• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • paté

Resultaten voor

Paté - Import export

 1. SA CONSERVERIE DU SUD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met meer dan een eeuw ervaring en een unieke knowhow, onderscheidt de Conserverie du Sud zich als eerste fabrikant van terrines op basis van varkensvlees en is de enige fabrikant met een zowel landelijke als internationale aanwezigheid. La Conserverie du Sud is een plaatselijke samenwerking aangegaan en koopt varkensvlees met een keurmerk in bij een vermaarde leverancier uit de streek die bekend staat om kwaliteitsvol Label Rouge vlees. De sleutels van ons succes zijn: de smaak, het evenwicht van de smaken en een overheerlijke textuur! Met een van generatie op generatie overgedragen knowhow vormt de basis van de producten die vervaardigd worden op basis van traditionele recepten. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten aan zijn consumenten aan te bieden. Sinds 2021, heeft de Conserverie du Sud de versie 8 van de IFS certificering. IFS FOOD is een internationaal handvest om de conformiteit van de producten en de veiligheids- en kwaliteitsprocedures bij het produceren van levensmiddelen te toetsen. La Conserverie du Sud heeft meerdere assortimenten: -Label Rouge: van scharrelvarkens, voor vers, rijk, uitzonderlijk en smaakvol vlees. - ABio certificeert een landbouw productiemethode die de natuurlijke systemen en cycli respecteert. -VPF: de varkens worden in Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt. -IGP Porc du Sud-Ouest certificeert dat de varkens in Zuid-West Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt worden.

 2. DETRY

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1963, bieden wij een assortiment overheerlijke en voor hun unieke smaak en de ambachtelijke knowhow van onze meester-slagers erkende vleeswaren. Van hammen tot bloedworsten, via patés en rauwe vleeswaren; het tongstrelende assortiment kent maar liefst 9 grote categorieën! Wenst u ons merk AUBEL in het aanbod van uw winkel op te nemen? Onze vleeswaren in grote partijen in te kopen of te laten verpakken onder uw eigen merknaam? Neem contact met ons op om uw project te bespreken

 3. CREATIVE SPREADS

  België

  Creative Spreads is erkend en bekend als specialist in de markt van de smeerbare producten. We ontwikkelen en produceren specifieke producten voor internationale retailers en sterke innovatieve merken. De drijfveer van Creative Spreads is in de eerste plaats passie voor voeding en smaak. We combineren deze ongebreidelde passie met de grootst mogelijke efficiëntie, creativiteit en flexibiliteit om onze klanten het allerbeste voor te schotelen. Daarnaast staat ons bedrijf voor ongeëvenaard vakmanschap en oprechtheid tegenover al onze belangengroepen.Hoewel we een gloednieuw bedrijf zijn, kan Creative Spreads bogen op een sterke basis: veertig jaar ervaring en kennis van zaken in de markt van de smeerbare producten.Smeerbare producten op basis van vlees, gevogelte, vis of groenten: onze ontwikkelaars slagen er elke dag opnieuw in nieuwe en verrassende creaties te creëren die de zintuigen van onze klanten en van de consument verwennen.

 4. ARO PRODUCTS

  België

  Your allround fresh food partner. Aro Products levert als groothandel een compleet gamma kwaliteitsproducten aan slagerijen, traiteurs, broodjeszaken en versafdelingen van supermarkten. Fijne vleeswaren : Belgische hammen, buitenlandse hammen, gezouten & gerookte vleeswaren, worstensoorten (gekookt & gerookt), gevogelte. Paté : crème patés, half grof gemalen patés, grof gemalen patés. Kaas & zuivel : Belgische kaassoorten, buitenlandse kaassoorten, melk & room, eieren & afgeleiden, yoghurt & pudding. Culinair : bereide gerechten, verse pasta’s, culinaire opwarmbare sauzen, voorgegaard vlees & gevogelte. Salades & sauzen : smeersalades, maaltijdsalades, mayonaises & afgeleiden, dressings. Apéritiefhapjes : olijven, tapas, bladerdeeghapjes. Vis & schaaldieren : gerookte vissoorten, verse garnalen, visterrines. Ultra vers : gevogelte, gewassen & gesneden groenten, groenten in bulk, groentesalades, verse fruitsalades, verse vruchtensappen...

 5. DE BEAUVOORDER PATE

  België

  Op minder dan 10 jaar tijd wist de firma zich een benijdenswaardige positie te veroveren in de vleeswarensector. Om deze positie van kwalitatief leider te behouden, gaat De Beauvoorder geen enkele moeite noch investering uit de weg: spitstechnologie op alle niveau's, exclusieve producten aangepast aan de smaak van de consument en de hechte teamvorming binnen de firma, versterken steeds meer deze toppositie. Door intensieve research ontwikkelde De Beauvoorder, van oorsprong ambachtelijk patébakker, door de jaren heen een gans gamma verfijnde producten. Er is ook een uitgebreid gamma kookhammen, zouterijwaren, gevogelte en kookworsten. Rode draad doorheen dit alles zijn de kwaliteit, de smaak, de culinaire creativiteit en versheid. Versheid, één van de stokpaardjes van De Beauvoorder. Niet enkel gebruikt men prima verse grondstoffen maar er wordt ook zoveel mogelijk geproduceerd op bestelling, hetgeen uiteindelijk het product ten goede komt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IMPERIAL MEAT PRODUCTS

  België

  Een indrukwekkend gamma kwaliteitsvolle fijne vleeswaren! Imperial Meat Products is een leidinggevende speler in de Belgische vleesindustrie en beschikt over een compleet assortiment salami's, rauwe en gekookte hammen, gevogelteproducten, kookwaren en paté's. Imperial ontwikkelt fijne vleeswaren voor de slager-traiteur en brengt met de grootste zorg smakelijke, voorverpakte charcuterie en worstwaren op de markt. Onze merken : Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.

 2. POLCA

  België

  De familiale K.M.O. ontwikkelde snel tot één van de belangrijkere spelers op gebied van het maken van leverpatés van hoge kwaliteit, gespecialiseerd in de productie op borden en in terrines. Vandaag maakt POLCA zo'n 35 verschillende smaken in grove of halfgrove patés, crèmes of mousses. Bepaalde specialiteiten, waaronder de appelpaté, blijven de goede reputatie versterken van het assortiment, dat een grote verscheidenheid biedt aan maten en verpakkingen. POLCA's klanten zijn terug te vinden in 10 landen van de Europese Unie. Naast vertegenwoordigers van de grootdistributie, worden er ook invoerders, groothandelaars en industriële ondernemingen beleverd. Het leeuwendeel van de verkopen wordt gerealiseerd onder de eigen merken, waarvan Paté GRANDMERE veruit het bekendste is.

 3. DELITRADE

  België

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van artisanale geleiproducten. Wij maken geleiproducten met respect voor vakmanschap en ambacht. Al onze producten herken je aan hun typische volle en smeuïge smaak. Dat komt omdat we volgens een authentiek en traditioneel recept werken. Ons assortiment is bovendien zeer gevarieerd met een aanbod dat zowel jong als oud aanspreekt. Momenteel zijn we marktleider in de Benelux en daar zijn we trots op, vooral omdat door ons vakmanschap onze eigen identiteit hebben kunnen behouden.

 4. NAUTA

  België

  Traditie met zoveel meer … Met respect voor de aloude familietraditie creëert en produceert Nauta lekkere paté op een vooruitstrevende manier en op maat van onze professionele partners in binnen- en buitenland. Als belangrijke speler in de patésector produceert Nauta dagverse kwaliteitsproducten afgewerkt en geleverd op maat van de klant. Door de jaren heen breidde het oorspronkelijk assortiment van roompaté en ardenner paté uit naar verschillende andere smaken. Zo bestaan er nu wel 30 verschillende soorten paté zoals paté met groene peper, parika, cranberry, champignon, knoflook, appel, olijven, wildpaté, ...

 5. JAN SCHOTS

  België

  Schots is een uitgebreid aanbod hoogkwalitatieve ambachtelijke vleeswaren. De producten gemaakt door Schots, kunnen in 3 categorieën ingedeeld worden: kookworsten, patés en rauwe gezouten of gerookte vleeswaren. Al deze producten worden verdeeld naar de gespecialiseerde groothandel. De productie bestaat voor 60% uit private label. Schots exporteert naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje en de Scandinavische landen. Om het even welk product u kiest, elk Schots-products valt op door z'n goede smaak, creatieve decoratie en de hoogste kwaliteit, die enkel echt ambachtelijke producten kunnen bezitten. Onze patés en in het bijzonder de speciale themapatés zijn echte kunstwerken want hier komt het ware meesterschap naar voor. Er wordt met algemene thema's gewerkt: Kerstmis, Pasen, Lente, Winter, Valentijn, Karnaval, ... maar er worden ook patés gemaakt exclusief voor enkele belangrijke klanten.

 1. VANDROMME VLEESWAREN

  België

  Ons bedrijf wil een totale klantentevredenheid nastreven. Dit willen we doen door kwaliteitsvolle vleeswaren aan te bieden. Onze jarenlange ervaring en vakkennis helpen ons deze missie en visie na te streven. Onze firma zet sterk in op autocontrole en is gecertificeerd met het IFS-label. Hierdoor kunnen onze klanten vertrouwen op onze vakkundigheid en ervan overtuigd zijn dat we kwaliteitsvolle producten leveren die met de juiste zorg geproduceerd worden.

 2. TER BEKE

  België

  Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. In onze fabriek in Wommelgem produceren wij ons volledig assortiment kookham, paté en kookworsten.

 1. DE SPIEGELEIRE

  België

  De Spiegeleire Ambacthelijke patés. Sinds 1972 zorgen onveranderde productieprocessen voor een verfijnde en constante smaak. Wij staan garant voor 1ste kwaliteitsproducten : patés, kip- en kalkoenfilet speciaal en varianten, leverkaas, blokpaté en varianten, alsook Berliner.

 2. BUVA VLEESWAREN

  België

  Producten van Buva Vleeswaren: Ambachtelijk vervaardigde gebakken paté van puur varkensvlees. Gebakken kippenpaté met enkel kippenlevertjes en kippenvlees. Gevogelte paté met Peper enkel vervaardigd uit kippenvlees. Vleesbrood Natuur. Vleesbrood Provencaal. Kippenvleesbrood Natuur. Kippenvleesbrood Provencaal. Bloedworst. Barbecueworsten.

 3. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf GOUT DE CANARD LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleesconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Oliën en vetten - dierlijke, Ganzeleverpastei, Conserven, Paté, Oliën en vetten - dierlijke, Ganzeleverpastei, en Conserven. Het is gevestigd in Rakovski, Bulgarije.

 4. MAUN DIS TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf MAUN DIS TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Paté, en groothandelsmarkten. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. CAVIAR BLANC

  Portugal

  Het bedrijf CAVIAR BLANC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paté. Het is tevens aanwezig in de sectoren kaviaar. Het is gevestigd in Olhão, Portugal.

 6. ALTUNTAS BACKWAREN

  Turkije

  Het bedrijf ALTUNTAS BACKWAREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, groothandel patisserie, diepvriesgebak, en Paté. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 7. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusland

  Het bedrijf KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, Levensmiddelen - import-export, Paté, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Moscow, Rusland.

 8. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

  Het bedrijf ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ham. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst, Paté, Vleeswaren - gerookt, gepekeld, Worst, Paté, Vleeswaren - gerookt, gepekeld, en pluimveevleeswaren. Het is gevestigd in Aleksandria, Polen.

 1. SALAISONS G. BLAISE

  België

  Het bedrijf SALAISONS G. BLAISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Paté, en Streekproducten. Het is gevestigd in Florenville, België.

 2. SALAISONS LABORIE FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf SALAISONS LABORIE FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ham, Worst, Paté, varkensvleeswaren, Ham, Worst, en Paté. Het is gevestigd in Parlan, Frankrijk.

 3. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, varkensvleeswaren, geconserveerde voedingsmiddelen, en Paté. Het is gevestigd in Castres, Frankrijk.

 4. CHARCUTERIE ROUCH

  Frankrijk

  Het bedrijf CHARCUTERIE ROUCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst, Paté, Ganzeleverpastei, Worst, Paté, en Ganzeleverpastei. Het is gevestigd in Foix, Frankrijk.

 5. MAISON MILHAU

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON MILHAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, varkensvleeswaren, Paté, en voedingsingrediënten voor het zouten. Het is gevestigd in Lacaune, Frankrijk.

 6. SA SEIGNEURIE & FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf SA SEIGNEURIE & FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, vleeswaren groothandel, Paté, en producten van de verse slagerij. Het is gevestigd in Fonsorbes, Frankrijk.

 7. CANTAL SALAISONS TEIL

  Frankrijk

  Het bedrijf CANTAL SALAISONS TEIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ham, Paté, Worst, Ham, Paté, Worst, en export van ham. Het is gevestigd in Aurillac Cedex, Frankrijk.

 8. MAS SA

  Frankrijk

  Het bedrijf MAS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Worst, varkensvleeswaren, hamfabrieken, Paté, en Worst. Het is gevestigd in Le Rouget, Frankrijk.

 9. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Frankrijk

  Het bedrijf GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Paté. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - vlees en vleeswaren, Ganzeleverpastei, Conserven - vlees en vleeswaren, Ganzeleverpastei, Blok hele eendeleverpastei, en leveranciers kant-en-klaargerechten. Het is gevestigd in Tournay, Frankrijk.

 10. SAS MICOULEAU

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS MICOULEAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paté, Ganzeleverpastei, Paté, Ganzeleverpastei, en leveranciers cassoulet. Het is gevestigd in Beaumont De Lomagne, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis