• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snijmachines - textiel

Resultaten voor

Snijmachines - textiel - Import export

 1. EUROLASER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EUROLASER is uw partner in de wereld van de lasertechniek, de specialist voor lasersystemen voor het snijden, graveren en markeren van verschillende materialen zoals acryl, hout, textiel en kunststoffolie in uiteenlopende toepassingsgebieden. Wij bieden een complete service uit één hand! Onze snijmachines worden gebruikt in de reclame-industrie, automobielindustrie, kledingindustrie, voor meubelreparatie en interieur, voor membraanklavieren en de elektronische industrie, voor de modelbouw en de architectuur e.d.

 2. ZUND BENELUX

  Nederland

  Wij zijn een wereldwijd werkzaam familiebedrijf dat multifunctionele digitale vlakke snijmachines ontwikkelt en produceert. Onze klanten zijn zakelijke dienstverleners en industriële ondernemingen in de grafische industrie, de verpakkingsindustrie, de textiel- en leerbranche en de technische textiel- en composietenmarkt. Ons succes is gebaseerd op doordachte techniek, leiderschap in innovatie, modulaire constructie en gerichte positionering op de behoeften van de klant. Wij garanderen onze klanten de betrouwbaarheid en het prestatievermogen van onze producten en diensten, zodat zij op hun markt succesvol productief kunnen zijn.

 3. COMHAIRE INTERNATIONAL

  België

  Sinds meer dan 40 jaar is de firma COMHAIRE INTERNATIONAL actief in de vertegenwoordiging van constructeurs van textielmachines. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij ons over de jaren heen gespecialiseerd hebben in de branches spinnerij en extrusie, nonwoven en recycling, ververij, drukkerij en veredeling, chemicals. Inmiddels is ons aanbod zeer sterk geëvolueerd. Ons team biedt betrouwbare en kwalitatief hoogstaande oplossingen in samenwerking met ervaren leveranciers. Ook voor toebehoren en chemicals bieden wij enkel produkten aan die beantwoorden aan heel hoge en strenge eisen. Snelle en individuële service is waar wij naar streven. Niet alleen ons aantal vertegenwoordigingen is gestegen, ook hebben wij onze activiteit uitgebreid van België naar Noord-Frankrijk en Nederland.

 4. WILHELM HOLZHAUSER SERVICE E.K.

  Duitsland

  Machines voor de productie van monstercollecties - zakmonstersnijmachines en waterval-lijmmachines. U kunt er alle accessoires zoals zakmessen, wegwerpzakmessen, glassnijdmessen, lokfluitjes, stansbasissen en snijbasissen, papierboormachines, stofboormachines, meervoudige hechtmachines. Als leverancier produceren wij: monstercollecties, stofmonstercollecties, stofmonsterboeken, textielmonsterpresentaties, watervallen, respectievelijkwatervalmonsters

 5. COBBY'S

  België

  Aankoop en verkoop van: : - kledingstoffen - stoffen voor theater | decoratie | beursstanden | carnaval | ... - Gordijnstoffen & meubelstoffen op voorraad hebben wij: - katoen gabardines, canvas, drill in kleuren en ecru - baalkatoen en vele verschillende ruwdoekweefsels - denimstoffen van 4, 5 oz tot 14, 5 oz - voeringen & coatings - kilostof partijen (zowel meubel-, gordijn- en confectiestoffen) aankoop en verkoop van alle stock-lots, restpartijen en liquidaties

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAMOTEX

  België

  Reeds meer dan 45 jaar staat Lamotex ten dienste van de textiel- en confectienijverheid. Dankzij een grote inzet van een dynamisch team staat Lamotex garant voor kwaliteit en service!

 2. GARDINERY INTERNATIONAL

  Roemenië

  Het bedrijf GARDINERY INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielvezels - natuurlijk, Stoffen - gemengde samenstelling, Textielvezels - natuurlijk, en Stoffen - gemengde samenstelling. Het is gevestigd in Cluj-Napoca, Roemenië.

 3. MULTI-PLOT EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MULTI-PLOT EUROPE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrukken van textiel - machines en materialen, Inkten, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Inkten, CAD-snijtoepassingen, en elektronische tintmeters. Het is gevestigd in Bad Emstal, Duitsland.

 4. MIRAMAC MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf MIRAMAC MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 5. SANODOR

  Roemenië

  Het bedrijf SANODOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dekens, spreien en dekbedden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prêt-à-porter - heren, Snijmachines - textiel, Prêt-à-porter - dames, Bedlinnen, Prêt-à-porter - heren, Snijmachines - textiel, Prêt-à-porter - dames, en Bedlinnen. Het is gevestigd in Piatra Neamt, Roemenië.

 1. HAMON

  Frankrijk

  Het bedrijf HAMON, is een Distributeur, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. VAELLA MASCHINEN SRL

  Roemenië

  Het bedrijf VAELLA MASCHINEN SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, Strijkmachines - industrieel, Breiwerk - machines en accessoires, Naaimachines - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, Strijkmachines - industrieel, en Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 1. BAJAS INDUSTRIE - DÉCOUPE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

  Het bedrijf BAJAS INDUSTRIE - DÉCOUPE INDUSTRIELLE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is gevestigd in La Clayette, Frankrijk.

 2. DKTEX

  Bulgarije

  Het bedrijf DKTEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - herwinnen en recycling, watten, vastklemming stoffen en textielproducten, en Textiel - herwinnen en recycling. Het is gevestigd in Shipkovo, Bulgarije.

 3. KONMAKSAN

  Turkije

  Het bedrijf KONMAKSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren naaitafels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. INTERFASHION PRODESIGN S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf INTERFASHION PRODESIGN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling, Prêt-à-porter - heren, Prêt-à-porter - dames, Textielveredeling, Prêt-à-porter - heren, en Prêt-à-porter - dames. Het is gevestigd in Bradu, Roemenië.

 5. ALPHAFORM AG

  Duitsland

  Het bedrijf ALPHAFORM AG, en actief in de sector Optiek - instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medische en chirurgische optiek - instrumenten, Snijmachines - textiel, Elektriciteit - apparatuur, Testapparatuur, Medische en chirurgische optiek - instrumenten, Snijmachines - textiel, Elektriciteit - apparatuur, en Testapparatuur. Het is gevestigd in Feldkirchen, Duitsland.

 6. STITCHER GMBH SEWING-MACHINES

  Duitsland

  Het bedrijf STITCHER GMBH SEWING-MACHINES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Breimachines - industrieel en accessoires, Snijmachines - textiel, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Breimachines - industrieel en accessoires, en Snijmachines - textiel. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 7. FREEMAN SCHWABE MACHINERY

  Verenigde Staten

  Het bedrijf FREEMAN SCHWABE MACHINERY, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor industrieel snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papiersnijmachines - industrieel, Snijden - gereedschapsmachines, Snijmachines - textiel, Snijden van kunststoffen - machines, Papiersnijmachines - industrieel, Snijden - gereedschapsmachines, Snijmachines - textiel, en Snijden van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Cincinnati, Verenigde Staten.

 8. MERCERIE NET

  Roemenië

  Het bedrijf MERCERIE NET, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Naaimachines - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Strijkijzers - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, Borduurmachines en accessoires, Naaimachines en accessoires - industrieel, Strijkijzers - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, en Borduurmachines en accessoires. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 1. OZBILIM TEXTILE MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf OZBILIM TEXTILE MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. CHARLES SMALL LDA - AGÊNCIA DE MÁQUINAS E PRODUTOS TEXTÊIS

  Portugal

  Het bedrijf CHARLES SMALL LDA - AGÊNCIA DE MÁQUINAS E PRODUTOS TEXTÊIS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor textielproducten, Naaimachines voor textiel, textielmachines, en onderhoud textielmachines. Het is gevestigd in Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 3. OZER MACHINE TEXTILE INDUSTRY TRADE LTD. CO.

  Turkije

  Het bedrijf OZER MACHINE TEXTILE INDUSTRY TRADE LTD. CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielmachinebouw, en vervaardiging van machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. MARIA KILIC

  Turkije

  Het bedrijf MARIA KILIC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedlinnen, Badlakens, Accessoires voor ceremoniekleding, Bedlinnen, Badlakens, en Accessoires voor ceremoniekleding. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. DUO TAILOR SRL

  Roemenië

  Het bedrijf DUO TAILOR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prêt-à-porter - dames, Prêt-à-porter - heren, Werkkleding en beschermende kleding, Nachtkleding, Prêt-à-porter - dames, Prêt-à-porter - heren, Werkkleding en beschermende kleding, en Nachtkleding. Het is gevestigd in Brad, Roemenië.

 6. ZAELLA PARIS

  Frankrijk

  Het bedrijf ZAELLA PARIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 7. BEGA CHIM S. A.

  Roemenië

  Het bedrijf BEGA CHIM S. A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schoonmaakmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textieldraad en garens, Snijmachines - textiel, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Textieldraad en garens, Snijmachines - textiel, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

 8. ROTAR - POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ROTAR - POLAND SP. Z O.O., en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines - textiel, en Snijmachines - textiel. Het is gevestigd in Torun, Polen.

 9. T.W. EATON & CO. LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf T.W. EATON & CO. LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijmachines - textiel, en Snijmachines - textiel. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 10. IMASD SL

  Spanje

  Het bedrijf IMASD SL, en actief in de sector Snijmachines - textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, en Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Ontinyent, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis