• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plaatijzer en buizen

Resultaten voor

Plaatijzer en buizen - Import export

 1. TGS GAS SPRINGS LTD. CO.

  Turkije

  TGS begon zijn industriële avontuur in het begin van de jaren 70 met de productie van bewerkingsproducten voor gasveren en verschillende industrietakken. Onze eerste stappen in de productie van gasveren zijn in 1992 gezet. Dag na dag verbeterden wij onze productietechnologieën en machine-uitrusting en haalden wij de wereldnormen. Al onze producten worden ontworpen, vervaardigd en geleverd volgens de strengste kwaliteitsnormen. Onze ervaren en speciaal opgeleide medewerkers zien toe op de naleving van onze kwaliteitscriteria in elke fase van het productieproces We zijn DIN ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Ons kwaliteitsprogramma begint met de uitvoering van strikte kwaliteitscontroles op onze inkooptransacties. In 2008 zijn we begonnen met de export van onze producten naar Europese landen en hebben we ons exportbedrijf Tunatek Ltd. Co. opgericht. om al onze exportactiviteiten te organiseren. . Bijna een kwart eeuw ervaring in de productie van gasveren verzekert ons zelfvertrouwen om onze producten aan alle markten van hoog niveau te leveren. Vandaag vervaardigen wij zeven verschillende reeksen stalen en roestvrij stalen materialen en tientallen verschillende functies. Klanten uit ongeveer 50 landen en een tiental industriële sectoren vertrouwen op de verschillende soorten gasveren die door TGS worden gemaakt. lange levensduur en algemene productveiligheid te garanderen voor uw hoogste tevredenheid. Onze R&D-teams zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van onze producten en technologie. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. TRANCERIE EMILIANE

  Italië

  Al meer dan 60 jaar is Trancerie Emiliana actief op het gebied van: afkorten, persen, snijlijnen, bouw van matrijzen. Uitwerken van nieuwe projecten voor de optimalisatie van de producten. Na een minutieuze analyse van de eisen van de klant, komt de onderzoeksafdeling met een oplossing voor elk verzoek. De factoren die ons onderscheiden zijn flexibiliteit, kwaliteit, innovatie en het vermogen om onszelf ter discussie te stellen

 3. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Ningbo Tower Machinery Co., Ltd is een groep van fabrieken gevestigd sinds 13 jaar, dat een one-stop oplossing biedt voor mechanische producten van hoge kwaliteit voor een lager totaal kostenbedrag in China. Wij kunnen alle soorten metalen onderdelen maken, zoals plaatmetaal, CNC-bewerkte onderdelen, gebogen buisonderdelen, gelaste onderdelen, vooral assemblage onderdelen. Het productenaanbod is gericht op de auto-industrie, de medische sector, landbouwmachines, sportsector en meer.

 4. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrijk

 5. DOGRAR METAL

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. SOPROMET

  Frankrijk

 3. PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Duitsland

 4. ERNST VOGELSANG GMBH

  Duitsland

 5. GUSTAV MASSOPUST GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. GDH METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Duitsland

 2. HERKULES WETZLAR GMBH

  Duitsland

 1. JEHLE AG

  Zwitserland

 2. PROTEC METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. COLDEX

  Zwitserland

 4. THOMAN BIEGEMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 5. HUWER MASCH-TEC GMBH

  Duitsland

 6. ADRIAN MICHEL GROUP AG

  Zwitserland

 7. CMM MECCANICA

  Italië

 8. FEINBLECH FESTL GBR

  Duitsland

 1. NEUMETALL AG

  Zwitserland

 2. KAISER PROTOTYPENBAU GMBH

  Duitsland

 3. SINCON TECHNOLOGY GMBH

  Zwitserland

 4. GMAK KALTFORMTEILE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

 6. HUSTER & SANTENBERG GMBH

  Duitsland

 7. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litouwen

  De naamloze vennootschap "Baltic Tube Service" werd opgericht in 2006 en verkoopt nieuwe en tweedehandse buizen alsmede palen van staalplaat. Sinds het ontstaan van de onderneming houdt Baltic tube service zich bezig met diverse projecten in vele Europese landen en levert uitlaatpoorten, bouw van pijpleidingen en werkzaamheden volgens de trench-less methode. Baltic tube service garandeert snelle levering van de goederen vanuit het magazijn naar ieder land in Europa. Ons personeel zal u helpen de optimale win-win oplossing te vinden.

 8. NIRONIT EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  NIRONIT EDELSTAHL GmbH & Co. KG staat al bijna 40 jaar bekend om de inkoop, opslag en verhandeling van eersteklas roestvrij staal.. Wij bieden platen, buizen en staven van roestvrij staal in alle standaardkwaliteiten en speciale kwaliteiten, evenals nikkellegeringen en titanium.Met onze state-of-the-art snijprocessen kunnen op korte termijn volgens de wensen van de klant worden gesneden met behulp van een waterstraal, plasma en zaag. NIRONIT levert wereldwijd roestvrij staal en is gewild in bijna alle industrieën: chemische en petrochemische handel, bouw van elektriciteitscentrales, machine- en apparatenbouw, offshore- en onshore-technologie, scheepsbouw, pompbouw, spoor- en bedrijfswagenbouw, snijtechnologie, milieutechnologie, suiker- en landbouwindustrie, staalbouw en -constructies.

 9. INTERSTAL S.A.

  Polen

  INTERSTAL S.A. is een staalbewerkingscenter dat al meer dan 25 jaar werkzaam is binnen het produceren van staalplaten, staalstroken, standaard of maatonderdelen van gegalvaniseerd staal graad DX-51D, S350 en Magnelis.INTERSTAL S.A. is tevens een toonaangevende fabrikant van koudgevormde stalen vormen en buizen voor de bouw en industriële bewerking. Wij vervaardigen producten in standaard formaten en specifieke profielen in maten en vormen op aanvraag, opdat ze voldoen aan de projecten van onze klanten.INTERSTAL S.A biedt volledige bewerking van het begin tot het einde van buizen en vormen, inclusief 2D en 3D lasersnijden op een 2.0x6 m werkblad, moffen trekken, tappen, buigen, lassen, graveren, perforeren en boren.INTERSTAL S.A. is de fabrikant van INTERFIX, een specifiek ophangsysteem voor buizen en INTEROSOLAR, een draagsysteem op zonne-energie. Onze producten worden vervaardigd met naleving van de ISO 9001, met constante controle en interne kwaliteitstests van de producten.

 10. ART METAL

  Frankrijk

  Dynamic Metals levert metalen van hoge kwaliteit inclusief titaanbladen en roestvrij staal, inclusief 17/4PH, AMS 5643 en AMS 5629. Zijn team heef een brede ervaring als specialist van metaalleveranciers: kennis, expertise en contacten om u klanten te adviseren en te bevoorraden met een breed gamma aan metalen met ruimtevaartkwaliteit. Deze kunnen geleverd worden zonder minimale bestelkosten, en, in de meeste gevallen, kunnen zij nog dezelfde dag of de volgende dag worden geleverd.

Filters

Resultaten voor

Plaatijzer en buizen - Import export

Aantal resultaten

6.726 bedrijven