonaangevende fabrikant in de mapping industrie. Hun oplossingen worden ingezet als statische en/of mobiele sensoren en wordoppeld aan on-demand softwarepakketten en -ontwikkelingen met een diepgaande focus op de specifieke toepassingsvereisten in hun werkdomein.

 5. XACTO

  België

  XAcTO Architectenvennootschap: staat voor een bekwame opmaak van een architectuurontwerp voor gebouwen én een efficiënte controle op de uitvoering van uw projecten. Het ontwerp van uw project? Dat legt u alleen in de handen van iemand die u volledig vertrouwt. Een vakman, die uw wensen altijd in het achterhoofd houdt. Leer architectenvennootschap XAcTO kennen, het bedrijf van Xavier Tirmarche. Het ontwerpen van een project, rekening houdend met úw wensen: In welke architecturale stijl uw project wordt gebouwd? Dat bepalen we samen, rekening houdend met uw wensen. Bij XAcTO staat uw voorkeur altijd centraal. Nieuwbouw of verbouwingen? We houden samen altijd controle over de vormgeving en de verdere technische uitwerking van uw project. U komt nooit in een onverwachte wachtrij: Een dringende vraag over een gepland project? Xavier is altijd beschikbaar. Met meer dan 25 jaar ervaring krijgt u hier de noodzakelijke expertise waarop u kunt rekenen. We spreken dan onderling verder een planning af. Volgens uw budget Bang voor een financiële kater? Bij XAcTO weet u altijd waar uw budget naartoe gaat. Een goede architect is vooral ook prijsbewust, dat spreekt voor zich. En de eerste inlichtingen voor uw ontwerp? Die krijgt u van Xavier gratis. Zo bent u gerustgesteld, voor u met hem verder in zee zou gaan.

 6. VAN ROEY GROEP

  België

  Groep Van Roey is een belangrijke Vlaamse bouwgroep die gekozen heeft voor een echte geïntegreerde aanpak. De groep is actief in ontwikkeling, ontwerp, financiering, bouw, onderhoud en exploitatie (= DBFMO). Groep Van Roey behartigt DBFMO-projecten in zijn geheel of in deelfacetten met Bouw als core business. Als betrouwbare en meedenkende bouwgroep realiseren Van Roey, vanhout.pro en Maes, over heel Vlaanderen projecten van diverse aard: van nieuwbouw tot restauratie, van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur, … waar het instaan voor 'groot' onderhoud of het 'ter beschikking stellen gedurende meerdere jaren' tot de mogelijkheden behoort.

 7. IN 'T VEN BOUWMANAGEMENT

  Nederland

  Scherp bouwmanagement bij nieuwbouw, verbouw of renovatieEen optimistische en praktische blik. Circa 25 jaar ervaring, zowel op bureau als op de bouwplaats. Snelle, kordate communicatie op de juiste toon met alle partijen. En een dosis Brabantse hartelijkheid. Dat mag u verwachten van In ‘t Ven Bouwmanagement. Het resultaat? U bespaart kosten, tijd en hoofdzorgen tijdens uw bouwproject. En u ervaart trots, samenwerking en plezier. Samen maken we bouwen léuk! Wie met plezier bouwt, kijkt met trots terug’ betekent dat iedere opdrachtgever van en betrokkene bij een bouwproject vooruitgang, verbondenheid, optimisme, energie en trots ervaart dankzij een goede basis: scherp bouwmanagement. Bouwen moet leuk zijn. Voor iedereen. Samenwerking, vakkundigheid en plezier vormen het cement tussen de stenen van uwbouwproject. Met vakmanschap, enthousiasme, lef en nuchtere kordaatheid zorgen we voorverbondenheid. Dat leidt tot scherp bouwmanagement, en daarmee ook tot plezier en optimisme, zowel op kantoor als op de bouwplaats. En dat zorgt pas echt voor toekomstgerichte resultaten. Onze kracht: enthousiasme, ambitie en eenvoudAmbitieus zijn we absoluut. Vol overtuiging en oplossingsgericht ook. We zijn dan ook altijd eerlijk en helder over de mogelijkheden. Als we beloven dat we uw projectdoel halen, dan gebeurt dat ook. We denken logisch en praktisch. Met die duidelijkheid en eenvoud slaan we over en weer bruggen, zodat iedereen weet wat hij moet doen, gemotiveerd is en op zijn eigen man

 8. POSE

  België

  POSE bvba werd opgericht in 2004 en staat voor Projectmanagement, Organisation, Supervision, Execute. We zijn gespecialiseerd in het verlenen van professionele assistentie aan bedrijven bij de realisatie van hun projecten. specialisaties zijn coördinatie, uitvoering en supervisie van : - Onder- en bovengrondse (hoge) drukleidingen, pijpleidingsprojecten en leidingwerk in de petrochemie - Ondergrondse hoogspanningskabels, bovengrondse luchtlijnen, masten en funderingen - Waterleidingen, persleidingen en collectoren - Algemene bouwwerken en renovaties - Kabel- en leidingdetectie - De afdeling landmeetkunde van POSE bvba beschikt over een divisie traditionele en algemene industriële landmeetkunde.

 9. BOPRO

  België

  Bopro is actief in de vastgoed- en bouwsector en treedt op voor end users, overheden, zorginstellingen, investeerders, promotoren en ontwikkelaars. Wij bieden u een geïntegreerd platform van diensten aan waarbij we, met onze ABC-aanpak, tijdens de volledige vastgoed LIfeCycle focussen op het optimaal adviseren en/of managen van de verschillende stappen binnen uw vastgoed- of bouwproject. Bopro beheert uw meest complexe vastgoed- en bouwprojecten en verzekert uw doelstellingen met betrekking tot duurzaamheid en kwaliteit, timing en budget. Als onafhankelijke partner in het projectteam verdedigen wij te allen tijde uw belangen. Bopro meet de duurzaamheid van uw organisatie, uw nieuwe ontwikkelingen of bestaand vastgoed door het uitvoeren van assessments volgens nationaal en internationaal erkende referentiëlen. Bopro bezit daartoe haar licentie als BREEAM International Assessor.

 10. O.T.E. INGENIERIE

  Frankrijk

  Ontwerp van industriële en tertiaire gebouwen voor alle bouwvakgebieden. Opdrachten SSI-OPC. Technische assistentie voor opdrachtgevers. Bouweconoom. Speciale installaties. Onderzoek inzake milieu en urbanisme.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken - Import export

Aantal resultaten

45.122 Bedrijven