• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reinigingsinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie

Resultaten voor

Reinigingsinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie - Import export

 1. REINASAN BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij zoeken distributeurs/partners die een brug kunnen slaan tussen onze methoden en de veeleisende markten met onze speciale, groene REINASAN-technologie. Bij het gebruik en de toepassing ervan wordt het oppervlak diep gereinigd. Dankzij de actieve oppervlaktebescherming worden alle nieuwe organische vuildeeltjes die op het oppervlak terecht komen afgebroken. Dit unieke 24/7 effect stelt ons in staat duurzame bescherming, reiniging en onderhoud van oppervlakken te garanderen. Gegarandeerd effectief tot wel 10 jaar en 24 uur per dag. Dit verhoogt de levensduur aanzienlijk, terwijl de afvalverwijdering wordt teruggedrongen en u op onderhoudskosten bespaart. Wij streven samen met onze partners naar een schonere en duurzamere wereld. Wij proberen dit te bereiken door ons productieproces, vervoer, gebruik van plastic producten zo doeltreffend mogelijk te structureren. Onze beschermende producten (PSS) en onze reinigende producten (DCS) werken op basis van katalysators. Deze zijn vrijwel allemaal pH-neutraal. Wij zijn er zo zeker van dat mensen, dieren en het milieu niet blootgesteld worden aan zware of ongewenste chemicaliën. Reinasan werkt exclusief met partners met een uitmuntend niveau in hun eigen marktsegment. Zoals de auto-industrie, bouw, chemische- olie- en energiesector, facilitaire diensten, gezondheidszorg en apotheken, groot- en detailhandel, horecasector, ICT, industrie, productie, onderwijs, overheid, reizen, recreatie, transport en logistiek.

 2. SEROBA

  Frankrijk

  Het bedrijf SEROBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigingsinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie, snijden staalplaten, roestvrij staal, Reinigingsinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie, en Automatisering. Het is gevestigd in Perrex, Frankrijk.

 3. TEAM SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf TEAM SERVICES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigingsinstallaties voor de voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Aubervilliers, Frankrijk.

 4. PACO PAUL GMBH & CO. KG METALLGEWEBE UND FILTERFABRIKEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De basis van de productie van metalen gaas is klassieke ambacht. Om high-tech te worden zoals PACO, maakt de modernste productie- en afwerktechnologie daar deel van uit. Dit wordt gerealiseerd in de eigen PACO-ontwikkeling en in de PACO-machinebouw. Als gevolg hiervan kan de kwaliteit van PACO niet gemakkelijk door anderen worden gereproduceerd vanwege een gebrek aan knowhow - met alle voordelen voor de productielocatie Duitsland. Als specialist in metalen gaas heeft PACO een speciale competentie, speciaal voor screeningtechnologie. Daar komt nog een uitgebreide en gelijktijdig diepgaande kennis van specifieke processen van zeeftechnische toepassingen bij in de meest uiteenlopende industrieën, laboratoria en in onderzoek en ontwikkeling.PACO Metalldrahtgewebe voor zeefdruk behoren tot 's werelds toonaangevende bedrijven.

 5. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARGONN EQUIPEMENTS SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wastunnels, wastunnel voor metalen, reinigingsdiensten voor voedingsmiddelenindustrie, en reinigingsinstallaties. Het is gevestigd in Clermont En Argonne, Frankrijk.