• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • profielen en staven - ferro

Resultaten voor

Profielen en staven - ferro - Import export

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Italië

  Het productassortiment van de onderneming A.Mauri omvat speciale profielen vervaardigd via het koud profileren van banden gebeitst plaatstaal, koud gelamineerde banden, elektrolytisch gegalvaniseerde banden en volgens het Sendzimir proces, banden van roestvrij staal en banden van messing en aluminium. De producten worden vervaardigd volgens de tekeningen van de klant, ontwikkeld in samenwerking met ons technisch tekenbureau, om aan de eisen van de automobiel-, bouw-, scheepvaart-, elektrotechnische, thermische en meubelsector te voldoen. Onze productielijnen verwerken plaatstaal met een maximale breedte van 800 mm, en een dikte van 0, 3 mm tot 4 mm en een maximale lengte van 12.500 mm. Deze kenmerken stellen ons in staat eenvoudig aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen. De profielen worden geproduceerd in de vorm van verkoopklare staven, of op maat gesneden. De productiestructuur maakt het daarnaast mogelijk gebogen precisieprofielen te vervaardigen. Ten slotte beschikken we over een aanzienlijke ervaring op het gebied van ontwerp en de vervaardiging van specifieke profileeruitrustingen.

 2. M.M. GRIGLIATI

  Italië

  Sinds 40 jaar is M.M. gespecialiseerd in GVK glasvezel (Glasvezel Versterkte Kunststoffen) en vervaardigt vloerroosters, profielen en composietstructuren van hoge kwaliteit. Dankzij de intrinsieke eigenschappen van GVK (deze zijn o.a. corrosiebestendig, niet-magnetisch, niet-geleidend en onderhoudsarm) bieden ze een grote veelzijdigheid in het gebruik. ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Bureau Veritas.

 3. SIPPA

  Frankrijk

  Het bedrijf SIPPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielen voor opleggers, profielen voor liften, profielen voor industriële stellingen, en koudgeprofileerd. Het is gevestigd in Bar Sur Aube, Frankrijk.

 4. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Duitsland

  Het bedrijf ALUMINIUMWERK UNNA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - aluminium, Aluminium en -legeringen, Profielen en staven - non-ferro, aluminium profielen, buizen van aluminium, aluminiumstaven, speciale buisvormige elementen, Buizen en pijpen - aluminium, en Aluminium - profielen volgens tekening. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 5. PROFILMETALL-GRUPPE

  Duitsland

  Het bedrijf PROFILMETALL-GRUPPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen, koudgewalst, aluminium profielen, Profielen, koudgewalst, profielen van staal, en aluminiumprofielen voor de transportmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Hirrlingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is gevestigd in Werl, Duitsland.

 2. SIKLA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SIKLA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 3. BECKER PROFILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BECKER PROFILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is gevestigd in Friedewald, Duitsland.

 4. EVENT TEXTIL SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf EVENT TEXTIL SERVICE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Maintal, Duitsland.

 5. GUK ALWO HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GUK ALWO HANDELS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Oberndorf Bei Salzburg, Oostenrijk.

 1. EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER

  Duitsland

  Het bedrijf EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Kehl, Duitsland.

 2. AP ALUPROFIL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AP ALUPROFIL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Winterberg, Duitsland.

 1. WIPRO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WIPRO GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Wickede, Duitsland.

 2. PLASTICMETALL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PLASTICMETALL GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Eilenburg, Duitsland.

 4. ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING

  Oostenrijk

  Het bedrijf ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Braunau Am Inn, Oostenrijk.

 5. K. MODER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf K. MODER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is gevestigd in Apen, Duitsland.

 6. TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 7. FALK ADLER GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf FALK ADLER GMBH & CO.KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 8. JORIS IDE

  België

  De Joris Ide Group is één van de grootste onafhankelijke producenten van dak- en gevelsystemen in Europa met een sterke focus op de toekomst. Door de aanwezigheid in de volledige bouwkolom met de daarbij passende producten presenteert de JI Group zich als totaalleverancier. Veelzijdigheid laat zich zien door onze activiteit in de industriebouw, agrarische-, tertiaire-, en residentiele sector. Door de jarenlange ervaring en de goede contacten met onze klanten kan de JI Group adequaat inspelen op ontwikkelingen in de markt. Garanties, brandeisen, esthetische en thermische waarden zijn maar een paar voorbeelden. Niet alleen voor de nieuwbouw, maar ook voor de renovatiesector hebben wij dé passende oplossing. Door het juist afstemmen van een ontwerp en product in combinatie met een JI product verkrijgt men een duurzaam en economisch eindresultaat. Om snelle levering te garanderen zijn een groot aantal producten uit voorraad leverbaar. Een uniek, duurzaam en volledig productenassortiment.

 1. AUBRY NTV

  Frankrijk

  AUBRY NTV produceert sinds 1899 ieder type vormprofiel met iedere speciaal, divers, gevarieerd, zelfs complexe vorm, op ieder type ferro- of non-ferrometaal: staal, aluminium, speciale legeringen, koper, ieder type roestvrij staal, titaan… Als specialist "op maat" produceren wij volgens tekening van onze klanten. Wij bestuderen iedere prijsaanvraag van speciale, gelamineerde, uitgesmede profielen, koudprofielen, warm geëxtrudeerde profielen en profielen van STAAL, ALUMINIUM, ROESTVRIJ STAAL, KOPER, MESSING, TITAAN of andere LEGERINGEN.

 2. CONTIFONTE

  Frankrijk

  De gieterij CONTIFONTE produceert en verhandelt gegoten producten en continu gegoten spuiten en profielen; van gietijzer bolvormig, lamellair en vermiculair grafiet. ISO9001 V2008 certificatie. CONTIFONTE is de eerste Franse producent van continu gietwerk. Filiaal van het concern KUHN SA, fabrikant van landbouwmachines, gevestigd in Saverne (ELZAS). De hoge kwaliteit en de moderniteit van onze installaties, stelt ons in staat een flexibele en reactieve tool aan te bieden voor alle activiteitensectors, in kleine, middelgrote en grote series. CONTIFONTE heeft zich gespecialiseerd in complexe gegoten onderdelen met bijzondere kenmerken. De meerderheid van de door CONTIFONTE geproduceerde onderdelen wordt bewerkt volgens de eisen van de klanten. CONTIFONTE ontwerpt en tekent uw onderdelen van gietijzer. CONTIFONTE simuleert en valideert uw onderdelen voordat ze geproduceerd worden. Onze technici staan altijd voor u klaar om u te ondersteunen.

 3. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Griekenland

  De firma HALIVES S.A. houdt zich sinds 1950 bezig met de handel in ijzeren en stalen producten in Griekenland. Het bedrijf is nu gevestigd in zijn eigen fabrieksgebouwen en produceert holle profielen, warmgewalste platen, holle rechthoekige balken, holle ronde buizen, balken: UPN, IPN, IPE, HEA, HEB, staafstaal: plat, vierkant, rond, hoek, T, smalle balken IPN, platte en warmgewalste strippen, golfplaten, rollen, strippen, platen en plateaus, gelaste profielen, gelaste holle profielen, zwarte ronde buizen, zwarte en gebeitste metalen platen.

 4. ALU - TOOLS

  België

  Matrijzenbouw Alu-Tools is opgestart als klein familiebedrijf in 1946 en heeft zich als volwaardig toeleverancier gespecialiseerd in het vervaardigen van precisiematrijzen – fijnmekaniek – verspaningstechnieken dat alle aspecten op dit gebied uitstekend beheerst. Met het hart voor verspaning op de juiste plaats en oog voor kwaliteit. Voor series en stukwerk in zowel staal – roestvrij staal – ferro en non ferro – kunststoffen en dergelijke meer beschikken ze over een uitgebreid, gemoderniseerd en goed uitgerust machinepark. Hieronder een voorbeeld van de verschillende betroffen takken: Bouw - Wegeninfrastructuur - Landbouw - Voedingsindustrie - Farmacie - Milieu en Gezondheidszorg - Sterrenkunde - Prototyping - Petrochemie - Machinebouw - Beveiligingen.

 5. EXPALUM

  Spanje

  Sinds 1995 en de creatie van het moederhuis Cristales y Persianas López, zijn wij aanwezig in alle bedrijven uit de vouwluiksector met onze bladprofielen en onze cassettes. Op onze website kunt alle producten van aluminium zijn die wij fabriceren: bladen van vouwluiken, cassettes, dakgoten, afwateringsbuizen, roedes, extrusiebladen, motoren en andere accessoires van aluminium voor vouwluiken. Wij hebben de beschikking over filialen in Spanje, Brazilië en Argentinië.

 6. M.M. GRIGLIATI

  Italië

  Sinds 40 jaar is M.M. gespecialiseerd in GVK glasvezel (Glasvezel Versterkte Kunststoffen) en vervaardigt vloerroosters, profielen en composietstructuren van hoge kwaliteit. Dankzij de intrinsieke eigenschappen van GVK (deze zijn o.a. corrosiebestendig, niet-magnetisch, niet-geleidend en onderhoudsarm) bieden ze een grote veelzijdigheid in het gebruik. ISO 9001: 2015 gecertificeerd. Bureau Veritas.

 7. VEFA ALÜMINYUM

  Turkije

 8. HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH

  Duitsland

 9. HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH

  Oostenrijk

 10. ALUSO GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis