• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • polijsten van staal en metalen

Resultaten voor

Polijsten van staal en metalen - Import export

 1. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 2. IMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  IMM staat voor bandslijpmachines, polijstmachines, brugzagen en knowhow made in Germany. IMM is al meer dan 60 jaar toonaangevend in professionele oppervlakteafwerking.Ons productassortiment strekt zich uit van handmatige machines voor slijpen en polijsten tot automatische systemen.Wij bieden complete oplossingen voor gebruikers op het gebied van luchtvaart, automotive, energie en medische technologie.Op de locatie Riederich worden onze systemen ontwikkeld, gebouwd en worden innovatieve nieuwe ontwikkelingen gepromoot ten voordele van onze klanten over de hele wereld.Onze machines zijn ontworpen voor continu gebruik.Het zware en robuuste ontwerp zorgt voor trillingsarme bewerking.De verkoop in Duitsland wordt grotendeels rechtstreeks afgehandeld.Onze klanten wereldwijd worden geleverd door meer dan 25 geautoriseerde dealers.IMM Maschinenbau - de oplossing - voor uw succes!

 3. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Duitsland

  Metaalbewerking Peter Schreiber KG werd in 1923 opgericht. Tot de jaren veertig hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met decoratieve oppervlakteafwerking.Na 1950 werden functionele oppervlakken steeds belangrijker.Na 1950 heeft Peter Schreiber KG zich gespecialiseerd op het gebied van hardverchromen alsook de mechanische bewerking van hardverchroomde en gemetalliseerde oppervlakken. Het bedrijf is vandaag een van de efficiënte in zijn sector, waarvan de kennis wordt gebruikt in een breed scala van industrieën. De gepatenteerde Tfe-Lok®-coating leidde tot de oprichting van Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH in 1988.De ontwikkeling van talloze procesvarianten leidde tot oplossingen in een breed scala van toepassingsgebieden wereldwijd.

 4. BESTENLEHRER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BESTENLEHRER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Herzogenaurach, Duitsland.

 5. GS GLANZ INH. OGUZHAN ATALAY

  Duitsland

  Het bedrijf GS GLANZ INH. OGUZHAN ATALAY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. R.G.F. SRL

  Italië

  Het bedrijf R.G.F. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector KLEINE METAALWAREN. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, galvanisatie tegen maakloon, Polijsten van staal en metalen, productie van kleine onderdelen, en polijsten met grote precisie. Het is gevestigd in Sesto Fiorentino, Italië.

 2. HASE POLIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HASE POLIERTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Röttenbach, Duitsland.

 3. GRAFIC CROMIA SRL

  Italië

  Het bedrijf GRAFIC CROMIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, verchromen metalen, galvanische behandelingen, Polijsten van staal en metalen, en galvanisering. Het is gevestigd in Monte San Savino, Italië.

 4. PLASMOTION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PLASMOTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

 5. 1. VP METALLVERARBEITUNG

  Duitsland

  Het bedrijf 1. VP METALLVERARBEITUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Efringen-Kirchen, Duitsland.

 1. POLIE-LÄPP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf POLIE-LÄPP GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Nonnweiler, Duitsland.

 2. WÖSTHEINRICH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WÖSTHEINRICH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Herzebrock-Clarholz, Duitsland.

 1. MSM SCHLEIFEREI

  Oostenrijk

  Het bedrijf MSM SCHLEIFEREI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 2. PRO.METAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PRO.METAL S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten van staal en metalen, zandstralen metalen, afbramen van metalen, Polijsten van staal en metalen, en polijsten met grote precisie. Het is gevestigd in Caravate, Italië.

 3. METALLSCHLEIFEREI MDEK

  Duitsland

  Het bedrijf METALLSCHLEIFEREI MDEK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Werdohl, Duitsland.

 4. MPS STRAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MPS STRAHLTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Balingen, Duitsland.

 5. WERKZEUGKLINIK GBR

  Duitsland

  Het bedrijf WERKZEUGKLINIK GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Kirchheim-Ötlingen, Duitsland.

 6. MPS - STOBE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MPS - STOBE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Enger, Duitsland.

 7. WOLFGANG RANK METALLSCHLEIF- UND -POLIERTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf WOLFGANG RANK METALLSCHLEIF- UND -POLIERTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Polijsten van staal en metalen. Het is gevestigd in Obergünzburg, Duitsland.

 8. CHROMECA

  Frankrijk

  Chroomspecialist Rhône-Alpes, Lyon, Ain in Frankrijk: hardverchromen van metalen, controle van oppervlaktestaat, oppervlaktebehandeling, -bekleding, zandstralen, polijsten, constructie van cilinders, metallisatie navulling, precisiezandstralen, bijslijpen voor alle industrietakken: Mechanica, luchtvaart, marine, automobiel, nucleair, voedingsmiddelen, chemie, textiel, glaswerk, looierij, kunststoffen, papier, enz.… Chromering voor de papierindustrie, verchroming voor hydraulica, chromering voor agrovoedingsindustrie, hardverchromen…

 1. OKAMOTO MACHINE TOOL EUROPE GMBH

  Duitsland

  Okamoto Machine Tool Works Ltd. Japan is sinds 1962 wereldleidende fabrikant van hoogwaardige fijnslijpmachines met de daarbij behorende apparatuur. Okamoto Machine Tool Europa GmbH met hoofdvestiging in Langen, in de buurt van Frankfurt am Main en als hoofdvestiging voor de Europese markt. Producten: Vlakslijpmachines, profielslijpmachines, universele rondslijpmachines, CNC-externe en interne rondslijpmachines, vlakslijpmachines op draaitafel, lepmachines en nog veel meer

 2. EUROFLEX PAD

  Italië

  Euroflex is al meer dan 20 jaar aanwezig op de nationale en de internationale markt en biedt allerlei producten, van schuurschijven en polijstschijven tot stootpads van hars voor het polijsten, maar ook accessoires voor oppervlaktebehandeling en afwerking. Onze markt is gericht op beroepsmatige gebruikers in onder meer de carrosseriebranche, OEM fabrikanten, houtindustrie en watersport. Wij leveren schijven, producten voor het schuren en reinigen van oppervlakken.

 3. WALTHER TROWAL GMBH&CO.KG

  Duitsland

  Walther Trowal GmbH & Co. KG is een onderneming die zich bezighoudt met oppervlaktetechniek, in de eerste plaats met de vervaardiging van trilafwerkingsmachines en de bijbehorende verwerkingsapparatuur.

 4. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

  Duitsland

  Innovatieve oppervlaktebehandeling van edelstalen platen en buizen. Fabrikant van spiegelgepolijste, gestraalde, PVD-gecoate oppervlakken edelstaal roestvrij. Speciaal slijpen en antivingerafdrukcoating.

 5. POLISSAGE DU LOIR

  Frankrijk

 6. LICHTBLAU OBERFLÄCHENTECHNIK E.U.

  Oostenrijk

 7. G.M.A. PULITURA METALLI

  Italië

 8. POLITUBINOX

  Frankrijk

 9. BMT PULITURA METALLI

  Italië

 10. ALUTEC SCHLEIFTECHNIK INH. SESGÜN JAHJA

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Polijsten van staal en metalen - Import export

Aantal resultaten

1.379 Bedrijven