• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • rubber - bewerking en halffabrikaten

Resultaten voor

Rubber - bewerking en halffabrikaten - Import export

 1. KKT KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFFTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie en verkoop van celvormige elastomeren in de vorm van stansdelen, uitsnijdingen, zelfplakkende rollen etc. Wij produceren als middelgroot familiebedrijf alle producten uit celrubber, mosrubber, schuimrubber en celpolyethyleen. De meest gangbare vormen zijn strookproducten, rolproducten, profielen, platen en platte blokken. Eveneens stansdelen en lasergesneden delen. Wij zijn ook uw expert voor zelfplakkende folies die wij op alle producten aanbrengen. Voor verdere vragen kunt u ons bellen of mailen.

 2. HIJOS DE VICENTE SEMPERE SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Internationale onderneming die gespecialiseerd is in de voorbereiding en toelevering van rubbersamenstellingen die buiten de normen zijn voor de productie van rubberen artikelen. Hijos de Vicente Sempere, S.L. biedt al zijn klanten een kwaliteit, service en prijzen dankzij de voortdurende inspanningen van een uitstekend team professionals die opgeleid zijn om risico's en beslissingen te nemen die onze onderneming dag na dag laten groeien. Wij zijn actief op lokale en praktisch alle internationale markten.

 3. RHIMEX.COM

  Nederland

  Verified by europages badge

  Rhimex is de leverancier van hoogwaardige rubberprofielen. Door jarenlange ervaring in de markt hebben wij een grote technische kennis van de mogelijkheden van rubberprofielen Wij kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product voor uw toepassing en bieden u meer dan 5.000 verschillende rubberprofielen uit voorraad of op maat gemaakt. Daarnaast leveren wij een divers assortiment rolgordijnen en zonneschermen voor transportvoertuigen. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 4. GEFICCA SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  GEFICCA is gespecialiseerd in het ontwerp, de formulering en de transformatie van technische onderdelen van rubber en silicone. Uitvoer van onderdelen op maat volgens bestek of tekening. Transformatie van alle technische onderdelen via pers- of spuitguiten, evenals extruderen en stuiken. Met jarenlange ervaring en een filiaal in Tunesië (SOMA), verzorgt GEFICCA ook de serieproductie van alle gegoten technische onderdelen in rubber en silicone in kleine en grote series

 5. FFT FILZ-FOLIEN-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FFT FILZ-FOLIEN-TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Mettmann, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZEMO ZELL- UND MOOSGUMMIFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZEMO ZELL- UND MOOSGUMMIFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Hörstel, Duitsland.

 2. FUGENDICHTBAND24 GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FUGENDICHTBAND24 GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Freudenberg, Duitsland.

 3. INCUTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INCUTECH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Siegen, Duitsland.

 4. FIBERPLAST GROUP

  Nederland

  De Fiberplast Group is een importeur, producent en distribiteur van duurzame oplossingen voor bouw-, tuin- & sportomgevingen. Onze specialisme ligt hierbij met name op vloeren. Denk hierbij aan composiet profielen, sportvloeren, vloerdragers tot aan ballistische tegels. De producten zijn hierbij multifunctioneel, duurzaam en na gebruik volledig recyclebaar. Neem bijvoorbeeld onze rubbergranulaat tegeltjes; gemalen autobanden gebonden met een PUR binder. Hierdoor ontstaat een extreem elastisch en slijtvast materiaal dat tot tegels, platen, rollen, banen of vormdelen kan worden verwerkt. Wij kunnen het materiaal leveren in diverse fraaie uitvoeringen en kleuren. Producten met een hoge bruikbaar-, belastbaar- en duurzaamheid in combinatie met een zeer lange levensduur kenmerkt ons assortiment. Ook voor maatwerkoplossingen kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij denken hierbij ook vaak graag met onze klanten mee, of het nou gaat om een architect, grote aannemer of ingenieur. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

  Alle producten voor "rubber - bewerking en halffabrikaten"

 5. P. BOONEN EN CO

  België

  P. Boonen & Co n.v. werd opgericht in 1987. Doelstelling: Fabricatie van geconfectioneerde rubberstukken en algemene rubberstukken. Ontwerp en verkoop van flexibele leidingen en compensatoren. Fabricatie en plaatsing van inkommatten en antislipmatten, voornamelijk in rubber. P. Boonen zorgt voor een permanente kwaliteitsverbetering en klantvriendelijke service. Ook wordt er efficiënt ingespeeld op de vragen van de klant. Advies, research en technische bijstand leiden tot een vlotte samenwerking bij het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten.

 1. BANDAG

  België

  Bandag dealers bieden u een uitgebreid assortiment van loopvlak patronen, die een perfecte oplossing voor elke vloot zijn.

 2. BANDEN PLUS-VAN CAUTER

  België

  Banden Plus Van Cauter biedt u dienst voor alles in verband met banden, velgen, ...

 1. RIEGER SCHALLSCHUTZ GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RIEGER SCHALLSCHUTZ GMBH + CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Fellbach, Duitsland.

 2. REXIO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf REXIO GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Westerrönfeld, Duitsland.

 3. PLASTOCELL KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PLASTOCELL KUNSTSTOFF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Schifferstadt, Duitsland.

 4. SUMGUMA

  Oekraïne

  Het bedrijf SUMGUMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - technische artikelen voor de industrie, Rubber - technische artikelen voor de industrie, synthetisch rubber, en artikelen van rubber. Het is gevestigd in Sumy, Oekraïne.

 5. GSA SRLS

  Italië

  Het bedrijf GSA SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - bewerking en halffabrikaten, Rubberproducten, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Rubberen fittings, Rubber - bewerking en halffabrikaten, Rubberproducten, Rubber - technische artikelen voor de industrie, en Rubberen fittings. Het is gevestigd in Castegnato, Italië.

 6. C.E.B. SRL RECUPERO MACINAZIONE MATERIE PLASTICHE

  Italië

  Het bedrijf C.E.B. SRL RECUPERO MACINAZIONE MATERIE PLASTICHE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Mottalciata, Italië.

 7. CPI PRODYSOL

  Spanje

  Het bedrijf CPI PRODYSOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Rubi, Spanje.

 8. RATIOSYSTEMS® GERMANY LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf RATIOSYSTEMS® GERMANY LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Lüneburg, Duitsland.

 1. SILSPEK RUBBER SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Het bedrijf SILSPEK RUBBER SP. Z O.O. SP. K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Dobrzeń Wielki, Polen.

 2. OKA-TEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OKA-TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, Schuimrubber en -plastic, Rubber en derivaten, Rubberproducten, Schuimrubber en -plastic, Rubber en derivaten, en additieven voor kunststoffen. Het is gevestigd in Bönen, Duitsland.

 3. KABAT S.J.

  Polen

  Het bedrijf KABAT S.J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Binnenbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden, Rubber - bewerking en halffabrikaten, Rubberproducten, Banden, Rubber - bewerking en halffabrikaten, Rubberproducten, en binnenbanden voor banden. Het is gevestigd in Budzyn, Polen.

 4. YMKZ GERİ DONUSUM COZUMLERİ İC VE DIS TİC.LTD.STİ

  Turkije

  Het bedrijf YMKZ GERİ DONUSUM COZUMLERİ İC VE DIS TİC.LTD.STİ, is een Onderaannemer, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren recycling van banden, en applicatiesoftware voor de rubberindustrie. Het is gevestigd in Eyüpsultan, Turkije.

 5. EUROSMALT HQ SRL

  Italië

  Het bedrijf EUROSMALT HQ SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitlijn, schilderlijn, en auto-onderdelen. Het is gevestigd in Castelli Calepio, Italië.

 6. EGUIA MANUFACTURAS DE GOMA

  Spanje

  Het bedrijf EGUIA MANUFACTURAS DE GOMA, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport, Rubberproducten voor de bouw, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Rubberproducten, Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport, Rubberproducten voor de bouw, en Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 7. ANYLONDONWASTE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANYLONDONWASTE, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel afval, afvalverwerking, afvalverwerking, en speciaal afval. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 8. GIB HUNDERTMARK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf GIB HUNDERTMARK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Groothandelaar, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en derivaten, Rubber - bewerking en halffabrikaten, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Binnenbanden, Rubber en derivaten, Rubber - bewerking en halffabrikaten, Rubber - technische artikelen voor de industrie, en Binnenbanden. Het is gevestigd in Griesheim, Duitsland.

 9. VULKANIZACIJA KOREN - GUMA KOREN

  Slovenië

  Het bedrijf VULKANIZACIJA KOREN - GUMA KOREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber - bewerking en halffabrikaten, Rubberproducten voor de bouw, Rubber - medische artikelen, Rubber en kunststof - verwerking, Rubber - bewerking en halffabrikaten, Rubberproducten voor de bouw, Rubber - medische artikelen, en Rubber en kunststof - verwerking. Het is gevestigd in Cirkovce, Slovenië.

 10. DERUNLAS

  Turkije

  Het bedrijf DERUNLAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis