• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • online marketing

Resultaten voor

Online marketing - Import export

 1. VISABLE GMBH, HAMBURG ZWEIGNIEDERLASSUNG BAAR

  Zwitserland

  Visable- dit bestaat uit "visible" en "enable" en legt in één woord uit wat we zijn: Zichtbaar en mogelijk-maker voor onze klanten. Als zodanig ondersteunen we industriële KMO's om hun producten en diensten internationaal toegankelijk te maken voor kopers: Als een speciaal op maat gemaakte zakelijke klant combinatie van zijn eigen B2B-marktplaatsen en online marketingdiensten, bieden wij een breed portfolio om het bereik op internet te vergroten. Met meer dan 350 werknemers in heel Europa zetten we ons in voor de zichtbaarheid en het succes van onze klanten, waardoor ze de betrouwbare partner en consultant in het digitale Europa zijn.Voor ons gaan tientallen jaren MKB-expertise en start-upmentaliteit hand in hand.Kennis en ervaring ontmoeten elkaar met enthousiasme voor nieuwe ideeën en manieren!

 2. VISABLE GMBH

  Duitsland

  Visable- dit bestaat uit "visible" en "enable" en legt in één woord uit wat we zijn: Zichtbaar en mogelijk-maker voor onze klanten.Als zodanig ondersteunen we industriële KMO's om hun producten en diensten internationaal toegankelijk te maken voor kopers: Als een speciaal op maat gemaakte zakelijke klant combinatie van zijn eigen B2B-marktplaatsen en online marketingdiensten, bieden wij een breed portfolio om het bereik op internet te vergroten.Met meer dan 350 werknemers in heel Europa zetten we ons in voor de zichtbaarheid en het succes van onze klanten, waardoor ze de betrouwbare partner en consultant in het digitale Europa zijn.Voor ons gaan tientallen jaren MKB-expertise en startupmentaliteit hand in hand.Kennis en ervaring ontmoeten elkaar met enthousiasme voor nieuwe ideeën en manieren!

 3. BYYD

  Rusland

  BYYD is een op technologie gebaseerd Russisch bedrijf dat zich uitsluitend richt op mobiele marketing en mobiele advertenties. We bieden volledige ondersteuning voor elke advertentiecampagne in alle stadia: briefing, productie, evenals reclame-ontwerp, ontwerp en productie van reclamecampagnes in toepassingen voor mobiele telefoons, een rapport over de marketingcampagne. Formaten voor reclamebanners: banners op volledig scherm, native formaat, rich media-banners, video.Onze partners zijn het grootste netwerk en onafhankelijke reclamebureaus.Onze tools bevatten alle belangrijke SSP's die ons een portfolio van meer dan 100.000 mobiele apps bieden, waarbij de tools overal ter wereld een ongekend bereik garanderen. We bieden onze klanten de Brand Lift-service - een onderzoek dat helpt om de organische merkbekendheid bij het mobiele publiek te beoordelen, rekening houdend met het grote percentage gebruikers van alleen mobiel, en om gegevens te verkrijgen over de toename van merkbekendheid na reclameactiviteiten.

 4. GRAND GECTOR OÜ

  Estland

  Wij leveren diensten in advies, ondersteuning en begeleiding voor kmo's die exporteren en op zoek zijn naar nieuwe markten. GRAND GECTOR is opgericht in 2003. Al meer dan vijftien jaar helpt GRAND GECTOR ondernemingen de wereldmarkt aan te boren en in die tijd hebben we veel ervaring en expertise opgedaan en ons bij veel ondernemingen opgewerkt door hen te helpen de belangstelling van buitenlandse klanten te wekken. Wij helpen ondernemingen bij het vinden van partners in de detailhandel en de zakelijke sector (B2B en B2C); wij helpen ook bij het aangaan van voordelige relaties met professionele gemeenschappen, zodat onze klanten contacten kunnen leggen en ontwikkelen in het kader van hun zakelijke belangen. Onze belangrijkste focus is het leveren van adviesdiensten aan bedrijven die Europese en andere buitenlandse markten willen betreden. Onze kerncompetentie is om uw onderneming mondiaal te laten gaan! Grand Gector biedt flexibele prijzen en levert persoonlijke betrokkenheid aan elke klant.

 5. SWIPE SOLUTIONS LTD

  Zweden

  Swipe is een multinationale onderneming die verkopers helpt producten en diensten te verkopen aan klanten in hun lokale gemeenschappen en bereikt miljoenen wereldwijd. Het biedt een ideaal platform voor klanten over de hele wereld om aanbiedingen binnen hun woonplaats of internationaal te bekijken. Enoch A.K Dugbazah heeft Swipe opgericht met kantoren in Ghana, Zweden en Zuid-Afrika. Het bedrijf wil tegen 2024 fysiek en wettelijk aanwezig zijn in alle Afrikaanse landen en snel uitbreiden naar andere delen van de wereld. Swipe brengt de broodnodige marketing- en analysetools voor bedrijven om hun activiteiten te schalen. Het is een bedrijf dat een revolutie teweegbrengt in de e-commerce industrie met ontwrichtende innovaties en verbeterde manieren om producten en diensten over de grenzen heen te leveren. Wij zijn gericht op de gemeenschap en wereldwijd geschaald om te voldoen aan de behoeften van wereldwijde bedrijven en hun klanten. Swipe is een platform voor zowel kopers als verkopers. Wij bieden faciliteiten om kopen en verkopen toegankelijker en goedkoper te maken. Swipe richt zich op een brede categorie bedrijven en mensen, van Gen Z tot Millennials, Milieuactivisten, Content Creators, Digital Creators, Spirituele Niche, en vele anderen. Swipe maakt het voor bedrijven mogelijk om wereldwijd miljoenen klanten te bereiken. Wij bieden een leuke manier om meerdere operaties tegelijkertijd uit te voeren op hetzelfde platform. U kunt bijvoorbeeld producten bestellen, de restaurantrekening van een vriend betalen en een diner plannen in verschillende landen, maar vanaf één locatie en één platform. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UPTO1

  Frankrijk

 2. CYBERNECS

  Frankrijk

 3. W7 GMBH

  Duitsland

 4. HTTPMARKETING SEO SPECIALIST

  Nederland

  Httpmarketing is een online marketing bureau puur sang! Meer dan 17 jaar de SEO specialist van Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Warmenhuizen gem. Schagen. Als erkend SEO bureau verzorgen wij top ranking voor bedrijven bij Google.Online marketing is essentieel voor ieder bedrijf om online rendement te realiseren door de diensten of producten vindbaar te maken bij zoekmachines zoals Google. Wij doen zowel on page optimalisatie ook wel website optimalisatie genoemd. Dit betreft een website op alle relevante onderdelen verbeteren in relatie tot zoektermen c.q. keywords. Eveneens wordt hier ook de website structuur en mobile responsive factoren meegenomen. Naast on page website optimalisatie is evenzeer belangrijk dat de of page factoren voldoende autoriteit hebben. Of page is belangrijk ( zoekmachine optimalisatie ) om de website autoriteit en populariteit te verhogen. Dit kan worden gerealiseerd door goede kwalitatieve backlinks toe te voegen aan de website. Wij hanteren uitsluitend white heat seo technieken en al onze geleverde backlinks zijn van zeer hoge autoriteit in ( domain authority DA, trust flow TF en Pa Page authority ). Online marketing is zeer omvattend en kent vele onderdelen die moeten worden geanalyseerd en is een continu proces. Onze seo teksten worden specifiek gemaakt voor ieder keyword en backlink post. Wij volgen uitsluitend de richtlijnen van google als seo bedrijf in zowel alle zoekmachine optimalisatie en website optimalisatie aspecten.

  Alle producten voor "online marketing"

 5. BRAND COACH ILL GRAFF DESIGN

  Nederland

  Mijn doel is om er te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Daarnaast help ik meer balans en rust te creëren met slimme marketingoplossingen en als sparringpartner, zodat ​jij, net als ik, heerlijk kunt bezig zijn met wat jij het allerliefste doet. Wat houdt dat in? • Branding, design & marketing van strategie tot uitvoering • Sparringpartner & ondernemerscoach voor meer balans en focus • Slimme oplossingen die zorgen voor meer tijd, ruimte en rust VOOR WIE? Ik werk voor ondernemers die streven naar een visuele identiteit waar hun klanten zich mee kunnen verbinden. Die hun klanten willen raken in hart en ziel met een authentiek verhaal. Voornamelijk familiebedrijven, MKB en ZZP-ers in de beauty industrie, automotive, zakelijke dienstverlening en detailhandel. Maar ik werk ook graag samen met ambachtelijke bedrijven.

 1. FUERST VASTGOED

  Zwitserland

 2. DUTCH SYNERGY

  Nederland

  We helpen industriële bedrijven online succesvol te zijn. Dutch Synergy is een innovatief marketing consultancy bureau voor internationaal opererende productie-, technische en IT-bedrijven die kwalitatief hoogwaardige producten of diensten aanbieden. Met onze ervaring in deze branches begrijpen we met welke digitale uitdagingen u worstelt. We weten hoe u meer leads kunt verzamelen en we hebben een bewezen track-record van internationaal gerenommeerde en converterende websites. Pas onze ijzersterke marketingaanpak toe. Om beste leads in de industrie te vinden, gebruiken we een heldere en bewezen marketingstrategie: • Strategie voor succes: een ijzersterke strategie, vlijmscherpe boodschap en een direct toepasbaar marketingplan. • Website optimalisatie: uniek cutting edge webdesign, contentcreatie met krachtige impact en maximale online exposure. • Leadgeneratie: gericht leadbeheer, doeltreffende funnel voor gekwalificeerde leads en heldere marketingstatistieken. We’re ready to get you Digital Success Neem contact met ons op als u benieuwd bent hoe we uw bedrijf kunnen helpen. Of vraag een gratis Inspiratiesessie aan.

  Alle producten voor "online marketing"

 1. CONTENT MATTERS ROTTERDAM

  Nederland

  Online zichtbaarheid is op dit moment belangrijker dan ooit. Geen luxe maar een noodzaak. Wij helpen je jouw onderneming onder de aandacht te brengen van jouw (nieuwe) klanten. Wij bieden resultaat gerichte online marketing. - SEO / zoekmachineoptimalisatie - Lokale SEO - Website laten maken of verbeteren voor conversie - Email marketing / nieuwsbrieven - Online strategie - Content marketing - Web analytics - Training en begeleiding Wil je online groeien? - Jij wilt met jouw website hoger scoren in zoekmachines, maar je wilt je niet blauw betalen aan online advertenties. - Je wilt meer zichtbaarheid op sociale netwerken, maar hebt weinig tijd of je weet niet waar en hoe je moet beginnen. - Je wilt nieuwe klanten uit je eigen omgeving trekken naar je winkel of bedrijf, maar je weet niet hoe je ze online moet bereiken. Wij bieden hiervoor online marketing oplossingen. Wij kunnen alle aspecten van jouw online marketing uit handen nemen. Zoekmachineoptimalisatie, content marketing en het opzetten van een online strategie. Zodat jij je kunt richten op wat jij het liefste doet: je bedrijf runnen en laten floreren. Neem vandaag nog contact op! Onze klanten geven ons 5* op Google. Een eenmalige opdracht, of langdurige samenwerking.

  Alle producten voor "online marketing"

 2. LEADONANCE

  Rusland

  Leadonance is een marketingautomatiseringsbureau dat B2B-diensten levert in de sector van online marketing op Marketo- of Pardot-platforms.Direct-marketingconsultants helpen bedrijven bij het automatiseren van marketingstrategieën en het beheren van het klanttraject van hun klanten op basis van de ervaring van wereldwijde marktleiders.Leadonance creëert transparante en schaalbare verzorgingsprogramma's om de conversieratio's van leads te verhogen en een stabiel communicatiekanaal met klanten te creëren.De diensten van het bureau omvatten: reclamecampagnes; marketinganalyse en leadbeheer; creatie van internetpunten, landingspagina's en formulieren; handgeschreven CRM en apps integreren met Marketo; ontwikkeling van applicatiesoftware voor de sales- en marketingsector om de functionaliteit van Marketo uit te breiden. Het bureau biedt zijn B2B-klanten graag een breed scala aan diensten, van advies over het gebruik van Marketo tot volledige systeemconfiguratie, en van website-integratie tot programmabeheer.

  Alle producten voor "online marketing"

 3. THEMIDDLEMAN.NL

  Nederland

  Het adviseren en ondersteunen van bedrijven en instellingen met betrekking tot het managen van (ICT) projecten. Uw personeel moet doen waar ze goed in zijn en het opstarten en succesvol afronden van een project kunt u het beste over laten aan een externe projectmanager van TheMiddleman.nl. Het adviseren en ondersteunen van bedrijven binnen het MKB met betrekking tot online bedrijfsstategieen en ICT. Dat uw bedrijf online goed vertegenwoordigd is, is tegenwoordig ook een must. Een professionele uitstraling van uw website is het halve werk als mensen op zoek zijn naar de beste ondernemer in uw branche. Het ondersteunen van particulieren op het gebied van IT alsmede het verzorgen van sollicitatietrainingen. Als u computer, laptop of tablet er spontaan mee ophoud komt dat altijd ongelegen. Wij kunnen uw probleem analyseren en uiteraard in overleg werken aan een passende oplossing voor uw probleem. De uitleg geven wij in Jip en Janneke taal want wij willen dat u begrijpt wat er gebeurt. We zoeken altijd naar de goedkoopste oplossing. Ook als mens moet u goed voor de dag komen. Een sociaal profiel geeft een eerste indruk en is bepalend hoe mensen over u denken.

 4. SEO BALIE

  Nederland

  SEO Balie faciliteert SEO software voor het zelf doen van de SEO optimalisatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier voor de klant. Ook bieden wij de mogelijkheid om samen te optimaliseren of om de optimalisatie volledig aan ons uit te besteden. SEO optimalisatie voor meer naamsbekendheid, meer klanten en meer omzet! SEO Balie staat voor maximaal zichtbaar zijn in Google, Bing of andere zoekmachines. SEO optimalisatie ook wel genoemd online marketing, internet marketing of zoekmachine optimalisatie in duidelijke en makkelijke taal. Kenmerken Specialiteiten: Strategie, Internet Marketing, Online marketing, Online adverteren, Sociaal media, SEO Webdevelopment, SEO Webdesign en SEO Website laten maken. Type: Internet marketing en Promotie , Webdesign en Website bouw Service: Garantie , Komt aan huis , Voor bedrijven , Voor particulieren

 5. TO ASSIST, GRENZELOZE DIENSTVERLENING

  Nederland

  Lianka Vermeulen en Hannie Aalbrechtse vormen samen het team virtuele assistenten van To Assist, Grenzeloze Dienstverlening. We bieden mkb’ers en zzp’ers de helpende hand met administratieve-, secretariële en online ondersteuning. Professioneel maatwerk met flexibele inzetbare assistentie. We zijn er voor jou! Onze service Administratie •Online boekhoudsysteem inrichten •Banktransacties verwerken •Offertes opmaken en versturen •Inkoop- en/of verkoopfacturen verwerken •Debiteurenadministratie •Crediteurenadministratie •Btw-aangifte Secretarieel •E-mail- en/of agendabeheer •Logo en huisstijl helpen ontwerpen •Promotiemateriaal opmaken en bestellen •Digitaal sjabloon opmaken voor brief | factuur | offerte •CRM-systeem inrichten en beheren •Procesoptimalisatie •Sparringpartner •Documenten structureren •Teksten redigeren •Algemene voorwaarden en/of privacyverklaring opstellen Online •Website bouwen en beheren •E-mailmarketing inrichten •Nieuwsbrieven opmaken en redigeren •Berichten posten op Social Media •Onlineprogramma’s ondersteunen •Blog-teksten redigeren | SEO Heb je een opdracht of werkzaamheden die je niet terugvindt in bovenstaand overzicht, aarzel dan niet. Vraag het ons gewoon. Vooraf bespreken we met elkaar welke taken wij voor je kunnen doen. Wij zijn flexibel en denken graag mee. We zijn er voor jou! Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 6. ANGLERS B.V.

  Nederland

  Je eigen online marketing specialist, al vanaf 1 dag bij jou op kantoor. Een Angler is jouw sparringpartner wat betreft online ondernemen. Ze zorgen voor omzetgroei met resultaatgerichte online marketing, volgens onze beproefde Anglers Methodiek.Daarbij hebben onze Anglers een heel online marketing team achter zich, die altijd klaar staat om te helpen. Ben jij een gedreven ondernemer, manager of directeur en wil je jouw bedrijf laten groeien? Maar mis je de kennis, ervaring of mankracht? Dan ben je bij Anglers aan het goede adres. Wij richten ons zowel B2B als B2C MKB-ers met online ondernemen. Een Angler ondersteunt jou bij je online marketing én sales, en zorgt zo voor omzetgroei. Onze Anglers zijn gespecialiseerd in SEO, SEA, online advertising, e-commerce, data en analyse, e-mailmarketing, conversie optimalisatie, marketing automation, social media marketing en contentbeheer. Een ding is zeker, met hulp van een Angler vang je voortaan meer én grotere vissen, ook via internet!

 7. REVIEWPILOT

  Nederland

  Review Pilot is het platform voor ondernemers met een website. Dit kan een shop of informatieve site zijn uiteraard. Hoog rendement voor iedere ondernemer met een zakelijke website! De missie van Review Pilot is om de ondernemers (Grootwinkel, Zzp en Mkb) te helpen bij het opbouwen van een positief online imago. Mond tot mond reclame, maar dan online! Zo kunnen consumenten de beste keuze maken, mede gebaseerd op ervaringen van andere consumenten. Review Pilot heeft een conversie die hoger ligt dan de conversie van concurrenten. Dit komt hoofdzakelijk door hetgeen waarin Review Pilot zich onderscheidt van anderen: • Laagste prijs; vergelijk Reviewpilot gerust met de concurrentie • Exclusieve kortingen (blijvend; ook bij verlenging lidmaatschap); • Gratis overstapservice; Neem bestaande reviews mee! ; • Mobiel uitnodigen op telefoon/tablet. Uniek in Nederland; • Gratis foto’s uploaden bij reviews; • Inclusief automatisch gestructureerde data naar Google (goed voor SEO); • Onbeperkt reviews verzamelen! Geen limiet en extra kosten; • Gebruiksvriendelijk met drag & drop editor; • Eigen widget voor op de site; • Bedrijfspagina van het eigen bedrijf toevoegen; zie voorbeeld hier! • Upload de bedrijf film op de bedrijfspagina; • Deel reviews op social media; • 100% onafhankelijk. Interesse? Neem dan contact met ons op.

 8. KIX 360

  Nederland

  Online marketing & conversie optimalisatie. We verbeteren websites en online marketing campagnes om online echt te kunnen scoren! KIX 360 heeft zich gespecialiseerd in het verhogen van aanvragen, omzet en een beter resultaat. Daar hebben we onze online marketing diensten op aangepast zoals Conversie Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie en Zoekmachine Adverteren. We doen dit voornamelijk voor MKB bedrijven in Groningen, Drenthe en Friesland. Onze focus ligt op regio Emmen, Stadskanaal, Veendam en Assen. We houden van scoren. Het resultaat staat altijd voorop. Wij zijn niet voor niets dol op nieuwe bezoekers van de juiste doelgroep die ineens wel actie ondernemen op jouw site. Een betere conversie? Meer potentiële klanten? Meer websitebezoekers? Een grotere naamsbekendheid? Een nieuwe product of dienst lanceren? ..dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan verder dan waar ouderwetse webbouwers ophouden. Wil je scoren dan moet alles kloppen. De bezoekers op de site moeten hun doel kunnen behalen, het ontwerp moet prikkelend zijn. De ‘Call-to-Action’ op de juiste plaats en de online marketing campagnes op de juist manier zijn ingericht.

 1. REFRESJ

  Nederland

  Wij zijn Refresj. Een alles-bij-1 internetbureau met een frisse samenstelling van strategie, technologie en design. Vanuit ons kantoor in Rijswijk maakt ons flexibele team samen met onze klanten bedrijven en ideeën online succesvol. De portefeuille kenmerkt zich door de grote diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers. Wij hebben passie voor wat wij doen, houden van een persoonlijke manier van werken en streven altijd naar de beste service! Oh, voordat we het vergeten: graag zwart met suiker alstublieft. ; -) Alles-bij-1 internetbureau We bieden je een totaaloplossing aan. Niet alleen websites en webshops, maar ook online marketing, huisstijl creatie, zoekmachine optimalisatie, social media marketing, online adverteren, e-mailmarketing, logo ontwerp en nog veel meer. Eén partij voor alle online/grafische diensten. Wij denken in oplossingen Refresj wil weten waar jij met jouw bedrijf naar toe wilt. Zo willen wij met je meedenken hoe je het beste resultaat uit het project kunt halen. Wij denken daarbij in oplossingen en vooral zoveel mogelijk "out-of-the-box". Het voordeel daarvan is dat het al opgelost is, voordat het überhaupt een probleem wordt. Professioneel en gezellig De samenwerking met een internetbureau moet een geweldig resultaat opleveren. Naast een professionele werkwijze zorgen wij ervoor dat het plezierig en gezellig is om met Refresj samen te werken. Plezier hebben in het werk wat we doen en dat samen met onze klanten levert de beste resultaten op!

 2. MARKETING COACH

  Nederland

  Met veel liefde voor het vak gaan wij enthousiast voor de hoogst haalbare online resultaten. No-nonsense is onze werkhouding. Of je nu eenmalig een website of wbshop wilt laten maken, adverteren in Google Adwords, je Facebookpagina wilt laten beheren, een gedeelte of zelfs je gehele marketing aan ons wilt uitbesteden, je krijgt bij ons de aandacht die je verdient tijdens het traject. Online marketingbureau Marketing Coach wordt een verlengde van jouw bedrijf. Voor strategie, conceptontwikkeling, ontwikkelen en bijhouden websites en webshops, contentmarketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), Google en web analytics, affiliate marketing, e-mail marketing, vergelijking sites, conversie optimalisatie, display advertising, leadgeneratie, advertentie campagnes, Social Media campagnes, trainingen en zelfs het invullen van marketing interim opdrachten kun je bij Marketing Coach terecht. Marketing Coach abonnementen Als je langdurig marketing werkzaamheden , denk aan adverteren in Google Adwords, Social Media Beheer, zoekmachine optimalisatie, beheer website of webshop, aan ons wilt uitbesteden dan kun je het best een Marketing Coach abonnement afsluiten. Effectief, gemakkelijk en voordelig!

 3. XYMS

  Nederland

  XYMS is een marketingadviesbureau die organisaties helpt met een betere positionering in hun markt. XYMS doet sinds 2014 ervaring op met organisaties uit een breed scala aan branches, van zorginstellingen en gemeenten tot commerciële multinationals en de lokale ondernemer.XYMS heeft een specialiteit op het gebied van online marketing. Denk hierbij aan het inzetten van sociale media, het beter vindbaar maken van de website, adverteren op verschillende onlinekanalen en het inzetten van e-mail als marketinginstrument. Een samenwerking met XYMS kenmerkt zich door transparantie en eenvoud. Het is onze taak ervoor te zorgen dat de doorgaans ingewikkelde begrippen en methoden worden begrepen door iedere betrokkene. We werken met een online platform waarmee u 24 uur per dag inzicht kunt krijgen in wanneer we iets voor u gaan uitvoeren.De oprichtersXander Graaf en Yoram Roemersma zijn de eigenaren en bestuurders van XYMS. Xander heeft een specialisatie op het gebied van websites en analysesoftware, hij zorgt ervoor dat uw website doet waarvoor hij gemaakt is en alle data verzamelt die te verzamelen is. Yoram is de marketingstrateeg die uw doelen verwerkt in een overzichtelijk plan en hij vertaalt ingewikkelde data naar concrete actiepunten.U kunt bij XYMS terecht voor de volgende diensten: (XY Marketing Solutions, 2017)1. MarketingModules - wij voeren uw (online) marketingplan uit. Vanaf 99 euro en maandelijks opzegbaar.2. MarketingMaatwerk - wij maken plannen, strategieën of doen ond

 4. TECHNISCHE SEO

  Nederland

  Uw persoonlijke SEO Specialist voor het MKB. Uw website zo hoog mogelijk in Google? Duizenden mensen zijn maandelijks via Google op zoek naar een product of dienst. Deze potentiële klanten wilt u natuurlijk niet mislopen. Graag ga ik voor u aan de slag om uw website zo hoog mogelijk te plaatsen in Google, door onderzoek te doen naar de meest gezochte zoektermen in uw branche. Door de juiste zoektermen te gebruiken, in combinatie met website-optimalisatie, zullen de juiste klanten uw website kunnen vinden en daardoor eerder voor uw bedrijf kiezen, wat de omzet zal verhogen.On Page Zoekmachine Optimalisatie (SEO)Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat u uw doelgroep kan vinden. Als u organisch beter wordt gevonden, zult u meer (relevante) bezoekers op uw website krijgen. Technische SEO gaat samen met u voor maximaal resultaat in Google. Wij optimaliseren uw website op technisch gebied voor organische zoekresultaten. Dit zijn de zoekresultaten (in Google) die worden weergegeven onder de advertenties. Wat zijn de voordelen van een hoge positie door zoekmachine optimalisatie? Hoe hoger uw website in Google staat, des te groter de kans dat mensen doorklikken naar uw website. Als u meer bezoekers ontvangt, wordt de kans op een aanvraag/aankoop groter. Het vergroot tevens uw naamsbekendheid. Naast de vindbaarheid van uw website, is het ook belangrijk dat uw bezoekers vinden wat ze zoeken op uw website.

 5. T-SHAPED ACADEMY

  België

  Wil jij shinen in digitale marketing? Ben je overweldigd door alle opties? T-shaped Academy brengt daar verandering in met een praktijkgerichte digital marketing opleiding helemaal op maat van jouw talent en ambities. In een opleidingstraject van 12 weken (1 dag per week) bouw je aan een brede digitale marketing basis en in enkele skills ga je all the way. Dat is hoe we van jou een T-shaped professional maken! "Er is geen tekort aan digitale marketing opleidingen. Wat ontbreekt, is een opleiding die praktijkgericht is." Je krijgt alle informatie die je nodig hebt via videolessen waardoor je zelf kiest wanneer je de les volgt. Elke les pas je je kennis direct toe op een persoonlijk project. Zo bouw je direct de nodige ervaring op. Daar bovenop krijg je elke week 1u coaching waarin we samen kijken naar je vooruitgang en je expert advies meegeven. Ben jij een freelancer die nog niet het zelfvertrouwen heeft om de sprong richting digitaal te maken? Of ben je een in-house marketeer en heb je nood aan een framework en een ervaren sparringpartner? Of werk je in de creatieve sector en is offline marketing helemaal jouw ding, maar heb je moeite met je kennis te vertalen naar de digitale kanalen? Plan helemaal vrijblijvend een intake gesprek in om jouw persoonlijke T-shaped profiel te creëren en te zien welke skills deze opleiding je zal bijbrengen.

 6. UHMO

  Nederland

  BRANDING: Wij ontwerpen krachtige logo’s met een herkenbaar beeldmerk die uitstraalt waar uw merk voor staat. Dit voeren wij helemaal door in een uniforme en creatieve huisstijl. WEBDESIGN Met een website communiceer je beeldend + tekstueel een product of dienst. Bij het designen van uw website zorgen wij ervoor dat de vormgeving uw boodschap versterkt. Wij bouwen websites met WordPress en kunnen u cursussen geven om de site zelf te onderhouden. (ONLINE) MARKETING Wij verzorgen uw complete branding en zorgen ervoor dat uw brand ook on- en offline visueel aanwezig is. Hiervoor doen wij uw (online) marketing, wij zetten Social Media in zoals Instagram en Facebook. Wij ontwerpen en versturen ook totaal gebrande nieuwsbrieven of flyers & brochures. lamp CONCEPTONTWIKKELING Wij helpen u graag met het bedenken en ontwikkelen van creative en unieke concepten. Zelf hebben wij al diverse concepten bedacht en in de markt gezet.

 7. CUSTOM MEDIA

  Nederland

  Custom Media is hét fullservice reclamebureau uit Emmeloord en de wijde omgeving. Al ruim 20 jaar zijn we sterk in: strategie, reclame, online en signing. STRATEGIE Custom Media creëert bedrijfsidentiteiten en merken van A tot Z. Naast het opzetten van cross-mediale campagnes die elkaar versterken, weten we de juiste aanknopingspunten te vinden voor effectieve online strategieën. Hierbij kun je contentmarketing natuurlijk niet uit het oog verliezen. Samen met vele mooie opdrachtgevers hebben we al een passende strategie mogen bewerkstelligen. ONLINE Je doelgroep warm maken en activeren doe je natuurlijk met effectieve online campagnes. Middels een slimme doelgroepbenadering en inzicht in resultaten is meten en bijsturen een eenvoudige taak geworden. Naast dat je website de spin in het web is, kunnen andere kanalen een positieve flow aan het geheel brengen. Echter, een degelijke campagne begint altijd met Het begint altijd met een strategie. Zorg dat helder is wie je doelgroep is, wat het doel is en wat de boodschap van de campagne is. Een belangrijk onderdeel, want dan pas zorg je pas voor effectieve campagnes. Verschillende soorten campagnes die kunnen worden uitgevoerd zijn: beter scoren in zoekmachines als Google met SEO, betaald adverteren in zoekmachines met SEA, ijzersterke social media campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn. Zit je met een vraagstuk? Vraag dan vrijblijvend een sparsessie aan. Onze specialisten gaan enkel voor het beste resultaat.

 8. WEBCRAFTER

  Nederland

  Wil je een website laten bouwen? Webcrafter is een full service internetbureau dat jou ondersteunt met webdesign, development en online marketing. Snelle websites mét impact: dat is wat we doen bij Webcrafter. Als we samen aan de slag gaan om een website te maken luisteren we naar jouw wensen en ambities. Hierbij zijn jouw input en wensen de leidraad. Wij regelen de techniek, zodat jij een snelle, gebruiksvriendelijke website krijgt. Werken met ons betekent vlot een conversie-gerichte website of webshop online. Zowel voor grote bedrijven als voor starters bieden wij passende oplossingen.

 9. NOORDERINZICHT

  Nederland

  Jouw bedrijf in zicht door online marketing! Noorderinzicht ondersteunt van A tot Z in online marketing. Door middel van een 100% maatwerk website, hoge kwaliteit grafische vormgeving en een ijzersterke online marketing. Met het 360° groei-abonnement beschik je altijd over een team van experts op verschillende gebieden. Niet met hoge uurtarieven of ingewikkelde marges, maar voor een vaste prijs per maand. Steeds meer mensen zijn namelijk online (ook nu) druk op zoek naar jouw product of dienst. Het is de kunst om juist deze mensen aan te spreken. Met de juiste boodschap op het juiste moment. Wil jij dus meer geschikte bezoekers, leads en klanten? Kom dan snel langs voor een heerlijke koffie.

 10. LEADSEO WEBSITELEADS

  Nederland

  Leads genereren met uw website? Vanaf nu hoeft u niets meer te missen! LeadSeo is innovatieve software die u helpt bedrijven en organisaties die uw website bezoeken te identificeren. In een uitgebreid rapport, gegenereerd door de software, leest u precies wie uw website heeft bezocht, waar uw bezoekers in geïnteresseerd zijn en hoe groot de interesse is per product of dienst. Nog nooit is het zo eenvoudig geweest inzicht te krijgen in écht potentiële klanten: de online sales leads liggen voor het oprapen.

Filters

Resultaten voor

Online marketing - Import export

Aantal resultaten

1.792 bedrijven