• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken

Resultaten voor

Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken - Import export

 1. RAUCH SPANPLATTENWERK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  1959 De onderneming Wendelin Rauch & Sohn in Freudenberg am Main neemt de in 1953 in bedrijf genomen spaanplaatfabriek van Otto Kreibaum & Co. over! Deze fabriek werd in Markt Bibart opgericht en startte met twee extrusiepersinstallaties. De dagcapaciteit bedraagt 35 m³. In de volgende jaren werd de capaciteit door de inbouw van meer extrusiepersen verhoogd. 1976 Extrusie geperste spaanplaten zijn beperkt bruikbaar voor meubelbouw. Om deze reden worden de extrusiepersen stilgelegd en door een compleet nieuwe fabriek vervangen. In Markt Bibart ontstaat de modernste spaanplaatfabriek van Europa, met een dagcapaciteit van 500 m³. Kernstuk is een 20 m lange eenetagepers. Aan de meubelfabrieken Rauch worden „Just-In-Time“ meubelfixmaten geleverd.

  Website Open In New icon
 2. LANISOL

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 3. TYP ENGINEERING CONSULTANTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. 2LI SERVICE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. VPT CONSULTING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. F. IMPIANTI DEI F.LLI FACCHETTI SNC

  Italië

  Verified by europages badge
 2. 3MG STRUCTURES

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 3. OTEP

  Frankrijk

  OTEP SA en AMAS France zijn 2 bedrijven gespecialiseerd in de technologie en materialen voor de spanbetonindustrie. OTEP is erkend vanwege haar expertise en vakkennis op het gebied van de technologie van spanbetonproducten. De onderneming bouwt fabrieken voor de vervaardiging van spanbetonproducten: balkjes, schilvloeren, balken en bouwelementen, kanaalplaatvloeren, verlichtingspalen, elektriciteitspalen (laagspanning, middenspanning, hoogspannning) van het haalbaarheidsonderzoek, de installatie en sleutelklare oplossingen of maatwerk tot de opleiding van personeel, technische bijstand en klantenservice. De technologie en het materieel van OTEP maken het mogelijk om op economische en optimale wijze producten van spanbeton te vervaardigen die veilig en duurzaam zijn en die meestal berusten op het gebruik van hoogwaardig beton dat aan de internationale normen voldoet. AMAS staat sinds 1972 tot uw dienst met zijn werkplaats voor de productie en het onderhoud van specifiek materieel.

 4. STEVERDING RÜHRWERKSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Meer informatie over de firma Steverding vindt u op het internet en Facebook: Ons assortiment van mixers omvat horizontale roerders voor verschillende toepassingsgebieden, verticale mixers voor uiteenlopende toepassingen. Plug flow-roerders. Speciale oplossingen op aanvraag. We hebben onszelf ten doel gesteld om economisch aantrekkelijke roerders te ontwikkelen. De voordelen van individuele bouwgroepen zijn vaak gelijk en hangt toch ook van het unieke geval af. Samengevat zouden we het als volgt kunnen beschrijven: duurzaam, onderhoudsarm, efficiënt, gebruiksvriendelijk en energie besparend. Gewoon de ideale oplossing op het gebied van de roertechnologie van de toekomst.

 5. STABO

  België

  STABO is gespecialiseerd in multifunctionele gebouwen binnen en buiten de zorgsector. Dergelijke gebouwen worden steeds complexer. De organisatie van STABO komt hieraan tegemoet door zowel ingenieursstudies van gebouwentechnieken, duurzaamheid en stabiliteit aan te bieden. Deze combinatie van de verschillende disciplines zorgt ervoor dat wij de bouwheer en de architect niet alleen bijstaan bij het bepalen van de ambities op het vlak van duurzaamheid en energieprestatie, maar dat wij dit ambitieniveau in praktijk ook kunnen helpen realiseren op het niveau van de studies van de technische installaties en de structuur van het gebouw. Daarnaast is onze dienst milieutechnieken één van de nichespelers in de markt van de totaalprojecten voor waterzuivering en slibbehandeling.

 1. AMIBO

  België

  AMIBO bvba is een onafhankelijk studiebureau gespecialiseerd in het opmaken van technische verslagen in het kader van grondverzet, het uitvoeren van bodemonderzoeken, het uitwerken van bodemsaneringsprojecten en het begeleiden van bodemsaneringen in het Vlaams Gewest. Ook het opstellen van milieuvergunningen, het vervullen van de functie van externe milieucoördinator en de opmaak van energieprestatiecertificaten (EPC) voor residentieel vastgoed, behoren tot de expertises van AMIBO bvba. Ook het opstellen van milieuvergunningen, het vervullen van de functie van externe milieucoördinator, de opmaak van energieprestatiecertificaten (EPC) voor residentieel vastgoed en het uitvoeren van thermografisch onderzoek, behoren tot de expertises van AMIBO bvba.

 2. ADVERTYPE

  België

  Advert’HYPE is een full-service reclame-agentschap. Vertrekkend vanuit een gedegen methodologie bedenken en ontwikkelen onze creatieve talenten originele en performante campagnes die ze u met plezier komen voorstellen. Sterke ideeën brengen we online of op papier tot leven dankzij onze gestructureerde aanpak en gedegen vervangen door uitmuntende technische kennis. Catalogi, brochures en folders, POS-materiaal, affiches, abribus, tv en radiospots, websites, direct marketing en e-mailcampagnes, beheer van sociale media, content marketing, … wat ook de invalshoek is, wij optimaliseren de ervaring die de consument heeft met uw merk

 3. STUDIE- EN STABILITEITSBUREAU VANLOMMEL

  België

  Studie – en stabiliteitsbureau Vanlommel is een onafhankelijk studiebureau, gespecialiseerd in industrie- en staalbouw. Onze klanten zijn staalbouwfirma’s, studiebureaus, ontwerpbureaus, aannemers en controlebureaus. Diensten en activiteiten (in binnen - en buitenland): - ontwerp van dragende staal- en aluminiumconstructies (industriegebouwen, masten, pylonen, trappen en balustrades) - statische en dynamische analyses en aardbevingsberekeningen - detail engineering - stabiliteitsonderzoek en expertise van bestaande staalconstructies - uitvoeringscontrole tijdens productie in atelier en uitvoering/montage on site Onze studieopdrachten bestrijken een zeer divers spectrum gaande van eenvoudige balustrades tot de meest complexe pylonen. Alle 2D en 3D structuurberekeningen worden uitgevoerd met de rekensoftware Autodesk Robot Structural Analysis (RSA) Professional. De rekensoftware van IDEA Connection Enhanced laat ons toe het constructief ontwerp en de berekening van de knooppunten, verbindingen en details van staalconstructies in 3D uit te voeren. Een directe koppeling tussen RSA en IDEA Connection stelt ons in staat om snel met de juiste randvoorwaarden en snedegrootheden de verbindingen te optimaliseren. Het aanleveren van een duidelijke en controleerbare gedetailleerde rekennota is mogelijk in meerdere talen (NL, FR, EN, D).

 4. STUDIEBUREAU VAN HOORICKX

  België

  Studiebureau Van hoorickx is een jong en dynamisch, maar tevens ervaren studiebureau waar u terechtkan voor dienstverlening omtrent stabiliteit, energieprestatie en speciale technieken. Het studiebureau spitst zich toe op bouwtechnische studies van allerlei soorten gebouwen, gaande van appartementsgebouwen, schoolgebouwen, rusthuizen tot industriële gebouwen en kunstwerken van burgerlijke bouwkunde zoals bruggenbouw, waterzuiveringsstations en electriciteitscentrales. Hierbij dragen we de kwaliteit van de studie hoog in het vaandel. Naast traditionele bouwtechnische studies is het studiebureau tevens actief als consultant voor bedrijven zoals Bekaert (staaldraad), Wienerberger en Ploegsteert (metselwerk) en Laureys (gelamelleerde liggers).

 5. BUROTECH GROUP

  België

  Burotech is een industrieel tekenbureau dat actief is in sectoren zoals: mechanica, buizenstelsels, ketelbouw, elektriciteit, automatisering, grond-, water- en wegenbouwsector.Wij leveren eveneens hulp en de noodzakelijke hulpmiddelen voor bedrijven om hun verschillende projecten te ontwerpen, uit te voeren en perfect af te maken.Onze activiteitenpolen zijn werkzaam in sectoren als: Stabiliteit van gebouwen, Grond-, water- en wegenbouwsector, Industriële Gebouwen, Renovaties, VAC, Speciale Technieken

 6. XACTO

  België

  XAcTO Architectenvennootschap: staat voor een bekwame opmaak van een architectuurontwerp voor gebouwen én een efficiënte controle op de uitvoering van uw projecten. Het ontwerp van uw project? Dat legt u alleen in de handen van iemand die u volledig vertrouwt. Een vakman, die uw wensen altijd in het achterhoofd houdt. Leer architectenvennootschap XAcTO kennen, het bedrijf van Xavier Tirmarche. Het ontwerpen van een project, rekening houdend met úw wensen: In welke architecturale stijl uw project wordt gebouwd? Dat bepalen we samen, rekening houdend met uw wensen. Bij XAcTO staat uw voorkeur altijd centraal. Nieuwbouw of verbouwingen? We houden samen altijd controle over de vormgeving en de verdere technische uitwerking van uw project. U komt nooit in een onverwachte wachtrij: Een dringende vraag over een gepland project? Xavier is altijd beschikbaar. Met meer dan 25 jaar ervaring krijgt u hier de noodzakelijke expertise waarop u kunt rekenen. We spreken dan onderling verder een planning af. Volgens uw budget Bang voor een financiële kater? Bij XAcTO weet u altijd waar uw budget naartoe gaat. Een goede architect is vooral ook prijsbewust, dat spreekt voor zich. En de eerste inlichtingen voor uw ontwerp? Die krijgt u van Xavier gratis. Zo bent u gerustgesteld, voor u met hem verder in zee zou gaan.

 7. ROOSROS ARCHITECTEN

  Nederland

  RoosRos Architecten is een fullservice architectenbureau met focus op kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van het vakgebied: van conceptontwikkeling en ontwerp tot en met technische uitwerking en bouwbegeleiding. Ons portfolio onderscheidt zich met projecten van de meest uiteenlopende aard en omvang. Voor een kleinere particuliere opdracht zetten we ons met evenveel passie in als voor een groot bedrijfspand of een complex stedenbouwplan. We werken met zo'n 35 collega's vanuit twee vestigingen: in Oud-Beijerland en Goes. Van daaruit bedienen we opdrachtgevers in heel Nederland, maar ook daarbuiten. RoosRos is een full service architectenbureau. U kunt bij ons terecht voor: • Aanbestedingen • Bestekken • BIM-modellering • Bouwkundig advies • Bouwkundig toezicht • Bouwmanagement • Bouwtechnische uitwerking • Conceptontwikkeling • Detaillering • Directievoering • Fotografie • Gecertificeerde bouwplantoetsing en brandveiligheidsadvies • Haalbaarheidsonderzoeken

 8. IN 'T VEN BOUWMANAGEMENT

  Nederland

  Scherp bouwmanagement bij nieuwbouw, verbouw of renovatieEen optimistische en praktische blik. Circa 25 jaar ervaring, zowel op bureau als op de bouwplaats. Snelle, kordate communicatie op de juiste toon met alle partijen. En een dosis Brabantse hartelijkheid. Dat mag u verwachten van In ‘t Ven Bouwmanagement. Het resultaat? U bespaart kosten, tijd en hoofdzorgen tijdens uw bouwproject. En u ervaart trots, samenwerking en plezier. Samen maken we bouwen léuk! Wie met plezier bouwt, kijkt met trots terug’ betekent dat iedere opdrachtgever van en betrokkene bij een bouwproject vooruitgang, verbondenheid, optimisme, energie en trots ervaart dankzij een goede basis: scherp bouwmanagement. Bouwen moet leuk zijn. Voor iedereen. Samenwerking, vakkundigheid en plezier vormen het cement tussen de stenen van uwbouwproject. Met vakmanschap, enthousiasme, lef en nuchtere kordaatheid zorgen we voorverbondenheid. Dat leidt tot scherp bouwmanagement, en daarmee ook tot plezier en optimisme, zowel op kantoor als op de bouwplaats. En dat zorgt pas echt voor toekomstgerichte resultaten. Onze kracht: enthousiasme, ambitie en eenvoudAmbitieus zijn we absoluut. Vol overtuiging en oplossingsgericht ook. We zijn dan ook altijd eerlijk en helder over de mogelijkheden. Als we beloven dat we uw projectdoel halen, dan gebeurt dat ook. We denken logisch en praktisch. Met die duidelijkheid en eenvoud slaan we over en weer bruggen, zodat iedereen weet wat hij moet doen, gemotiveerd is en op zijn eigen man

 9. POSE

  België

  POSE bvba werd opgericht in 2004 en staat voor Projectmanagement, Organisation, Supervision, Execute. We zijn gespecialiseerd in het verlenen van professionele assistentie aan bedrijven bij de realisatie van hun projecten. specialisaties zijn coördinatie, uitvoering en supervisie van : - Onder- en bovengrondse (hoge) drukleidingen, pijpleidingsprojecten en leidingwerk in de petrochemie - Ondergrondse hoogspanningskabels, bovengrondse luchtlijnen, masten en funderingen - Waterleidingen, persleidingen en collectoren - Algemene bouwwerken en renovaties - Kabel- en leidingdetectie - De afdeling landmeetkunde van POSE bvba beschikt over een divisie traditionele en algemene industriële landmeetkunde.

 10. O.T.E. INGENIERIE

  Frankrijk

  Ontwerp van industriële en tertiaire gebouwen voor alle bouwvakgebieden. Opdrachten SSI-OPC. Technische assistentie voor opdrachtgevers. Bouweconoom. Speciale installaties. Onderzoek inzake milieu en urbanisme.

 1. INFO CONSULTING & ENGINEERING CO.LTD.

  Turkije

  Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en civiele techniek Consultancy, Management Consultancy en Buitenlandse Handel .INFO is sinds 1995 de handelspartner van EUROPAGES. Engineering en consultancydiensten voor bouwbedrijven in infrastructuur en suprastructuur contracten. Gas- en waterleidingen, tunnels, normale irrigatie, wegen- en bruggenbouw, ontwerp, productie en export van staalfabrieken. Vooral voor zwaar beveiligde schuifdeuren en stalen behuizingskasten

 2. JARRET STRUCTURES

  Frankrijk

  Gespecialiseerd in het onderzoek en de uitvoering van apparatuur dat bestemd is voor de bescherming van gebouwen, bruggen en andere structuren tegen schokken en concentreert zich op de markt van de bescherming van structuren tegen de dynamische wisselvalligheden zoals aardbevingen of de effecten van de wind. ISO 9001 gecertificeerd. Het Centre d'Essai Jarret maakt het mogelijk tests uit te voeren naar een groot assortiment aan krachten, snelheden en temperaturen.

 3. ESTRUCTURAS MHB

  Spanje

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in de uitvoering van alle soorten traditioneel gesmede structuren, gepantserde tegels, netvormige, alveolaire structuren, e.d., naast funderingen en muren. Het beschikt over eigen geschoolde medewerkers die de contractueel vastgelegde projecten uitvoeren, alsook over alle gereedschap en machines die voor dit soort werkzaamheden nodig zijn.

 4. ACOVEX

  België

  U kan bij ons terecht voor een persoonlijke behandeling van uw bouwproject: - bouwcoördinatie - veiligheidscoördinatie - studiebureau technieken - EPB-verslaggeving - EPC- verkoop/verhuur - EPC - publieke gebouwen - haalbaarheidsstudie alternatieve energie Steeds persoonlijke behandeling door de zaakvoerder

 5. ALPHA STUDIEBURO

  België

  ALPHA-STUDIEB.U.R.O. BVBA werd opgericht als ingenieursbureau civiele techniek en stabiliteit, in hoofdzaak actief in de industriebouw en openbare werken. Deze activiteiten werden verder uitgebreid en het bureau specialiseerde zich als ingenieursbureau burgerlijke bouwkunde, geotechniek en milieu.

 6. BURO BS

  België

  Met meer dan 20 jaar ervaring in diverse studiebureaus in de bouwtechnische sector en meer dan 10 jaar ervaring in de milieusector, kan u spreken van een expert op het gebied van veiligheidscoördinatie en energie.

 7. STRUCTOR ENGINEERING

  België

  Structor Engineering is een bouwkundig studiebureau dat zich voornamelijk richt tot architecten, aannemers en bouwheren. U kan bij ons terecht voor advies en stabiliteitsstudies voor diverse types bouwprojecten : Industrie Kantoor Appartement Woning Verbouwing Restauratie Speciale structurele studies

 8. BLOCKX ATELIER - BLOCKX, PEETERS & VAN LOOVEREN

  België

  Wij realiseren architectuur - interieurarchitectuur stabiliteit - expertise - epb. Wij ontwerpen woningen, renovatie, winkels, woonprojecten, utiliteitsprojecten, interieur en stabiliteit.

 9. REPARA CASA - REMODELAÇÃO DE INTERIORES E EXTERIORES

  Portugal

 10. INGENIEURBÜRO DR. BINNEWIES

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken - Import export

Aantal resultaten

47.679 bedrijven