• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • opleggers - industrieel

Resultaten voor

Opleggers - industrieel - Import export

 1. SIA TRUCK1.EU

  Letland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIA TRUCK1.EU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vrachtwagens - tweedehands. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's en vrachtwagens - occasions, Vrachtwagens, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Opleggercombinaties en opleggers, Trekkers - vrachtwagens, Opleggers - industrieel, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Stacaravans, en Auto's en vrachtwagens - occasions. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 2. A & C NOYENS

  België

  Niet alleen standaard aanhangwagens, opleggers en carrosserieopbouwen worden door ons dagelijks gefabriceerd, wij bouwen ook oplossingen op maat! Ook voor chassisbouw bent u bij ons op het juiste adres. Onze firma is gebouwd op stevige fundamenten van jarenlange ervaring waarover A&C Noyens beschikt. Deze jarenlange eravring wordt in de praktijk omgezet door een team van bekwame vakmensen en technici. Wij ontwikkelen en fabriceren transportoplossingen voor zowel de openbare weg als specifiek voor intern transport binnen fabriekterreinen: paardenvervoer, opleggers, medische wagens, laadbakken, aanhagwagens, marktwagens, toeristentreinen, containers, clickloader, BE-trailers…

 3. DEGROOTE TRUCKS & TRAILERS

  België

  Met meer dan 40 jaar ervaring en een gespecialiseerd team is de firma Degroote Trucks & Trailers de referentie in de wereld van tweedehands transportmateriaal. Dit is niet alleen zo in België, maar wereldwij. Met een permanent aanbod van 1500 voertuigen, zorgvuldig geselecteerd door onze professionele aankopers, bekoort men bij DEGROOTE  klanten uit alle windstreken. Dit maakt dat wij wereldwijd onze vrachtwagens, trekkers en opleggers uitleveren en zodoende ook marktleider zijn binnen onze branche. Om ons aanbod constant te houden, boren wij steeds nieuwe valabele kanalen aan. Wij zijn onbetwist uw ideale zakenpartner inzake tweedehands transportmateriaal.

 4. LYMAR

  België

  Lymar uit Oelegem (Ranst) staat klaar om uw opdrachten uit te voeren in groot Antwerpen. Of het nu gaat over grondwerken, afbraakwerken of transport met opleggers, Lymar is de specialist die u nodig heeft! Wij leveren ook grond bij u en nivelleren uw grond. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor de verhuur van allerhande machines. Lymar staat klaar voor zowel private personen als de industrie en werkt met een meewerkend patroon.

 5. ATW S.A.

  Polen

  ATW producent van assen, steekassen en mechanische ophanging voor machines en aanhangwagens voor de landbouw. Het aanbod omvat ook assen voor opleggers voor wegtransport van 9 en 12 ton in versie met ABS en AGS.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAMBRECHT NV

  België

  Lambrecht is marktleider in de fabricage van bulkwagens voor o.a. veevoeders, meelproducten, meststoffen, cement- en poedervormige vulstoffen. Lambrecht staat voor kwaliteit, innovatie, service en klantgerichtheid.

 2. COMET

  Tunesië

  Het bedrijf COMET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren opleggers. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 3. SERIN TRAILER COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf SERIN TRAILER COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. SINAN TANKER TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf SINAN TANKER TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tankwagens, Opleggers - industrieel, industriële en commerciële aanhangwagens, vrachtwagens met oplegger voor transport van cement, Tankwagens, en Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. GT SEMI TRAILERS

  Turkije

  Het bedrijf GT SEMI TRAILERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren opleggers, goederentransport, vrachttransport, en heftrucks zijladers. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. DONAT TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf DONAT TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. GT SEMI TRAILERS

  Turkije

  Het bedrijf GT SEMI TRAILERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kiepwagens, tank-aanhangwagens, opleggers, en Kiepwagens. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. SHAN DONG FINER LIFTING TOOLS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHAN DONG FINER LIFTING TOOLS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 2. NPF MIDAS LTD.

  Oekraïne

  Het bedrijf NPF MIDAS LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tank - aanhangwagens, Visable supports the Ukrainian companies, Tank - aanhangwagens, wegtractors, Reservoirbouw, tankwagens, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 3. CODER SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CODER SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Tregueux, Frankrijk.

 4. FEMMERR SIDE LOADERS

  Turkije

  Het bedrijf FEMMERR SIDE LOADERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanhangwagens voor transport van containers. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. PETROGAZ

  Turkije

  Het bedrijf PETROGAZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren gas- en gpl-kachels voor privé gebruik, en gas- en gpl-kachels voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. EMIRSAN TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf EMIRSAN TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren vrachtwagens met oplegger voor transport van cement, laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, en opleggers. Het is gevestigd in Selçuklu, Turkije.

 7. INVEPE - INDUSTRIA DE VEICULOS PESADOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf INVEPE - INDUSTRIA DE VEICULOS PESADOS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opleggers - industrieel, Auto's en vrachtwagens - occasions, Opleggers - industrieel, Auto's en vrachtwagens - occasions, en verkoop van industriele automobielvoertuigen. Het is gevestigd in Rio Maior, Portugal.

 8. ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbines, Bagagewagentjes, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Turbines, Bagagewagentjes, en Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires. Het is gevestigd in Buchloe, Duitsland.

 1. FORANKRA POL SP. Z.O.O.

  Polen

  Het bedrijf FORANKRA POL SP. Z.O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Folie - kunststof, hijsstroppen, Folie - kunststof, en opleggers. Het is gevestigd in Goleniów, Polen.

 2. ALITE

  Spanje

  Het bedrijf ALITE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren productiediensten van personenauto's. Het is gevestigd in Villarrobledo, Spanje.

 3. TBZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TBZ GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - koel- en vriestransport, Kraanwagens, Opleggers - industrieel, Transport - koel- en vriestransport, Kraanwagens, platformwagen met takel, en Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Bretten, Duitsland.

 4. FESAN MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf FESAN MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. VALART, LDA

  Portugal

  Het bedrijf VALART, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Albergaria-A-Velha, Portugal.

 6. OZDEMIRSAN TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf OZDEMIRSAN TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren opleggers, omverwerpingstoestel, reservoirs van cement, en kiepwagens. Het is gevestigd in Saray, Turkije.

 7. HEREDEDEROS DE AMOROS Y RIQUELME 2007 SL

  Spanje

  Het bedrijf HEREDEDEROS DE AMOROS Y RIQUELME 2007 SL, is een Distributeur, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Albatera, Spanje.

 8. OZDEMIRSAN TRAILERS

  Turkije

  Het bedrijf OZDEMIRSAN TRAILERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 9. ÖZTREYLER A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf ÖZTREYLER A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren dumper, containerdrager, silo's voor kalk, cement en gips, en tankwagens. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 10. LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE

  Tunesië

  Het bedrijf LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Tank - aanhangwagens, Trailers, Opleggers - industrieel, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Tank - aanhangwagens, Trailers, en Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in BEN AROUS, Tunesië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis