• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snijmachines voor papier

Resultaten voor

Snijmachines voor papier - Import export

 1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  We leven en werken gepassioneerd voor ons familiebedrijf - al bijna 100 jaar: Met zijn opleiding tot boekdrukker legde Josef Altmann de basis voor onze familietraditie in de grafische industrie in 1919. Zijn zoon Gerhard volgde hem in 1949 en zijn broer Werner in 1955. Sinds 1993 is Peter Altmann de derde generatie die de erfenis voortzet. Met de oprichting van Altmann Graphische Maschinen GmbH in 1980 hebben we ons gespecialiseerd in de internationale handel in gebruikte machines voor bedrukken en afwerken - onze kerncompetentie. Sindsdien hebben we onze reputatie als een serieuze, professioneel ervaren en servicegerichte partner voortdurend uitgebreid - ver buiten de grenzen van ons hoofdkantoor in Magstadt bij Stuttgart. Onze machines zijn wereldwijd in gebruik.Daarop zijn we erg trots. Onze visie is om u de beste machines met de beste service tegen de beste prijs aan te bieden.

 2. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Graphic Invest, Experts sinds meer dan 60 jaar in Grafische Kunst. Dankzij onze lange vakervaring en uitmuntende reputatie, zijn wij wereldwijd bekend als Adviseurs en Experts voor COMPLETE en "bedrijfsklare" oplossingen voor drukkerijen. We verzorgen uw project en adviseren u naargelang uw budget en de mogelijke markten om zo uw idee uit te werken: van het ontwerp van nieuwe ruimtes, tot het aanstellen van uw personeel, tot het opstellen van de organisatie van uw productie en de controle voor het behouden van een uitstekend rendement. Ons technische team controleert en test uw materiaal in onze hal van 2.500 m² in de omgeving van Brussel alvorens het te verzenden. Onze Europese en/of Afrikaanse technici verplaatsen zich naar uw bedrijf. Zonder te pochen: zijn wij de BESTE, de meest BEKWAME, de meest SERIEUZE en meest TOEGEWIJDE onderneming binnen de sector. Drukwerk is bovenal onze PASSIE!

 3. YMCUP

  Turkije

  YMCUP werd opgericht in 2016 en is een fabrikant van machines voor het printen en snijden van kartonnen bekers gevestigd te Istanboel, Turkije. Vanaf de oprichting hebben wij ons volledig ingezet voor het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten met een efficiënte en snelle levering. Ons bedrijf ziet innovatie als de sleutel tot duurzaam succes en is ervan overtuigd dat elke dag nieuwe kansen biedt. We hechten dan ook een groot belang aan innovatie. Wij streven ernaar ons assortiment uit te breiden door de technologische ontwikkelingen op de voet te volgen. Wij investeren in een hoog tempo en produceren met veel plezier mens- en milieuvriendelijke producten. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Kartonnen beker Machines, •Dubbelwandige kartonnen beker Machines, •Kartonnen kom Machines, •Kartonnen slakom Machines, •Verpakkingsmachines , •Print & Stans Machines, •Persmachines, •Machine-accessoires en reserveonderdelen. Onze machines voor kartonnen bekers kunnen bekers met verschillende maten en inhoud produceren zoals 12 oz, 8 oz, 9 oz en overige! Bezoek onze website om meer over ons productaanbod te ontdekken. Wij streven ernaar de kwaliteitsnormen na te leven bij het selecteren van de grondstoffen en tijdens het gehele proces van de productie tot de levering aan de klanten. De productie van YMCUP voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen zoals ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 Certificeringen voor kwaliteitsbeheersystemen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Frankrijk

 5. GRAFORIO MAQUINAS GRAFICAS LDA.

  Portugal

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JOÃO JESUS MARTINS & FILHOS, LDA.

  Portugal

 2. STEFI MACHINES

  Griekenland

 3. YIWU JINYE PRINTING MACHINE CO.,LTD.

  China

 4. ZHEJIANG NEW DEBAO MACHINERY CO.,LTD

  China

 5. DUPLO FRANCE

  Frankrijk

 1. SUMMA

  België

  Sinds meer dan een kwarteeuw is Summa een belangrijke vernieuwer van toestellen voor de beletteringsidustrie en de grafische communicatie. Summa is Europees marktleider in het segment van de rolsnijmachines, waarmee flexibele materialen op rol snel kunnen worden versneden. Sinds enkele jaren is Summa ook actief in de markt van vlakbed-snijmachines, die toelaten om nauwkeurig en snel complexe vormen uit harde materialen te snijden. Beide type machines worden in de grafische sector gebruikt tijdens het afwerkingsproces voor het versnijden van karton, textiel, vinyl, plexiglas, enzovoort.

 2. MASTAS GRUP MATBAACILIK VE ETIKET

  Turkije

  Ons bedrijf in Izmir vervaardigt sinds 1989 zelfklevende stckers op rollen, offset stickers op vellen; dozen en paketten. Wij hebben allen high tech drukmachines van wereldbekende merken. In onze klassieke offset drukkerij hebben wij 'HEIDENBERG' (50 X 70 - 70 X 100 ) drukmachines voor één, twee, vier, vijf, zes kleurendruk en dispersion stick lac.Wij gebruiken DIAMOND EDGED messen die kunnen snijden met 1 % precisie milimeter in onze (papier)-snijmachines, volautomatisch 70 X 100 SANWA-BOBS voor het snijden van dozen en drie BUSH snijmachines voor stickers op vellen.8 kleuren Ko-pack-flexo IWASAK ondersteund, Nilpeter (model jaar 2008) wordt gebruikt in onze roll coil sticker afdeling en deze machines dienen ook voor cellofaan coat, back surface press, hot foil press. Wij leggen ons toe op metaalpapier en roll coll stickers van gesatineerd metaalpapier ROLL COIL om onze producten aantrekkelijker te maken en de verkoop te promoten

 1. OLBRICH GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 65 jaar passie voor techniek - traditie en innovatie staan bij Olbrich altijd hoog in het vaandel. De ontwikkeling voor baanbrekende toptechnologieën is al meer dan zes decennia ons streven. Met interdisciplinair werkende project- en ingenieursteams hebben wij sindsdien wereldwijd ervaring en knowhow opgebouwd. Op deze basis ontwikkelen wij klantspecifieke en ook intelligente machineoplossingen en installatieconcepten voor de productie van baanvormige producten zoals vloerbedekkingen, behang, folies en technisch textiel. Als innovatieleider zoeken wij in dit gebied permanent naar vooruitstrevende verdere ontwikkelingen die onze klanten de hoogste efficiëntie, precisie en een duidelijke meerwaarde bieden. Stilstand is immers een stap terug: Daarom neemt OLBRICH de zaken zelf in de hand en blijft bij onderzoek en ontwikkeling vooruitblikkend actief. OLBRICH – vertrouw op de knowhow van een technologische voorloper!

 2. CONVERTA

  Nederland

  Converta is een ervaren en kennis-gedreven speler op het gebied van snijden van materialen op rol. Opdrachtgevers uit alle hoeken van de industrie, in zowel binnen- als buitenland, weten Converta voor een breed scala aan snijopdrachten te vinden. Het is de combinatie van diepgaande knowhow, hoogwaardige apparatuur en jarenlange ervaring die maakt dat Converta u altijd de juiste snijoplossing kan bieden. Of het nu om rollen snijden, vellen snijden of daaraan gelieerde activiteiten gaat, Converta ontzorgt u in het volledige proces. In principe is geen opdracht hetzelfde. Daarom zullen we bij een eerste opdracht altijd wat verder doorvragen, om tot het juiste advies én de juiste oplossing te komen. Wat kunnen we voor ú betekenen? Converta staat garant voor: - Kwaliteit - Faciliteren - Korte levertijden Converta is partner bij uitstek voor het snijden van diverse materialen zoals folie en papier op rol. Dankzij diepgaande kennis en ervaring, gecombineerd met een perfect geoutilleerd machinepark, leveren we toegevoegde waarde voor de gehele industrie. Bij het snijden van vellen uit moederrollen zijn úw specificaties leidend. Converta neemt vervolgens de volledige zorg hiervoor uit handen. Keurig gesneden vellen met een constante kwaliteit zijn het resultaat van vakmanschap en innovatief ondernemerschap. Converta ontzorgt u in het gehele proces. Van inkoop tot snijden en van opslag tot transport.

  Alle producten voor "snijmachines voor papier"

 3. NATALIS SPRL

  België

 4. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren, slijpen en onderhouden van industriële messen. Sinds 2006, hebben wij een uitgebreide waaier snij- en stansmessen voor de industrie zoals printers, levensmiddelen, verpakking, autobanden- en meubelproductie, metaalplaten snijden en de tabaksindustrie vervaardigd. Onze productiesite is gevestigd in Třebechovice pod Orebem, in de Tsjechische Republiek en wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige Europese materialen voor het vervaardigen van onze messen. Wij bieden productie op maat naargelang de wensen van de klant en bieden slijpdiensten voor industriële messen. Met onze ervaring in het snijden van diverse materialen, bieden wij tevens adviesdiensten en leveren accessoires zoals meshouders, snijstangen en boorbitjes. Naast messen levert MERCEL een keur aan accessoires voor messen, zoals meshouders, plastic snijstangen en boorbitjes voor papier. MERCEL is tevens werkzaam op het gebied van de verkoop van tweedehands machines voor de papierindustire, zoals snijmachines, printers en overige vewerkingsinstallaties. Op onze website kunt u een lijst van tweedehands papierverwerkingsmachines raadplegen. MERCEL is et trots op de laatste CNC en NC machines te gebruiken om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de messenproductie te garanderen. Wij bedienen klanten in heel Europa en staan bekend om voor onze hoogwaardige materialen en moderne technologieën.

 5. WRIGHTS RECYCLING MACHINERY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  WRIGHTS RECYCLING MACHINERY LIMITED is een Britse fabrieken van recyclingmachines: stripmachines voor kabels, granulatoren en shredders voor plastic, ijzer en non-ferro bedrijven. We ontwerpen en bouwen één van de meest krachtige, duurzame en robuuste stripmachines van kabels die op de markt verkrijgbaar zijn.Onze KABELSTRIPPERS van hoge kwaliteit zijn geschikt voor de moeilijkste werkomstandigheden en kunnen de meeste kabels of stripkwadrants, vet papier, staal en kabels met dubbele met staal gecoate draden, staalband, met PVC gecoat, met lood gecoat, met dik rubber & nylon gecoate kabels, enz.WRIGHTS REEL SPLITTER kan doeltreffend brede en zware oprolinrichtingen bewerken waar normaal snijmateriaal dit niet kan.Onze snijmachine/guillotine voor het splitten van oprolinrichtingen met een diameter van 800 mm x 1500mm breedte tot rollen van 1200mm diam. x 3000mm breedte.. We verkopen in de hele wereld onze kabelstrippers, krokodillenscharen, plet-inrichting voor de verwerking van autowrakken, splitters voor papierrollen, granulatiesystemen, shredders, draagbare snijmachines en splitters van plastic rollen.

 6. TALLERES CASABLANCA

  Spanje

  In onze werkplaatsen vervaardigen wij diverse machines voor de manipulatie van papier en karton. Wij produceren vooral handbediende snijmachines van verschillend formaat met mobiele platen en verticale druk, semi-automatische snijmachines, snijmachines voor kartonnen borden, hydraulische snijmachines en elementen voor het laden en lossen (laad- en losplatforms en -torens). Onze machines komen overeen met alle vereiste normen door de CE ten aanzien van veiligheid.

 7. AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY

  Turkije