• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schaal- en schelpdieren - diepvries

Resultaten voor

Schaal- en schelpdieren - diepvries - Import export

 1. NGUYEN AND CO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma NGUYEN AND CO is actief in de import en export van vegetarische of vegan voedingsmiddelen en van honing. Wij verkopen al meer dan 20 jaar diepgevroren zeeproducten (zalm, garnalen, langoustines..). Ons bedrijf is gevestigd in La Rochelle. Al onze producten zijn in overeenstemming met de Europese en internationale gezondheidsregelingen. In de huidige gezondheidssituatie zet NGUYEN AND CO zich sinds het begin van dit jaar ook in om de bescherming tegen de COVID 19 te ondersteunen. In partnerschap met 3 andere bedrijfsleiders actief in de import van TNG stoffen beschermingsmaskers en 3-laagse wegwerpmaskers. Wij hebben analyses uitgevoerd van de filtratie- en ademdoorlatingseigenschappen van onze producten om de verkoop van onze producten te ondersteunen. Wij zijn dan ook zeker van de hoge kwaliteit van al onze maskers. Al onze maskers zijn gecontroleerde en gecertificeerde Europese producten.

 2. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Verified by europages badge

  Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van apart ingevroren visproducten van MSC Atlantische Kabeljauw (Gadus Morhua), Schelvis (Melanogrammus Aeglefinus) en Garnalen (Pandalus Borealis). Onze meest verkochte producten zijn hoogwaardige apart ingevroren kabeljauw- en schelvisfilets, moten, hapjes en blokken, gehakte kabeljauw en overige klassieke en speciale producten naar wens van de klant. Al onze visproducten en zeevruchten worden door onze eigen schepen gevangen in de schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Vanaf daar worden ze naar de fabriek gebracht om volgens de meest strenge normen verwerkt te worden. Onze fabriek is uitgerust met een moderne thermoform verpakkingslijn om diverse types verpakkingen aan te bieden naargelang de wens van de klant. De producten worden vervolgens naar de klanten verzonden; U kunt ze terugvinden hier in Moermansk in onze eigen detailhandel- en showroomwinkel evenals in de VS supermarkten en de beste Europese restaurants. Wij zijn op zoek naar nieuwe partners wereldwijd en bieden een succesvolle samenwerking voor diverse projecten.

  Website Open In New icon
 3. FOOD PARTNERS & CO

  België

  Verified by europages badge

  De firma FOOD PARTNERS & CO, opgericht in 2000, is gespecialiseerd in de productie van schelp- en schaaldieren, krab, garnalen, vis, kant-en-klare gerechten en smeersalades. Wij produceren en bieden: -Producten op basis van krab: in blik, vers en diepgevroren, onder ons eigen merk CHATKA of onder uw eigen merk.-Wilde garnalen, verschillende kalibers, geheel of gedeeltelijk gepeld en ingevroren.-Vis: tonijn (in conserven of in zakken, met zonnebloemolie, soja-olie of naturel), alsmede sprot, toebereid met olijfolie, met tomaat of met soja-olie. -Verse en toebereide smeersalades op basis van krab, vis of garnalen voor op de boterham. -Toebereide en kant-en-klare gerechten op basis van zeeproducten, groentes en vlees. Wij exporteren naar de meeste Europese landen. Onze voornaamste klanten zijn grote en middelgrote supermarkten, restaurants, groothandelaars, luchtvaartcatering en de industrie.

  Website Open In New icon
 4. RESFOOD

  Rusland

  Verified by europages badge

  ResFOOD - de grootste producent en groothandelaar van professionele voedingsproducten voor de AZIAANSE CUISINE (JAPANS, KOREAANSE, CHINESE). HoReCa marktleider in Rusland sinds 2010. Meer dan 250 sku, belangrijkste producten: rijst voor sushi, bereid zeewier nori, gember, sauzen, gezonde voeding enz. Gegarandeerde beschikbaarheid van goederen, we hebben hoge en stabiele kwaliteit goederen met prijzen, die u zullen verrassen en indruk op u maken! Wij beschikken over een eigen voedingslaboratorium waar wij exclusieve recepten creëren en de kwaliteit en stabiliteit van onze producten voortdurend verbeteren. Wij exporteren naar 11 landen van de wereld. Wij koken samen in onze culinaire academies, laten duidelijk het verschil zien met de concurrentie en delen nieuwe recepten met onze klanten. Ons team bestaat uit professionals in hun vakgebied. Wij hebben meer dan 200 werknemers in dienst.Resfood heeft de reputatie een eerlijke en verantwoordelijke fabrikant te zijn. Wij staan klaar om alle nodige marketingondersteuning te bieden: opleiding van verkoopteams, promotiemateriaal, stalen, masterclasses.

  Website Open In New icon
 5. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARISCOS CASTELLAR

  Spanje

  Castellar is het handelsmerk en de plaats waar het grootste Spaanse bedrijf is gevestigd dat schaaldieren bereidt. De erkenning vanuit de markt en de vraag naar zijn producten, ook buiten de provincie Jaén, heeft Mariscos Castellar ertoe gebracht, een vers en ambachtelijk product aan de industriële productie aan te passen en diepvriesproducten te bieden zonder de essentie en kenmerken van het verse product te verliezen.

 2. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanje

  Viuda e Hijos de Jerónimo Izaguirre selecteert en verwerkt eerstekeusglasaaltjes waarbij de behandeling van het product met deskundige gebaren in ere wordt gehouden. Wie bieden u visvijvers voor levende glasaaltjes en schaal- en schelpdieren. Schoonmaken van weekdieren.

 3. PITTMAN SEAFOODS

  België

  Pietmans Seafood biedt vers gevroren vis en schaal/schelpdieren. Pittman Seafoods stelt zich als doel een eersteklasse partner te worden voor industrie, retail, voeding en groothandel met een weloverwogen assortiment van bevroren visproducten.

 4. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrijk

 5. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Noorwegen

 1. CABO VIRGENES ESPAÑA SL

  Spanje

 2. MEDIPESCA

  Tunesië

 3. TURKAYLAR AQUACULTURE

  Turkije

 4. TAIZHOU MINGYING TRADING CO.,LTD.

  China

 5. ESCA S.R.L.

  Italië

 6. VAMOS A COMER SL

  Spanje

 7. DISCEFA

  Spanje

 8. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 9. CONTINENTAL FOOD COMPANY

  Verenigd Koninkrijk

 10. AFENTOULIS LIVERIS & CO

  Griekenland

 1. ABAKUS GMBH

  Duitsland

 2. ASACONGELADOS - ALCIDES DOS SANTOS ANTUNES, LDA

  Portugal

 3. TURKISH SEA CUCUMBER

  Turkije

 4. MARSERRA - ALIMENTAR, LDA

  Portugal

 5. SHRIMPY.CO

  Iran

 6. STARFISH FISH MERCHANT LTD.

  Bulgarije

 7. SALAS ZIVIS SIA

  Letland

 8. ARGIS GALAC'SEA

  Frankrijk

 9. GETFISH, SL

  Spanje

 10. COMERCIALIZADORA INTERNACIONAL DE MARISCOS MARGRANJA S.A.

  Ecuador