• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plasmasnijden - machines

Resultaten voor

Plasmasnijden - machines - Import export

 1. CNC-STEP GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CNC-plasmasnijmachines, waterstraalsnijsystemen en markeersystemen, doseersystemen, snijplotters en CAD/CAM-software.Onze in Duitsland gefabriceerde machines zijn vrijwel onbeperkt inzetbaar.2D-frezen, 3D-frezen, graveren, doseren, lijmen, 3D-scannen, snijden, lassen, plasmasnijden, waterstraalsnijden, eroderen, ultrasoon lassen zijn slechts enkele van de belangrijkste mogelijke toepassingen.

 2. BIZERBA SE & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al generaties lang is de naam Bizerba nauw verbonden met het onderwerp "gewicht". De hoogste kwaliteit, innovatieve oplossingen en een uitgebreid dienstenaanbod - dat is Bizerba. Bizerba biedt klanten uit de ambacht, de handel, de industrie en de logistiek een uniek wereldwijd oplossingenportfolio van hardware en software rond het "gewicht" van de centrale afmeting. Etiketten en verbruiksgoederen tot en met leasing completeren het scala aan oplossingen. Sinds 1866 heeft Bizerba de technologische ontwikkeling op het gebied van weegtechnologie doorslaggevend gestalte gegeven en is aanwezig in ongeveer 120 landen. Onze klantenkring reikt van wereldwijde handelsbedrijven en industriële bedrijven tot retailers en bakkers en slagers. De hoofdvestiging van de familiegroep, die al vijf generaties lang in familiehanden is met ongeveer 3.900 werknemers wereldwijd, is Balingen in Baden-Württemberg.

 3. SELMACH MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SELMACH MACHINERY LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasmasnijden - machines, Machines en materialen, gebruikt, Plasmasnijden - machines, Machines en materialen, gebruikt, torens voor metaalbewerking, en Inkeepmachine. Het is gevestigd in Hereford, Verenigd Koninkrijk.

 4. PLASMATECHNIK MARKUS COLLING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLASMATECHNIK MARKUS COLLING GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasbranders, en lasapparatuur. Het is gevestigd in Oberthal, Duitsland.

 5. WOUTERS CUTTING & WELDING

  België

  Wouters Cutting & Welding is uw partner voor snij- en lasoplossingen. Samen met de klant zorgen we voor advies op maat. We luisteren naar uw verwachtingen en opportuniteiten en gaan op zoek naar de oplossing die het best aansluit bij uw wensen. Het unieke karakter van WCW bevindt zich voornamelijk in het hechte en sterk opgeleide team van service engineers en techniekers. Ieder teamlid beschikt over zijn eigen unieke expertise en vormt zo een onmisbare schakel in het geheel. Daarbij is de continuïteit in uw productie ons voornaamste streefdoel. Zo zorgen wij voor het nodige preventieve onderhoud van uw machine en staan we klaar wanneer er een dringende interventie nodig is.

  Alle producten voor "plasmasnijden - machines"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MESSER CUTTING SYSTEMS

  België

  Messer Cutting Systems, deel van de Messer groep, is actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van CNC autogeen, plasma en laser snijmachines voor het snijden van platen, buizen, het aanbrengen van schuine kanten en lasnaad voorbereidingen, van autogeen handbranders voor het snijden, lassen, solderen, brazeren, thermisch warmen en vlam rechten. CNC maschines worden verder toegerust met apparaten voor het markeren, boren en tappen, kotteren en afkanten, schuren en stralen, droog snijden als onder of boven water snijden. Omniwin machine software, snijtafels, filtersystemen en automatisatie (beladen, afladen, sorteren) vervolledigen het geheel tot een efficiënte productie omgeving ontstaat. Messer vindt zijn oorsprong in 1898 in Duitsland, vandaag telt de Messer Cutting Systems divisie over 900 medewerkers met productie centra in D-Gross Umstadt, China, India, Brazillië en USA.

 2. HÄRTEL LASER + WASSER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HÄRTEL LASER + WASSER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, Plaatwerkerij - industrieel, snijsysteem met waterstraal, en hogedrukpompen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 3. AGNELLO METALLURGICA SRL

  Italië

  Het bedrijf AGNELLO METALLURGICA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - scheepvaart, gecertificeerde metalen structuren, Ketelbouw - scheepvaart, en staalplaten op maat. Het is gevestigd in Termini Imerese, Italië.

 4. ARPEL D.O.O.

  Servië

  Het bedrijf ARPEL D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren high definition lasersnijden, en snijmachines voor marmer graniet en steen. Het is gevestigd in Belgrade, Servië.

 5. JMSCOLPITORI

  Italië

  Het bedrijf JMSCOLPITORI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschapsmachines voor het snijden van metalen, computerpantografen, en machines voor plasma snijden. Het is gevestigd in Mori, Italië.

 1. TECHNO PARK SERVIS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TECHNO PARK SERVIS S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, knipmachines, lassen met laser, Plasma snijbank, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Praha, Tsjechische Rep..

 2. NUKON BULGARIA EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf NUKON BULGARIA EOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Plasmasnijden - machines, machine voor lasergravure, Laser - las- en snijmachines, en Plasmasnijden - machines. Het is gevestigd in Kuklen, Bulgarije.

 1. OTTO KLOSTERMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO KLOSTERMANN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasmasnijden - machines, koudvervormen van staalplaten, en Plasmasnijden - machines. Het is gevestigd in Castrop-Rauxel, Duitsland.

 2. ESAB SALDATURA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ESAB SALDATURA S.P.A., is een Distributeur, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Lassen van staal en metaal, Zuurstofsnijden - machines, Plasmasnijden - machines, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Lassen van staal en metaal, Zuurstofsnijden - machines, en Plasmasnijden - machines. Het is gevestigd in Locate Di Triulzi, Italië.

 3. AUTOSABINA METAL

  Litouwen

  Het bedrijf AUTOSABINA METAL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skeletbouw - licht metaal, Trappen - metaal, Meubelbeslag, Skeletbouw - licht metaal, Trappen - metaal, en Meubelbeslag. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 4. SPECIAL STEEL STOCK - C.S.C. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SPECIAL STEEL STOCK - C.S.C. S.P.A., is een Multi-Category, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalsnijwerk, waterstraalsnijden, Plasma snijden, en metaalsnijden. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 5. SPEDNASKALIP

  Turkije

  Het bedrijf SPEDNASKALIP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. B&BARTONI SPOL. S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf B&BARTONI SPOL. S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasma snijden. Het is gevestigd in Dolni Cetno, Tsjechische Rep..

 7. ER-SAN MAKINA VE KALIP SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf ER-SAN MAKINA VE KALIP SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren blokken van koper, conceptie van matrijzen met cao-fao-technologie, vervaardiging en constructie van matrijzen, en Ontwerp en uitvoering van matrijzen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. CAT CNC D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf CAT CNC D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

 1. BEIJING SEIGNIORY NC EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Het bedrijf BEIJING SEIGNIORY NC EQUIPMENT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is gevestigd in Beijing, China.

 2. ORMASALD SRL

  Italië

  Het bedrijf ORMASALD SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasmasnijden - machines, reparatie lasmachines, lasmateriaal, plasmalassen, en Plasmasnijden - machines. Het is gevestigd in Gorgonzola, Italië.

 3. BRETAGNE OXYCOUPAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf BRETAGNE OXYCOUPAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Plasmasnijden - machines, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en Plasmasnijden - machines. Het is gevestigd in Arzal, Frankrijk.

 4. KOBILL SRL

  Roemenië

  Het bedrijf KOBILL SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Plasmasnijden - machines, Walsdraad - ferro, Bruiningscentra - apparatuur, Laser - las- en snijmachines, Plasmasnijden - machines, Walsdraad - ferro, en Bruiningscentra - apparatuur. Het is gevestigd in Brasov, Roemenië.

 5. FRAUNHOFER-INSTITUT FÜR ORGANISCHE ELEKTRONIK, ELEKTRONENSTRAHL- UND PLASMATECHNIK FEP

  Duitsland

  Het bedrijf FRAUNHOFER-INSTITUT FÜR ORGANISCHE ELEKTRONIK, ELEKTRONENSTRAHL- UND PLASMATECHNIK FEP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasmasnijden - machines, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, Medische en chirurgische instrumenten, Plasmasnijden - machines, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, en Medische en chirurgische instrumenten. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 6. PASQUALI SRL

  Italië

  Het bedrijf PASQUALI SRL, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, machines voor plasma snijden, metaalbuigen, Laser - las- en snijmachines, en snijden en persen staalplaten. Het is gevestigd in Ferrara (Fe), Italië.

 7. PLUSTECH KALIP VE MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf PLUSTECH KALIP VE MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren mallen voor bewerking van staalplaten, en wildvleespasta's. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. TEKNIKSA MAKINA KALIP SANAYI VE TICARET LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf TEKNIKSA MAKINA KALIP SANAYI VE TICARET LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandwieldrijfwerken, invoer- en uitvoeraangiftes, design, bandtransporteurs, en Tandwieldrijfwerken. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 9. YONTAR KALIP MAKINA VE INSAAT SANAYI TICARET L.T.D. S.T.I

  Turkije

  Het bedrijf YONTAR KALIP MAKINA VE INSAAT SANAYI TICARET L.T.D. S.T.I, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Betonwaren en conglomeraten, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, en Betonwaren en conglomeraten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. GAZTEK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf GAZTEK MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasmasnijden - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasma snijden. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis