• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal - speciaal

Resultaten voor

Staal - speciaal - Import export

 1. RH STAHL GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Hoewel de rh stahl gmbh gloednieuw op de markt is, heeft het al een geschiedenis. En dit gaat terug tot het jaar 2006. Op dat moment hebben we namelijk "Stahlkreationen GmbH" opgericht die we in juni 2012 in rh stahl gmbh - naar wens hebben gewijzigd. Met deze stap verlaten we de handel van laser-geproduceerde staal en een stijging in de gediversifieerde handel vooral met koolstofstaal. rh stahl gmbh dient de centraal-Europese markt, dat wil zeggen: Zwitserland, Italië, Frankrijk, Duitsland, BENELUX, Liechtenstein en Oostenrijk. Ons devies luidt: Kwaliteit, flexibiliteit, continuïteit. En dit devies draagt bij aan een gezonde groei in de komende jaren. Wij houden van de voortdurende veranderende uitdagingen van het heden en kijken uit naar een succesvolle toekomst met u.

  Website Open In New icon
 2. BASEDO STEEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vijf redenen voor BASEDO STEEL: Knowhow: We kennen de specifieke situatie van staalverwerkende bedrijven. Ook wanneer uw vereisten nog zo hoog zijn en als materialen en afmetingen zo verschillend zijn: Wij zorgen ervoor. Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Onze diensten: Vooral exotische materialen zijn voor ons geen probleem. Op onze krachtige automatische lintzaag zagen we uw staal op de gewenste vereiste lengte. Netwerk: Als we ter plaatse geen materiaal hebben, kunnen we vertrouwen op een groot internationaal netwerk van dealers, fabrikanten, smederijen en bewerkingsbedrijven. Dus uw verzoek blijft niet onbeantwoord. Logistiek: Of het nu koeriersdiensten, expediteurs, zeevracht, luchtvracht - we weten met wie we welke lading naar de bestemming sturen. Snel, betrouwbaar en tegen een goede prijs.

  Website Open In New icon
 3. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  17 jaar geleden - 2002 - hebben we het handelsbedrijf Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH in Düsseldorf opgericht. Ondertussen zijn we gewaardeerd in binnen- en buitenland, omdat we met onze uitgebreide kennis van de internationale markt in staat zijn om aan de behoeften en vereisten van onze klanten te voldoen omdat we alleen materiaal van hoge kwaliteit leveren, gecombineerd met concurrerende prijzen, snelle verwerking van vragen, als het is. Wij zijn uiterst flexibel met betrekking tot speciale verzoeken, wij zijn de maatstaf voor precisie bij het verwerken van bestellingen. En verder....... Weet u hoe u problemen oplost? Heel eenvoudig: Wanneer u iemand vindt die problemen oplost! U heeft ons gevonden!

  Website Open In New icon
 4. STAPPERT INTRAMET SA

  België

  Verified by europages badge

  De groep STAPPERT is sinds 40 jaar marktleider in de opslag en distributie van producten van roestvrij staal. Ons assortiment telt 15 000 artikelen, waaronder: RVS buizen 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Rondstaven van roestvrij staal 1.4301 1.4404 1.4571 1.4541 1.4021 1.4006 1.4104 - Gelaste en niet gelaste buizen van roestvrij staal 904L 1.4539 UB6 - Massieve rondstaven van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Vuurvaste buis en rondstaf 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplex buizen UNS S31803 1.4462 - Super duplexbuizen UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Massieve duplex- en super duplexrondstaven 1.4462 1.4410 1.4501 - Roestvrij plaatstaal 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Vuurvaste plaat 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplexplaten UNS S31803 1.4462 - Super duplexplaten UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Platen van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Buizen van legeringen 600; 601; 800; 825 - Hastelloy C276 - Buizen en platen 2.4816; 2.4851; 2.4856; 2.4360 - Flenzen van roestvrij staal duplex super duplex 904L UB6 1.4539

  Website Open In New icon
 5. BÖLLINGHAUS STEEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al sinds 1889, toen Remscheid wals- en hamermolen Böllinghaus & Co.KG werd opgericht, is Böllinghaus Steel een specialist in lange roestvrijstalen producten die inmiddels in de vijfde generatie zit.Het bedrijf produceert hoogwaardige standaard- en speciale profielen volgens internationale standaarden. Het portfolio omvat roestvrijstalen platte, vierkante en zeshoekige profielen - warmgewalst en koudgetrokken. Het werd meer dan 130 jaar geleden opgericht en is nu een wereldwijd bedrijf met meer dan 250 werknemers en vestigingen in Duitsland, Portugal, de VS en Italië. Böllinghaus Steel produceert sinds 1996 op zijn productielocatie in Portugal, die twee warmwalserijen heeft met een jaarlijkse capaciteit van 22.000 ton. en twee koudtreklijnen met een jaarlijkse capaciteit van 10.000 ton. beschikt. Hierdoor kunnen complexe klantvragen flexibel, stipt en oplossingsgericht worden geïmplementeerd.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHR. HÖVER & SOHN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 80 jaar staat Höver & Sohn wereldwijd voor unieke kwaliteit. Maar dat betekent niet dat wij op oude techniek pochen – het vuur van de passie voor roestvrij staal maakt nog steeds deel uit van onze filosofie. Traditionele waarden gaan gepaard met moderne CNC-techniek en deze combinatie staat garant voor kwaliteit waarvan je "gelukkig wordt“. We zijn ervaren en gemotiveerd, traditioneel en modern, betrokken en gereed om aan uw eisen te voldoen. De firma Chr. Höver & Sohn GmbH & Co. KG staat wereldwijd bekend om haar perfecte kwaliteit en betrouwbaarheid. Kwaliteit is bij Höver niet alleen een geschreven woord, maar een algemeen principe van de gangbare bedrijfscultuur. Als onafhankelijke vakgroep rapporteert de kwaliteitsdienst organisatorisch direct aan de bedrijfsleiding. Compromisloze kwaliteit in elk detail staat bij Höver voorop. Kwaliteit en veiligheid zijn een essentieel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

  Website Open In New icon
 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  België

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate vervaardigt een breed assortiment van sterke staalplaten en blokken. De productiecapaciteit van de firma is 1, 75 miljoen ton staal per jaar en het portfolio van producten in verband met staal bestaat uit producten met een hoge meerwaarde, zoals gehard staal et ontlaten staal, gereedschapstaal of staal voor offshore toepassingen. NLMK Plate is de specialist in GEWALST EN GESMEED STAAL: Bouwstaal Staal voor de scheepsbouw Offshore staal Staal voor windturbines Staal voor verwarmingsketels en druktoestellen Buisstaal Staal met hoog koolstofgehalte Staal met hoge rekgrens High Strength staal QUARD® (slijtvaste staal) QUEND® (staal met zeer hoge rekgrens) Gereedschapstaal Gesmede staven en blokken Vierkante staven Gesmede blokken

  Website Open In New icon
 3. FONDERIE PENA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FONDERIE PENA - Gieterij van staal, roestvrij staal, brons en aluminium. Bewerkingen en modellering. Controle van de metalen via spectrometer, ultrasonore trillingen, radiografie en beeldopnames. ISO, LLYOD'S, AD2000WO en PED certificatie. Sinds 1920 in Mérignac in het departement Gironde, staat Fonderie Péna aan de voorhoede van technologieën van de beroepen in de gieterij. Specialist in brons voor creatie, gieterij Péna heeft zich ontwikkeld en gemoderniseerd zijn productiehulpmiddelen om eveneens vandaag de dag staal, rvs en aluminium te smelten. Iedere dag gieten, draaien of frezen 50 professionals, met een grote precisie om ervoor te zorgen dat uw onderdelen perfect afgewerkt zijn. Van het gieten per stuk tot het gieten in serie, Gieterij Péna stelt de meest geavanceerde technische en menselijke middelen ter beschikking, om u werkzaamheden van grote kwaliteit te garanderen. Gieterij PENA, van ferrometaal tot non-ferro metaal, tot meer specifieke legeringen. Neem gerust contact met ons op.

  Website Open In New icon
 4. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervangings- en slijtageonderdelen voor straalinstallaties. Wij zijn een van de toonaangevende aanbieders van onderdelen voor straalinstallaties uit slijtagebestendig gietijzer van roestvrij staal en uit gehard gereedschapsstaal. Behalve directe vervangingsonderdelen van schoepenwielturbines omvat ons assortiment vrijwel alle slijtageonderdelen die in straalinstallaties nodig zijn. Straalhangers of ander opnamemateriaal voor te stralen goederen hebben door het stralen te maken met een extreme slijtage die de gebruiksduur tot soms maar een paar weken of maanden beperkt. Daarom ligt het voor de hand om deze producten uit zeer slijtagebestendig materiaal te fabriceren. Straalhangers uit mangaanstaal hebben een tot 20 keer langere standtijd dan hangers uit traditioneel staal. Hierdoor is een aanzienlijk effectievere gebruiksplanning mogelijk.

  Website Open In New icon
 5. VIANT AURA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van harte welkom bij Lake Region Medical GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Wij zijn fabrikant van edelstaal, capilairbuizen uit edelstaal, precisiebuizen uit edelstaal, precisiestaalbuizen, precisieonderdelen voor de medische techniek, buisvormdelen uit edelstaal en nog veel meer.

  Website Open In New icon
 1. ESTI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Productie van reserveonderdelen voor grondverzetmachines en warmgesmede onderdelen van speciaal staal van hoge kwaliteit. De grondstofkwaliteit en het permanente toezicht tijdens alle productiefases vormen sterke punten van het bedrijf. Door voortdurende investeringen in technologie en technische opleiding van haar personeel beschikt ESTI ook over de nodige knowhow voor het op professionele en veilige wijze uitvoeren van haar productieactiviteiten.

  Website Open In New icon
 2. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  België

  Verified by europages badge

  Uw leverancier in gegoten onderdelen van speciaal staal en speciaal gietijzer, een bedrijf met ervaring in dienst van zijn klanten. Meer dan 50 jaar ervaring maken het ons mogelijk u oplossingen voor uw mechanische problemen te bieden, die weerstand bieden aan schokken, slijtage, hoge temperaturen en chemische corrosie. JADOT Castings is uw leverancier in gegoten en bewerkte onderdelen in ieder type gietijzer, staal en nikkel-, chroom- en kobaltlegering.

  Website Open In New icon
 3. LASER RHONE ALPES

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 4. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. M.T. ACCIAI SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 6. ALUFRITZE INHABER JAVIER FRANGENHEIM

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. DOLLMETALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. MAXX - STAHL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 9. VOGEL-BAUER EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. ATELIERS PIRET SA

  België

  Verified by europages badge
 1. SARBO SPA MINUTERIE METALLICHE TORNITE

  Italië

  Verified by europages badge
 2. HERMANN SEFRANEK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. K & E -TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. INOMETA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. SEG SCHLEIFEREI EDGAR GUGGEMOS

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. AVESKA-EDELSTAHL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. LUMO GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. S+D METALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. METALWOOD S.N.C. DI PARIS GIANLUIGI & C.

  Italië

  Verified by europages badge
 10. BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
Filters

Resultaten voor

Staal - speciaal - Import export

Aantal resultaten

3.351 bedrijven