• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schelp- en schaaldieren

Resultaten voor

Schelp- en schaaldieren - Import export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrijk

  Sinds meer dan 30 jaar is de in Boulogne-sur-Mer gevestigde firma Channel Sea Food één van de grootste Europese leveranciers van zeeproducten en diepgevroren etnische producten: schaaldieren, weekdieren, vis, inktvissen, kikkerbilletjes, fruit, groente en verwerkte producten… Bij aankomst in Frankrijk worden de producten in een specifieke opslagplaats bewaard, wat een traceerbaarheid van het product vanaf de kwekerij tot de klant en de flexibiliteit voor gecombineerde verzendingen mogelijk maakt.

 2. WILCO GMBH

  Duitsland

  Wilco creëert producten voor gezond leven, uitgekiende zorg, innerlijk welzijn en harmonie. Wij willen de gezondheid van mensen versterken met natuurlijke producten en hen ondersteunen bij het vinden van hun persoonlijke balans, zich goed voelen en krachtig door het leven gaan. Wij putten uit de schatkist van de natuur en vertrouwen op eenvoudige en doeltreffende recepten zonder veel ballast, die uitsluitend bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Al onze producten zijn 100% natuurlijk, meestal gecontroleerd biologisch en zonder toevoegingen.

 3. AMÉLIE, LES HUÎTRES

  Frankrijk

  AMÉLIE is de meest elegante naam die een oester kan krijgen; het resultaat van vier jaar noeste arbeid op zee. Dit zeewezen, een gulden middenweg tussen vis en schelpdieren, laat zich niet door de eerste de beste openen en houdt stand tegen onervaren oesterkenners. Onze teams, gedreven door passie, uitmuntendheid en toewijding, zetten zich dagelijks in om hun grenzen te verleggen. AMÉLIE is een waar Frans oesterhuis, dat kan bogen op de knowhow van de meeste bedreven kwekers, die oesters van uitzonderlijke kwaliteit kweken en selecteren. Het zeewater van de Atlantische kust en het omliggende land, geven de AMÉLIE oesters een subtiele rijping en een uitzonderlijke fijne smaak, geliefd bij de meest vermaarde chef-koks en fijnproevers. Een rijke en gulle bodem vormt de basis voor de kwaliteit van AMÉLIE. De geschiedenis van Marennnes-Oléron verhaalt ons het bestaan van vermaarde oesterparken met uitzonderlijke weldaden om jaar in jaar uit gulle oesters met een homogene kwaliteit te verkrijgen. Onze ambachtelijke oesterkwekers putten hun kennis uit deze waardevolle geheimen en selecteren uitzonderlijke plaatsen voor de AMÉLIE in het oesterpark van Marennnes-Oléron. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. THAERON

  Frankrijk

  De familie Thaëron heeft zijn vakkennis en activiteiten sinds 1879 uitgebreid en verhandelt tegenwoordig oesters, mosselen, schelpdieren (rauw en gekookt) en schaaldieren (rauw en gekookt) evenals een assortiment producten verpakt onder gewijzigde atmosfeer. De Thaëron oester wordt gekweekt in de delta van Le Belon waar het de vermaarde en verfijnde hazelnotensmaak ontwikkelt dankzij de onderdompeling in brak water. De onderneming beschikt over een erkende knowhow over de oesterkweek en beheert de volledige bevoorrading van zeeproducten via een betrouwbaar netwerk van vissers en verzamelaars uit Frankrijk en het buitenland waarmee het een nauwe band heeft opgebouwd. De kwaliteit en de versheid van de producten, de onweerlegbare vakkennis en de betrouwbare vakkundigheid van de vrouwen en mannen van de onderneming, maken het tot een onbetwiste marktleider. Om te kunnen voldoen aan de diverse veiligheidsnormen voor levensmiddelenproducten, heeft het bedrijf op alle productiesites (Riec en Lorient) een kwaliteitssysteem ingevoerd.

 5. MOSSELHANDEL NEES

  België

  Mosselhandel Nees. Uw adres voor al uw visproducten, schaal- en schelpdieren. De nadruk ligt bij ons op versheid, kwaliteit en service naar onze klanten toe. Bezoek onze winkel in Mechelen waar u terecht kunt voor al onze verse producten. Tevens zijn wij ook actief in de groothandel waar wij met ons moderne wagenpark de markt bedienen. Verder verzorgen wij graag het perfecte mosselfeest voor u. U kunt hierbij gebruik maken van onze koelwagen, mosselvuren en pannen. Ook aan de kleine dingen als citroendoekjes en placemets is gedacht. Om het geheel nog feestelijker te maken kunt u gebruik maken van onze promotiematerialen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HOLLANDVIS PRONK

  Nederland

  Hollandvis in Scheveningen biedt u een breed assortiment zeevis. Zowel dagvers als diepgevroren vis. We zijn gespecialiseerd in verse vis, gecombineerd met een breed assortiment en hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Hollandvis koopt vis in op afslagen in binnen- en buitenland. Verder wordt er zoveel mogelijk verse vis direct bij de bron ingekocht. We hebben contacten door heel Europa; Denemarken, Spanje, Frankrijk enz. Maar ook binnen de landsgrenzen halen we vis en bijna dagelijks hebben we contact met Rungis (als een van de eerste in Nederland). Elk van onze contacten heeft zijn eigen specialisme waardoor wij een breed assortiment verse vis kunnen aanbieden met hoge kwaliteit. Korte lijnen geven verse vis.

 2. MARISCOS CASTELLAR

  Spanje

  Castellar is het handelsmerk en de plaats waar het grootste Spaanse bedrijf is gevestigd dat schaaldieren bereidt. De erkenning vanuit de markt en de vraag naar zijn producten, ook buiten de provincie Jaén, heeft Mariscos Castellar ertoe gebracht, een vers en ambachtelijk product aan de industriële productie aan te passen en diepvriesproducten te bieden zonder de essentie en kenmerken van het verse product te verliezen.

 3. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanje

  Viuda e Hijos de Jerónimo Izaguirre selecteert en verwerkt eerstekeusglasaaltjes waarbij de behandeling van het product met deskundige gebaren in ere wordt gehouden. Wie bieden u visvijvers voor levende glasaaltjes en schaal- en schelpdieren. Schoonmaken van weekdieren.

 4. COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA

  Spanje

  Wij zijn een onderneming gespecialiseerd in de productie van conserven van vis en schaaldieren uit de Rías Gallegas, wij hebben meer dan 50 jaren ervaring in deze sector. Dankzij onze ervaring en de drie generaties die elkaar hebben opgevolgd in de conservenfabriek, kunnen wij u een breed assortiment van producten met exclusieve sausjes aanbieden.

 5. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  België

  De activiteiten van het bedrijf zijn: - Vis import & export (vers en diepvries). - Leverancier voor groothandel, collectiviteiten en visspecialist. - Produceren van alle handgesneden filets, exacte porties in MAP verpakking en andere visprodukten. - Distributie van de goederen in het ganse land met eigen gekoeld wagenpark.

 1. VERWIJS KREEFTENPARKEN

  Nederland

  Groothandel in schaal- en schelpdieren. Wij importeren kreeft vanuit Canada en Groot-Brittannië, kingkrab uit Noorwegen en leveren ook Noordzeekrab. In het seizoen van 1 april tot en met 15 juli hebben wij tevens Oosterscheldekreeft beschikbaar.

 2. VISWAREN BONNET

  België

  Viswaren Bonnet is leverancier van alle afgewerkte visproducten. Bonnet biedt een exclusief kwaliteitsgamma aan: garnalen, gerookte viswaren, marinades, maatjes, verse bereidingen, schaaldieren, salades en antipasta, diepvriesproducten, kruiden, sausen en mayonaises, surimi krab en meer. Viswaren Bonnet biedt en dienst levering aan huis volgens een routeschema, maar de producten kunnen ook worden afgehaald.

 1. GLOBAL FISH TRADING

  België

  Global Fish Trading is een professionele partner die topkwaliteit biedt tegen aanvaardbare prijzen. Geen wonder dat het bedrijf na twintig jaar nog steeds in volle expansie is. Voor een breed gamma aan dagverse vis tot levende schaal -en schelpdieren: veel klanten wisten Global Fisch Trading reeds te vinden.

 2. VERBIEST

  België

  Als gespecialiseerde handelszaak in vis en visproducten levert Verbiest aan alle marktsegmenten: groothandel, supermarkten, zelfstandige viswinkels, traiteurs, restaurants. Omdat Verbiest op zoveel markten thuis is, is het assortiment verse vis en visproducten bijzonder ruim. De slogan "If it swims, we have it", gaat zeker op voor zeevis, schaal- en schelpdieren, natuurlijk afhankelijk van de aanvoerseizoenen.

 3. KLAAS PUUL

  België

  Klaas Puul is al jarenlang een toonaangevend leverancier/producent in verse en diepgevroren garnalen. Ook o.a. fruits de mer, rivier-kreeften en traditioneel gerookte zalm behoren tot het assortiment.

 4. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanje

  Levering van bereide inktvis en verse vis aan viswinkels, supermarkten en restaurants.

 5. LIVINGSEAS

  Nederland

  Livingseas is een nieuw bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van levende en diepgevroren Noordzeekrab. Ook kunnen de krabben gekookt worden.

 6. PESCAVANTE

  Spanje

 7. VENETO PESCA SRL

  Italië

 8. AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL

  Italië

 1. VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN

  Frankrijk

 2. SCASS S.R.L.

  Italië

 3. ESCARGOTS SP. Z O.O.

  Polen

 4. FOOD FILOSOFY S L

  Spanje

 5. LA FAMILLE BOUTRAIS

  Frankrijk

 6. L'OCEAN

  België

 7. AST-COSTAITTICA

  Spanje

 8. WIP SRL

  Italië

 9. KRONE GMBH

  Duitsland

 10. CASA BOTAS

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Schelp- en schaaldieren - Import export

Aantal resultaten

7.536 Bedrijven