• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • smeertoestellen en installaties

Resultaten voor

Smeertoestellen en installaties - Import export

 1. L.+ G. BECK GMBH

  Duitsland

  UNIOELER L.+G. Beck GmbH is fabrikant van oliën en smeerapparatuur. In 1961 werd het bedrijf opgericht als een familiebedrijf en werd het al snel een van de "eerste adressen" voor "ontwikkeling - productie - distributie" van technische smeermiddelen. Tegenwoordig omvat het productassortiment apparatuur voor minimale hoeveelheid smering (in veel toepassingen verwijderd van de gebruikelijke circulatiesmering met emulsies), handmatig en elektrisch geregelde druppeloliesystemen, op maat gemaakte producten, tandwielpompen, zuigerpompen, gecentraliseerde smeersystemen, oliereservoirs, drukvaten V2A - V4A, niveauregelaars, smeermiddelen met verschillende aandrijfsystemen, smeernippels, oliepeilindicatoren en oliepeilmeters. UNIOELER kan zo geschikte oplossingen ontwikkelen en aanbieden voor een breed scala aan toepassingen. Oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van de gebruiker, maar tegelijkertijd rekening houden met milieuproblemen en vereisten van de wetgever.

 2. HEINZ GERSTMEYER NACHF. KG

  Duitsland

  Als traditionele onderneming koppelen wij onze ruime ervaring aan de producten die zich hebben bewezen uit de modernste fabricagetechnieken tot een concurrerende eenheid: Onze competenties voor uw succes.Onze kracht: vrijwel 50 jaar vakmanschap op het gebied van smeernippels, knowhow die verder gaat dan commercie door onze ervaring met eigen productie in het verleden, vrijwel 50 jaar, ervaring op het gebied van export naar alle continenten, behalve Antarctica- ruim gesorteerd magazijn met grote voorraden, zodat wij korte levertijden kennen, producten verlaten ons magazijn vaak binnen 24 uur, kwalitatief hoogwaardige smeernippels van ISO 9000: 2001 gecertificeerde fabrikanten, producten van Duitse makelij tegen concurrerende prijzen, unieke, hoogwaardige verpakking in kunststof kisten met transparante deksels bij kleine verpakkingseenheden, grote flexibiliteit, goede betrekkingen met fabrikanten, zodat ook speciale uitvoeringen snel geleverd kunnen worden.

 3. SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

  België

  SDT ULTRASOUND SOLUTIONS: Belgische fabrikant van onderhoudsapparatuur met ultrasone technologie. We helpen technici de mechanische toestand van machines, lagersmering, hydraulische systemen, condenspotten en kleppen te bewaken, elektrische storingen te voorkomen en perslucht- en gaslekken te detecteren om energiekosten, productiekosten te verlagen en de levensduur van installaties te verlengen.

  Alle producten voor "smeertoestellen en installaties"

 4. TEKAWE GMBH

  Duitsland

 5. MB-ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. YERIK INTERNATIONAL PRIVATE LIMITED

  India

  Yerik International, firma gevestigd in India, is gespecialiseerd in de vervaardiging en export van Agrarische machines, technische artikelen en draagbare gereedschappen sinds 1991. Wij zijn expert in de vervaardiging van auto-onderdelen. Onze productreeks omvat hydraulische cilinders, tractor verbindingsonderdelen, smeedwerk, power take off adapters en andere onderdelen, trekonderdelen, agrarische en landbouwwerktuigen, smeerapparatuur, drie-punt verbindingsonderdelen, poortbeslag en handgereedschappen zoals wielsleutels. Wij hebben onze internationale aanwezigheid uitgebreid en exporteren vandaag naar buitenlandse markten, zoals de Verenigde Staten, Canada, VK, Europa, Italië, Duitsland, Zuid-Afrika, Ierland, Australië, Rusland en meer. Wij beschikken over CAD en CAM infrastructuren en hebben onze productiemiddelen in de loop van de jaren uitgebreid, zodat wij onze productiecapaciteiten hebben kunnen verbeteren en nu gespecialiseerde werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals 3D-ontwerp en modelleren met simulatie- en testcapaciteiten om u producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren, die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Daarnaast zet ons hele team zich in voor de groei van de onderneming en is de sleutel voor zijn succes. Wij voeren strenge kwaliteitscontroles uit bij ontvangst van de bestelling, tijdens de productie en voor de levering om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Wij zetten alles in het werk om de hoogste kwaliteitsnormen na te leven op ieder niveau. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij er trots op te beschikken over de ISO 9001 normencertificatie. Neem snel contact met ons op voor verdere informatie!

 2. INGELBEEN-SOETE

  België

  Klant én kwaliteit staan bij Ingelbeen-Soete centraal sedert 1929. Reeds meer dan 80 jaar verkopen we smeermiddelen in België en Luxemburg. Ingelbeen-Soete combineert de kracht en flexibiliteit van een familiale onderneming met de know-how en ervaring van 's werelds grootste speler ExxonMobil. De bedrijfswaarden zijn daarbij nog steeds betrouwbaarheid, integriteit en eerlijkheid. Zowel naar klanten, medewerkers, partners en leveranciers. "Ingelbeen-Soete combineert de kracht en flexibiliteit van een familiale onderneming met de know-how en ervaring van 's werelds grootste speler ExxonMobil." Automotive Transport & Aannemerij Energie Landbouw Industrie Aviation Marine Voedingsindustrie

 3. AYMAKSAN AYLA MAKINA SANAYI A.Ş

  Turkije

 4. BALKENHOFF SCHMIERSYSTEME

  Duitsland

 5. SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH

  Duitsland

 1. FRITSCHE ZENTRALSCHMIERUNG

  Duitsland

 2. GESFLUID

  Spanje

 1. KLAUS-PETER SOHM SCHMIERSTOFFTECHNIK E.K.

  Duitsland

 2. GÜLERSAN LUBRICATION EQUIPMENT

  Turkije

 3. RAASM S.P.A.

  Italië

 4. TRIBOTEC POLSKA SP. Z.O.O.

  Polen

 5. DOSING & PUMPS SRL

  Italië

 6. ITALCOM SRL

  Italië

 7. OMPI SRL

  Italië

 8. SATCO SYSTEM ANALYSIS TECHNOLOGY GMBH

  Oostenrijk

 1. HÄFNER FLUIDTECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. POWER LUBE CONTROL SRL

  België

 3. TRIBOSERV GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. ADDA ECOLOGICA S.R.L.

  Italië

 5. ALTEA SRL - DRY LUB SYSTEM

  Italië

 6. FOUR RED SQUARES DISTRIBUTION

  Zuid-Afrika

 7. EKMAK MAKINE SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

 8. IMB STROMVERSORGUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

 9. ERSAN PLASTIK MAKINA

  Turkije

 10. KOTA MAKINA SAN VE TIC LTD S

  Turkije