• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • radiatoren - ribben

Resultaten voor

Radiatoren - ribben - Import export

 1. DAV COIL S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  OPLOSSINGEN - TECHNOLOGIE - VISIE Sinds 1969 ontwikkelen wij nieuwe oplossingen voor terugwinning en warmte-uitwisseling voor gasvormige vloeistoffen, vloeistoffen en korrelvormige vaste media. Buizen met lamellen, membraanklepbatterijen, economisers, spoelen, condensors, voorverwarmers, oververhitters, coaxiale warmtewisselaars, buizen in buizen, kruislingse gasstroomwisselaars, Pillow Plates, stralingspanelen. Van roestvrij staal, duplex, superduplex, aluminiumlegeringen, titanium, koolstofstaal en met anticorrosiebehandelingen. Elke oplossing is specifiek voor elk toepassingsgebied: voeding, energie, petrochemie, farmaceutica, textiel, papier, leerlooierij, warmteterugwinning, droogovens, koeling, verwarming, airconditioning. Oplossingen voor extreme toepassingen zoals ongefilterde dampen van biomassa, glasfabrieken, cementfabrieken, turbines, kernenergie, waterzuivering, Atex-omgevingen en drukvaten.

 2. FRIEDRICH SCHULTZE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. KRAEMER & KRAUS WÄRMETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRAEMER & KRAUS WÄRMETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Siegen, Duitsland.

 4. JEVI

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JEVI, is een Distributeur, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Oberursel, Duitsland.

 5. VARELA DESIGN

  Frankrijk

  VARELA DESIGN, onderneming gevestigd in de Franse regio centre te Romorantin, ontwerpt en vervaardigd design radiators sinds 1990. Met meer dan 20 jaar ervaring, is VARELA DESIGN een Franse gespecialiseerde fabrikant en marktleider op het gebied van design vinradiators. De design radiators vormen een harmonieus geheel met uw interieur en voldoen aan al uw eisen wat betreft hoogtes onder vensters, in kantoren, veranda's en geven een extra dimensie aan appartementen in loft stijl . Dankzij de geringe hoogte en het grote vermogen, past de vinradiator prima onder vensters en schuifpuien. Laat uw fantasie de vrije loop door het op verticale of horizontale wijze aan de wand of onder hoge plafonds te installeren. Als centrale of elektrische verwarming voldoet het aan uw eisen voor design, kwaliteit en comfortabele warmte.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SUD-OUEST RADIATEURS

  Frankrijk

  SUD-OUEST RADIATEURS sinds 50 jaar vakspecialisten van thermische uitwisseling. Wij bieden u radiators, reservoirs, ventilators, airconditioningsproducten, koelvloeistof. Ons aanbod strekt zich uit van motors tot vrachtwagens via de landbouw, de industrie en openbare werken. Met een permanente voorraad van meer dan honderden artikelen, bent u zeker van een snelle service. Specialist in radiators voor landbouwmachines: combines, oogstmachines. Wij verzorgen de fabricage van bundels voor motorkoelingen. Sud-ouest radiateurs ontwikkelt tevens de handel van water-, lucht-, olieradiators voor alle types motors en biedt de renovatie of standaard vervanging van alle types warmtewisselaars. SUD OUEST RADIATEURS stelt zijn gedetailleerde en complete catalogus tot uw beschikking van radiators, accessoires, bundels voor wisselaars, Intercoolers, oliekoelers, airconditioning en reservoirs, raadpleeg deze via de rubriek PRODUCTEN

 2. RADIATOR STUDIO LOMMEL

  België

  Dankzij onze eigen ontwerpen en designvoorstellen, innovatieve oplossingen en individuele benadering van projecten is het merk «Laurens» een synoniem geworden voor luxe, kwaliteit en mooie radiatoren en dat niet alleen in de Europese markten. Het verenigen van fabrikanten en ontwerpers uit Italië, Engeland, Tsjechië, Duitsland en Spanje is onze basis voor een belangrijk deel van het exclusieve aanbod in de Laurens Groep op grond van onze eigen originele en meest innovatieve ontwerpen. Op deze manier is het voor ons mogelijk onze klanten de breedste keuze te bieden in moderne designs en trends binnen de branche van stijlverwarming en designradiatoren. Vanuit onze distributie- en montage magazijnen in België en Tsjechië, kunnen we onze klantgroepen in heel Europa snel beleveren. Elke klant, ongeacht zijn grootte kan persoonlijke aandacht, advies en gerichte klantenservice verwachten. Dat is gemeengoed in de Laurens Groep. U vindt ons aanbod van radiatoren en radiatorkranen in onze exclusieve Radiator Studio´s showrooms in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Slowakije.

 3. BRUNETTA ALUMINIUM & ELECTRIC RADIATOR

  Turkije

  Het bedrijf BRUNETTA ALUMINIUM & ELECTRIC RADIATOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, lucht-water-olieradiators, elektrische verwarmingsapparaten, Verwarming - huishoudelijk, en elektrische radiatoren. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 4. LIFE PAN HEATING SYSTEMS LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf LIFE PAN HEATING SYSTEMS LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is tevens aanwezig in de sectoren Badlakens, radiatoren handdoekverwarmers, handdoekhouder, strijken handdoeken, en Badlakens. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. MIJIN ENGINEERING

  Zuid Korea

  Het bedrijf MIJIN ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is tevens aanwezig in de sectoren ribbenbuizen voor privé en industrieel gebruik. Het is gevestigd in Bucheon City, Zuid Korea.

 1. SIDERVAL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SIDERVAL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren - ribben, Radiatoren - ribben, geëxtrudeerde halfproducten, en metalen hoekbeslag. Het is gevestigd in Talamona (so), Italië.

 2. EURORAD ISITMA SANAYI TICARET LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf EURORAD ISITMA SANAYI TICARET LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is tevens aanwezig in de sectoren polyamidedraad, elektrische radiatoren, elektrische verwarmingsweerstanden, en paneelradiator ontwerp en fabricage. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. DESAYO.DE

  Duitsland

  Het bedrijf DESAYO.DE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Großburgwedel, Duitsland.

 2. ECORADCO

  Turkije

  Het bedrijf ECORADCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is tevens aanwezig in de sectoren radiatoren handdoekverwarmers, en elektrische radiatoren. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 3. CHAUFFAGE DECOR

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAUFFAGE DECOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren, gietijzer, radiatoren, verwarming, Radiatoren, gietijzer, en radiatoren op maat. Het is gevestigd in La-Courneuve, Frankrijk.

 4. GLASSRAD HEATING-COOLING & PRINT TECHNOLOGIES

  Turkije

  Het bedrijf GLASSRAD HEATING-COOLING & PRINT TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. MASSTHERM, CO

  Turkije

  Het bedrijf MASSTHERM, CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren - ribben, Ketels - industrieel, verwarmingsketel, pelletinstallaties, Radiatoren - ribben, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. CHANSHU YOUBANG RADIATOR CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf CHANSHU YOUBANG RADIATOR CO.,LTD., en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Changshu, China.

 7. RISEN MACHINERY CO.,LTD

  Australië

  Het bedrijf RISEN MACHINERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Nsw, Australië.

 8. AFS ISI SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf AFS ISI SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is tevens aanwezig in de sectoren radiatoren handdoekverwarmers. Het is gevestigd in Elazig, Turkije.

 1. JIANGSU FRIEND THERMAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf JIANGSU FRIEND THERMAL TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarmingsradiatoren met ribben. Het is gevestigd in Taizhou ,jiangsu ,china, China.

 2. JIANGYIN NEW HUAHONG COPPER INDUSTRY CO., LTD

  China

  Het bedrijf JIANGYIN NEW HUAHONG COPPER INDUSTRY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Jiangyin City, China.

 3. SUNSHINE ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf SUNSHINE ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Nantou City,, Taiwan R.O.C..

 4. TEPLO'OBMEN LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf TEPLO'OBMEN LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmtewisselaars, en recuperators. Het is gevestigd in Sevastopol, Oekraïne.

 5. DGA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf DGA SP. Z O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - sanitair, Afbouw, Radiatoren - ribben, Loodgieterswerk - sanitair, Afbouw, en Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Rybnik, Polen.

 6. ODLEWNIA FERRUM WODECKI SPOLKA JAWNA

  Polen

  Het bedrijf ODLEWNIA FERRUM WODECKI SPOLKA JAWNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Convectoren en radiatoren - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren - ribben, en Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Konskie, Polen.

 7. ZAKLAD PRODUKCYJNO USLUGOWY IDMAR IDKOWIAK EDMUNT

  Polen

  Het bedrijf ZAKLAD PRODUKCYJNO USLUGOWY IDMAR IDKOWIAK EDMUNT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren - ribben, en Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Mosina, Polen.

 8. HANGZHOU HOONYA APPLIANCE CO., LTD

  China

  Het bedrijf HANGZHOU HOONYA APPLIANCE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is tevens aanwezig in de sectoren warmtewisselaars voor privé en industrieel gebruik, en accessoires, onderdelen en componenten voor koeluitrustingen en -installaties. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 9. CHANGSHU HUAXIA ELECTRIC EQUIPMENT CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf CHANGSHU HUAXIA ELECTRIC EQUIPMENT CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Changshu, China.

 10. FEMAX SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf FEMAX SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiatoren - ribben, en Radiatoren - ribben. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis