• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukkerij - offset

Resultaten voor

Drukkerij - offset - Polen

Polen
 1. GRIST 99 PRINTING HOUSE

  Polen

  Verified by europages badge

  GRIST99, gevestigd te Warschau in Polen, is een toonaangevende drukkerij met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie. Onze printexpertise: vellenoffset prints, ideaal voor medium tot grote formaten en digitaal drukwerk, ontworpen voor persoonlijk afgestemde, kleine hoeveelheden en tijdgevoelige orders. Onze producten omvatten: brochures, catalogussen, bladen, boeken met harde kaften, enveloppen en briefpapier. Wij bieden tevens kartonnen klemborden, ringmappen, papieren en katoenen tassen, presentatiefolders, kalenders, planners, flyers, folders, posters, labels, stickers, notitieboekjes, kladblokken en meer. Wij werken nauw samen met erkende grote koeriersbedrijven zoals DHL, DPD en UPS om snelle en beveiligde leveringen te garanderen om de logistieke efficiëntie te optimaliseren. Wij werken voor zowel Poolse als internationale bedrijven waaronder de Europese Commissie, Skanska, Iveco, Yves Rocher, Cemex, Mercedes Benz en Mint uit Poland, wij leveren ongeëvenaarde printoplossingen die nauw toegesneden zijn op uw vraag.

 2. TORRO SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 3. PRINTMASTA

  Polen

  Verified by europages badge

  Printmasta drukkerij en CD / DVD / Blu-Ray perserij is een specialist op het gebied van drukwerk. Persen en duplicatie van CD's en DVD's. Dit is wat we doen: drukken op CD / DVD / BD, ook kleine en middelgrote oplages, digitale bedrukking met UV-inkt, offsetdruk en zeefdruk, duplicatie en persen van CD's / DVD's, productie van CD- en DVD-verpakkingen zoals: digipack, ecopack, kartonnen hoesje, CD / DVD covers, selectieve UV coating ook mogelijk voor kleinere oplages. Laagste prijzen, hoogste kwaliteit. Wij zijn fabrikant van analoge audiocassettebanden. Wij kunnen uw cassettebandje dupliceren, stickers voor uw cassette bedrukken en de verpakkingsdruk voor uw cassettebandje verzorgen. Nu in ons aanbod hoesjes en verpakkingen voor creditcards, cadeaubonnen etc. met custom print en RFID bescherming. We drukken ook op papier: catalogi, folders, flyers, visitekaartjes. We produceren ook bedrukte verpakkingen en op maat gemaakte kartonnen dozen voor vele soorten producten - zeep- en cosmeticadozen, geschenkdoos, productdoos, brievenbus, bedrukte CDB-oliedoos, papieren geschenkdoos, parfumdoos, verpakkingsdoos, wijngeschenkdoos, sieraden doos, cosmetische doos, chocoladedoos, verpakkingsdoos. Vraag een offerte aan voor kartonnen dozen en op maat bedrukte kartonnen verpakkingen, we kunnen het formaat en type maken dat u nodig heeft, zelfs in kleine hoeveelheden. Laagste prijzen, hoogste kwaliteit. Nu in ons aanbod vinyl look cd's.

 4. EDYTOR PRINTING & PUBLISHING HOUSE

  Polen

  Verified by europages badge

  HET EDYTOR PRINTING & PUBLISHING HOUSE is een baken van technologische vooruitgang binnen de printindustrie. Onze portfolio omvat meer dan honderd titels, inclusief boeken, albums en talloze overige publicaties. Ons team van vakkundige ontwerpers, gedreven door hun passie voor creatie en talent, is verantwoordelijk voor de uiteenlopende waaier projecten. Deze projecten omvatten het ontwerpen van kartonnen verpakkingen, labels, boekomslagen, kalenders, folders, erkend in Polen en tot ver over de grens.

 5. PRINTING HOUSE SPRECOGRAF

  Polen

  Verified by europages badge

  Spręcograf is een drukkerij met jarenlange ervaring, opgericht in 1983. We beschikken over een modern en gevarieerd machinepark, waardoor we zelfs verschillende opdrachten kunnen uitvoeren. Wij bieden: offsetdruk, digitaal drukwerk, hardcover boeken, verlijmde boeken, genaaide boeken, reclamecatalogi, wandkalenders, spiraalkalenders, gelamineerde kalenders, bureaukalenders, ringbanden, folders, flyers, posters, bedrijfsbrochures, siermappen - hot stamping, zelfkopiërende blokken, gelijmde notitieboekjes, notitieboekjes met spiraal, kartonnen dozen, reclamefolders, reclame- en promotiegadgets, trainingsmateriaal, notitieboekjes, roll-ups, uitnodigingen, briefpapier, visitekaartjes, tijdschriften, DTP-zetwerk en het breken van publicaties en boeken, grafisch ontwerp. We maken ook HoReCa-prints speciaal voor hotels en restaurants, inclusief menu's, sleutelhangers, deurhangers, obersblokken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRINT SHAKER - PRINT & GRAPHIC DESIGN

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRINT SHAKER - PRINT & GRAPHIC DESIGN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren Speelkaarten, bedrukking van continue modules, drukwerk, Speelkaarten, en folders drukken. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 2. FORTIS M. BOROWY SP. J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FORTIS M. BOROWY SP. J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - continu. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magneten, Drukkerij - offset, Muismatten, Dozen - karton, Verpakkingen, lenticulaire druk, Magneten, Drukkerij - offset, en Muismatten. Het is gevestigd in Zielona Góra, Polen.

 3. PORTPRESS

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PORTPRESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - offset, Digitaal drukwerk, grafisch ontwerp, Drukkerij - offset, Digitaal drukwerk, Offset bedrukking voor verpakkingen, POS-artikel, en Drukken van kalenders. Het is gevestigd in Jaworzno, Polen.

 4. PIONIER

  Polen

  Wij bieden offsetdrukwerk van de hoogste kwaliteit in B2 maat (500x700 mm). Diensten: boeken, brochures, tijdschriften, catalogi, albums. Bladen, folders, etiketten. Posters, kaarten, kalenders. Aanbod bestanden, kaarten, tickets, uitnodigingen. Ander offsetdrukwerk. Wij gebruiken Heidelberg SpeedMaster machines, waarborg van de hoogste kwaliteit en efficiëntie van druk op gecoat krijttype papier en niet gecoat offset papier. Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen!

 5. DRUKARNIA PETIT S.C.

  Polen

  Het bedrijf DRUKARNIA PETIT S.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 1. GRANPAK

  Polen

  Het bedrijf GRANPAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offset bedrukking voor verpakkingen, Continudruk voor verpakkingen, en lagenlijming papier en karton. Het is gevestigd in Andrychów, Polen.

 2. MARLEX SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MARLEX SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dozen - karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - offset, Verpakkingen, Drukkerij - offset, packaging van glad karton, en Verpakkingen. Het is gevestigd in Stalowa Wola, Polen.

 1. PRINTMAX

  Polen

  Het bedrijf PRINTMAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingen, drukwerk, papier, gekartonneerd papier en karton, en professionele kwaliteit. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. BARRETT GROUP SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf BARRETT GROUP SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 3. DRUKARNIA POZNAŃ EMPIR

  Polen

  Het bedrijf DRUKARNIA POZNAŃ EMPIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is gevestigd in Poznań, Polen.

 4. ZAKŁAD POLIGRAFICZNY DRUK

  Polen

  Het bedrijf ZAKŁAD POLIGRAFICZNY DRUK, is een Multi-Category, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - offset, Drukinkten, Verpakking - papier en karton, typografie, Drukkerij - offset, Drukinkten, en Verpakking - papier en karton. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

 5. PRACOWNIA SITODRUKU TOMEX

  Polen

  Het bedrijf PRACOWNIA SITODRUKU TOMEX, is een Multi-Category, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdruk, Zeefdruk, polygrafie, en serigrafisch afdrukken op stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Bielsko-Biała, Polen.

 6. DRUKARNIA AMICUS

  Polen

  Het bedrijf DRUKARNIA AMICUS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - offset, Drukwerk - flexografie, Digitaal drukwerk, Drukkerij - offset, Drukwerk - flexografie, en Digitaal drukwerk. Het is gevestigd in Skórcz, Polen.

 7. CZAMARA SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf CZAMARA SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is gevestigd in Rzeszow, Polen.

 8. MAAGS.PL SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MAAGS.PL SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 1. DRUKARNIA DUET

  Polen

  Het bedrijf DRUKARNIA DUET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren digitaal drukwerk, offset druk, kalender, en catalogi. Het is gevestigd in Kielce, Polen.

 2. SIGNUM WERBETECHNIK

  Polen

  Het bedrijf SIGNUM WERBETECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is gevestigd in Rzeszów, Polen.

 3. LUCKYPRINT

  Polen

  Het bedrijf LUCKYPRINT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukwerk, en commerciële voorgedrukte formulieren. Het is gevestigd in Częstochowa, Polen.

 4. PWP INTERDRUK

  Polen

  Het bedrijf PWP INTERDRUK, is een Multi-Category, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - offset, Drukkerij - offset, typografie, drukwerk, en boekbinderijen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 5. MELLOW SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MELLOW SP. Z O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren polygrafie, en offsetdruk met rollen. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 6. APS ADAM PALICKI SP.K.

  Polen

  Het bedrijf APS ADAM PALICKI SP.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren sinaasappeltaarten, en facotringadvies. Het is gevestigd in Gdańsk, Polen.

 7. GROUPE PRINTCO POLAND

  Polen

  Het bedrijf GROUPE PRINTCO POLAND, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is gevestigd in Warsaw, Polen.

 8. SKAN COLOR SKRZYPEK ANDRZEJ

  Polen

  Het bedrijf SKAN COLOR SKRZYPEK ANDRZEJ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deuren - woningbouw, Drukkerij - offset, Deuren - woningbouw, en Drukkerij - offset. Het is gevestigd in Kielce, Polen.

 9. MBG DRUKARNIA SP. Z O. O.

  Polen

  Het bedrijf MBG DRUKARNIA SP. Z O. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren typografie, en offsetdruk met rollen. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 10. AGENCJA REKLAMOWO-POLIGRAFICZNA GRAFIKS

  Polen

  Het bedrijf AGENCJA REKLAMOWO-POLIGRAFICZNA GRAFIKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerij - offset. Het is tevens aanwezig in de sectoren reclamestickers - conceptie, en reclamestickers. Het is gevestigd in Końskie, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis