• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal - speciaal

Resultaten voor

Staal - speciaal - Import export

 1. STAPPERT INTRAMET SA

  België

  De groep STAPPERT is sinds 40 jaar marktleider in de opslag en distributie van producten van roestvrij staal. Ons assortiment telt 15 000 artikelen, waaronder: RVS buizen 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Rondstaven van roestvrij staal 1.4301 1.4404 1.4571 1.4541 1.4021 1.4006 1.4104 - Gelaste en niet gelaste buizen van roestvrij staal 904L 1.4539 UB6 - Massieve rondstaven van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Vuurvaste buis en rondstaf 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplex buizen UNS S31803 1.4462 - Super duplexbuizen UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Massieve duplex- en super duplexrondstaven 1.4462 1.4410 1.4501 - Roestvrij plaatstaal 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Vuurvaste plaat 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplexplaten UNS S31803 1.4462 - Super duplexplaten UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Platen van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Buizen van legeringen 600; 601; 800; 825 - Hastelloy C276 - Buizen en platen 2.4816; 2.4851; 2.4856; 2.4360 - Flenzen van roestvrij staal duplex super duplex 904L UB6 1.4539

 2. CHR. HÖVER & SOHN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Al meer dan 80 jaar staat Höver & Sohn wereldwijd voor unieke kwaliteit. Maar dat betekent niet dat wij op oude techniek pochen – het vuur van de passie voor roestvrij staal maakt nog steeds deel uit van onze filosofie. Traditionele waarden gaan gepaard met moderne CNC-techniek en deze combinatie staat garant voor kwaliteit waarvan je "gelukkig wordt“. We zijn ervaren en gemotiveerd, traditioneel en modern, betrokken en gereed om aan uw eisen te voldoen. De firma Chr. Höver & Sohn GmbH & Co. KG staat wereldwijd bekend om haar perfecte kwaliteit en betrouwbaarheid. Kwaliteit is bij Höver niet alleen een geschreven woord, maar een algemeen principe van de gangbare bedrijfscultuur. Als onafhankelijke vakgroep rapporteert de kwaliteitsdienst organisatorisch direct aan de bedrijfsleiding. Compromisloze kwaliteit in elk detail staat bij Höver voorop. Kwaliteit en veiligheid zijn een essentieel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

 3. BASEDO STEEL GMBH

  Duitsland

  Vijf redenen voor BASEDO STEEL: Knowhow: We kennen de specifieke situatie van staalverwerkende bedrijven. Ook wanneer uw vereisten nog zo hoog zijn en als materialen en afmetingen zo verschillend zijn: Wij zorgen ervoor. Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Onze diensten: Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Op onze krachtige automatische lintzaag zagen we uw staal op de gewenste vereiste lengte. Netwerk: Als we ter plaatse geen materiaal hebben, kunnen we vertrouwen op een groot internationaal netwerk van dealers, fabrikanten, smederijen en bewerkingsbedrijven. Dus uw verzoek blijft niet onbeantwoord. Logistiek: Of het nu koeriersdiensten, expediteurs, zeevracht, luchtvracht - we weten met wie we welke lading naar de bestemming sturen. Snel, betrouwbaar en tegen een goede prijs.

 4. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Duitsland

  17 jaar geleden - 2002 - hebben we het handelsbedrijf Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH in Düsseldorf opgericht. Ondertussen zijn we gewaardeerd in binnen- en buitenland, omdat we met onze uitgebreide kennis van de internationale markt in staat zijn om aan de behoeften en vereisten van onze klanten te voldoen omdat we alleen materiaal van hoge kwaliteit leveren, gecombineerd met concurrerende prijzen, snelle verwerking van vragen, als het is. Wij zijn uiterst flexibel met betrekking tot speciale verzoeken, wij zijn de maatstaf voor precisie bij het verwerken van bestellingen. En verder....... Weet u hoe u problemen oplost? Heel eenvoudig: Wanneer u iemand vindt die problemen oplost! U heeft ons gevonden!

 5. NLMK-EUROPE-PLATE

  België

  NLMK Europe - Plate vervaardigt een breed assortiment van sterke staalplaten en blokken. De productiecapaciteit van de firma is 1, 75 miljoen ton staal per jaar en het portfolio van producten in verband met staal bestaat uit producten met een hoge meerwaarde, zoals gehard staal et ontlaten staal, gereedschapstaal of staal voor offshore toepassingen. NLMK Plate is de specialist in GEWALST EN GESMEED STAAL: Bouwstaal Staal voor de scheepsbouw Offshore staal Staal voor windturbines Staal voor verwarmingsketels en druktoestellen Buisstaal Staal met hoog koolstofgehalte Staal met hoge rekgrens High Strength staal QUARD® (slijtvaste staal) QUEND® (staal met zeer hoge rekgrens) Gereedschapstaal Gesmede staven en blokken Vierkante staven Gesmede blokken

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FONDERIE PENA

  Frankrijk

  FONDERIE PENA - Gieterij van staal, roestvrij staal, brons en aluminium. Bewerkingen en modellering. Controle van de metalen via spectrometer, ultrasonore trillingen, radiografie en beeldopnames. ISO, LLYOD'S, AD2000WO en PED certificatie. Sinds 1920 in Mérignac in het departement Gironde, staat Fonderie Péna aan de voorhoede van technologieën van de beroepen in de gieterij. Specialist in brons voor creatie, gieterij Péna heeft zich ontwikkeld en gemoderniseerd zijn productiehulpmiddelen om eveneens vandaag de dag staal, rvs en aluminium te smelten. Iedere dag gieten, draaien of frezen 50 professionals, met een grote precisie om ervoor te zorgen dat uw onderdelen perfect afgewerkt zijn. Van het gieten per stuk tot het gieten in serie, Gieterij Péna stelt de meest geavanceerde technische en menselijke middelen ter beschikking, om u werkzaamheden van grote kwaliteit te garanderen. Gieterij PENA, van ferrometaal tot non-ferro metaal, tot meer specifieke legeringen. Neem gerust contact met ons op.

 2. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Duitsland

  Vervangings- en slijtageonderdelen voor straalinstallaties. Wij zijn een van de toonaangevende aanbieders van onderdelen voor straalinstallaties uit slijtagebestendig gietijzer van roestvrij staal en uit gehard gereedschapsstaal. Behalve directe vervangingsonderdelen van schoepenwielturbines omvat ons assortiment vrijwel alle slijtageonderdelen die in straalinstallaties nodig zijn. Straalhangers of ander opnamemateriaal voor te stralen goederen hebben door het stralen te maken met een extreme slijtage die de gebruiksduur tot soms maar een paar weken of maanden beperkt. Daarom ligt het voor de hand om deze producten uit zeer slijtagebestendig materiaal te fabriceren. Straalhangers uit mangaanstaal hebben een tot 20 keer langere standtijd dan hangers uit traditioneel staal. Hierdoor is een aanzienlijk effectievere gebruiksplanning mogelijk.

 3. VIANT AURA GMBH

  Duitsland

  Van harte welkom bij Lake Region Medical GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Wij zijn fabrikant van edelstaal, capilairbuizen uit edelstaal, precisiebuizen uit edelstaal, precisiestaalbuizen, precisieonderdelen voor de medische techniek, buisvormdelen uit edelstaal en nog veel meer.

 4. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  België

  Uw leverancier in gegoten onderdelen van speciaal staal en speciaal gietijzer, een bedrijf met ervaring in dienst van zijn klanten. Meer dan 50 jaar ervaring maken het ons mogelijk u oplossingen voor uw mechanische problemen te bieden, die weerstand bieden aan schokken, slijtage, hoge temperaturen en chemische corrosie. JADOT Castings is uw leverancier in gegoten en bewerkte onderdelen in ieder type gietijzer, staal en nikkel-, chroom- en kobaltlegering.

 5. LASER RHONE ALPES

  Frankrijk

  Laser Rhône Alpes is sinds 1987 de specialist in laseronderaanneming. Het bedrijf biedt zijn diensten aan voor alle precisiewerk: lassen en micro-lassen, 2D en 3D micro-snijden, graveren en markeren. Hun uitrusting en ervaring staan tot uw beschikking voor industriële oplossingen op maat van uw behoeften. Als pionier in laserlassen is Laser Rhône Alpes de enige Franse onderaannemer met een laser in een ISO7 clean room.

 1. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf BLANCHARD OXYCOUPAGE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal - speciaal, slijtvast staal, Staal - speciaal, antislijtagestaal, en Staalhandel. Het is gevestigd in Sainte Luce Sur Loire Cedex, Frankrijk.

 2. K & E -TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf K & E -TECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Kölleda, Duitsland.

 1. HERMANN SEFRANEK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HERMANN SEFRANEK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Burgheim, Duitsland.

 2. VOGEL-BAUER EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf VOGEL-BAUER EDELSTAHL GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 3. ATELIERS PIRET SA

  België

  Het bedrijf ATELIERS PIRET SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - roestvrij staal, Staal - speciaal, cilinderdoorsnede, knippen, Ketelbouw - roestvrij staal, en Staal - speciaal. Het is gevestigd in Ampsin, België.

 4. MAXX - STAHL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MAXX - STAHL GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Weißkirchen An Der Traun, Oostenrijk.

 5. INOMETA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INOMETA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Herford, Duitsland.

 6. ALUFRITZE INHABER JAVIER FRANGENHEIM

  Duitsland

  Het bedrijf ALUFRITZE INHABER JAVIER FRANGENHEIM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. DOLLMETALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DOLLMETALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Sasbach, Duitsland.

 8. SEG SCHLEIFEREI EDGAR GUGGEMOS

  Duitsland

  Het bedrijf SEG SCHLEIFEREI EDGAR GUGGEMOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Meßkirch, Duitsland.

 1. DATA F.

  Italië

  Het bedrijf DATA F., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, Sportartikelen, Staal - speciaal, verspaning fijnmechanica, metaalbewerkingen, Precisiemechanica, precisiedraaiwerk, Sportartikelen, en Staal voor de luchtvaartindustrie. Het is gevestigd in Pinasca, Italië.

 2. LUMO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LUMO GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Heubach, Duitsland.

 3. AVESKA-EDELSTAHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AVESKA-EDELSTAHL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 4. S+D METALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf S+D METALS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Stelle, Duitsland.

 5. BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Oberderdingen, Duitsland.

 6. GÜNTER LÄMMERMEIER OHG

  Duitsland

  Het bedrijf GÜNTER LÄMMERMEIER OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Oettingen, Duitsland.

 7. METEC MÜLLER EDELSTAHLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf METEC MÜLLER EDELSTAHLTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Senden, Duitsland.

 8. ERIK TÜRKIS-RENOUF METALLE OHG

  Duitsland

  Het bedrijf ERIK TÜRKIS-RENOUF METALLE OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Idar-Oberstein, Duitsland.

 9. STAHL & CO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STAHL & CO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Bad Oeynhausen, Duitsland.

 10. KURT BEIER GMBH STAHL- UND EDELSTAHLVERARBEITUNG

  Duitsland

  Het bedrijf KURT BEIER GMBH STAHL- UND EDELSTAHLVERARBEITUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal - speciaal. Het is gevestigd in Wenden, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Staal - speciaal - Import export

Aantal resultaten

3.369 Bedrijven