• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • prikkeldraad - ferrometalen

Resultaten voor

Prikkeldraad - ferrometalen - Import export

 1. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - staal, Prikkeldraad - ferrometalen, Draad en kabels - staal, Prikkeldraad - ferrometalen, en bindsysteem voor wijnstokken. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER

  Duitsland

  Het bedrijf WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Bad Gandersheim, Duitsland.

 3. DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS

  Turkije

  Het bedrijf DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 4. METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO.

  Turkije

  Het bedrijf METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Dörtyol Hatay, Turkije.

 5. ERKARE METAL

  Turkije

  Het bedrijf ERKARE METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prikkeldraad - ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuttingen, Metalen hekken, en metaalgaas. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ARTIK STEEL LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf ARTIK STEEL LLC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prikkeldraad - ferrometalen, buizen van aluminium, Prikkeldraad - ferrometalen, en aluminium en koperen stangen. Het is gevestigd in Nikopol, Oekraïne.

 2. YUGSTAL

  Oekraïne

  Het bedrijf YUGSTAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prikkeldraad - ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen walsproducten, en klokken voor inzameling van afval. Het is gevestigd in Zaporizhya, Oekraïne.

 3. CAVATORTA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVATORTA FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, Prikkeldraad - ferrometalen, Rasterwerk - metaal, metalen roosters voor afrasteringen, doe-het-zelf-artikelen, en Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Villeneuve-Saint-Germain, Frankrijk.

 4. EUROBARB CONCERTINA

  Polen

  Het bedrijf EUROBARB CONCERTINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prikkeldraad - ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren omheiningen, en engelse concertinas. Het is gevestigd in Ostrów Wielkopolski, Polen.

 5. MWM TECHNIC

  Turkije

  Het bedrijf MWM TECHNIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 1. TELLINI DIS TICARET AS.

  Turkije

  Het bedrijf TELLINI DIS TICARET AS., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prikkeldraad - ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren haag, en Meubelen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. CAPITAL PRODUCTS LIMITED

  Ierland

  Het bedrijf CAPITAL PRODUCTS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schermsport - materiaal en artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prikkeldraad - ferrometalen, Engineering - industriële aannemers, Prikkeldraad - ferrometalen, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 1. BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlechtwerk van metaaldraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prikkeldraad - ferrometalen, en Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Lugansk, Oekraïne.

 2. EMIL HITZ AG

  Zwitserland

  Het bedrijf EMIL HITZ AG, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prikkeldraad - ferrometalen, en Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Bassersdorf, Zwitserland.

 3. SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prikkeldraad - ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren prikkeldraad. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. CLD FENCING SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CLD FENCING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Sandbach, Verenigd Koninkrijk.

 5. CAIMAN INDUSTRIAL GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf CAIMAN INDUSTRIAL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prikkeldraad - ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren prikkeldraad, en Gegalvaniseerd prikkeldraad. Het is gevestigd in Lugansk, Oekraïne.

 6. EUROPEAN SECURITY FENCING S.L.

  Spanje

  Het bedrijf EUROPEAN SECURITY FENCING S.L., en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prikkeldraad - ferrometalen, en Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Malaga, Spanje.

 7. PEWAG S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PEWAG S.R.O., en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prikkeldraad - ferrometalen, en Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Vamberk, Tsjechische Rep..

 8. VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prikkeldraad - ferrometalen, en Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Dokkum, Nederland.

 1. KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Hongarije

  Het bedrijf KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prikkeldraad - ferrometalen, en Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Hodmezovasarhely, Hongarije.

 2. ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS

  Turkije

  Het bedrijf ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prikkeldraad - ferrometalen, en Prikkeldraad - ferrometalen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. AVTORITET COMMERCIAL FIRM LIMITED LIABILITY COMPANY

  Oekraïne

 4. ZAKLAD PRODUKCYJNO USLUGOWO HANDLOWY OLMET WIESLAW OSTROWSKI

  Polen

 5. HORTEN ALUMINIUM CONDUCTORS AS

  Noorwegen

 6. WIRE WEAVERS RESEARCH & DEVELOPMENT LTD

  Ierland

 7. J.TEX - INDUSTRIAS METALOMECANICAS, S.A

  Portugal

 8. VODUSEK, D.O.O.

  Slovenië

 9. LAFIA LTD

  Ierland

 10. KOVINAR D.O.O.

  Slovenië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis