• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • walserij voor ferrometalen

Resultaten voor

Walserij voor ferrometalen - Import export

 1. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf levert uitgebreide diensten aan een gevarieerde klantenkring, variërend van individuele klanten tot grote pan-Europese bedrijven, en is gespecialiseerd in precisiebewerking en metaalvorming, waaronder draaien, frezen, slijpen, walsen, draadsnijden en buigen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gniezno. Sinds onze oprichting in 1990 op de Poolse markt zijn we toegewijd gebleven aan het handhaven van de hoogste normen. Ons team bestaat uit doorgewinterde en uniek geschoolde professionals. We zijn trots op onze ambitie en creativiteit en zorgen ervoor dat onze diensten consequent de verwachtingen overtreffen en routine vermijden. We beschikken over meerassige frees- en draaibankmachines, wat de betrouwbare kwaliteit van onze producten garandeert. We kunnen onderdelen voor u produceren op basis van tekeningen of geselecteerde standaarden.We produceren consequent diverse onderdelen voor onze klanten, waaronder pennen, bussen, handgrepen, schroeven, moeren, assen en ringen in seriematige hoeveelheden. We bedienen bedrijven in sectoren zoals de auto-industrie, productie, spoorwegvervoer, maritiem transport en de productie van machines.

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messing, ijzerhoudende metalen en legeringen, stangen van messing, Messing, en warmgeprofileerd. Het is gevestigd in Chiari, Italië.

 3. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gordijnen - metaal, Profielen en staven - ferro, egaliseermachines met rollen, Gordijnen - metaal, en Profielen en staven - ferro. Het is gevestigd in Select Cityizmir, Turkije.

 4. INOX MARE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INOX MARE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Bouten en moeren, en roestvrij staal. Het is gevestigd in Rimini, Italië.

 5. ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES

  Frankrijk

  Het bedrijf ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Staal, fabricage van profielen van staal, en Grondstoffen voor metallurgie. Het is gevestigd in Rives-Sur-Fure, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METALL BK

  Wit Rusland

  Het bedrijf METALL BK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren in eenhoek draadgetrokken metaal in l, geribbeld draadgetrokken metaal in u, profielmetaal, en wapeningen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 2. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud- en zilversmeedwerk - machines, Walserij voor ferrometalen, Gietijzer, ruw, Goud- en zilversmeedwerk - machines, Walserij voor ferrometalen, Gietijzer, ruw, en gelamineerde ringen. Het is gevestigd in Püttlingen, Duitsland.

 3. GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Band- en plaatstaal - ferro, Walserij voor ferrometalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Band- en plaatstaal - ferro, en Walserij voor ferrometalen. Het is gevestigd in Martigny, Zwitserland.

 4. ALOIS MORADELLI

  Duitsland

  Het bedrijf ALOIS MORADELLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ponsplaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen - herwinnen en recycling, Bouw - materieel en installaties, Walserij voor ferrometalen, Metalen - herwinnen en recycling, Bouw - materieel en installaties, en Walserij voor ferrometalen. Het is gevestigd in Kirchheim b. München, Duitsland.

 5. HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN

  Duitsland

  Het bedrijf HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - zonder motor, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Handgereedschap - zonder motor, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, en Bouwbeslag. Het is gevestigd in Heusenstamm, Duitsland.

 1. FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE

  België

  Het bedrijf FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalgieterij, Staalgieterij, en fabricage van walsen. Het is gevestigd in Liege, België.

 2. SEIL METAL CO.LTD

  Zuid Korea

  Het bedrijf SEIL METAL CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spiraalveren, veiligheidsgordel voor voertuigen, en Spiraalveren. Het is gevestigd in Seoul, Zuid Korea.

 1. CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL

  Spanje

  Het bedrijf CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van mechanische constructies, en Import-export van mechanische constructies. Het is gevestigd in Vizcaya, Spanje.

 2. SAFET S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SAFET S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van bruggen metaalconstructie, en bouw van voetbruggen. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 3. NICRO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf NICRO S.P.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren nikkel en -legeringen. Het is gevestigd in Vailate, Italië.

 4. F.I.L.M.S. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf F.I.L.M.S. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wolfraam, en metalen sproeierkoppen. Het is gevestigd in Anzola D'ossola, Italië.

 5. WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walserij voor ferrometalen, Platen, gewalst - non-ferro, Walserij voor ferrometalen, en Platen, gewalst - non-ferro. Het is gevestigd in Quedlinburg, Duitsland.

 6. PATURLE ACIERS

  Frankrijk

  Het bedrijf PATURLE ACIERS, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Walserij voor ferrometalen, Staal, en Walserij voor ferrometalen. Het is gevestigd in Saint Laurent Du Pont, Frankrijk.

 7. CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling en goedereninzameling, Walserij voor ferrometalen, Recycling en goedereninzameling, en Walserij voor ferrometalen. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 8. ISCAR ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ISCAR ITALIA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaal - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walserij voor ferrometalen, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Walserij voor ferrometalen, en Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Arese, Italië.

 1. FERRO TUBI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FERRO TUBI S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - staal, Walserij voor ferrometalen, Buizen en pijpen - staal, en Walserij voor ferrometalen. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 2. ALBERTI

  Italië

  Het bedrijf ALBERTI, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzerhoudende metalen en legeringen, en gietijzer. Het is gevestigd in Siena, Italië.

 3. SIDER 2012 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SIDER 2012 S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is gevestigd in Lamezia Terme, Italië.

 4. ALMA TOOLS

  Italië

  Het bedrijf ALMA TOOLS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wolfraam, en industriele bijslijpwerkzaamheden motoren. Het is gevestigd in SARONNO, Italië.

 5. FERROTRADE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FERROTRADE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Recycling en goedereninzameling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen - herwinnen en recycling, Walserij voor ferrometalen, Metalen - herwinnen en recycling, en Walserij voor ferrometalen. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 6. CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO

  Italië

  Het bedrijf CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 7. LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C., is een Onderaannemer, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wolfraam, en staal van koolstof. Het is gevestigd in Lecco, Italië.

 8. METALL BOLOGNA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf METALL BOLOGNA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walserij voor ferrometalen, Platen, geperforeerd - ferro, Walserij voor ferrometalen, en Platen, geperforeerd - ferro. Het is gevestigd in Calderara Di Reno, Italië.

 9. D.F.U. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf D.F.U. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Walserij voor ferrometalen, Handgereedschap - gemotoriseerd, en Walserij voor ferrometalen. Het is gevestigd in Pesaro, Italië.

 10. SINTER SUD S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SINTER SUD S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserij voor ferrometalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gesinterde metalen producten, en benodigdheden gereedschapsmachines voor precisiemechanica en grote precisie. Het is gevestigd in Sant'agata De' Goti, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis