• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • pvc- polyvinylchloride

Resultaten voor

Pvc- polyvinylchloride - Import export

 1. KSK-GRUPP

  Rusland

  Sinds 2006 levert KSK-Group LLC aan kabelindustriebedrijven materialen voor de productie van bekabeling en bedradingsproducten: PVC-verbindingen, PET-folie, waterblokkerende materialen, enz. Het productassortiment van KSK-Group omvat: PVC-verbindingen van verschillende kwaliteiten en samenstellingen; polymeer masterbatches voor het kleuren van kabels en draden; waterblokkerende en elektrische isolatiematerialen (micatape, PET-folie, AL/PET-tape; stalen banden voor kabelwapening; gegalvaniseerde staaldraad voor het bewapenen van elektrische draden en kabels; barrière- en veiligheidstapes (halfgeleidende nylontape, geschuimde PP-tape). Breed assortiment, beschikbaarheid van alle productcategorieën op voorraad, snelle levering zijn de voordelen van KSK-Group. Het bedrijf heeft exclusieve verkoopcontracten met de toonaangevende Russische fabrikanten van PVC-compounds. Gewalst materiaal kan door eigen apparatuur op de gewenste breedte worden gesneden. KSK-Group biedt een geïntegreerde wereldwijde levering van materialen voor kabelproductie.

 2. ISOREX

  België

  Isorex is een groot- & detailhandel in isolatie- en PVC-producten. Het bedrijfslogo wijst op het zich beschermend terugtrekken van de schildpad in haar schild tegen alle weersomstandigheden, en vormt zo de link naar een optimaal geïsoleerde woning. Isorex levert uw isolatie voor spouw, vloer of dak ...

 3. GEMA PLASTICS

  België

  Gema-Plastics is een nieuw bedrijf dat zich gespecialiseeerd heeft in het fabriceren van toezichtsputten en andere PVC materialen op aanvraag. Naast de eigen fabricage van PVC toezichtsputten, verloopstukken, bocht met schroefdop, kan men bij Gema-Plastics ook altijd terecht voor standaard producten.

 4. PRAGMA PLEXI

  België

  PVC-bewerking

 5. EFTEC

  België

  Eftec produceert pvc-plastisolen voor de auto-industrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ..

  Trinidad en Tobago

  Het bedrijf .., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc, geplastificeerde compounds, en PVC korrels. Het is gevestigd in .., Trinidad en Tobago.

 2. DOHRN TRADING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DOHRN TRADING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granulaten voor kunststofindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren PVC, Polyvinylchloride, Doseerpompen, PVC, Polyvinylchloride, elektrische motoren, luchtfilter, en Doseerpompen. Het is gevestigd in Reinbek, Duitsland.

 3. GEMINI PVC FOILS

  Turkije

  Het bedrijf GEMINI PVC FOILS, is een Multi-Category, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. CASPIAN POLYMER

  Iran

  Het bedrijf CASPIAN POLYMER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in 281, Iran.

 5. ALPPVC

  Turkije

  Het bedrijf ALPPVC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is tevens aanwezig in de sectoren geëxpandeerde pvc. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. WINTURK

  Turkije

  Het bedrijf WINTURK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofplaten, plaat, profielen van pvc, Kunststofplaten, en harde-PVC-folie. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 2. EVOLUZION

  Spanje

  Het bedrijf EVOLUZION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - in bedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren PVC, Polyvinylchloride, en PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Alfarràs, Spanje.

 1. NEXT LEVEL PLAST

  Oekraïne

  Het bedrijf NEXT LEVEL PLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Chervonograd, Oekraïne.

 2. SC DARTECH L&L SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC DARTECH L&L SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Petrila, Roemenië.

 3. GIOVANNI BOTTIGELLI

  Italië

  Het bedrijf GIOVANNI BOTTIGELLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Busto Arsizio, Italië.

 4. NUR-IS PVC KERESTE INSAAT TAAHHUT VE YAPI ELEMANLARI PAZARLAMA SAN. LTD.

  Turkije

  Het bedrijf NUR-IS PVC KERESTE INSAAT TAAHHUT VE YAPI ELEMANLARI PAZARLAMA SAN. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - kunststof, Ramen - PVC, deuren van pvc, profielen van pvc, Profielen - kunststof, en Ramen - PVC. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 5. GRAINPLAST, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf GRAINPLAST, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoenen voor kinderen en tieners van plastic, waterdicht makende dekzeilen, en sproeispuiten. Het is gevestigd in Canovelles/barcelona, Spanje.

 6. SAFIZO

  Turkije

  Het bedrijf SAFIZO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Karabük, Turkije.

 7. SHITAL INDUSTRIES PVT LTD

  India

  Het bedrijf SHITAL INDUSTRIES PVT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Ahmedabad, India.

 8. HEMOTRANS SL

  Spanje

  Het bedrijf HEMOTRANS SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Socuellamos, Spanje.

 1. FITINGI BG LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf FITINGI BG LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fittings - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren PVC, Polyvinylchloride, en PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Petrich, Bulgarije.

 2. ALTUGLAS INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf ALTUGLAS INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is tevens aanwezig in de sectoren Harsen, natuurlijke, Harsen, Harsen, natuurlijke, Harsen, acrylaatharsen, en acrylaatplaten. Het is gevestigd in La Garenne Colombes, Frankrijk.

 3. GPLASTPROGETTI

  Italië

  Het bedrijf GPLASTPROGETTI, is een Dienstverlener, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking voor rekening van derden, en tampondruk. Het is gevestigd in Limbiate, Italië.

 4. SCHÖNLINE SISTEMAS DE VENTANAS & PUERTAS

  Turkije

  Het bedrijf SCHÖNLINE SISTEMAS DE VENTANAS & PUERTAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is tevens aanwezig in de sectoren deuren van pvc. Het is gevestigd in Estambul, Turkije.

 5. OZDURAK TEKSTIL

  Turkije

  Het bedrijf OZDURAK TEKSTIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is tevens aanwezig in de sectoren PVC deur - venster. Het is gevestigd in Gaziante, Turkije.

 6. PETROBON

  Iran

  Het bedrijf PETROBON, is een Distributeur, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is tevens aanwezig in de sectoren pvc, en buis van pvc. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 7. ARENA PETRO GAS

  Iran

  Het bedrijf ARENA PETRO GAS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Chemie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren PVC, Polyvinylchloride, Hogedichtheidpolyethyleen, en PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 8. ASKAYA DOOR PANEL

  Turkije

  Het bedrijf ASKAYA DOOR PANEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Silivri/istanbul, Turkije.

 9. KULA PVC

  Turkije

  Het bedrijf KULA PVC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 10. PLYMOUTH YONGLE TAPE (SHANGHAI) CO., LTD.

  China

  Het bedrijf PLYMOUTH YONGLE TAPE (SHANGHAI) CO., LTD., en actief in de sector PVC, Polyvinylchloride. Het is gevestigd in Songjiang, Shanghai, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis