• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • walserijen - machines en installaties

Resultaten voor

Walserijen - machines en installaties - Import export

 1. VOGT LABORMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zijn in 1996 ontstaan uit een voormalig zeer gerespecteerd bedrijf van laboratoriumapparatuur dat al 100 jaar op de markt is. In die tijd heette het bedrijf Ruth Schwabenthan Maschinenfabrik en we beschouwen onszelf als een ideale opvolger in de voortzetting van de voormalige productportfolio op dezelfde markt. Sommige loyale medewerkers van de voormalige kernstaf waren betrokken bij de oprichting van ons bedrijf. Het was heel moeilijk om aan de slag te gaan na deze zware bezuiniging, hoewel in het begin belangrijke werknemers al konden terugkijken op uitgebreide en relevante ervaring van het bovengenoemde bedrijf Schwabenthan. Ondertussen heeft ons bedrijf veel eigen ervaringen en eigen competenties opgedaan door middel van een aanzienlijk aantal succesvolle machine-uitvoeringen. Onze klanten bevinden zich niet alleen in het binnenland, maar ook steeds meer in Europa en soms zelfs daarbuiten.

 2. SAUER - AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAUER - AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. SPANNTEC WICKELSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPANNTEC WICKELSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Bad Iburg, Duitsland.

 4. DRINK & SCHLÖSSERS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRINK & SCHLÖSSERS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 5. SÄCHSISCHE WALZENGRAVUR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SÄCHSISCHE WALZENGRAVUR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Frankenberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MWN IN NIEFERN MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MWN IN NIEFERN MASCHINENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Niefern-Öschelbronn, Duitsland.

 2. CARL KRAFFT & SÖHNE GMBH & CO KG

  Duitsland

  De machinefabriek Carl KRAFFT & Söhne GmbH & Co.KG werd opgericht in 1870 als een ijzergieterij- en werktuigbouwkundig bedrijf.Krafft is een middelgroot familiebedrijf met ruim 100 medewerkers op twee locaties in Düren. De knowhow van de fabrieksbouw voor de productie van papier en karton is sinds 1980 afgestemd op de productie van rollen en als specialist voor rotatiesymmetrische lichamen. KRAFFT produceert gedraaide onderdelen tot een diameter van 5.500 mm en een lengte van 15.000 mm en dekt daarmee volledig de behoeften van vele industrieën. KRAFFT is een van de toonaangevende rolfabrikanten in Europa. De papierindustrie blijft een steunpilaar van KRAFFT-producten, waarbij service naast rolproductie een belangrijk werkgebied is. We zijn beschikbaar met ons team van experts voor conversies, uitbreidingen of moderniseringen van bestaande papier- of kartonfabrieken.

 3. UMECC EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UMECC EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren stansstaven. Het is gevestigd in Ludwigshafen, Duitsland.

 4. ORANGE EVP ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf ORANGE EVP ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren walsmachines voor de metaalindustrie, en geëxtrudeerde aluminiumprofielen. Het is gevestigd in Boltiere, Italië.

 5. GRIMM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRIMM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Nettetal, Duitsland.

 1. IMT MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf IMT MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dwarssnijmachines, in stroken gesneden rollen, en machines en uitrustingen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. LAAF PM & WALZENSERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAAF PM & WALZENSERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Mechernich, Duitsland.

 1. WESTFALIA-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WESTFALIA-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Detmold, Duitsland.

 2. GUMMI-TECHNIK-FRÖHLICH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUMMI-TECHNIK-FRÖHLICH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Bargteheide, Duitsland.

 3. L'UNION DES FORGERONS

  Frankrijk

  Het bedrijf L'UNION DES FORGERONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Walserijen - machines en installaties, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Walserijen - machines en installaties, en vouwpersen. Het is gevestigd in Méréville, Frankrijk.

 4. COLLIN LAB & PILOT SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COLLIN LAB & PILOT SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Extrusie van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Walserijen - machines en installaties, Walserijen - machines en installaties, en packaging voor kunststoffen. Het is gevestigd in Maitenbeth, Duitsland.

 5. MWE MAGDEBURGER WALZWERK ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MWE MAGDEBURGER WALZWERK ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Magdeburg, Duitsland.

 6. TASKMETAL METALLURGY AND ENGINEERING

  Turkije

  Het bedrijf TASKMETAL METALLURGY AND ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, Walserijen - machines en installaties, Gieterij van speciaal- en kwaliteitsstaal, speciale machinale bewerkingen volgens tekening, Walserijen - machines en installaties, en Precisiebewerking - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. TECHNOSTROM LLC

  Wit Rusland

  Het bedrijf TECHNOSTROM LLC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren bakstenen ovens, machines en uitrustingen voor de baksteenindustrie, extruders, en mengers. Het is gevestigd in Polotsk, Wit Rusland.

 8. DNZ MURAT MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf DNZ MURAT MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmplaatwalserij, en walstuig. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 1. FUHR ROLLING MILLS

  Duitsland

  Het bedrijf FUHR ROLLING MILLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Steinheim, Duitsland.

 2. SELIT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SELIT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden voor installaties en machines voor harden via metaalinductie, ovens voor de thermische bewerking van metalen, industriële elektrische ovens met gemiddelde frequentie, en inductieovens. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 3. DURSTON ROLLING MILLS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DURSTON ROLLING MILLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Bucks, Verenigd Koninkrijk.

 4. CO.S.M.EL. DI TESTA FELICE

  Italië

  Het bedrijf CO.S.M.EL. DI TESTA FELICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren pletmachines, diktemeters, en controlekalibers. Het is gevestigd in Limito, Italië.

 5. ZANOTTI ENGINEERING SERVICE

  Italië

  Het bedrijf ZANOTTI ENGINEERING SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 6. KALANDERWALZENFABRIK (KWF) HILGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KALANDERWALZENFABRIK (KWF) HILGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Walserijen - machines en installaties, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Walserijen - machines en installaties, Etiketteren en markeren - machines, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 7. JAGDEV INDUSTRIES

  India

  Het bedrijf JAGDEV INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en machines voor plaatwalserij metalen. Het is gevestigd in Nasik, India.

 8. G.S. ENGINEERING WORKS

  India

  Het bedrijf G.S. ENGINEERING WORKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Bhilai, Chhattisgarh, India.

 9. BAHCELI ROLL MILLING MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf BAHCELI ROLL MILLING MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren walserijen - fabricage. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 10. GAMMA ROLLS STEEL LIMITED

  Turkije

  Het bedrijf GAMMA ROLLS STEEL LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Walserijen - machines en installaties. Het is gevestigd in Istanbul (anadolu Yakasi), Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Walserijen - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

1.428 Bedrijven