• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plaatijzer en buizen

Resultaten voor

Plaatijzer en buizen - Import export

 1. PROMEX BG

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Promex, opgericht in 1990, is uitgegroeid tot een baanbrekend bedrijf in Bulgarije dat op behendige wijze koers wist te houden tijdens de bewogen overgangsjaren. Wij zijn uiterst bedreven in het vervaardigen van geavanceerde apparatuur voor de landbouw en de veefokkerij, naast een aanbod industriële producten. Gevestigd in het bruisende industriegebied van Sofia, voeren wij onze werkzaamheden uit in een omvangrijke bedrijfsruimte van 17.000 m². PROMEX werkt al meer dan dertig jaar nauw samen met MONOFLO, een in Duitsland gebaseerde tegenhanger. Deze samenwerking verbindt de collectieve krachten van beide bedrijven: Promex staat voor innovatieve uitrustingen en een bekwaam team van meer dan 150 werknemers, gericht op productiviteit en flexibiliteit voor de uitvoer van projecten op maat. MONOFLO levert op zijn beurt hoogwaardige grondstoffen tegen scherpe prijzen en faciliteert de internationale distributie van de eindproducten. Deze symbiotische samenwerking is cruciaal om onze concurrentiekracht op de internationale markt te behouden. Naast traditionele sporten zoals voetbal, fitness, tafeltennis en schaken, was het JEU DE BOULES halverwege 2015 een welkome aanvulling. Onze inzet uitte zich in het organiseren van toernooien inclusief het vermaarde Republikeinse kampioenschap. Wij werken nauw samen met de Bulgaarse Jeu de Boules bond, en hebben met trots het Europese kampioenschap Jeu de Boules gesteund en een gloednieuwe club opgericht.

 2. EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO, is een Multi-Category, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiemateriaal, Profielplaat - ferro, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Constructiemateriaal, staal voor constructies, staal voor metaalbouw, Geprofileerde platen, en Profielplaat - ferro. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 3. CESAL ELEKTRO S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Cesal Elektro werkt als een metaalbewerkingsbedrijf op maat.Onze metaalproductie houdt zich bezig met CNC-plaatbewerking (ponsen, buigen, lassen, schilderen). We maken nauwkeurig plaatwerkonderdelen, kasten, afdekkingen en schakelkasten van staal, aluminium of koperplaat tot 3 mm dik. We behandelen het oppervlak met poederverf, verzinken. We beschrijven de zeefdrukmethode, we lassen of persen bouten, moeren, schroeven op plaatwerk. We hebben exacte verbindingsgereedschappen voor 100% visuele kwaliteit. We vormen diverse gietvormen, borden (bijv. aarding) of bruggen voor het bevestigen van kabels, assemblage, voormontage, verpakking. We hebben onze eigen trucking, TIG-, MAG- en laserstraallassen. We produceren in kleine en grote series.

 4. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd is een groep van fabrieken gevestigd sinds 13 jaar, dat een one-stop oplossing biedt voor mechanische producten van hoge kwaliteit voor een lager totaal kostenbedrag in China. Wij kunnen alle soorten metalen onderdelen maken, zoals plaatmetaal, CNC-bewerkte onderdelen, gebogen buisonderdelen, gelaste onderdelen, vooral assemblage onderdelen. Het productenaanbod is gericht op de auto-industrie, de medische sector, landbouwmachines, sportsector en meer.

 5. DOGRAR METAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOGRAR METAL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Plaatijzer en buizen, Profielen - ferro, Buigen - staal- en metaalbewerking, Gereedschapsmachines voor rondbuigen, Buizen en pijpen - roestvrij staal, Ketelbouw, lasersnijden, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, is een Distributeur, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Plaatijzer en buizen, Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, roestvrijstalen fittingen, Electroventielen, accessoires voor leidingen, roestvrijstalen flenzen, slangbeugels, en vlinderkleppen. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 2. DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatijzer en buizen, Geprofileerde platen, geperforeerde platen op maat, geperforeerde platen, gealuminiseerde platen, en Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Dillingen, Duitsland.

 3. COLDEX

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COLDEX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Unterägeri, Zwitserland.

 4. ERNST VOGELSANG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERNST VOGELSANG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Herscheid, Duitsland.

 5. ADRIAN MICHEL GROUP AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADRIAN MICHEL GROUP AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Schmiedrued, Zwitserland.

 1. THOMAN BIEGEMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THOMAN BIEGEMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Breisach, Duitsland.

 2. GUSTAV MASSOPUST GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUSTAV MASSOPUST GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Alfdorf, Duitsland.

 1. GDH METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GDH METALLVERARBEITUNGS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Bad Marienberg, Duitsland.

 2. HERKULES WETZLAR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERKULES WETZLAR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Solms, Duitsland.

 3. JEHLE AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JEHLE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Etzgen, Zwitserland.

 4. PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Stetten, Duitsland.

 5. HUWER MASCH-TEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUWER MASCH-TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Oberreidenbach, Duitsland.

 6. CMM MECCANICA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMM MECCANICA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatijzer en buizen, metaalbewerkingen, lassen van metalen, Plaatijzer en buizen, en snijwerkzaamheden van metaal. Het is gevestigd in Santa Lucia Di Piave, Italië.

 7. FEINBLECH FESTL GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FEINBLECH FESTL GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Scheyern, Duitsland.

 8. NEUMETALL AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEUMETALL AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Erschwil, Zwitserland.

 1. KAISER PROTOTYPENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAISER PROTOTYPENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Erndtebrück, Duitsland.

 2. SINCON TECHNOLOGY GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SINCON TECHNOLOGY GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Einsiedeln, Zwitserland.

 3. GMAK KALTFORMTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GMAK KALTFORMTEILE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 4. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, Staven - non-ferro, stangen nikkellegeringen, nikkellegeringen, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, en metaalindustrie. Het is gevestigd in Amblainville, Frankrijk.

 5. HUSTER & SANTENBERG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUSTER & SANTENBERG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 6. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litouwen

  De naamloze vennootschap "Baltic Tube Service" werd opgericht in 2006 en verkoopt nieuwe en tweedehandse buizen alsmede palen van staalplaat. Sinds het ontstaan van de onderneming houdt Baltic tube service zich bezig met diverse projecten in vele Europese landen en levert uitlaatpoorten, bouw van pijpleidingen en werkzaamheden volgens de trench-less methode. Baltic tube service garandeert snelle levering van de goederen vanuit het magazijn naar ieder land in Europa. Ons personeel zal u helpen de optimale win-win oplossing te vinden.

 7. NIRONIT EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  NIRONIT EDELSTAHL GmbH & Co. KG staat al bijna 40 jaar bekend om de inkoop, opslag en verhandeling van eersteklas roestvrij staal.. Wij bieden platen, buizen en staven van roestvrij staal in alle standaardkwaliteiten en speciale kwaliteiten, evenals nikkellegeringen en titanium.Met onze state-of-the-art snijprocessen kunnen op korte termijn volgens de wensen van de klant worden gesneden met behulp van een waterstraal, plasma en zaag. NIRONIT levert wereldwijd roestvrij staal en is gewild in bijna alle industrieën: chemische en petrochemische handel, bouw van elektriciteitscentrales, machine- en apparatenbouw, offshore- en onshore-technologie, scheepsbouw, pompbouw, spoor- en bedrijfswagenbouw, snijtechnologie, milieutechnologie, suiker- en landbouwindustrie, staalbouw en -constructies.

 8. TGS GAS SPRINGS LTD. CO.

  Turkije

  TGS begon zijn industriële avontuur in het begin van de jaren 70 met de productie van bewerkingsproducten voor gasveren en verschillende industrietakken. Onze eerste stappen in de productie van gasveren zijn in 1992 gezet. Dag na dag verbeterden wij onze productietechnologieën en machine-uitrusting en haalden wij de wereldnormen. Al onze producten worden ontworpen, vervaardigd en geleverd volgens de strengste kwaliteitsnormen. Onze ervaren en speciaal opgeleide medewerkers zien toe op de naleving van onze kwaliteitscriteria in elke fase van het productieproces We zijn DIN ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Ons kwaliteitsprogramma begint met de uitvoering van strikte kwaliteitscontroles op onze inkooptransacties. In 2008 zijn we begonnen met de export van onze producten naar Europese landen en hebben we ons exportbedrijf Tunatek Ltd. Co. opgericht. om al onze exportactiviteiten te organiseren. . Bijna een kwart eeuw ervaring in de productie van gasveren verzekert ons zelfvertrouwen om onze producten aan alle markten van hoog niveau te leveren. Vandaag vervaardigen wij zeven verschillende reeksen stalen en roestvrij stalen materialen en tientallen verschillende functies. Klanten uit ongeveer 50 landen en een tiental industriële sectoren vertrouwen op de verschillende soorten gasveren die door TGS worden gemaakt. lange levensduur en algemene productveiligheid te garanderen voor uw hoogste tevredenheid. Onze R&D-teams zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van onze producten en technologie. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 9. STAL S.A.

  Polen

  INTERSTAL S.A. is een staalbewerkingscenter dat al meer dan 25 jaar werkzaam is binnen het produceren van staalplaten, staalstroken, standaard of maatonderdelen van gegalvaniseerd staal graad DX-51D, S350 en Magnelis.INTERSTAL S.A. is tevens een toonaangevende fabrikant van koudgevormde stalen vormen en buizen voor de bouw en industriële bewerking. Wij vervaardigen producten in standaard formaten en specifieke profielen in maten en vormen op aanvraag, opdat ze voldoen aan de projecten van onze klanten.INTERSTAL S.A biedt volledige bewerking van het begin tot het einde van buizen en vormen, inclusief 2D en 3D lasersnijden op een 2.0x6 m werkblad, moffen trekken, tappen, buigen, lassen, graveren, perforeren en boren.INTERSTAL S.A. is de fabrikant van INTERFIX, een specifiek ophangsysteem voor buizen en INTEROSOLAR, een draagsysteem op zonne-energie. Onze producten worden vervaardigd met naleving van de ISO 9001, met constante controle en interne kwaliteitstests van de producten.

 10. ART METAL

  Frankrijk

  Dynamic Metals levert metalen van hoge kwaliteit inclusief titaanbladen en roestvrij staal, inclusief 17/4PH, AMS 5643 en AMS 5629. Zijn team heef een brede ervaring als specialist van metaalleveranciers: kennis, expertise en contacten om u klanten te adviseren en te bevoorraden met een breed gamma aan metalen met ruimtevaartkwaliteit. Deze kunnen geleverd worden zonder minimale bestelkosten, en, in de meeste gevallen, kunnen zij nog dezelfde dag of de volgende dag worden geleverd.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Plaatijzer en buizen - Import export

Aantal resultaten

6.198 Bedrijven