• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • paté

Resultaten voor

Paté - Import export

 1. DETRY

  België

  Sinds 1963, bieden wij een assortiment overheerlijke en voor hun unieke smaak en de ambachtelijke knowhow van onze meester-slagers erkende vleeswaren. Van hammen tot bloedworsten, via patés en rauwe vleeswaren; het tongstrelende assortiment kent maar liefst 9 grote categorieën! Wenst u ons merk AUBEL in het aanbod van uw winkel op te nemen? Onze vleeswaren in grote partijen in te kopen of te laten verpakken onder uw eigen merknaam? Neem contact met ons op om uw project te bespreken

 2. CREATIVE SPREADS

  België

  Creative Spreads is erkend en bekend als specialist in de markt van de smeerbare producten. We ontwikkelen en produceren specifieke producten voor internationale retailers en sterke innovatieve merken. De drijfveer van Creative Spreads is in de eerste plaats passie voor voeding en smaak. We combineren deze ongebreidelde passie met de grootst mogelijke efficiëntie, creativiteit en flexibiliteit om onze klanten het allerbeste voor te schotelen. Daarnaast staat ons bedrijf voor ongeëvenaard vakmanschap en oprechtheid tegenover al onze belangengroepen.Hoewel we een gloednieuw bedrijf zijn, kan Creative Spreads bogen op een sterke basis: veertig jaar ervaring en kennis van zaken in de markt van de smeerbare producten.Smeerbare producten op basis van vlees, gevogelte, vis of groenten: onze ontwikkelaars slagen er elke dag opnieuw in nieuwe en verrassende creaties te creëren die de zintuigen van onze klanten en van de consument verwennen.

 3. IMPERIAL MEAT PRODUCTS

  België

  Een indrukwekkend gamma kwaliteitsvolle fijne vleeswaren! Imperial Meat Products is een leidinggevende speler in de Belgische vleesindustrie en beschikt over een compleet assortiment salami's, rauwe en gekookte hammen, gevogelteproducten, kookwaren en paté's. Imperial ontwikkelt fijne vleeswaren voor de slager-traiteur en brengt met de grootste zorg smakelijke, voorverpakte charcuterie en worstwaren op de markt. Onze merken : Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.

 4. DE BEAUVOORDER PATE

  België

  Op minder dan 10 jaar tijd wist de firma zich een benijdenswaardige positie te veroveren in de vleeswarensector. Om deze positie van kwalitatief leider te behouden, gaat De Beauvoorder geen enkele moeite noch investering uit de weg: spitstechnologie op alle niveau's, exclusieve producten aangepast aan de smaak van de consument en de hechte teamvorming binnen de firma, versterken steeds meer deze toppositie. Door intensieve research ontwikkelde De Beauvoorder, van oorsprong ambachtelijk patébakker, door de jaren heen een gans gamma verfijnde producten. Er is ook een uitgebreid gamma kookhammen, zouterijwaren, gevogelte en kookworsten. Rode draad doorheen dit alles zijn de kwaliteit, de smaak, de culinaire creativiteit en versheid. Versheid, één van de stokpaardjes van De Beauvoorder. Niet enkel gebruikt men prima verse grondstoffen maar er wordt ook zoveel mogelijk geproduceerd op bestelling, hetgeen uiteindelijk het product ten goede komt.

 5. POLCA

  België

  De familiale K.M.O. ontwikkelde snel tot één van de belangrijkere spelers op gebied van het maken van leverpatés van hoge kwaliteit, gespecialiseerd in de productie op borden en in terrines. Vandaag maakt POLCA zo'n 35 verschillende smaken in grove of halfgrove patés, crèmes of mousses. Bepaalde specialiteiten, waaronder de appelpaté, blijven de goede reputatie versterken van het assortiment, dat een grote verscheidenheid biedt aan maten en verpakkingen. POLCA's klanten zijn terug te vinden in 10 landen van de Europese Unie. Naast vertegenwoordigers van de grootdistributie, worden er ook invoerders, groothandelaars en industriële ondernemingen beleverd. Het leeuwendeel van de verkopen wordt gerealiseerd onder de eigen merken, waarvan Paté GRANDMERE veruit het bekendste is.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NAUTA

  België

  Traditie met zoveel meer … Met respect voor de aloude familietraditie creëert en produceert Nauta lekkere paté op een vooruitstrevende manier en op maat van onze professionele partners in binnen- en buitenland. Als belangrijke speler in de patésector produceert Nauta dagverse kwaliteitsproducten afgewerkt en geleverd op maat van de klant. Door de jaren heen breidde het oorspronkelijk assortiment van roompaté en ardenner paté uit naar verschillende andere smaken. Zo bestaan er nu wel 30 verschillende soorten paté zoals paté met groene peper, parika, cranberry, champignon, knoflook, appel, olijven, wildpaté, ...

 2. TER BEKE

  België

  Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. In onze fabriek in Wommelgem produceren wij ons volledig assortiment kookham, paté en kookworsten.

 3. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarije

 4. MAUN DIS TIC. LTD. STI

  Turkije

 5. CAVIAR BLANC

  Portugal

 1. ALTUNTAS BACKWAREN

  Turkije

 2. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Frankrijk

 1. CHARCUTERIE ROUCH

  Frankrijk

 2. SALAISONS LABORIE FILS

  Frankrijk

 3. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

 4. SALAISONS G. BLAISE

  België

 5. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

  Frankrijk

 6. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

 7. MAS SA

  Frankrijk

 8. SAS MICOULEAU

  Frankrijk

 1. MECKLENBURGER FLEISCHWAREN GMBH

  Duitsland

 2. FABRIKKEN LEPO A/S

  Denemarken

 3. LE COMPTOIR DU PÉRIGORD

  België

 4. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

  Frankrijk

 5. AGRO TOP

  België

 6. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

  Frankrijk

 7. VINCENT TRAITEUR

  Frankrijk

 8. PIK VRBOVEC-MESNA INDUSTRIJA D.D.

  Kroatië

 9. HOLSTEINER PUTENRÄUCHEREI GMBH

  Duitsland

 10. WECH-KÄRNTNER TRUTHAHNVERARBEITUNG GMBH

  Oostenrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis