• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • plasticindustrie - machines en materiaal

Resultaten voor

Plasticindustrie - machines en materiaal - Import export

 1. MVA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MVA d.o.o., opgericht door Miha Vedral, een afgestudeerd werktuigbouwkundig ingenieur, in 1991, is een familiebedrijf dat zijn diensten en producten sinds de oprichting gestaag heeft uitgebreid. In 2009 behaalde het bedrijf een certificaat voor het ISO 9001: 2008 kwaliteitsmanagementsysteem, later opgewaardeerd naar ISO 9001: 2015. De kernactiviteit van het bedrijf is spuitgieten van producten van aluminiumlegeringen, aangevuld met diensten voorafgaand aan het gieten, zoals advies over productontwerp, ontwerp van gereedschappen, productie en processen na het gieten, zoals bijsnijden, schuren, ontbramen, slijpen, CNC-bewerking, wassen, productassemblage, metingen, kwaliteitscontrole, verpakking en levering. Naast gieten houden we ons bezig met de productie van diverse metalen en kunststof producten. We bieden een verscheidenheid aan productiediensten, waaronder productontwerp, productie van gereedschappen voor kunststof spuitgieten, machines op maat, kunststof spuitgieten, CNC-verspaning, metaalvormen, verschillende soorten oppervlaktebehandelingen en verpakking van eindproducten. Dankzij ons brede dienstenaanbod kunnen we klanten uitgebreide oplossingen bieden voor de productie van onderdelen uit verschillende materialen, zoals aluminium gietstukken, kunststof producten, machinaal bewerkte of gefreesde metalen onderdelen, plaatwerkonderdelen en de assemblage van alle onderdelen tot het eindproduct.Ons doel is duurzaamheid en perfectie, dus we ontwikkelen, upgraden en verbeteren onze diensten, productieprocessen en producten voortdurend.

 2. OMIPA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Volledige extrusielijnen voor plaat, blad, folie, honingraatprofiel, kunststoffen, optische kwaliteit, universele plaat. Het familiebedrijf heeft 140 medewerkers in dienst en is uitgerust om met professionalisme en vakbekwaamheid te voldoen aan de vraag van de internationale markt. Van ontwerp tot klantendienst biedt Omipa zijn klanten in de hele wereld de nodige technische assistentie en knowhow om te voldoen aan de eisen van de markt.

 3. M & S MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M & S MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Stahnsdorf, Duitsland.

 4. FARSOON EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FARSOON EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 5. FERLIN PLASTICS AUTOMATION

  Nederland

  We schrijven 1981: de basis wordt gelegd voor een bedrijf, gespecialiseerd in de engineering van zowel eenvoudige als complexe doseer/meng-, transport- en droogoplossingen in de kunststofverwerkende industrie. Ferlin is begonnen met het engineeren van transportsystemen. Dit is begin jaren 90 uitgebreid met de inmiddels goed bekende GRAVIMIX, een uniek gravimetrisch doseer-/mengsysteem, dat wereldwijd is uitgegroeid tot een ongekend succesnummer. Deze grondlegger van de substantiële groei, die geheel in eigen beheer is ontwikkeld en geproduceerd, is inmiddels in ruim 50 varianten leverbaar. Met de toevoeging van de drywell drogers van Digicolor aan ons assortiment zijn wij inmiddels uitgegroeid tot hét adres voor oplossingen van silo tot intrek. Slimme proces oplossingen van silo tot intrek is dan ook waar wij in geloven. Wij vinden onze producten slim wanneer er een goede balans is in onze product matrix. Zo streven wij naar nauwkeurige en betrouwbare machines. Niet iets onderscheidend, wel essentieel om te kunnen bestaan. Daarnaast maken wij onze machines gebruiksvriendelijk en makkelijk te integreren op zowel software als hardware gebied. Dit op een kostenbewuste manier zodat zoveel mogelijk bedrijven plezier kunnen hebben van onze machines.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZAM KĘTY SP. Z O.O. ZAKŁADY URZĄDZEŃ PRZEMYSŁOWYCH

  Polen

  Zakłady Urządzeń Przemysłowych ZAM Kęty Sp. z o.o. is gevestigd in Kęty, in de Oświęcimski powiat, binnen de Małopolskie wojewodschap. Wewerken sinds 1966 onophoudelijk waardoor we een stabiele positie hebben verkregen op de markt. We zijn een fabrikant van smeltovens van zowel op inductie als op gas. Aanvullend produceren we meetinstrumenten die vervuiling meten, rubber anti-schuurproducten, hydrocyclonen en transportcontainers voor gevaarlijk materiaal. Neem gerust contact met ons op!

 2. SCT-STRAW

  Spanje

  Bij SCT-STRAW hebben wij 60 lijnen voor de extrusie van kunststof die meer dan 1200 verschillende artikelen produceren. Daarvoor gebruiken wij meer dan 20 grondstoffen.

 3. ESTECHTIC EPS-EPP PROCESSING SOLUTIONS

  Turkije

  Het bedrijf ESTECHTIC EPS-EPP PROCESSING SOLUTIONS, is een Multi-Category, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. PROYECMA, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf PROYECMA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in La Roca Del Vallès, Spanje.

 5. PENCOM ENGINEERING LIMITED (SP Z O O)

  Polen

  Het bedrijf PENCOM ENGINEERING LIMITED (SP Z O O), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasticindustrie - machines en materiaal, Plasticindustrie - machines en materiaal, en Schroeven en moeren met schroefdraad. Het is gevestigd in Gdańsk, Polen.

 1. MTI MISCHTECHNIK INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MTI MISCHTECHNIK INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor het vermengen van rubber, mengmachines voor de chemische industrie, poedermengsel, en verticale mengers. Het is gevestigd in Detmold, Duitsland.

 2. TSCHRITTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TSCHRITTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Dorfprozelten, Duitsland.

 1. AIRCONCEPT GMBH STIFF AND EASY

  Duitsland

  Het bedrijf AIRCONCEPT GMBH STIFF AND EASY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Zülpich, Duitsland.

 2. TANTEC VERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TANTEC VERTRIEB GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren plasmabehandeling, plasmageneratoren, plasmapolymerisatie, en stations voor coronabehandeling. Het is gevestigd in Flensburg, Duitsland.

 3. ERK PVC MAKINE MIKSER DOZAJLAMA / MIXER DOSING

  Turkije

  Het bedrijf ERK PVC MAKINE MIKSER DOZAJLAMA / MIXER DOSING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. CGP EUROPE

  Frankrijk

  Het bedrijf CGP EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Torcy, Frankrijk.

 5. BOLLE & CORDS ELEKTROTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOLLE & CORDS ELEKTROTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Horst, Duitsland.

 6. BLUEPRINT ADVANCED MANUFACTURING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BLUEPRINT ADVANCED MANUFACTURING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Memmingerberg, Duitsland.

 7. WW EKOCHEM SP. Z O.O. SP. K

  Polen

  Het bedrijf WW EKOCHEM SP. Z O.O. SP. K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren absorptiemiddelen. Het is gevestigd in Dobrzejewice, Polen.

 8. SPARK MACHINERY

  Italië

  Het bedrijf SPARK MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren stansmachines. Het is gevestigd in Perignano, Italië.

 1. PROPHILM SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf PROPHILM SARL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Tourcoing, Frankrijk.

 2. PLASAUTO - INJECÇÃO DE PLÁSTICOS LDA.

  Portugal

  Het bedrijf PLASAUTO - INJECÇÃO DE PLÁSTICOS LDA., en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren plastic onderdelen, plastic, en bekers. Het is gevestigd in Martingança, Portugal.

 3. ROLF SCHLICHT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROLF SCHLICHT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden van kunststoffen - machines, Snijden en stanzen van rubber en kunststof, Snijden van kunststoffen - machines, en Snijden en stanzen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Reinfeld/holstein, Duitsland.

 4. FRENZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRENZ GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermokoppelkabels, Inschroefverwarmingselementen, verwarmingsstroken, en verwarmingspatronen. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 5. CORVAGLIA MOULD AG

  Zwitserland

  Het bedrijf CORVAGLIA MOULD AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietmatrijzen, bouw van gietvormen, en gereedschapsbouw. Het is gevestigd in Eschlikon, Zwitserland.

 6. JAULENT INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf JAULENT INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasticindustrie - machines en materiaal, landbouwmachines, materiaal boomkwekerij, en Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Montauban, Frankrijk.

 7. PLAST-CHEM

  Polen

  Het bedrijf PLAST-CHEM, is een Multi-Category, en actief in de sector Kunststofproducten voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Plasticindustrie - machines en materiaal, Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Plasticindustrie - machines en materiaal, collectoren, en din 2553 verbindingsstukken. Het is gevestigd in Białe Błota, Polen.

 8. TRULLÁS RESISTENCIAS ELÉCTRICAS

  Spanje

  Het bedrijf TRULLÁS RESISTENCIAS ELÉCTRICAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Sant Joan Despí, Spanje.

 9. P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH

  Polen

  Het bedrijf P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasticindustrie - machines en materiaal, Snijden van kunststoffen - machines, Extrusie van kunststoffen - machines, Kunststofindustrie - machines, Plasticindustrie - machines en materiaal, Snijden van kunststoffen - machines, Extrusie van kunststoffen - machines, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Wroclaw, Polen.

 10. GANZELEWSKI MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GANZELEWSKI MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plasticindustrie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalpijpen - ferro, CNC bewerking, wormoverbrengingen, cilinders van roestvrij staal, en Straalpijpen - ferro. Het is gevestigd in Vlotho, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis