• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schaal- en schelpdieren - diepvries

Resultaten voor

Schaal- en schelpdieren - diepvries - Import export

 1. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrijk

 2. RESFOOD

  Rusland

  ResFOOD - de grootste producent en groothandelaar van professionele voedingsproducten voor de AZIAANSE CUISINE (JAPANS, KOREAANSE, CHINESE). HoReCa marktleider in Rusland sinds 2010. Meer dan 250 sku, belangrijkste producten: rijst voor sushi, bereid zeewier nori, gember, sauzen, gezonde voeding enz. Gegarandeerde beschikbaarheid van goederen, we hebben hoge en stabiele kwaliteit goederen met prijzen, die u zullen verrassen en indruk op u maken! Wij beschikken over een eigen voedingslaboratorium waar wij exclusieve recepten creëren en de kwaliteit en stabiliteit van onze producten voortdurend verbeteren. Wij exporteren naar 11 landen van de wereld. Wij koken samen in onze culinaire academies, laten duidelijk het verschil zien met de concurrentie en delen nieuwe recepten met onze klanten. Ons team bestaat uit professionals in hun vakgebied. Wij hebben meer dan 200 werknemers in dienst.Resfood heeft de reputatie een eerlijke en verantwoordelijke fabrikant te zijn. Wij staan klaar om alle nodige marketingondersteuning te bieden: opleiding van verkoopteams, promotiemateriaal, stalen, masterclasses.

 3. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van apart ingevroren visproducten van MSC Atlantische Kabeljauw (Gadus Morhua), Schelvis (Melanogrammus Aeglefinus) en Garnalen (Pandalus Borealis). Onze meest verkochte producten zijn hoogwaardige apart ingevroren kabeljauw- en schelvisfilets, moten, hapjes en blokken, gehakte kabeljauw en overige klassieke en speciale producten naar wens van de klant. Al onze visproducten en zeevruchten worden door onze eigen schepen gevangen in de schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Vanaf daar worden ze naar de fabriek gebracht om volgens de meest strenge normen verwerkt te worden. Onze fabriek is uitgerust met een moderne thermoform verpakkingslijn om diverse types verpakkingen aan te bieden naargelang de wens van de klant. De producten worden vervolgens naar de klanten verzonden; U kunt ze terugvinden hier in Moermansk in onze eigen detailhandel- en showroomwinkel evenals in de VS supermarkten en de beste Europese restaurants. Wij zijn op zoek naar nieuwe partners wereldwijd en bieden een succesvolle samenwerking voor diverse projecten.

 4. MARISCOS CASTELLAR

  Spanje

  Castellar is het handelsmerk en de plaats waar het grootste Spaanse bedrijf is gevestigd dat schaaldieren bereidt. De erkenning vanuit de markt en de vraag naar zijn producten, ook buiten de provincie Jaén, heeft Mariscos Castellar ertoe gebracht, een vers en ambachtelijk product aan de industriële productie aan te passen en diepvriesproducten te bieden zonder de essentie en kenmerken van het verse product te verliezen.

 5. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanje

  Viuda e Hijos de Jerónimo Izaguirre selecteert en verwerkt eerstekeusglasaaltjes waarbij de behandeling van het product met deskundige gebaren in ere wordt gehouden. Wie bieden u visvijvers voor levende glasaaltjes en schaal- en schelpdieren. Schoonmaken van weekdieren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PITTMAN SEAFOODS

  België

  Pietmans Seafood biedt vers gevroren vis en schaal/schelpdieren. Pittman Seafoods stelt zich als doel een eersteklasse partner te worden voor industrie, retail, voeding en groothandel met een weloverwogen assortiment van bevroren visproducten.

 2. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrijk

 3. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Noorwegen

 4. CABO VIRGENES ESPAÑA SL

  Spanje

 5. MEDIPESCA

  Tunesië

 1. TURKAYLAR AQUACULTURE

  Turkije

 2. TAIZHOU MINGYING TRADING CO.,LTD.

  China

 1. VAMOS A COMER SL

  Spanje

 2. ESCA S.R.L.

  Italië

 3. DISCEFA

  Spanje

 4. STARFISH FISH MERCHANT LTD.

  Bulgarije

 5. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 6. FISHER TRADING COMPANY LLC

  Oekraïne

 7. ARGIS GALAC'SEA

  Frankrijk

 8. ASACONGELADOS - ALCIDES DOS SANTOS ANTUNES, LDA

  Portugal

 1. ABAKUS GMBH

  Duitsland

 2. GLOBAL SEAFOOD

  Tunesië

 3. GETFISH, SL

  Spanje

 4. AFENTOULIS LIVERIS & CO

  Griekenland

 5. MARSERRA - ALIMENTAR, LDA

  Portugal

 6. SEA SOURCE FOODS INTERNATIONAL

  Bangladesh

 7. SALAS ZIVIS SIA

  Letland

 8. TURKISH SEA CUCUMBER

  Turkije

 9. COMERCIALIZADORA INTERNACIONAL DE MARISCOS MARGRANJA S.A.

  Ecuador

 10. SHRIMPY.CO

  Iran