• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • polijsten van staal en metalen

Resultaten voor

Polijsten van staal en metalen - Import export

 1. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 2. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Metaalbewerking Peter Schreiber KG werd in 1923 opgericht. Tot de jaren veertig hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met decoratieve oppervlakteafwerking.Na 1950 werden functionele oppervlakken steeds belangrijker.Na 1950 heeft Peter Schreiber KG zich gespecialiseerd op het gebied van hardverchromen alsook de mechanische bewerking van hardverchroomde en gemetalliseerde oppervlakken. Het bedrijf is vandaag een van de efficiënte in zijn sector, waarvan de kennis wordt gebruikt in een breed scala van industrieën. De gepatenteerde Tfe-Lok®-coating leidde tot de oprichting van Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH in 1988.De ontwikkeling van talloze procesvarianten leidde tot oplossingen in een breed scala van toepassingsgebieden wereldwijd.

 3. IMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  IMM staat voor bandslijpmachines, polijstmachines, brugzagen en knowhow made in Germany. IMM is al meer dan 60 jaar toonaangevend in professionele oppervlakteafwerking.Ons productassortiment strekt zich uit van handmatige machines voor slijpen en polijsten tot automatische systemen.Wij bieden complete oplossingen voor gebruikers op het gebied van luchtvaart, automotive, energie en medische technologie.Op de locatie Riederich worden onze systemen ontwikkeld, gebouwd en worden innovatieve nieuwe ontwikkelingen gepromoot ten voordele van onze klanten over de hele wereld.Onze machines zijn ontworpen voor continu gebruik.Het zware en robuuste ontwerp zorgt voor trillingsarme bewerking.De verkoop in Duitsland wordt grotendeels rechtstreeks afgehandeld.Onze klanten wereldwijd worden geleverd door meer dan 25 geautoriseerde dealers.IMM Maschinenbau - de oplossing - voor uw succes!

 4. ECOROLL AG WERKZEUGTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ECOROLL AG Werkzeugtechnik is een toonaangevende leverancier van gereedschappen voor mechanische oppervlaktebewerking. Met ongeveer Met 80 werknemers ontwikkelt, produceert en verkoopt ECOROLL AG gereedschappen voor walspolijsten, diepwalsen, skiving, walspolijsten en mechanisch oppervlaktehameren. ECOROLL gereedschappen worden overal gebruikt waar speciale eisen worden gesteld aan de oppervlakteruwheid of de sterkte van het onderdeel. Het glad-. of diepwalsproces vindt direct na de voorbewerking plaats op conventionele bewerkingsmachines en bereikt oppervlakken met een zeer lage ruwheid (<Ra 0, 01 / < Rz 1, 0 µm), vergelijkbaar met de resultaten van slijpen, honen of polijsten. Dit wordt bereikt door het ruwheidsprofiel van de randzone van het onderdeel opnieuw vorm te geven zonder materiaal te verwijderen en tegelijkertijd de dynamische sterkte en de hardheid van de randzone te verhogen. ECOROLL kan een uitgebreid standaard gereedschapsprogramma uit voorraad leveren. Een ander sterk punt is de ontwikkeling en productie van oplossingen op maat volgens de eisen van de klant. Met ons gekwalificeerde team in verkoop, ontwerp en toepassingstechnologie creëren we aangepaste gereedschappen en processen voor speciale toepassingen van klanten. Ons toepassingsteam biedt ook de mogelijkheid om onze technologieën te testen en mogelijke verbeteringen in oppervlaktekwaliteit vast te stellen door middel van proefbewerkingen bij ECOROLL of bij de klant zelf.

 5. BESTENLEHRER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BESTENLEHRER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Herzogenaurach, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GS GLANZ INH. OGUZHAN ATALAY

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GS GLANZ INH. OGUZHAN ATALAY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 2. GRAFIC CROMIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRAFIC CROMIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, verchromen metalen, galvanische behandelingen, Polijsten van staal en metalen, en galvanisering. Het is gevestigd in Monte San Savino, Italië.

 3. HASE POLIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HASE POLIERTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Röttenbach, Duitsland.

 4. POLIE-LÄPP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLIE-LÄPP GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Nonnweiler, Duitsland.

 5. 1. VP METALLVERARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 1. VP METALLVERARBEITUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Efringen-Kirchen, Duitsland.

 1. PLASMOTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLASMOTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

 2. PRO.METAL S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRO.METAL S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, zandstralen metalen, afbramen van metalen, Polijsten van staal en metalen, en polijsten met grote precisie. Het is gevestigd in Caravate, Italië.

 1. MSM SCHLEIFEREI

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MSM SCHLEIFEREI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 2. WÖSTHEINRICH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WÖSTHEINRICH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Herzebrock-Clarholz, Duitsland.

 3. WERKZEUGKLINIK GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERKZEUGKLINIK GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Kirchheim-Ötlingen, Duitsland.

 4. METALLSCHLEIFEREI MDEK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLSCHLEIFEREI MDEK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Werdohl, Duitsland.

 5. MPS - STOBE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MPS - STOBE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Enger, Duitsland.

 6. WOLFGANG RANK METALLSCHLEIF- UND -POLIERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOLFGANG RANK METALLSCHLEIF- UND -POLIERTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Obergünzburg, Duitsland.

 7. MPS STRAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MPS STRAHLTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Balingen, Duitsland.

 8. CHROMECA

  Frankrijk

  Chroomspecialist Rhône-Alpes, Lyon, Ain in Frankrijk: hardverchromen van metalen, controle van oppervlaktestaat, oppervlaktebehandeling, -bekleding, zandstralen, polijsten, constructie van cilinders, metallisatie navulling, precisiezandstralen, bijslijpen voor alle industrietakken: Mechanica, luchtvaart, marine, automobiel, nucleair, voedingsmiddelen, chemie, textiel, glaswerk, looierij, kunststoffen, papier, enz.… Chromering voor de papierindustrie, verchroming voor hydraulica, chromering voor agrovoedingsindustrie, hardverchromen…

 1. OKAMOTO MACHINE TOOL EUROPE GMBH

  Duitsland

  Okamoto Machine Tool Works Ltd. Japan is sinds 1962 wereldleidende fabrikant van hoogwaardige fijnslijpmachines met de daarbij behorende apparatuur. Okamoto Machine Tool Europa GmbH met hoofdvestiging in Langen, in de buurt van Frankfurt am Main en als hoofdvestiging voor de Europese markt. Producten: Vlakslijpmachines, profielslijpmachines, universele rondslijpmachines, CNC-externe en interne rondslijpmachines, vlakslijpmachines op draaitafel, lepmachines en nog veel meer

 2. EUROFLEX PAD

  Italië

  Euroflex is al meer dan 20 jaar aanwezig op de nationale en de internationale markt en biedt allerlei producten, van schuurschijven en polijstschijven tot stootpads van hars voor het polijsten, maar ook accessoires voor oppervlaktebehandeling en afwerking. Onze markt is gericht op beroepsmatige gebruikers in onder meer de carrosseriebranche, OEM fabrikanten, houtindustrie en watersport. Wij leveren schijven, producten voor het schuren en reinigen van oppervlakken.

 3. WALTHER TROWAL GMBH&CO.KG

  Duitsland

  Walther Trowal GmbH & Co. KG is een onderneming die zich bezighoudt met oppervlaktetechniek, in de eerste plaats met de vervaardiging van trilafwerkingsmachines en de bijbehorende verwerkingsapparatuur.

 4. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

  Duitsland

  Innovatieve oppervlaktebehandeling van edelstalen platen en buizen. Fabrikant van spiegelgepolijste, gestraalde, PVD-gecoate oppervlakken edelstaal roestvrij. Speciaal slijpen en antivingerafdrukcoating.

 5. POLISSAGE DU LOIR

  Frankrijk

  Het bedrijf POLISSAGE DU LOIR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren polijsten met grote precisie, polijsten van deur- en vensterframes, polijsten metalen, en polijsten zilver. Het is gevestigd in Clefs Val D'anjou, Frankrijk.

 6. ALUTEC SCHLEIFTECHNIK INH. SESGÜN JAHJA

  Duitsland

  Het bedrijf ALUTEC SCHLEIFTECHNIK INH. SESGÜN JAHJA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 7. GÖDING + PARTNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GÖDING + PARTNER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Spenge, Duitsland.

 8. G.M.A. PULITURA METALLI

  Italië

  Het bedrijf G.M.A. PULITURA METALLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, machines voor de bewerking van metaal, schuurmachines voor metaal, en Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Vito D'asio, Italië.

 9. RIFATEC GMBH GENTLE SURFACE TREATMENT

  Duitsland

  Het bedrijf RIFATEC GMBH GENTLE SURFACE TREATMENT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Viersen, Duitsland.

 10. POLITUBINOX

  Frankrijk

  Het bedrijf POLITUBINOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gepolijste buizen. Het is gevestigd in Saint-Priest, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Polijsten van staal en metalen - Import export

Aantal resultaten

1.390 Bedrijven