• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reprografie - machines en materialen

Resultaten voor

Reprografie - machines en materialen - Import export

 1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Duitsland

  Wij ontwikkelen en produceren al meer dan 55 jaar testmachines in Riedlingen, Opper-Zwaben. Een van onze sterke punten is het ontwerpen en vervaardigen van speciale testmachines van hoge kwaliteit volgens de individuele specificaties van de klant. Van de kleinste machine met een paar newton kracht tot de 10.000 kN compressietestmachine met een gewicht van meer dan dertig ton, ons team van ervaren ingenieurs en technici is in staat zelfs de meest veeleisende ontwerpen te realiseren. Door onze nauwe contacten met de meest vooraanstaande instituten en universiteiten staan wij altijd aan de spits van de testtechnologie. Ons lidmaatschap bij de Duitse ingenieursbond (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, betekent dat u verzekerd bent van toekomstgerichte technologieën, uitstekende kwaliteit en betrouwbare service. Een aparte afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling en aanpassing van elektronische assemblages aan onze testmachines. Eén aandachtspunt is projectplanning en -ontwikkeling volgens klantspecifieke eisen. De productie van de hardware wordt uitgevoerd door een dochteronderneming in Zwitserland.

 2. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Van gewichtsnauwkeurig snijden tot het nauwkeurig inleggen en verpakken van worst, vlees en kaas: Weber Maschinenbau is één van de toonaangevende systeemaanbieders voor snijtoepassingen en het automatiseren en verpakken van verse producten. Het centrale doel van de onderneming is de klanten te ontzorgen met behulp van uitstekende, individuele oplossingen en hen in staat te stellen hun systemen gedurende de gehele levenscyclus optimaal te gebruiken. Vandaag de dag heeft Weber Maschinenbau ongeveer 1.450 medewerkers in dienst op 22 locaties in 18 landen en draagt iedereen iedere dag met betrokkenheid en passie bij aan het succes van de Weber Groep. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf in familiebezit en wordt het geleid door Tobias Weber, de oudste zoon van de oprichter van het bedrijf, Günther Weber, als CEO.

 3. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Oostenrijk

  State of the art technologieën in het verwerken en doseren van vloeibare siliconen en LSR elastomeerproductie! Al in het jaar van oprichting in 1996, past ELMET technologische ontwikkelingen voor een octrooi toe.De naam ELMET werd al snel geassocieerd met hoge kwaliteit in combinatie met innovatieve hulpmiddelen. Wanneer de beschikbare systemen op de markt en de onderdelen niet geschikt zijn voor een optimaal LIM-proces, vindt ELMET via ontwikkelingen de perfecte oplossing. boven 3000 S. We doelen hierbij op het doseersysteem TOP 3000 S dat twee generaties lang wordt gebouwd. Hoewel het systeem al in 2003 werd ontwikkeld, blijft het sinds de lancering, door talrijke verdere ontwikkelingen en de integratie van innovatieve kenmerken, nog steeds de benchmark voor spuitgieten van vloeibare siliconen. Dit zorgt ervoor dat ELMAT de specialist en partner is voor state of the art technologieën voor de verwerking - en het doseren van vloeibare siliconen zoals bijvoorbeeld: LSR elastomeerproductie in Oostenrijk!

 4. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Duitsland

  Wij zijn een vooraanstaande fabrikant van componenten voor hydraulische aandrijftechniek. Van advisering, ontwikkeling en productie tot en met levering onder andere - Just in time - of als bouwpakket bieden wij alles. Ook veelzijdige logistiekdiensten behoren tot ons aanbod. INTERHYDRAULIK biedt hoogste kwaliteit conform DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH is in Selm gevestigd. Beheer en productie zijn hiervandaan ongeveer 28 km van Dortmund verwijderd en onder één dak ondergebracht. De kwaliteit van onze producten en diensten nog verder te verbeteren is het doel en taak van onze ca. 130 medewerkers. De afdelingen constructie, ontwikkeling, productie en logistiek vormen met de andere afdelingen van de onderneming de weg naar een voor de klant optimaal product. Wij bieden innovatieve producten en uitstekende service.

 5. BURBACH CONTROL GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MÖHRINGER HANDLINGSYSTEMS

  Duitsland

 2. K. A. SCHMERSAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. VMT GMBH INDUSTRIEVERMESSUNG

  Duitsland

 4. MIT METELMANN INGENIEURTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. DREISBACH & JUNGMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. FIMOTEC-FISCHER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. BB MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 1. BPI GERÄTE GMBH

  Duitsland

 2. TIM PLAST ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

 3. COMBIPACK GMBH

  Duitsland

 4. HERBERT ARNOLD, GLASTECHNISCHER MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. WALCHER GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. SMR SONDERMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 7. MASS GMBH MASCHINEN- ANLAGEN- STEUERUNGSTECHNIK UND SYSTEMSOFTWARE GMBH

  Duitsland

 8. SYSTEC INDUSTRIAL SYSTEMS GMBH

  Duitsland

 1. DOBETSBERGER ANLAGENBAU + METALLVERARBEITUNG GMBH

  Oostenrijk

 2. INFRANOR GMBH

  Duitsland

 3. URT UTZ RATIO TECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. MEISTER GMBH

  Oostenrijk

 5. KURT BREUNING IRCO MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 6. ES LASER GMBH

  Duitsland

 7. PFM VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

 8. SKAN STEIN AG

  Zwitserland

 9. FMB MASCHINENBAUGESELLSCHAFT MBH & CO KG

  Duitsland

 10. SCHÖNBUCH SENSOR GMBH & CO. KG

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Reprografie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

14.295 bedrijven