• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plasticindustrie - machines en materiaal

Resultaten voor

Plasticindustrie - machines en materiaal - Import export

 1. OMIPA SPA

  Italië

  Volledige extrusielijnen voor plaat, blad, folie, honingraatprofiel, kunststoffen, optische kwaliteit, universele plaat. Het familiebedrijf heeft 140 medewerkers in dienst en is uitgerust om met professionalisme en vakbekwaamheid te voldoen aan de vraag van de internationale markt. Van ontwerp tot klantendienst biedt Omipa zijn klanten in de hele wereld de nodige technische assistentie en knowhow om te voldoen aan de eisen van de markt.

 2. BLUEPRINT ADVANCED MANUFACTURING GMBH

  Duitsland

 3. M & S MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH

  Duitsland

 4. FARSOON EUROPE GMBH

  Duitsland

 5. FERLIN PLASTICS AUTOMATION

  Nederland

  We schrijven 1981: de basis wordt gelegd voor een bedrijf, gespecialiseerd in de engineering van zowel eenvoudige als complexe doseer/meng-, transport- en droogoplossingen in de kunststofverwerkende industrie. Ferlin is begonnen met het engineeren van transportsystemen. Dit is begin jaren 90 uitgebreid met de inmiddels goed bekende GRAVIMIX, een uniek gravimetrisch doseer-/mengsysteem, dat wereldwijd is uitgegroeid tot een ongekend succesnummer. Deze grondlegger van de substantiële groei, die geheel in eigen beheer is ontwikkeld en geproduceerd, is inmiddels in ruim 50 varianten leverbaar. Met de toevoeging van de drywell drogers van Digicolor aan ons assortiment zijn wij inmiddels uitgegroeid tot hét adres voor oplossingen van silo tot intrek. Slimme proces oplossingen van silo tot intrek is dan ook waar wij in geloven. Wij vinden onze producten slim wanneer er een goede balans is in onze product matrix. Zo streven wij naar nauwkeurige en betrouwbare machines. Niet iets onderscheidend, wel essentieel om te kunnen bestaan. Daarnaast maken wij onze machines gebruiksvriendelijk en makkelijk te integreren op zowel software als hardware gebied. Dit op een kostenbewuste manier zodat zoveel mogelijk bedrijven plezier kunnen hebben van onze machines.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZAM KĘTY SP. Z O.O. ZAKŁADY URZĄDZEŃ PRZEMYSŁOWYCH

  Polen

  Zakłady Urządzeń Przemysłowych ZAM Kęty Sp. z o.o. is gevestigd in Kęty, in de Oświęcimski powiat, binnen de Małopolskie wojewodschap. Wewerken sinds 1966 onophoudelijk waardoor we een stabiele positie hebben verkregen op de markt. We zijn een fabrikant van smeltovens van zowel op inductie als op gas. Aanvullend produceren we meetinstrumenten die vervuiling meten, rubber anti-schuurproducten, hydrocyclonen en transportcontainers voor gevaarlijk materiaal. Neem gerust contact met ons op!

 2. SCT-STRAW

  Spanje

  Bij SCT-STRAW hebben wij 60 lijnen voor de extrusie van kunststof die meer dan 1200 verschillende artikelen produceren. Daarvoor gebruiken wij meer dan 20 grondstoffen.

 3. PROYECMA, S.A.

  Spanje

 4. MTI MISCHTECHNIK INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

 5. PENCOM ENGINEERING LIMITED (SP Z O O)

  Polen

 1. TANTEC VERTRIEB GMBH

  Duitsland

 2. AIRCONCEPT GMBH STIFF AND EASY

  Duitsland

 1. TSCHRITTER GMBH

  Duitsland

 2. ERK PVC MAKINE MIKSER DOZAJLAMA / MIXER DOSING

  Turkije

 3. CGP EUROPE

  Frankrijk

 4. BOLLE & CORDS ELEKTROTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. WW EKOCHEM SP. Z O.O. SP. K

  Polen

 6. PROPHILM SARL

  Frankrijk

 7. SPARK MACHINERY

  Italië

 8. PLASAUTO - INJECÇÃO DE PLÁSTICOS LDA.

  Portugal

 1. ROLF SCHLICHT GMBH

  Duitsland

 2. CORVAGLIA MOULD AG

  Zwitserland

 3. C.E. SERVICE

  Italië

 4. TRULLÁS RESISTENCIAS ELÉCTRICAS

  Spanje

 5. MONOMEX

  Turkije

 6. POLIMER TEKNIK LTD. STI.

  Turkije

 7. CODEMA SRL

  Italië

 8. EURO MACHINERY APS

  Denemarken

 9. OMG DENGE DIS TIC LTD.

  Turkije

 10. PLAST-CHEM

  Polen