• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • reserveonderdelen voor personenwagens

Resultaten voor

Reserveonderdelen voor personenwagens - Import export

 1. GTC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GTC GmbH is al vele jaren actief in de distributie van originele auto-onderdelen, uitrusting, remmen, ophangcomponenten, slijtdelen, banden, smeermiddelen en technische vloeistoffen voor auto's en vrachtwagens. Alle producten die wij aanbieden zijn dagelijks beschikbaar voor levering en komen rechtstreeks uit de centrale magazijnen van fabrikanten van auto's en onderdelen. Wij leveren aan groot- en detailhandelklanten wereldwijd. Onze zakelijke partners zijn de grootste Europese leveranciers van auto-onderdelen, wielen, banden, smeermiddelen en accessoires. Zoals bijv: motor, filters, olie, radiator, uitlaatsysteem, katalysatoren, geluiddemper, koppeling, handgeschakelde versnellingsbak, Tiptronic PDK transmissie, voor- en achteras, controlearm, wielnaaf, schokdemper, aandrijfas, stuurhuis, stuurwiel, airbag, wielen, velgen, zomer & winterbanden, remschijven en -blokken, carrosseriedelen, spatborden en zijpaneel, dorpels, deur, beglazing, voorbumper.

  Website Open In New icon
 2. AUTO ACCESSORIES

  Turkije

  Verified by europages badge

  Osmanlı Auto Accessory Company werd in 2003 opgericht in Kayseri om de auto-subindustrie en reserveonderdelen te leveren. Met een oppervlakte van 1000 m2 toen het voor het eerst werd opgericht, opereert Osmanlı Auto vandaag in een gesloten gebied van 8000 m2. Osmanlı Auto heeft zijn productiecapaciteit vergroot in overeenstemming met de hoge eisen en heeft de eerste stap in zijn ontwikkeling gezet met designaccessoires voor het exterieur. Tegenwoordig bedient Osmanlı Auto in deze sector met een maandelijkse productiecapaciteit van 20 duizend stuks, een logistieke voorraad van 2000 m², een totale productie-oppervlakte van 8000 m² en 40 personeelsleden. Menselijke kracht. Het professionele werk in Turkije is in korte tijd voortgezet met zijn ervaren team. We produceren met geavanceerde technologie die wordt verbeterd door onze professionele medewerkers.. Onze producties zijn gemaakt met thermovorm en robotgestuurd snijden.We bereiken onze klanten door te exporteren.Ons doel is om onze klanten te bereiken via het groothandels- en dealersysteem.Een ander doel is om u vele jaren van dienst te zijn.

  Website Open In New icon
 3. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De autosloperij AUTO PIECE BURGUIERE, gevestigd in het Franse departement Aveyron, staat la meer dan 30 jaar tot uw dienst. Ons team biedt u een uitgebreid assortiment tweedehands mechanische onderdelen en accessoires voor auto's en/of van verongelukte voertuigen in de oude staat. Wij bieden een grote keus aan tweedehands onderdelen voor: personenauto's, bedrijfswagens, brommobielen, 4X4 en af en toe voor motoren en landbouwmachines. Voor alle opnieuw te gebruiken onderdelen geldt een garantie van 3 maand. Wij kunnen uw onderdelen binnen 48 à 72 uur in heel Frankrijk leveren. Om optimaal aan uw vraag te voldoen stellen wij u een terrein van 6000 m² ter beschikking om uw onderdelen te demonteren. U treft er ook alle verongelukte voertuigen in de oude staat aan die in hun geheel te koop staan. Onze externe transportbedrijven kunnen u binnen 8 dagen leveren. Wij stellen alles in het werk om de milieunormen in acht te nemen en om u ten dienste te staan.

  Website Open In New icon
 4. DIMEXCO GROUP

  België

  Verified by europages badge

  De firma DIMEXCO INTERNATIONAL SRL is groothandelaar in de export in rollagers, aandrijfriemen en gereedschappen van het merk SKF en wij kunnen u aantrekkelijke prijzen bieden. Wij zijn hoofdzakelijk leverancier van de merken: TOYOTA, AISIN, KAYABA, DONALDSON, ALFA LAVAL, ATLAS COPCO, CATERPILAR, KOMATSU, SIEMENS, elektromotoren WEG. Wij hebben toegang tot een zeer omvangrijke voorraad van SKF rollagers, dus wij kunnen u binnen de kortste termijnen leveren. Wij verkopen tevens voor de export originele reserveonderdelen van het merk TOYOTA tegen zeer competitieve prijzen. Wij zijn actief in Europa en op het Afrikaanse continent. DIMEXCO INTERNATIONAL is al meer dan 30 jaar actief in de sector van de verkoop van reserveonderdelen. U kunt onze website www.dimexco.be bezoeken om te zien welke andere merken wij verder verkopen.

  Website Open In New icon
 5. AMO SERVICE OLAD

  Nederland

  Verified by europages badge

  A.M.O. verkoopt al vele jaren originele reserveonderdelen voor motorvoertuigen, uitrustingsstukken, remmen, chassisonderdelen, slijtageonderdelen, banden, smeermiddelen en technische vloeistoffen voor personenauto's en vrachtwagens. Alle producten die wij aanbieden zijn dagelijks beschikbaar voor levering en komen rechtstreeks uit de centrale magazijnen van fabrikanten van auto's en onderdelen. Wij leveren aan groot- en detailhandelklanten wereldwijd. Onze zakelijke partners zijn de grootste Europese leveranciers van auto-onderdelen, wielen, banden, smeermiddelen en accessoires. Zoals bijv:

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LOYAL AUTO

  Turkije

  Verified by europages badge

  Loyal Auto is een Turks bedrijf dat originele auto-onderdelen voor Duitse automerken levert zoals: BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, enz. Wij breiden ons bedrijf en aanbod op constante wijze uit en bieden onze klanten een directe service. Dit is mogelijk dankzij ons snelle en betrouwbare toeleveringsnetwerk met specifieke logistieke diensten. Onze ervaring en betrouwbare leveranciers stellen ons in staat aan de hoogste normen voor internationale logistieke diensten, import- en exporthandelingen te voldoen.

  Website Open In New icon
 2. REGIORI GIANCARLO E C.

  Italië

  Verified by europages badge

  Autofficina Regiori in via Brera 7 in Baveno (VB), verkoop van nieuwe en tweedehands auto's en motorfietsen, erkende dealers van Piaggio en Fiat. Regiori is gevestigd in Baveno (VB) op Via Brera 7. Het bedrijf is sinds jaren een referentiepunt in de streek voor de verkoop van FIAT en PIAGGIO KYMCO, zowel nieuw als tweedehands.

 3. S.K. HANDELS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 5. CORISUD

  Italië

  Verified by europages badge
 1. CORPORIS DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. VAR

  Italië

  Verified by europages badge
 3. C.R.A. CENTRO RICAMBI AUTO DI CELLI ALESSANDRO & C. SAS

  Italië

  Verified by europages badge
 4. AUTO IN DI GIACOBBE MICHELE

  Italië

  Verified by europages badge
 5. PADANA DIESEL

  Italië

  Verified by europages badge
 6. MONDO RUOTE

  Italië

  Verified by europages badge
 7. PALMACCI SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 8. GARAGE 1 MOTORI USATI AUTODEMOLIZIONI DI CECCONI P.& C. SNC

  Italië

  GARAGE 1 koopt tweedehands en/of geaccidenteerde auto's, vrachten en jeeps om er de volledige versnellingsbakken en mechanische onderdelen uit te halen waarvan van de kwaliteit systematische gecontroleerd wordt. Na de tests en de controles wordt de versnellingsbak zorgvuldig uit de auto gehaald, opgeslagen en in het computersysteem ingevoerd. We zijn werkzaam in heel Italië en sinds 1982, zijn we tevens actief binnen de import-export. We leveren tweedehands motors voor auto's, vrachtauto's en jeeps in heel Italië en Europa.

 9. BRECHMANN HANDELS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf Brechmann levert al meer dan 40 jaar auto-onderdelen over de hele wereld.Klanten zijn importeurs, groothandelaren reparateurs en dealers. Brechmann wordt door de eigenaar beheerd en is een opleidingsbedrijf.Met meer dan 80 werknemers en een opslagoppervlakte van meer dan 7.000 m² wordt aan de behoeften van de klant voldaan.De optimale logistiek, professionele verpakking en moderne IT zorgen voor een snelle en veilige levering van de bestelde goederen. Speciale aandacht wordt besteed aan de hoge kwaliteit van de producten voor de automotive aftermarket. Het merk PREXAparts voldoet aan hoge normen voor productkwaliteit en beschikbaarheid.Het huidige programma heeft een garantie van 5 jaar.

 10. SAPRISA SPARE PARTS S.L.

  Spanje

  AETSA / SAPRISA fabriceert industriële elektrische en elektronische apparaten onder de merknaam SAPRISA. Producten: dynamo's/regelaars/controlepanelen/instrumentarium. Nummer één in Europa op het gebied van technologie van dynamo's met permanente magneten. Wij worden toegepast op diesel- en benzinemotoren van de grootste internationale fabrikanten. Oplossingen voor de agrarische sector, industriële machines, de bouw, scheepvaart, enz. Het geheim van ons succes: technologie/betrokkenheid/kwaliteit en industriële capaciteit.

 1. AUTODEMOLIZIONI F.LLI ARTUSO GROUP SRL

  Italië

  Erkend centrum voor het ruilen van nieuwe of tweedehands auto's, tegen gunstige aankoopvoorwaarden, en voor het weghalen van afgedankte auto's of schadeauto's. Optimale taxatie van beschadigde auto's. F.lli Artuso is een autosloperij sinds 1967 en heet sinds 2006 F.LLI ARTUSO GROUP Srl. Het is een centrum voor afgedankte auto's, erkend door de provincie Venetië voor het ophalen en slopen van afgedankte auto's. Sinds 1988 aangesloten bij de ADA en vermeld in het akkoord FARE-ANIA en EUROPASSISTANCE.

 2. AUTOBOX24

  Duitsland

  Om te zeggen dat het kopen van auto-onderdelen op het internet een kleurrijke mix is, is echt een understatement.Vaak kun je de onderdelen vinden die je nodig hebt, maar betaal je je blauw om ze thuis te krijgen.Handelaars zijn zeker een optie, maar ze zijn altijd het duurst.Op dit punt weegt de prijs duidelijk zwaarder dan het gemak dat hoort bij online kopen.Andere websites kunnen lage prijzen hebben, maar zijn verre van betrouwbaar en verkopen merken van lage kwaliteit.Deze problemen vormen een groot deel van de reden waarom AutoBox24.com bestaat.Wij vervangen stress en ergernis die normaal samenhangen met het online kopen van auto-onderdelen door de best mogelijke ervaring.Onze toewijding aan onze klanten kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder: Onze selectie, onze inzet voor uitmuntendheid, onze relatie met onze klanten, onze online community, lage prijsgarantie.

 3. ELDIS

  België

  Bent u als professioneel of volleerde doe-het-zelver op zoek naar het beste gereedschap? Mist u een specifiek onderdeel voor uw wagen? Of wenst u professioneel advies bij de uitrusting van uw werkruimte? Bij Eldis bent u aan het juiste adres. Ons deskundig en gemotiveerd team van 35 mensen staat klaar om u ter plaatse te assisteren of te adviseren. In onze moderne showroom vindt u een uitgebreid gamma van machines, gereedschappen, auto-onderdelen en –toebehoren, werkkleding, ... Bovendien bieden we u, dankzij ons modern en uitgerust atelier, ook een perfecte service op vlak van montage en herstellingen.

 4. JENNES MACHELEN

  België

  In onze ruime showrooms kunt u nagenoeg alle modellen van Volkswagen en Skoda bewonderen en we beschikken over een bijzonder uitgebreide voorraad. Dank zij onze meer dan 50 jaar know-how en ervaring wordt kwaliteit op alle vlakken steeds hoog in het vaandel gedragen. Zo beschikken we over vakbekwame mensen die van hun beroep houden en die fier zijn deel uit te maken van één van de topgarages in de regio’s van Machelen en Boortmeerbeek. Hiervoor zorgen onder meer een permanente vorming en opleiding van het personeel, in dit familiaal bedrijf waar het prettig is om werken en waar de mensen fier zijn op hun prestaties.

 5. FONS & HENK DE HOOG

  Nederland

  Henk de Hoog officieel importeur van vw kever onderdelen in de Benelux. In onze online shop staat een groot assortiment luchtgekoelde keveronderdelen klaar die wij direct uit voorraad de volgende werkdag kunnen leveren. Wij leveren aan bedrijven en particulieren. Onderdelen voor volks wagen kever bussen en T1, T2, T3 kunnen vindt u op onze website. Tevens het adres voor reparatie, grote beurt en APK keuring kunt u bij ons terecht in Overloon. In ons vernieuwde garage pand inclusief 5 hefbruggen en eigen magazijn van onderdelen kunnen wij u snel van dienst zijn zodat u weer met plezier verder uw weg kunt vervolgen. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Henk de Hoog bereikbaar op 0478-642044. Wij zijn van maandag tot en vrijdag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur. En op zaterdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.

 6. MTECH.AG-PARTS LLC

  Rusland

  MTech.AG-Parts LLC is een onderneming actief in de export en import van OEM auto-onderdelen, groothandel in auto-onderdelen, naar Rusland, de EU en Aziatische landen. De onderneming houdt een permanente voorraad van reserveonderdelen aan voor auto's, vrachtwagens en aanhangers: pneumatische cilinders, schokdempers en luchtvering compressoren, schokdempers voor voertuigen, elektronische controlesystemen, luchttoevoermodules, ophangingsonderdelen en veel andere splinternieuwe mechanische onderdelen, reserveonderdelen en auto-accessoires. De onderneming importeert ook auto-onderdelen voor de luchtvering van auto's. Op dit moment importeren wij auto-onderdelen van Dunlop systems (Verenigd Koninkrijk) en VIGOR (China) naar Rusland. MTech.AG-Parts biedt zijn partnerschap in de import en export van OEM auto-onderdelen in groothandelhoeveelheden aan producenten van auto-onderdelen en grote wagenparken. Wij zijn erop voorbereid om een distributeur van uw producten te worden op de Russische markt van reserveonderdelen of om geplande groothandelleveringen te verzorgen van de door u benodigde auto-accessoires.

 7. REALTECH SRLS RICAMBI AUTO NUOVI E REVISIONATI

  Italië

  Realtech, opgericht op 5 november 2013, is een jong en dynamisch bedrijf. Na talrijke jaren heeft het bedrijf van de twee broers, Antonio en Vincenzo, een aanzienlijk deel van de Italiaanse markt gewonnen. Met aandacht en professionaliteit verkoopt het bedrijf reserveonderdelen voor auto's, door voorkeur te geven aan de recycling van producten en met als belangrijkste doelstelling de tevredenheid van de klant. Assistentie 24 uur per dag, 7 dagen per week, GEGARANDEERDE artikelen, betrouwbaarheid, snelle zendingen, precisie en oog voor detail! Dit alles is REALTECH!

 8. STORICAR SRL

  Italië

  Volledig staal- en blikbewerking van aluminium, ijzer, hars. Herstel en mechanische bouw van elk type voertuigen en bouwjaren, testbank voor motors, technische controle van carburators, talloze reserveonderdelen. Reparatie van autostoelen en zadels, schrijnwerk, interieurs en kappen. Elektrische installaties, klein materiaal, werktuigen, elektronische ontstekingen, spanningsregelaars. Verhuur, bijstand nationale en internationale wedstrijden, legale controles, rally's, piste. Leren racekleding.

 9. RODAMOTOR S. L.

  Spanje

  Rodamotor, gevestigd in Getafe, is gespecialiseerd in de verkoop van auto-onderdelen. Wij bieden veel bekende merken, Een garantie voor betrouwbaarheid voor de gebruiker. Getafe heeft een goed voorziene voorraad, om u uw onderdeel snel te kunnen leveren.

 10. WIJNANT AUTOPARTS

  België

  Wij leveren al generaties lang auto-onderdelen en garageuitrusting aan garages en particulieren. Sinds enkele jaren leveren wij professionele gereedschappen en toebehoren aan de industrie, de vakman en de professionele doe-het-zelver. Wij werken samen met professionele merken met jarenlange ervaring, hierdoor kunnen wij u helpen en ondersteunen met uw keuze en zoektocht naar het juiste gereedschap.

Filters

Resultaten voor

Reserveonderdelen voor personenwagens - Import export

Aantal resultaten

1.954 bedrijven