• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • polijsten - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Polijsten - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. INTER INDUSTRIAL ABRASIVES

  Turkije

  Het bedrijf INTER INDUSTRIAL ABRASIVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren rollen van linnen of schuurpapier. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. GUNE MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf GUNE MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren wielbalanceerapparaat voor voertuigen, en service aan huis. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 3. AUTOADAPT MEKATRONIK A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf AUTOADAPT MEKATRONIK A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Çorlu, Turkije.

 4. ANPING COUNTY RAYLEIGH WIRE MESH CO., LTD

  China

  Het bedrijf ANPING COUNTY RAYLEIGH WIRE MESH CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrije staaldraad. Het is gevestigd in Hengshui, China.

 5. DAN DI DE ANTONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DAN DI DE ANTONI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor het schuren van metalen, en installaties en machines voor het satineren van metalen. Het is gevestigd in Coccaglio, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KASAN HASSAS ÖLÇÜ ALETLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf KASAN HASSAS ÖLÇÜ ALETLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. KWGMAKINA SAN VE TIC.LTD

  Turkije

  Het bedrijf KWGMAKINA SAN VE TIC.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. SCHMIRGELWERK CHEMNITZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMIRGELWERK CHEMNITZ GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - staal- en metaalbewerking, en Polijsten - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 4. KLINGSPOR MAGYARORSZAG CSISZOLASTECHNOLOGIA KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf KLINGSPOR MAGYARORSZAG CSISZOLASTECHNOLOGIA KFT., is een Groothandelaar, en actief in de sector Polijsten - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slijpen - gereedschapsmachines, en Slijpen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 5. NATIONAL METALS MELTING &TRADING COMPANY LTD

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf NATIONAL METALS MELTING &TRADING COMPANY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Jeddah, Saoedi Arabië.

 1. E M E C O GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG SCHMIRGELERZEUGNISSE

  Duitsland

 2. ZOMKO KFT

  Hongarije

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Emsil werd opgericht in 1995 in Roemenië met als hoofdactiviteit het ontwerpen, produceren en verkopen van CNC Werktuigmachines. De eerste CNC werktuigmachine werd in 1997 in Finland geïnstalleerd. De strategie van Emsil was erop gericht de markt te verleggen en zijn capaciteit en flexibiliteit uit te breiden om een breed assortiment producten voor uiteenlopende industrieën te produceren. Emsil is een bedrijf dat open staat om engineeringsuitdagingen aan te nemen, zowel in de sector voor machinewerktuigen als voor laswerkzaamheden en staalconstructies. Het is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier en partner voor zijn klanten. Om deze redenen heeft Emsil in 2007 gekozen voor uitbreiding. De focus van Gemil lag op het lassen van omvangrijke staalconstructies om de vraag voor deze diensten te dekken. Daarnaast begon Emsil de productie van onderdelen van machinewerktuigen van gietijzer te verleggen naar die van gelaste structuren van koolstofstaal. Siltech, de derde onderneming, werd opgericht in 2007 voor consultancy maar werd uiteindelijk in 2012 omgezet in een staalbedrijf. Tegenwoordig is Siltech gevestigd in Aiud, de derde locatie. In 2011, heeft Emsil een Frans engineeringsbedrijf gekocht dat een filiaal van het Roemeense bedrijf werd om zich een plaats te verwerven binnen de luchtvaartindustrie. De belangrijkste vervaardigde producten zijn uitrustingen en staalstructuren voor de montage van vliegtuigonderdelen. Tegenwoordig zijn we werkzaam in 3 Roemeense steden en produceren we hightech CNC machinewerktuigen en staalproducties van koolstofstaal en roestvrij staal. Wij werkzaam binnen de volgende industrieën: scheepsbouw, energie, olie en gas, luchtvaart, vervoer en vacuüm.

 2. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 3. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Drie bedrijven met één filosofie. De "Schwarzarbeiter" -groep is een traditionele middelgrote ambachtelijke onderneming die werd opgericht in 1921 en zich 30 jaar lang heeft gespecialiseerd in de verwerking van roestvast staal en speciale materialen. Gedurende deze tijd heeft Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH zich niet alleen ontwikkeld tot een internationaal erkende specialist in de bouw van containers, installaties en apparaten, maar ook als een bekende fabrikant van apparatuur voor de productie van siliconen. Schwarz Systems GmbH is uw specialist en dienstverlener op het gebied van oppervlaktebehandeling van roestvast staal, warmwaterproductie, vormtechnologie, robotlassen en grootschalige verspaning. Als het jongste lid van de groep profileert AMP GmbH zich als uw dienstverlener en servicebedrijf op het gebied van niet-destructief materiaalonderzoek, lasermeting en service.

 4. ELPOCHEM AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  ElpoChem, een familieonderneming sinds 1970, is actief op het speciale gebied van de chemische en elektrochemische oppervlakteveredeling. De onderneming is in Volketswil gevestigd en ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige elektrolytische procedés en chemische oplossingen voor het contactloos verwijderen van bramen, schilfers en storende randzones, zonder mechanische of thermische belasting van het metaaloppervlak. De toonaangevende, innovatieve processen en veredelingsoplossingen worden zeer succesvol in talrijke branches en toepassingen in het binnen- en buitenland toegepast. ElpoChem neemt de gehele proces-engineering op zich. Aan de hand van de eisen van de klant aan het materiaaloppervlak en gewenste behandeling ontwikkelt en produceert ElpoChem de nodige processen en installaties alsmede de voor de oppervlaktebehandeling noodzakelijke elektrolyten. Hiertoe biedt ElpoChem zijn klanten technische adviezen en deskundige kennis.

 5. IMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  IMM staat voor bandslijpmachines, polijstmachines, brugzagen en knowhow made in Germany. IMM is al meer dan 60 jaar toonaangevend in professionele oppervlakteafwerking.Ons productassortiment strekt zich uit van handmatige machines voor slijpen en polijsten tot automatische systemen.Wij bieden complete oplossingen voor gebruikers op het gebied van luchtvaart, automotive, energie en medische technologie.Op de locatie Riederich worden onze systemen ontwikkeld, gebouwd en worden innovatieve nieuwe ontwikkelingen gepromoot ten voordele van onze klanten over de hele wereld.Onze machines zijn ontworpen voor continu gebruik.Het zware en robuuste ontwerp zorgt voor trillingsarme bewerking.De verkoop in Duitsland wordt grotendeels rechtstreeks afgehandeld.Onze klanten wereldwijd worden geleverd door meer dan 25 geautoriseerde dealers.IMM Maschinenbau - de oplossing - voor uw succes!

 6. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Metaalbewerking Peter Schreiber KG werd in 1923 opgericht. Tot de jaren veertig hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met decoratieve oppervlakteafwerking.Na 1950 werden functionele oppervlakken steeds belangrijker.Na 1950 heeft Peter Schreiber KG zich gespecialiseerd op het gebied van hardverchromen alsook de mechanische bewerking van hardverchroomde en gemetalliseerde oppervlakken. Het bedrijf is vandaag een van de efficiënte in zijn sector, waarvan de kennis wordt gebruikt in een breed scala van industrieën. De gepatenteerde Tfe-Lok®-coating leidde tot de oprichting van Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH in 1988.De ontwikkeling van talloze procesvarianten leidde tot oplossingen in een breed scala van toepassingsgebieden wereldwijd.

 7. OT-TORNESCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met meer dan 25 jaar ervaring en knowhow hebben wij ons als DIN ISO 9001 gecertificeerde onderneming met name gespecialiseerd in de oppervlakveredeling van aluminium. Wij bieden diverse technologieën aan zoals het kleurloos eloxeren en dompelverving in een continu beschikbaar groot kleurspectrum. Tot onze prestaties telt ook de gedeeltelijke veredeling van aluminium onderdelen als gecombineerd proces van chromateren en eloxeren. Evenals het chromateren in geel en het reachconforme kleurloos passiveren van aluminium met SurTec 650. Verder behoort het beitsen, passiveren en elektrisch polijsten van edelstaal tot onze diensten. Op onze moderne installatie kunnen wij onderdelen met afmetingen van 2000 mm lengte, 600 mm breedte en 1000 mm diepte bewerken. Wij staan voor precieze naleving van leveringsdatums en kwaliteit en wij genieten een goede naam bij onze nationale en internationale klanten. Hierna vermeld staan onze toegepaste processen

 8. EMIL VÖLLMIN & SÖHNE AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als toonaangevende centrumloze slijpfabriek in het centrum van Europa zijn wij als dienstverlener actief in alle hightech bedrijfstakken. Met innovatieve en veelzijdige verspaningsprocessen blijven we de juiste partner voor het slijpen van ongebruikelijke materialen met de hoogste precisie (Ø 0, 2 - 140 mm in lengtes van 5 - 8000 mm)..

 1. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  We hebben de juiste chemie: Een kijkje in ons bedrijf Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een onvoorwaardelijke focus op de klant, waardoor we al meer dan 30 jaar continue groei realiseren en wereldwijde productinnovaties ontwikkelen. Onze waarden geven niet alleen vorm aan onze bedrijfscultuur, maar zijn ook de reden voor ons zeer gemotiveerde team van werknemers met een lange staat van dienst die elke dag topprestaties leveren. Team Ons dagelijks werk wordt gekenmerkt door onze toewijding aan het leidende principe van "Uitmuntendheid in galvanische oplossingen". Als Team riag werken we samen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de best mogelijke producten en diensten ontvangen. Waarden Samen de toekomst vormgeven Creativiteit en innovatie vormen de leidraad voor ons handelen. We herkennen behoeften door aandachtig te luisteren. We handelen op gelijke voet en op basis van vertrouwen. Kansen bieden - prestaties eisen Eerlijkheid en respect vormen de basis van onze succescultuur. We stimuleren en dagen potentieel uit. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn de hoekstenen van onze communicatie. Wij zien nieuwsgierigheid als het startpunt voor vooruitgang.We realiseren vandaag en zorgen voor het succes van morgen. We leren van onze fouten. Het plezier van succes. We realiseren ambitieuze doelen met enthousiasme. We streven met passie naar eersteklas kwaliteit. We zijn trots op onze successen en praten erover.Verantwoordelijkheid nemen. Wij eren en respecteren de fundamentele waarden van onze samenleving.

 2. ALUMINIUM FERRI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1938 heeft ALUMINIUM FERRI zijn expertise opgebouwd rond drie centra van uitmuntendheid: machinaal bewerken, polijsten en anodiseren.De reputatie van ALUMINIUM FERRI is gebaseerd op een ongeëvenaarde expertise in de productie van esthetische onderdelen, of ze nu gepolijst, geborsteld, gezandstraald, mat, satijnachtig, glanzend of gekleurd zijn in tinten zoals goud, koper, olijfbruin, nikkel, grijs, zwart of brons. ALUMINIUM FERRI gebruikt zijn expertise om samen met uw ontwerpers en ontwerpers de perfecte aluminium profielen te definiëren. Deze profielen worden vervolgens naar de beste Europese specialisten gestuurd voor extrusie.Een enorme voorraad van enkele duizenden standaard en speciale staven is altijd beschikbaar.

 3. POLICARBURE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  POLICARBURE is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het bewerken van alle soorten materialen, vooral harde materialen (Carbide - Behandeld staal - Roestvrij staal - Titanium). Wij produceren hoogtechnologische onderdelen door elektro-erosie, frezen, slijpen, lappen, microboren en polijsten. Het bedrijf werkt voor de automotive, medische, militaire, mechatronica en onderzoekslaboratoria...

 4. FR METAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FR METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luxe lederwaren, anodisering, aluminium onderdelen, alu componenten, staal, staalpijpen, polijsten metalen, polijsten van staal, en verchromen metalen. Het is gevestigd in Bettancourt La Ferree, Frankrijk.

 5. WALTHER WINKEMANN METALLWARENFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Walther Winkemann Metallwarenfabrik GmbH & Co KG is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige precisiedraai-onderdelen voor diverse industrieën. Met bijna 100 jaar ervaring staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Ons brede assortiment omvat standaard en speciale gedraaide onderdelen van messing, aluminium, roestvrij staal, staal, koperlegeringen en kunststof. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn bijzonder belangrijk voor ons, daarom zijn we ISO 9001: 2008 gecertificeerd en bieden we persoonlijk advies en ondersteuning bij productontwikkeling. We bedienen klanten uit diverse industrieën, zoals de auto-industrie, fittingenindustrie, scheepsbouw, elektrische industrie, kunststofindustrie en meubelindustrie.Naast productie bieden we ook vervolgwerk zoals vernikkelen, verzinken, harden, polijsten en verchromen. Ons streven naar uitmuntendheid wordt ook weerspiegeld in ons milieubewustzijn - we zijn ISO 14001 gecertificeerd. Neem contact met ons op voor hoogwaardige precisieonderdelen en eersteklas service. Walther Winkemann Metallwarenfabrik GmbH & Co KG - Uw partner voor oplossingen op maat in metaalbewerking.

 6. TSEIN AMÉNAGEMENT INTÉRIEUR EXTÉRIEUR

  Frankrijk

  Tsein, specialist in industrieel plaatwerk, ontwerpt voor binnen en buiten. Omdat u niet altijd in catalogi vindt wat u in gedachten heeft, begeleidt Tsein u bij het ontwerp van uw project en bewerkt het metaal op maat om voorwerpen te maken die aan uw verwachtingen voldoen. Wij kunnen tegen maakloon u bij elke fase van dienst zijn, metaalbewerking, lasersnijden, vouwen, lassen, buigen, assembleren, polijsten, borstelen - Tsein realiseert uw apparatuur en industriële producten van roestvrijstaal. Tsein maakt op maat: trappen van roestvri staal of roestvrij staal en hout, klapdeuren, leuningen, trapplatforms en balustrade en metrodeuren of -roosters. Tsein werkt ook voor woninginrichters en architecten, en biedt met name roestvrijstalen meubels, rsv goten en kuipen en tafelpoten.

 7. AQUATEC INFORM GMBH

  Duitsland

  De firma aquatec inform GmbH is een pure toeleverancier op het gebied van de kunststof- en metaalverwerking. Wij produceren aan de hand van klanttekeningen en gaan zodoende steeds met de grootst mogelijke flexibiliteit in op de wensen en wijzigingen van onze opdrachtgevers. Metaaltechniek: Met veel ervaring en kundige medewerkers produceren wij voor onze klanten individuele oplossingen van staal, roestvrij staal en aluminium. Onze productiemogelijkheden in de metaalbewerking zijn: - lassen - draaien - frezen - afkanten - laseren - stansen - beitsen en elektrisch polijsten. Kunststoftechniek: Standaardmaterialen zoals PP, PE, PVC en PVDF en ook hoogwaardige en veeleisende materialen zoals ECTFE en PFA worden door onze gemotiveerde medewerkers be- en verwerkt. Onze productiemogelijkheden in de kunststofafdeling zijn: - lassen - frezen - draaien - 5-asfrezen - dieptrekken - buigen - verbuizen - spiegelen

 8. BULUT CNC MACHINING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ervaar ongeëvenaarde precisie dankzij de CNC-projecten op maat van BULUT CNC MAKINA, op zorgvuldige wijze uitgevoerd in Turkije. Wij streven naar uitmuntendheid en zijn gespecialiseerd in onderdelen op maat om aan uw unieke vereisten te voldoen. Van complexe machineonderdelen tot elementen voor projecten op maat; ons team maakt gebruikt van geavanceerde CNC-frees-, draai- en bewerkingstechnieken voor optimale oplossingen. Wij leveren aan diverse industrietakken zoals de machinebouw, de luchtvaartindustrie, scheepvaart hydraulica en de auto-industrie en garanderen een nauwkeurige en efficiënte afhandeling van uw projecten. Vertrouw op BULUT CNC MAKINA voor oplossingen van topkwaliteit die de verwachtingen overstijgen en met trots in Turkije vervaardigd worden. Onze producten: • Precisie machine-onderdelen voor de auto-industrie • Precisie machine-onderdelen voor de luchtvaartindustrie • Precisie machineonderdelen voor de scheepvaartindustrie • Precisie machine-onderdelen voor de hydraulische industrie Wij leven de internationale kwaliteitsnormen en certificaties na om er zeker van te zijn dat onze producten aan de hoogste maatstaven voor uitmuntendheid voldoen. Door op projectbasis en op maat te werken, beantwoorden wij met precisie en toewijding aan uw specifieke behoeften. Of u nu een enkel prototype of een productie op grote schaal nodig heeft; onze expertise en middelen garanderen resultaten die de verwachtingen overstijgen. Met onze constante inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, kunt u erop vertrouwen dat uw project in de juiste, talentvolle handen is. Ervaar de veranderende kracht van precisie met BULUT CNC MAKINA.

 9. TECHNOMARK

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TECHNOMARK, de Franse expert in traceerbaarheid met behulp van laser- en micropercussietechnologieën. Technomark is sinds 2000 een specialist op het gebied van micropercussie en heeft een revolutie op de markt ontketend met zijn baanbrekende innovatie voor alle toepassingen, de Multi4-serie (één product voor 4 mogelijke configuraties). Voortbouwend op dit succes is Technomark blijven innoveren en belangrijke ontwikkelingen op de micro-percussiemarkt blijven aanbieden. In 2013 zette Technomark zijn eerste stappen in de laserindustrie en commercialiseerde het op maat gemaakte oplossingen. In 2016 lanceerde het zijn eerste Graphix-gamma vezellasers. Dankzij zijn erkende innovaties heeft Technomark zich ontwikkeld van certificeringen tot onderscheidingen, en is het een belangrijke speler geworden op de markt van permanente markeringen en biedt het nu complete traceerbaarheidsoplossingen, van markering tot proeflezen. De groep, die nu zowel in China als in de Verenigde Staten een filiaal heeft, ontwerpt kwaliteitsproducten van FrenchFab en komt haar verbintenissen over de grenzen heen na dankzij haar internationale partners die permanente lokale ondersteuning bieden. Wij garanderen kwaliteit, ongeacht het type markering (alfanumerieke reeksen, speciale tekens, logo's, tijdstempels en diverse codes zoals datamatrix of QR-code). Zo kunnen onze oplossingen voldoen aan al uw traceerbaarheidsbehoeften, ongeacht het industriële gebruik. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 10. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  AICS BUSINESS SOLUTION is een onderneming gevestigd in Turkije, sinds 1994 gespecialiseerd in diensten zoals precisiegietwerk, draaiwerk, slijpwerk, zandgieten van aluminium, ijzer en staal, smeden, spuitgieten van plastic, persgieten van aluminium, lage druk gieten, spuitgieten van zink, lasersnijden, buigen en stempelen. Dankzij onze vakbekwame technici, maken wij gebruik van knowhow, vakkennis en marktkennis als dienst om u halfafgewerkte en afgewerkte producten te leveren. Onze bewerkingsafdelingen beschikken over moderne installaties met meer dan 30 5-assige slijpmachines. Wanneer wij uw producten uitvoeren, selecteren wij de beste zakelijke partner voor u en begeleiden wij u in uw projecten van het begin tot de assemblage. Met ons stevig netwerk van leveranciers in diverse gebieden en onze langjarige ervaring zijn wij in staat om op de beste manier aan uw behoeften en eisen te voldoen. Wij helpen u om markten te ontwikkelen en uit te breiden. Als experts op locatie, begeleiden wij u en waarborgen wij de implementatie van uw individuele vereisten. Met ons vakbekwaam team nemen wij uw werk over en maken een zorgvuldige selectie van geschikte leveranciers, van de opvolging van de productie tot de verzending en klantendienst. Welke productsegmenten, speciale grondstoffen of (half-)producten u nodig hebt, wij geven u toegang tot ons uitgebreid netwerk van leveranciers Met ons bent u aan de goede zijde voor uw aankoop, met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid van de levering, productkwaliteit en kostenefficiëntie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Polijsten - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

27.580 Bedrijven