• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • platen en banden - tin

Resultaten voor

Platen en banden - tin - Import export

 1. C:MET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  c: met GmbH - Uw eerste contactpersoon en specialist voor blik Opgericht in 2007, is c: met GmbH een opkomend bedrijf met een focus op de handel in tin en loodlegeringen.Als klant kunt u rekenen op een jarenlange ervaring en goed gefundeerde metallurgische kennis van onze medewerkers.Onze state-of-the-art productieprocessen en analysemethoden zijn beschikbaar bij onze gecertificeerde fabrikanten volgens de nieuwste kwaliteitsnormen.Wij bieden u het metaal zowel als grondstof aan, als verder verwerkt als een halffabricaat in verschillende vormen van levering.State-of-the-art productiemethoden garanderen een consistente kwaliteit en de hoogste zuiverheid.Onze grondstoffen en legeringen worden vervaardigd volgens internationale normen of volgens hun eigen individuele specificaties en toepassingsgebieden.Om u altijd eerlijke prijzen te kunnen bieden, zijn deze gebaseerd op de actuele geldige metaal- en valuta-prijsopgaven.Test onze prestaties!

 2. JL GOSLAR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH is al meer dan honderd jaar expert in de verwerking van lood, tin en hun legeringen op de productielocatie van Goslar. Wij leveren veeleisende klanten uit de industrie en onderzoek baanbrekende producten en persoonlijke service vanuit onze 3 bedrijfsgebieden: stralingsbescherming, apparaattechniek en anodes - wereldwijd. Ons succesverhaal is gebaseerd op onze filosofie, die we compromisloos volgen.We combineren het beste van innovatieve geest en een gevoel voor traditie.Bij ons bent u IN SAFE HANDS. Ons voortdurend streven naar oplossingen die nog veiliger, efficiënter, zuiniger en milieuvriendelijker zijn.Dappere nieuwe benaderingen hebben het ons mogelijk gemaakt om vandaag enkele exclusieve technologieën te hebben die ons gewilde partners in binnen- en buitenland maken.De mensen erachter en hun hoge serviceniveau, dat ze elke dag gebruiken, ondersteund door geavanceerde technologie en persoonlijke knowhow, om levendige markten te bedienen.

 3. CUSTODIO DE CASTRO LOBO & FILHOS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf CUSTODIO DE CASTRO LOBO & FILHOS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, Platen en banden - tin, Band- en plaatstaal - ferro, en Platen en banden - tin. Het is gevestigd in Urgezes, Portugal.

 4. EGON MÜLLER ZINNGEGENSTÄNDE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf EGON MÜLLER ZINNGEGENSTÄNDE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - tin. Het is tevens aanwezig in de sectoren Decoratieve artikelen van tin, en Decoratieve artikelen van tin. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 5. MANUFACTURAS DE LA LUPA SL

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAM LAVORAZIONE PIOMBO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, Platen en banden - lood, tin-loodlegeringen, en platen van lood. Het is gevestigd in Collegno, Italië.

 2. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Mensen met enthousiasme voor het gemeenschappelijke doel! Dat is wat onze medewerkers op elk bedrijfsgebied voor klanten willen zijn en, met dit in gedachten, achter de Braun Group of Companies staan.Als een middelgroot familiebedrijf willen we een open, vriendelijke en toegewijde sfeer in ons dagelijks werk.Ons doel is om een klassiek voorbeeld te zijn van een volwassen bedrijfscultuur in het Ideas and Doers 'Land Baden-Württemberg.In onze externe betrokkenheid denken we globaal en handelen we lokaal: Of het nu gaat om ondersteuning van maatschappelijke instellingen of om sportbevordering.Kwalitatief en in termen van effectiviteit stelt de Braun Group normen.Door ervaring en technische knowhow brengen we uw product samen naar voren.Geroutineerd, snel en met hoge betrouwbaarheid.We zijn op zoek naar uitdaging.Online gegevens bij de aan- en verkoop dragen in hoge mate bij aan het feit dat we klanten altijd up-to-date kunnen adviseren.

 3. BREMETALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We richten ons op productiviteit om onze klanten de grootste waarde te kunnen bieden. Al het andere zou tijdverspilling zijn! De auto-, elektrische, stempel-, ruimtevaart-, klink- en knoopindustrie en de scheepvaart vertrouwen op de hoogste normen voor materialen en vakmanschap. We garanderen en documenteren deze vereisten naadloos van de productie tot de verwerking van halffabrikaten. We begeleiden onze klanten graag van het eerste ontwerp tot de serieproductie! Of u nu technische of algemene vragen hebt over metaalbewerking, wij adviseren u graag! Profiteer van ons prijsbeleid! Door ons effectieve en eenvoudige kostenbeleid bieden we onze partners altijd alleen halffabrikaten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Bij BREMETALL worden zelfs kortstondige en kleine wensen van klanten met de hoogste prioriteit behandeld. Onze specialiteit: Gesneden band / rollen / gewalste band / precisiestrip. Koper: E-Cu57 / OFCU / CU DHP / CU HCP zuurstofvrije precisieslitstrip). Messing: CuZn5 / CuZn10 / CuZn20 / CuZn37 / CuZn36 / CuZn70 / CuZn80. Brons: CuSn4 / CuSn6 / CuSn8. Nieuwzilver: CuNi18Zn20 / CuNi12Zn24. Roestvrij staal: 1.4021 / 1.4034 / 1.4113 / 1.4301 / 1.4303 / 1.4306 / 1.4307 / 1.4310 / 1.4401 / 1.4404.Aluminium: ENAW 1050 / 3003 / 3005 / 5005 / 5754 / 5049 / 7020 / 6082. En zonder problemen voor toleranties buiten de standaard.Oppervlakten: glanzend, gecoat, galvanisch, thermisch gecoat, gedeeltelijk gecoat

 4. EURO-K

  Oekraïne

  Het bedrijf EURO-K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatmetaal - non-ferro, tin, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 5. GENA METALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GENA METALL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Platen en banden - lood, Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, en Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 1. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Platen en banden - lood, Recycling en goedereninzameling, Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Platen en banden - lood, en Recycling en goedereninzameling. Het is gevestigd in Leverkusen, Duitsland.

 2. FFT TAPE SOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FFT TAPE SOLUTIONS GMBH, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatstaal, Snijden - gereedschapsmachines, Plaatwerkerij - industrieel, Band- en plaatstaal - ferro, Plaatstaal, Snijden - gereedschapsmachines, Plaatwerkerij - industrieel, en Band- en plaatstaal - ferro. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 1. LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, banden van aluminium, aluminium platen, Aluminium en -legeringen, en Aluminiumfolie. Het is gevestigd in S. Marco Evangelista, Italië.

 2. WERNER DIETSCHE GMBH

  Duitsland

 3. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - koper, banden van messing, Aluminiumfolie, Platen en banden - koper, en Edelstaalfolie. Het is gevestigd in Graben-Neudorf, Duitsland.

 4. VSW HETZEL E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf VSW HETZEL E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - aluminium, en Platen en banden - aluminium. Het is gevestigd in Wendelstein, Duitsland.

 5. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turkije

  Het bedrijf ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, Platen en banden - lood, koperen staven, elektrolytisch koper, en buizen van koper. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

 6. DUTTON ENGINEERING (WOODSIDE) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DUTTON ENGINEERING (WOODSIDE) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plooien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - aluminium, Band- en plaatstaal - ferro, Platen en banden - aluminium, en Band- en plaatstaal - ferro. Het is gevestigd in Sandy, Verenigd Koninkrijk.

 7. BANA GRUP

  Turkije

  Het bedrijf BANA GRUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren materialen voor loos plafond, Platen en banden - profiel, versterkte schriften, en tussenschotten. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 8. HUYSMANS METALEN

  België

  Huysmans Metalen is gespecialiseerd in: algemene plaatbewerking (lasersnijden, CNC-Ponsen, CNC-Plooien, CNC-Snijden, rollen, lassen, puntlassen, lasconstructies). Het bedrijf is ook een groothandel in standaardplaten, rookgasafvoerbuizen.Wij bieden u passende oplossingen voor alles wat met platen, plaatbewerking of rookgasfavoer te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor alle platen in standaardafmetingen die u nodig heeft. Meest courante standaardafmetingen: 2000x1000 mm, 2500x1250 mm, 3000x1500 mm, 4000x1500 mm, 4000x2000 mm. Ons machinepark is uitgerust om alle courante bewerkingen te kunnen uitvoeren tot een lengte van 4000mm. Wij kunnen u ook van dienst zijn voor kleine lasconstructies indien dit voor uw project van toepassing is. Om het u gemakkelijk te maken stellen wij u ons adviesoverzicht rookgasafvoer ter beschikking. Zo kunt u in één oogopslag zien welk materiaal u nodig heeft voor welke toepassing voor welke toestelsoort en voor welke brandstof.

 1. TUGRA AKSESUAR

  Turkije

  Het bedrijf TUGRA AKSESUAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingaccessoires, Import-export - textiel en kleding, Platen, Kledingaccessoires, en Import-export - textiel en kleding. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Italië

  Het bedrijf METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzeren spoelen, Bouwstaal, platen van metaal, en Platen. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 3. BOZKAYA METAL SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf BOZKAYA METAL SAN VE TIC LTD STI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren plaat, voorgeverfde platen, en Dekzeilen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.