• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schaal- en schelpdieren - diepvries

Resultaten voor

Schaal- en schelpdieren - diepvries - Import export

 1. BERG TRADING COMPANY

  Nederland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich toelegt op het bieden van uitgebreide handelsoplossingen op de wereldmarkt. Met een sterke focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hebben we ons gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die de complexiteit van internationale handel willen navigeren. Bij Berg Trading Co. zijn we gespecialiseerd in het faciliteren van de uitwisseling van verschillende grondstoffen, waaronder landbouwproducten, energiebronnen, metalen en andere grondstoffen. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit een brede selectie fruit, groenten, granen, peulvruchten, diepgevroren/levend/vers zeevoedsel afkomstig van over de hele wereld. We bieden een uitgebreid assortiment verse producten van hoge kwaliteit, zoals appels, bananen, sinaasappels, bessen, tomaten, komkommers, sla, wortels, aardappelen, uien en nog veel meer. Als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming zetten we ons in voor duurzame praktijken en rentmeesterschap voor het milieu. We gaan actief op zoek naar leveranciers die voldoen aan strenge milieunormen en die duurzame inkoop en verantwoorde productiemethoden bevorderen. Of u nu producent, leverancier of inkoper bent, Berg Trading Co. biedt oplossingen op maat om aan uw unieke handelsbehoeften te voldoen. We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen door persoonlijke service, snelle uitvoering en superieure ondersteuning te bieden in elke fase van het handelsproces. Samen kunnen we ons een weg banen door de complexiteit van de wereldmarkt en duurzame groei en succes realiseren.

 2. 3C DISTRIBUTION

  Litouwen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION is een groothandel in internationaal erkende merken voedingsmiddelen en reinigings-/schoonheidsproducten. Ons team is zeer getalenteerd in commercie en logistiek, evenals in klanttevredenheid.Bovendien bestuderen we voortdurend de markt om merkproducten tegen de beste prijs in te kopen, ze op te slaan en onze klanten in meer dan 90 landen de meest uitgebreide importprijzen te bieden.   We beoordelen al onze leveranciers grondig en werken alleen met producten en merken van hoge kwaliteit. Als gevolg hiervan kunnen onze klanten profiteren van groothandelsdistributie van bekende merken zoals Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove en Dove. nog vele anderen. 3C DISTRIBUTION is al een vertrouwde en gekozen B2B-partner voor verschillende wereldwijde winkelketens, cash &carry, supermarkten, hypermarkten en zelfs bedrijven met één locatie. We passen ons aan en doen ons best om aan de eisen en wensen van onze klanten te voldoen en onze relaties op lange termijn te houden. Onze diensten zijn uitgebreid van groothandel naar distributie, logistiek en etikettering. We kunnen de etikettering van uw product voltooien in de taal die u wenst, in overeenstemming met uw eisen, maar ook alle certificaten, handelsdocumenten en douanedocumenten volledig opstellen. We bieden betrouwbare transportdiensten dankzij de moderne infrastructuur en de expertise van ons logistieke team voor de groothandel. We verzenden door de lucht, over de weg en over zee, en we leveren ook van deur tot deur.

 3. YEO SEAFOOD INDONESIA

  Indonesië

  Verified by europages badge

  Yeofood Supply is een leverancier van producten uit Indonesië. Wih bieden met name zeevruchten (vis, schelpen, schaaldieren), fruit, groente en specerijen van topkwaliteit. Wij streven ernaar verse producten afkomstig uit de duurzame landbouw te bieden en de internationale normen na te leven. Wij wensen u, met onze producten, de rijke zee biodiversiteit van Indonesië te laten ontdekken. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AQUALIS SEAFOOD, is een Distributeur, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Schaal- en schelpdieren - diepvries, Gerechten - diepvries kant-en-klaar, Schaal- en schelpdieren - diepvries, kant-en-klare diepvries visgerechten, en diepvries vis. Het is gevestigd in Sète, Frankrijk.

 5. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van apart ingevroren visproducten van MSC Atlantische Kabeljauw (Gadus Morhua), Schelvis (Melanogrammus Aeglefinus) en Garnalen (Pandalus Borealis). Onze meest verkochte producten zijn hoogwaardige apart ingevroren kabeljauw- en schelvisfilets, moten, hapjes en blokken, gehakte kabeljauw en overige klassieke en speciale producten naar wens van de klant. Al onze visproducten en zeevruchten worden door onze eigen schepen gevangen in de schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Vanaf daar worden ze naar de fabriek gebracht om volgens de meest strenge normen verwerkt te worden. Onze fabriek is uitgerust met een moderne thermoform verpakkingslijn om diverse types verpakkingen aan te bieden naargelang de wens van de klant. De producten worden vervolgens naar de klanten verzonden; U kunt ze terugvinden hier in Moermansk in onze eigen detailhandel- en showroomwinkel evenals in de VS supermarkten en de beste Europese restaurants. Wij zijn op zoek naar nieuwe partners wereldwijd en bieden een succesvolle samenwerking voor diverse projecten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEPOFI BV

  Nederland

  MEPOFI B.V.. Als wereldwijde speler in de vlees- en visindustrie biedt MEPOFI B.V. een zeer divers productaanbod. Door tientallen jaren ervaring in de food wereld is er een mondiaal netwerk opgebouwd, in de brede markt. Met dit brede productaanbod profileert MEPOFI B.V. zich als betrouwbare partner, die de markt wereldwijd kent… Daarnaast doet MEPOFI B.V. ook consultancy voor buitenlandse bedrijven die op de Nederlandse markt willen komen en visa versa. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en kunnen alle soorten vis-, vlees- en pluimveeproducten leveren en nu ook op dranken zo wel frisdranken, bier, wijn ect

 2. MARISCOS CASTELLAR

  Spanje

  Castellar is het handelsmerk en de plaats waar het grootste Spaanse bedrijf is gevestigd dat schaaldieren bereidt. De erkenning vanuit de markt en de vraag naar zijn producten, ook buiten de provincie Jaén, heeft Mariscos Castellar ertoe gebracht, een vers en ambachtelijk product aan de industriële productie aan te passen en diepvriesproducten te bieden zonder de essentie en kenmerken van het verse product te verliezen.

 3. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanje

  Viuda e Hijos de Jerónimo Izaguirre selecteert en verwerkt eerstekeusglasaaltjes waarbij de behandeling van het product met deskundige gebaren in ere wordt gehouden. Wie bieden u visvijvers voor levende glasaaltjes en schaal- en schelpdieren. Schoonmaken van weekdieren.

 4. PITTMAN SEAFOODS

  België

  Pietmans Seafood biedt vers gevroren vis en schaal/schelpdieren. Pittman Seafoods stelt zich als doel een eersteklasse partner te worden voor industrie, retail, voeding en groothandel met een weloverwogen assortiment van bevroren visproducten.

 5. MORUBEL

  België

  Morubel is Heiploeg Group's productielocatie voor diepvriesproducten. Gespecialiseerd in de levering van diepgevroren garnalen en aanverwante seafood specialiteiten van de beste kwaliteit, volgens specificatie van de klant, aan de voedingsmiddelenindustrie, foodservice bedrijven en grootwinkelbedrijven door heel Europa.

 1. THALASSA SEAFOODS

  België

  Specialist in internationel handel van diepvries vis producten en schaaldieren sinds 1986.

 2. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf PRODWAY INTERNATIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, Vis, Vlees - diepvries, Schaal- en schelpdieren - diepvries, Diepvriesproducten, Vis, Vlees - diepvries, en Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 1. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Noorwegen

  Het bedrijf SEAWELL HIRTSHALS A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaal- en schelpdieren - diepvries, Visserij - import-export, Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken, Schaal- en schelpdieren - diepvries, Visserij - import-export, en Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is gevestigd in Stavanger, Noorwegen.

 2. CABO VIRGENES ESPAÑA SL

  Spanje

  Het bedrijf CABO VIRGENES ESPAÑA SL, is een Multi-Category, en actief in de sector Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Palencia, Spanje.

 3. TURKAYLAR AQUACULTURE

  Turkije

  Het bedrijf TURKAYLAR AQUACULTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Elazig, Turkije.

 4. VAMOS A COMER SL

  Spanje

  Het bedrijf VAMOS A COMER SL, is een Distributeur, en actief in de sector Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Viladecans, Spanje.

 5. ESCA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ESCA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaal- en schelpdieren - diepvries, Schaal- en schelpdieren - diepvries, zeeproducten diepvries, en vissauzen. Het is gevestigd in Controguerra, Italië.

 6. GIMBERT SURGELES

  Frankrijk

  Het bedrijf GIMBERT SURGELES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Vis, schaal- en schelpdieren, koppotigen, en diepvries schaal- en schelpdieren. Het is gevestigd in Fleurance, Frankrijk.

 7. AFENTOULIS LIVERIS & CO

  Griekenland

  Het bedrijf AFENTOULIS LIVERIS & CO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren vissen, diepvries schaal- en schelpdieren, en zeeproducten diepvries. Het is gevestigd in kavala, Griekenland.

 8. FISHER TRADING COMPANY LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf FISHER TRADING COMPANY LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerkte vis et visserijproducten, en geconserveerde schelpdieren. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 1. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Vis - diepvries, Schaal- en schelpdieren - diepvries, diepvriesbereidingen voor de keuken, Vis, Vis - diepvries, en Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. ASACONGELADOS - ALCIDES DOS SANTOS ANTUNES, LDA

  Portugal

  Het bedrijf ASACONGELADOS - ALCIDES DOS SANTOS ANTUNES, LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepvries schaal- en schelpdieren, en ingevroren schaal- en schelpdieren. Het is gevestigd in Covões-Cantanhede, Portugal.

 3. DISCEFA

  Spanje

  Het bedrijf DISCEFA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Coruña, Spanje.

 4. GETFISH, SL

  Spanje

  Het bedrijf GETFISH, SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - diepvries, Schaal- en schelpdieren - diepvries, verpakte calamaris, diepvriesproducten groothandel, Vis - diepvries, en Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 5. ABAKUS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABAKUS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. EPOSTRATIS LDA.

  Portugal

  Het bedrijf EPOSTRATIS LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 7. STARFISH FISH MERCHANT LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf STARFISH FISH MERCHANT LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is gevestigd in Petrich, Bulgarije.

 8. ARGIS GALAC'SEA

  Frankrijk

  Het bedrijf ARGIS GALAC'SEA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schaal- en schelpdieren - diepvries, Vis - diepvries, Vis - gerookt en gezouten, Schelp- en schaaldieren, Schaal- en schelpdieren - diepvries, Vis - diepvries, Vis - gerookt en gezouten, en Schelp- en schaaldieren. Het is gevestigd in Lorient, Frankrijk.

 9. MARSERRA - ALIMENTAR, LDA

  Portugal

  Het bedrijf MARSERRA - ALIMENTAR, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepvries schaal- en schelpdieren, bevroren kabeljauw, gezouten kabeljauw, en geviste schaal- en schelpdieren. Het is gevestigd in Oliveira Do Hospital, Portugal.

 10. CONTINENTAL FOOD COMPANY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CONTINENTAL FOOD COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schaal- en schelpdieren - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, Levensmiddelen - import-export, diepvriespizza's, verse eierenpasta uit de diepvries, en patisserie. Het is gevestigd in Bishop's Stortford, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis