• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • radiologie - materiaal

Resultaten voor

Radiologie - materiaal - Import export

 1. BALTEAU NON DESTRUCTIVE TESTING

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NDT is gevestigd in België sinds 1906. Na de oorspronkelijke activiteit van transformators heeft het zich geleidelijk aan gericht op Röntgenstraling sinds 1932. In de loop van de jaren heeft Balteau zich bevestigd als markltleider en de basis gelegd voor de huidige technologieën op het gebied van Röntgenstraling.. Zo was Balteau het eerste bedrijf dat er in slaagde Röntgenapparatuur te produceren van 200, 300 en 400 kV. Balteau heeft de industrie zijn visie et zijn producten verschaft, gericht op de veiligheid van de gebruiker en van de omgeving. Balteau is namelijk ook zeer milieubewust en gebruikt altijd high-tech materialen en technieken om efficiënte eindproducten te produceren, vriendelijk voor onze planeet. Qua service en onderdelen staat Balteau garant voor een uitzonderlijk goede service tijdens de gehele levensduur van uw product..

 2. IDEALEX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al 30 jaar ontwerpt en verkoopt IDEALEX oplossingen voor interventionele stralingsbescherming om de stralings- en besmettingsrisico's voor mensen en installaties te verminderen. IDEALEX heeft oplossingen ontwikkeld voor veilige interventies in gecontroleerde gebieden: stralingsbescherming, externe interventieklemmen, VOKKERO-communicatiesysteem, handschoenenkastje, BAG en hot cell onderdelen, thermische lasser en gecontroleerde zonezuiger.

 3. VERACHTERT DIGITAL

  België

  Fabrikant van RX-toestellen. Specialist in medische beeldvorming, zowel klassiek als digitaal. Herstelling en dienst na verkoop.

 4. RADIOMATIX

  België

  Gespecialiseerd in radiologie op afstand.

 5. REX MED SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf REX MED SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren diagnostische radiologie. Het is gevestigd in Warsaw, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLUXANA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf FLUXANA GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is gevestigd in Bedburg-Hau, Duitsland.

 2. X-RIS

  België

  Het bedrijf X-RIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - industrieel materieel, Radiologie - wetenschappelijk materiaal, Radiologie - industrieel materieel, en Radiologie - wetenschappelijk materiaal. Het is gevestigd in Ans, België.

 3. P.L.H. MEDICAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf P.L.H. MEDICAL LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - wetenschappelijk materiaal, en Radiologie - wetenschappelijk materiaal. Het is gevestigd in Watford, Verenigd Koninkrijk.

 4. PRIMAX

  Frankrijk

  Het bedrijf PRIMAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - materiaal, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, Radiologie - materiaal, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, numerieke radiologie, en radiologie en radiotherapie. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. BEMA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BEMA GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medische en chirurgische instrumenten, Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, Tandheelkunde - installaties en instrumenten, Radiologie - materiaal, Medische en chirurgische instrumenten, Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, Tandheelkunde - installaties en instrumenten, en Radiologie - materiaal. Het is gevestigd in Peißenberg, Duitsland.

 1. EUMEX INSTRUMENTEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUMEX INSTRUMENTEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - intelligente navigatiesystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Optiek - instrumenten, Elektrische en elektronische signalisatiesystemen, Radars en radionavigatiemateriaal, Radiologie - materiaal, Optiek - instrumenten, Elektrische en elektronische signalisatiesystemen, Radars en radionavigatiemateriaal, en Radiologie - materiaal. Het is gevestigd in Heidenrod, Duitsland.

 2. SATAMONI MEDICAL SUPPLIES

  Nederland

  Het bedrijf SATAMONI MEDICAL SUPPLIES, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export van medisch en chirurgisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - films en accessoires, Radiologie - materiaal, geneeskundig folie, Radiologie - films en accessoires, en Radiologie - materiaal. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

 1. BISECCO SRL

  Italië

  Het bedrijf BISECCO SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autoclaven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica, medische apparatuur en materialen, Tandheelkunde - instrumenten, Radiologie - materiaal, groepen van tandheelkundigen, Elektronica, medische apparatuur en materialen, Tandheelkunde - instrumenten, en Radiologie - materiaal. Het is gevestigd in Este, Italië.

 2. STEPHANIX

  Frankrijk

  Het bedrijf STEPHANIX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren mobiele radiologie-apparatuur, conventionele radiologietafel, Mobiele chirurgische boog met flatpaneldetector, en Op afstand bediende tafel voor digitale radiologie. Het is gevestigd in La Ricamarie, Frankrijk.

 3. ILE MEDICAL

  Italië

  Het bedrijf ILE MEDICAL, en actief in de sector Radiologie - films en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - materiaal, elektrisch medisch, producten materialen voor diagnostiek, en Radiologie - materiaal. Het is gevestigd in Oristano (OR), Italië.

 4. CENTRO TECNOLÓGICO MÉDICO

  Spanje

  Het bedrijf CENTRO TECNOLÓGICO MÉDICO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is gevestigd in Almería, Spanje.

 5. MABROUR-MED

  Marokko

  Het bedrijf MABROUR-MED, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor radiologie, echografiecentra, machines voor mammografie, en doorzichtigheidsadapters voor scanners. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 6. DIAGNOSEHAUS

  Oostenrijk

  Het bedrijf DIAGNOSEHAUS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren borstechografie, en radiologie. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 7. DIAGNOSEZENTRUM DONAUSTADT

  Oostenrijk

  Het bedrijf DIAGNOSEZENTRUM DONAUSTADT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren radiologie, en mammografie. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 8. NOLEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NOLEX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren echografie, en cardiologie. Het is gevestigd in Catania, Italië.

 1. DENTALRAD S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DENTALRAD S.R.L., en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, Radiologie - wetenschappelijk materiaal, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, en Radiologie - wetenschappelijk materiaal. Het is gevestigd in Treviso, Italië.

 2. IDEVET

  Frankrijk

  Het bedrijf IDEVET, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, en Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal. Het is gevestigd in Nimes, Frankrijk.

 3. SO.FI.MED. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SO.FI.MED. S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - materiaal, Kwaliteitsborging en certificatie, Radiologie - materiaal, en Kwaliteitsborging en certificatie. Het is gevestigd in Taranto, Italië.

 4. ME.DI.COM. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ME.DI.COM. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, Radiologie - wetenschappelijk materiaal, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, en Radiologie - wetenschappelijk materiaal. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 5. STUDIO RADIOLOGICO VITERBO - DI CARLO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STUDIO RADIOLOGICO VITERBO - DI CARLO S.R.L., en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, Radiologie - wetenschappelijk materiaal, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, en Radiologie - wetenschappelijk materiaal. Het is gevestigd in Castellana Grotte, Italië.

 6. NRT, NORDISK ROENTGEN TEKNIK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf NRT, NORDISK ROENTGEN TEKNIK A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Medische en chirurgische instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiologie - materiaal, Medische en chirurgische optiek - instrumenten, Radiologie - materiaal, en Medische en chirurgische optiek - instrumenten. Het is gevestigd in Hasselager, Denemarken.

 7. I.A.E. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf I.A.E. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, Radiologie - wetenschappelijk materiaal, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, en Radiologie - wetenschappelijk materiaal. Het is gevestigd in Cormano, Italië.

 8. DIRECT DIAGNOSTIC ALLIANCE

  Spanje

  Het bedrijf DIRECT DIAGNOSTIC ALLIANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren diagnostische radiologie, en radiologen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 9. EUROCHIMICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROCHIMICA S.R.L., en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, Radiologie - wetenschappelijk materiaal, Beeldvorming, medische - apparatuur en materiaal, en Radiologie - wetenschappelijk materiaal. Het is gevestigd in Acireale, Italië.

 10. MEDICAL IMAGING RESOURCES

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MEDICAL IMAGING RESOURCES, is een Distributeur, en actief in de sector Radiologie - materiaal. Het is gevestigd in Ann Arbor, Verenigde Staten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis