• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • sloop - machines en materialen

Resultaten voor

Sloop - machines en materialen - Import export

 1. MYSCRAPMACHINE

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Myscrapmachine.com is een online marketplace, opgericht door een groep industriële ondernemers en gebaseerd te Luxemburg. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuw en tweedehands materiaal voor de recycling industrie, bouw- en sloopwerkzaamheden. Wij brengen u in contact met kopers en verkopers van een uitgebreid assortiment nieuwe of gebruikte machines, uitrustingen, onderdelen en accessoires uit de hele wereld. Wij bieden de gratis inschrijving en een aanbod voor onbeperkte publicatie tegen een vaste prijs.. Ons platform biedt u een ruimte die volledig gericht is op de gebruiker om uw machines en uitrustingen in de schijnwerpers te zetten en zichtbaar te maken voor duizenden mogelijke kopers. Kijk op myscrapmachine.com of neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. TREVI BENNE SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het feit dat de onderneming ontstaan is vanuit 30 jaar ervaring in uitrustingen voor grondwerkmachines is voor Trevi Benne spa een onbetwistbaar voordeel. De technologische innovaties van de markt volgen is een opdracht die standvastigheid en vakkennis vereist. Graaf- en sloopwerkzaamheden, graafmachines, grijpers voor sloopwerk, metaalscharen, laadbakken, sloopmachines, laadbakken en snelkoppelingen, onderdelen voor grondwerkmachines, grijpers en breekmachines voor sloopwerkzaamheden, metaalscharen.

 3. ROTAIR SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTAIR SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oleohydraulische machines en installaties, Sloop - machines en materialen, alternatieve compressoren, RAMPICAR, accessoires voor compressoren, Oleohydraulische machines en installaties, mechanische, pneumatische en hydraulische installaties, Sloop - machines en materialen, en hydraulische pompen. Het is gevestigd in Caraglio, Italië.

 4. COSMO

  België

  Cosmo Afbraakwerken staat voor een totaal aanpak, of het nu particulier, bedrijven of bouwbedrijven zijn. Bij Cosmo helpen wij U graag verder. U kan bij ons terecht voor: Algemene sloopwerken Privé-woningen, appartementsgebouwen, ... Industriële sloopwerken Het slopen van oude bedrijfsgebouwen, afbraak van grote fabrieken, metaal- en betonconstructies... Ontmantelingswerken U wil uw woning volledig laten strippen tot op de structuur, ook hier kan Cosmo U met raad en daad bijstaan. Plafonds, tapijten, elektriciteit, wij verwijderen het totaalpakket voor U zowel privé als professioneel. Cosmo beschikt over een uitgebreid en up-to-date machinepark, van machines (600kg) die door een deuropening kunnen tot machines (50 ton) die tot op een hoogte van 20m kunnen afbreken, dit om alle werken met de grootste precisie en ook in de beste omstandigheden te kunnen uitvoeren.

 5. VACOMET

  België

  VaCoMet bvba is een familiale kmo, actief op het gebied van sloop, recycling en zandcementgebonden mengsels zowel in de private als openbare sector. Vacomet werd opgericht in 1991 en was oorspronkelijk gevestigd in Sint-Eloois-Winkel. Door de gestage expansie van het bedrijf groeide de noodzaak naar een grotere en betere infrastructuur. In het jaar 2000 verhuisden we naar het huidige bedrijfsterrein. Binnen het bedrijf VaCoMet staat klantentevredenheid en de kwaliteit van het eindproduct voorop. Door de vakkundige inzet van onze trouwe medewerkers en het voortdurend investeren in nieuwe technieken en middelen zetten wij ons iedere dag in om dit doel te bereiken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RINK

  Duitsland

  Het bedrijf RINK, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in Neunkirchen-Seelscheid, Duitsland.

 2. WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloop - machines en materialen, Singels en sjorriemen, Hogedrukreinigingsapparatuur, Drukregelaars, Sloop - machines en materialen, Singels en sjorriemen, Hogedrukreinigingsapparatuur, en Drukregelaars. Het is gevestigd in Sehnde, Duitsland.

 3. DÉMOLITION ET DEBARRAS

  Frankrijk

  Het bedrijf DÉMOLITION ET DEBARRAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloopbedrijven, en Sloopbedrijven. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. GROUPE DONITIAN SA

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE DONITIAN SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen, verrijdbaar, Mandenlift, Sloopbedrijven, Sloop - machines en materialen, Kranen, verrijdbaar, Mandenlift, Sloopbedrijven, en Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in LORMONT, Frankrijk.

 5. BÖHM ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÖHM ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische hamers. Het is gevestigd in Faião, Portugal.

 2. VTN EUROPE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VTN EUROPE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijnbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloop - machines en materialen, hydraulische knipmachines, en Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in Pojana Maggiore, Italië.

 1. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Duitsland

  Het bedrijf SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloop - machines en materialen, Laadbakken en grijpers, Sloop - machines en materialen, en Laadbakken en grijpers. Het is gevestigd in Oelsnitz, Duitsland.

 2. VEGA HYDRAULIC BREAKERS

  Turkije

  Het bedrijf VEGA HYDRAULIC BREAKERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. WIECHA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf WIECHA SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Restauratie en renovatiewerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wapeningsmatten voor gewapend beton, Sloop - machines en materialen, Fundering - uitvoering, Wapeningsmatten voor gewapend beton, Sloop - machines en materialen, gevelpleister afwerking en reparatie, en Fundering - uitvoering. Het is gevestigd in Słowik, Polen.

 4. DEMOLTECH SRL

  Italië

  Het bedrijf DEMOLTECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in Modugno, Italië.

 5. OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA

  Spanje

  Het bedrijf OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cement en mortel - vuurvast, Sloop - machines en materialen, hulpverlening metselwerk, kleine metselwerkzaamheden, Cement en mortel - vuurvast, en Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in Coin, Spanje.

 6. IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italië

  Het bedrijf IMPIANTI INDUSTRIALI SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuur van industriële installaties, Afbraak- en bouwafval - recycling, Verhuur van industriële installaties, en Afbraak- en bouwafval - recycling. Het is gevestigd in Dalmine, Italië.

 7. ITALIADEMOLITORI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITALIADEMOLITORI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische hamers, en Rotsbreker. Het is gevestigd in Bitonto, Italië.

 8. CORIMAG SRL

  Italië

  Het bedrijf CORIMAG SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in Bosconero, Italië.

 1. VAN DEN BERG METAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VAN DEN BERG METAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloopbedrijven, schroothandel, private en industriële slopingen, Sloopbedrijven, en afvalverwijdering. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 2. VISIBILITY AGENCY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VISIBILITY AGENCY, is een Distributeur, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 3. AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO

  Italië

  Het bedrijf AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 4. KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE

  Polen

  Het bedrijf KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE, is een Multi-Category, en actief in de sector Grondverzet - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloop - machines en materialen, freesmachines voor wegenbouw, Toeslagen - bouw en openbare werken, Sloop - machines en materialen, en grondverzet. Het is gevestigd in Elblag, Polen.

 5. F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ

  Polen

  Het bedrijf F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ, is een Multi-Category, en actief in de sector Verhuur en reparatie van landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloop - machines en materialen, verhuur grondgraafmachines, verhuur graafmachines en constructiemachines, Sloop - machines en materialen, en grondverzet. Het is gevestigd in Jejkowice, Polen.

 6. TOCDEM ATTACHMENTS & UTILITIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TOCDEM ATTACHMENTS & UTILITIES, is een Distributeur, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur installaties voor bouwterreinen, hydraulische installaties, en verkoopdiensten. Het is gevestigd in Marston Moretaine, Verenigd Koninkrijk.

 7. KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in Erfurt, Duitsland.

 8. ARSHTY

  Frankrijk

  Het bedrijf ARSHTY, is een Onderaannemer, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is gevestigd in La Talaudiere, Frankrijk.

 9. YENI TUNÇ ÇELIK ELEK LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf YENI TUNÇ ÇELIK ELEK LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Sloop - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren builzeven, en zeven voor mijnen en groeven. Het is gevestigd in ANKARA, Turkije.

 10. DYR DEMOLICIONES Y RECICLADOS SL

  Spanje

  Het bedrijf DYR DEMOLICIONES Y RECICLADOS SL, en actief in de sector Sloopbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloop - machines en materialen, Sloop - machines en materialen, snijden en boren van normaal en gewapend beton, sloping van industriële bouwwerken, en gecontroleerde slopingen. Het is gevestigd in MADRID, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Sloop - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.344 Bedrijven