• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • schoorsteenbuizen - industrieel

Resultaten voor

Schoorsteenbuizen - industrieel - Import export

 1. PARKANEX SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Parkanex, opgericht in 1996, is een toonaangevende Poolse fabrikant van verbindingspijpen voor schoorstenen. Dankzij onze moderne en geautomatiseerde productiesite, kunnen wij hoogwaardige schoorsteenpijpen leveren. Met een jaarlijkse productiecapaciteit van 500.000 meter kunnen wij onze partners in heel Europa snel leveren. Het gebruik van laser lastechnieken maakt mooie lasnaden mogelijk. De volledig geautomatiseerde laklijn met een verwarmingstunnel zorgt voor een uitzonderlijke herhaalnauwkeurigheid en maakt onze schoorsteenpijpen rookvrij bij het eerste gebruik. De geavanceerde plaat walstechnologie garandeert de perfecte rondheid van de elementen. Het schoorsteenpijpsysteem omvat meerdere elementen zoals pijpen, aanpasbare bochtstukken, vaste bochtstukken, radiatoren, verkleiners, kleppen, T- en Y-elementen, enz.Naast schoorsteenpijpen, produceren wij tevens kachelinserts (Uniflam DURO), ventilatieroosters, braseros/barbecues voor in de tuin en meubilair (Artiss), bioethanol haarden en accessoires voor open haarden. Dankzij onze uitgebreide reeks producten voor open haarden kunnen wij een compleet aanbod aan de industrie voor kachels/ open haarden leveren. Wij bieden tevens diensten voor de volgende sectoren: -lasersnijden - walsen van plaatmetaal -gerobotiseerd laswerk (CMT) -buigen van metaalplaten. Kwaliteit is sinds altijd de leidraad van onze activiteit daar wij ervan overtuigd zijn dat kwaliteit vertrouwen schept.

 2. EXOJO SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  EXOJO, S.L. is een familiebedrijf met meer dan 50 jaren ervaring en een erkend prestige in de vervaardiging van kanalen en accessoires voor de afvoer van rook en gas. Fabriek van producten met CE-markering, gecertificeerd door de officiële instantie Cermet Italia SpA, in overeenstemming met de kwaliteitseisen, op basis van proeven, inspectie van de vervaardigingsprocessen en met technische precisie uitgevoerde testen. Dit alles met het doel een product aan te bieden dat vertrouwen wekt en overeenstemt met de kwaliteit dat het vertegenwoordigt.

 3. RINKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RINKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is gevestigd in Vellmar, Duitsland.

 4. BERTONCELLO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERTONCELLO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, onderhoud van ketels, ontwerp van thermische installaties, Airconditioning - materiaal, airconditionner, koelkasten, houtkachels voor privé gebruik, stijgende stookkanalen van roestvrij staal, en warmtepompen. Het is gevestigd in Castelfranco Veneto, Italië.

 5. EURO WINDKAT GMBH

  Duitsland

  Sinds ons bedrijf in 1996 werd opgericht, werken we samen met veel bekende bedrijven, die vertrouwen op de goede kwaliteit van onze producten, evenals op onze betrouwbaarheid en degelijkheid. Naast beschikbaarheid en betaalbaarheid hebben kwaliteit en service altijd onze focus gehad.Innovatieve schoorsteen- /uitlaat- en uitlaatluchttechnologie vormen onze competentie.Onze eigen ontwikkeling - het Windkat-systeem - met zijn unieke inspuitmonden, levert al meer dan 20 jaar een verbeterde, stabiele schoorsteentrek. Daarnaast zijn we betrouwbare partners voor brouwerijen, evenals de horeca met onze hoogwaardige biertuinmeubelen. Naast de klassieke scharnierende standaardvarianten bieden we voor veel producten ook individuele ontwerpen. Bovendien ontvangt u voor vele items reserveonderdelen en accessoires, zelfs na tientallen jaren om u de langst mogelijke en duurzame toegevoegde waarde te garanderen. We houden ons aan ons woord!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROTIP

  België

  EUROTIP is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van rookkanalen. Met meer dan 50 jaar ervaring en gebaseerd op de vakkennis als fabrikant, vormt EUROTIP één van de leaders op de Europese markt. Onze ontwikkeling heeft ons in staat gesteld om ons gebouw uit te breiden van 1000 tot 3000m². Dankzij zijn nieuwe wagenpark, blijft « EUROTIP » zijn productgamma uitbreiden en zijn voorraden vergroten: « TIPFLEX » « ISOTIP » « PROGALVA » « BREMAN »« CONDUIT PP ». Vervaardiging en verkoop van flexibele metalen buizen (luchtverversing, ventilatie) - Buizenstelsels voor schoorstenen: KOPEX - Schoorstenen die geïsoleerd zijn via een dubbele wand: ISOTIP Buizen met geïsoleerde dubbele wand, Harde buizenstelsels, Flexibele buizenstelsels, Aansluitingen, Accessoires, Ventilatie, Dakafvoer.Al onze afvoersystemen voor schoorstenen zijn conform aan de Europese veiligheids- en kwaliteitsnormen.

 2. ISOLECO

  België

  Isoléco sa/nv maakt deel uit van de internationale M&G Group, met twaalf vestigingen wereldwijd. Isoléco sa/nv is een K.M.O., gesticht in 1982, die voor meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in de evacuatie van de verbrandingsgassen. Wij zijn fabrikant en invoerder van alle types rookgasafvoerkanalen, zowel metaal als kunststof. Als fabrikant hebben wij onze eigen producties ontwikkeld: - enkelwandige inox flexibel type Isoflex SP - aluminium flexibels voor de ventilatie - een reeks inox toebehoren voor schouwinstallaties (regenkappen, platen, beugels, reducties, enz…)

 3. TUBEST

  Frankrijk

  Sinds 1925, ontwerpt TUBEST flexibele buizenstelsels voor schoorstenen van RVS. TUBEST ontwerpt en produceert flexibele of stijve buizenstelsels voor schoorstenen, voor industriële of particuliere toepassingen van renovatie tot nieuwe installaties. Onze producten voldoen aan de CE normen. Onze Europese vestiging, de beschikbaarheid van de producten en onze leveringsservice stelt ons in staat snel aan uw behoeften te kunnen voldoen.

 4. ZINCO GROUP. SRL

  Italië

  Zinco Group werd opgericht in de jaren tachtig en begon als een klein familiebedrijf waarin schoorsteenpijpen en artikelen voor de bouw werden vervaardigd. Door de jaren heen heeft de onderneming zich met name gespecialiseerd in de productie van rookkanalen en voorzetramen voor schuifdeuren. Vandaag de dag is de Zinco Group aanwezig in talrijke sectoren dankzij een gestructureerd netwerk van winkels verspreid in heel Italië en in Europa.

 5. EECKHOUT

  België

  U Kan bij Metalen Schoorstenen Eeckhout te Roeselare terecht voor zowel nieuwe schouwen als het aanpassen van bestaande schouwen of een verbouwing. Deze toepassingen staan ten dienste van de industrie en de particulier. Dubbelwandige en enkelwandige schouwen Vrijstaande schouwen Speciale overgangstukken in Inox - Cortensstaal - Aluminium - Koper Industriële en particuliere toepassingen Schoorsteenvoeringen

 1. TECNOASPIRO DI DE MATTEIS GABRIELE

  Italië

  Het bedrijf TECNOASPIRO DI DE MATTEIS GABRIELE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is gevestigd in Casarano, Italië.

 2. NICOLA RONGA

  Italië

  Het bedrijf NICOLA RONGA, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren dakgoten, verwarmingsketels, open haarden, en rookkanalen. Het is gevestigd in Bagnolo Piemonte, Italië.

 1. BAEYENS M CHEMINEES

  België

  Het bedrijf BAEYENS M CHEMINEES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorstenen - industrieel, Rookkanalen - woningbouw, Schoorsteenbuizen - industrieel, Schoorstenen - industrieel, Rookkanalen - woningbouw, reiniging schoorstenen, en Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is gevestigd in Braine-L'alleud, België.

 2. DAMAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DAMAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren filtreringinstallaties, stijgende stookkanalen van roestvrij staal, installaties van luchtfiltrering, en openingen voor luchtverspreiding. Het is gevestigd in Alpignano, Italië.

 3. "VERSIA-LUX"LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf "VERSIA-LUX"LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren ventilatieleiding. Het is gevestigd in Krivoy Rog, Oekraïne.

 4. TECNIGRAS S.A

  Spanje

  Het bedrijf TECNIGRAS S.A, is een Distributeur, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. SOLINOX CHIMNEY SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf SOLINOX CHIMNEY SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rookkanalen - woningbouw, Rookkanalen - woningbouw, omhooglopend rookkanaal met dubbele wand, en omhooglopend rookkanaal met een wand. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. VL STAAL A/S

  Denemarken

  Het bedrijf VL STAAL A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is gevestigd in Esbjerg, Denemarken.

 7. TANIEKOMINY.PL

  Polen

  Het bedrijf TANIEKOMINY.PL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is gevestigd in Walcz, Polen.

 8. OOMS-ITTNER

  België

  Het bedrijf OOMS-ITTNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorstenen - industrieel, Schoorsteenbuizen - industrieel, Schoorstenen - industrieel, Schoorsteenbuizen - industrieel, bouw van industriële schoorstenen, en expertise. Het is gevestigd in Eupen, België.

 1. VATROSTALAC DOO TUZLA

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf VATROSTALAC DOO TUZLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van industriële schoorstenen, bewapening voor beton, en hydrodynamische industriële reiniging en schilderwerk. Het is gevestigd in Tuzla, Bosnië-Herzegowina.

 2. ROBERT

  België

  Het bedrijf ROBERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rookkanalen - woningbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorsteenbuizen - industrieel, Schoorsteenbuizen - industrieel, rookkanalen, en brandstoffen voor open haarden. Het is gevestigd in Waremme, België.

 3. CHIMNEY GENIE LINERS & CHIMNEY REPAIR

  Verenigde Staten

  Het bedrijf CHIMNEY GENIE LINERS & CHIMNEY REPAIR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren reiniging schoorstenen, schoorstenen, schoorsteenveger, en Schoorsteenkappen. Het is gevestigd in Islip, Verenigde Staten.

 4. EXTRACAM VENTILACION INDUSTRIAL

  Spanje

  Het bedrijf EXTRACAM VENTILACION INDUSTRIAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is gevestigd in Sabadell, Spanje.

 5. H. R. HEINICKE INH. LUDGER HÖRSTING E. K.

  Duitsland

  Het bedrijf H. R. HEINICKE INH. LUDGER HÖRSTING E. K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorsteenbuizen - industrieel, Schoorsteenherstelling, industrieel - installaties, Open haarden, sierhaarden en accessoires, Schoorsteenbuizen - industrieel, Schoorsteenherstelling, industrieel - installaties, en Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 6. TTC EDELSTAHLDESIGN

  Duitsland

  Het bedrijf TTC EDELSTAHLDESIGN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorstenen - industrieel, Schoorsteenbuizen - industrieel, Open haarden, sierhaarden en accessoires, Open haarden - accessoires, Schoorstenen - industrieel, Schoorsteenbuizen - industrieel, Open haarden, sierhaarden en accessoires, en Open haarden - accessoires. Het is gevestigd in Neumarkt, Duitsland.

 7. METALOTERM

  Frankrijk

  Het bedrijf METALOTERM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is gevestigd in lognes, Frankrijk.

 8. THERMO COMFORT SNC

  Italië

  Het bedrijf THERMO COMFORT SNC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren loodgieterswerk, en klimaatregelingsinstallaties. Het is gevestigd in Corte Palasio, Italië.

 9. MANGIASCIUTTO VALERIA

  Italië

  Het bedrijf MANGIASCIUTTO VALERIA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoorstenen - industrieel, Schoorsteenbuizen - industrieel, Schoorstenen - industrieel, en Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 10. POUJOULAT

  Frankrijk

  Het bedrijf POUJOULAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoorsteenbuizen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoorstenen. Het is gevestigd in Saint-Symphorien, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis