• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal- en metaalbewerking - vormen en snijden

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden - Import export

 1. TEKNIK CIZGI KESIM BUKUM METAL SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Teknik Çizgi Kesim Büküm zet zich in om ongeëvenaarde service te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Wij kunnen bogen op technische expertise en op vertrouwen gebaseerde samenwerkingen. Wij zetten de klanttevredenheid voorop dankzij innovatieve oplossingen. Dankzij een jarenlange ervaring, blinken wij uit in diverse bewerkingen en productieprocessen inclusief lasersnijden, guillotine snijden, afkanten en buigen, lassen, montage en geverfde structuren. Onze kernprincipes draaien rond het tijdig leveren van oplossingen en naadloze leveringen van hoogwaardige producten. Wij zijn er trots op de betrouwbaarheid en klantgerichtheid centraal te stellen binnen de bedrijfsfilosofie van Teknik Çizgi Kesim Büküm, om onze klanten zo uitmuntende service te kunnen bieden. Onze inzet voor kwaliteit wordt weerspiegeld door de ISO 9001-2015, ISO 14001 en ISO 45001 certificeringen. In onze geavanceerde laboratorium maken wij gebruik van de modernste uitrustingen voor bewerkingen zoals snijden, ponsen, polijsten en meer! Wij leven tijdens het hele fabricageproces de kwaliteitsnormen nauwlettend na. Bij Teknik Çizgi Kesim Büküm, weerspiegelen onze certificeringen en geavanceerde laboratorium capaciteiten onze constante inzet voor het leveren van diensten en producten waarvan de kwaliteit die van de strengste industrienormen overstijgt. Neem vandaag nog contact met ons op voor uitmuntendheid in elk opzicht!

 2. WALTER SCHNEIDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons familiebedrijf dat in 1954 is opgericht, kan terugblikken op een lange traditie van succesvolle ontwikkeling en productie van gesmede delen. Met de inzet van de modernste technologieën bieden wij u vandaag de dag zuinige koudvormonderdelen van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit hoge niveau van productie-expertise, innovatieve ontwikkelingen en energieke, nauwe partnerschappen, karakteriseren ons bedrijf, samen met onze zeer trouwe klanten. Als basis van dit vertrouwen van onze klanten zijn de unieke kwaliteit, betrouwbaarheid en intensief, oplossingsgericht advies. Klanttevredenheid, gecombineerd met een betrouwbare samenwerking van onze hooggekwalificeerde vakkundige personeel, garandeert ons zakelijk succes op lange termijn. We bewerken aluminium, koper, messing, roestvrij staal en staal uit verschillende legeringen, alsook zuiver ijzer en bijzondere werkstoffen uit ijzer-nikkelverbingen zoals Vacodil, Vacon, Permenorm.

 3. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  EZM Edelstahlzieherei Mark produceert in het koudvervormingsprocédé getrokken, geslepen, gepolijst blank staal, normprofielen, tekeningsgebonden speciale profielen in vrijwel alle staalmaterialen. De hoogwaardige producten worden voornamelijk gebruikt in de installatie- en machinebouw, in automotive en in de energie- en medische techniek. In de fabriek Werdohl van EZM Edelstahlzieherei Mark worden trommelverfmachines en veerproductiemachines van het merk Proll & Lohmann, alsmede installaties voor de warmte- en chemische oppervlaktebehandeling van het merk BAK gefabriceerd. EZM Metallbearbeitung en Service GmbH bouwt o.a. spillagers, richtbanken voor rond en profielmateriaal met aangedreven richtrollen alsmede in uitvoeringen op aanvraag van de klant. De innovatieve combinatie van gloei-, straal-, richt-, frees- en schaafprocessen bij EZM Profil Bearbeitung in Rohr/Thüringen is een goedkoop en concurrerend alternatief voor traditionele productieprocessen.

 4. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In ons bedrijf HFP Bandstahl in Bad Salzungen kunnen we terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring in koudwalsen en bijna 150 jaar in de metaalsector. Met meer dan 250 medewerkers is het tevens onze grootste locatie.Bandstaal koudgewalst volgens EN 10139/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten op elke vastheidsstaat gewalst, diktes 0, 20 - 2, 50 mm, breedtes 4 - 525 mm toepassings-, veredelings- en veerstaal koudgewalst volgens EN 10132 T1-4/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten, vastheidsstaat G of G + K, diktes 0, 20 - 1, 80 mm, breedtes 10 - 370 mm oppervlakte-uitvoering: normaal blank gegloeid, speciaal opgeruwd of ook glanzend, alsook scheur- en poriënvrij, in lagen gewikkelde bundels, zeer plat gerekt en/of ontvet.

 5. ROTOR CLIP / TRUWAVE GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROTOR CLIP is 's werelds toonaangevende fabrikant van borgringen, platte draadgolfveren, spiraalringen, borgringen en slangklemmen voor de automobiel-, elektrische, commerciële, landbouw-, medische, luchtvaart-, toestellen-, krachtoverbrengings-, algemene machinebouw- en andere industriële toepassingen. # Wij hebben de breedste klantenportefeuille ter wereld. # Rotor Clip produceert alles in eigen huis en is dus uiterst kosten- en kwaliteitsbewust. # Wij zijn wereldleider op het gebied van axiale en radiale beschoeiingsbevestigingen. # Onze producten kunnen worden vervaardigd in afmetingen van 2mm - 1.000mm.# Ook borgringen, borgringen en golfveren kunnen volgens de specificaties van de klant worden ontworpen en vervaardigd. Kijk eens wat wij wereldwijd voor u kunnen doen.Hier is ons productoverzicht: - http: //solutions.rotorclip.com/delinecard - https: //atlas.rotorclip.com/ Neem contact met ons op - wij helpen u graag!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een middelgrote fabrikant van technische veren uit Schwabach bij Neurenberg en presenteren ons vandaag met ca. 50 medewerkers als een traditionele en competente fabrikant van technische veren en gebogen onderdelen van staal, roestvrij staal en non-ferro metalen van speciale probleemoplossingen tot groot schalige productie.Innovatie zit bij Löhr GmbH & Co.Precisieveren KG beveiligd door knowhow.Knowhow is het gebruik van ervaring en het anticiperen op de laatste ontwikkelingen.Innovatieve oplossingen hebben beide nodig.Maak dus gebruik van onze ervaring, onze kennis, onze kwaliteit en onze leveringszekerheid.

 2. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, daarom is vertrouwen en persoonlijk contact zo belangrijk voor ons. Wij willen graag aan uw zijde staan als een betrouwbare partner. Heeft u een taak op te lossen? – Wij hebben een oplossing! Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van bevestigingsmiddelen, alsmede gedraaide en gefreesde onderdelen. Onze grootste kracht: Betrouwbaarheid, bekwaamheid, kwaliteitsgarantie, naleving van termijnen, innovatiekracht, flexibiliteit.

 3. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het familiebedrijf Wilh.produceert al sinds 1888 in Lüdenscheid, Duitsland. Wilh. Kämper is uw technische probleemoplosser. Van ontwikkeling, prototypeproductie, kleine series tot serieproductie, wij lossen uw technische problemen in de draadsector op. Ons technologie-extract: - Buigen in 3 vlakken - Afkanten - Afkanten - Kartelen - Draad walsen - Verkorten - Schroefdraad snijden - Lassen - Kopiëren - Ponsen - Afvlakken - Opruwen Wij verwerken alle vervormbare materialen (o.a. Staaldraad, verendraad, roestvrij staaldraad, non-ferrometaaldraad) in het afmetingenbereik van 1, 5 mm tot 10 mm Ø en op verzoek kunnen wij alle oppervlakken realiseren.

 4. GEORG MARTIN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Martin – uw partner voor precisie. Al meer dan 60 jaar produceren wij metalen tussenlagen en stans- en dieptrekcomponenten voor de machine- en installatiebouw. Ons referentiespectrum omvat alle belangrijke gebieden van de industrie, vooral persmachine- en automobielindustrie alsmede ondernemingen in de lucht- en ruimtevaart. Betrouwbaarheid bepaalt daarbij het zelfbeeld van onze meer dan 100 medewerkers die met groot engagement, vele jaren ervaring en technische knowhow elke dag weer aan de hoogste eisen van nauwkeurigheid en kwaliteit voldoen. Onze producten: Afstandsringen, metalen afstandsplaatjes voor de machinebouw, onderlegplaatjes, fijn afgewerkte gestanste onderdelen, gestanste onderdelen, metaalfolies, zelfklevende staalfolies, fabricage van mechanische onderdelen in opdracht, onderlegplaatjes voor motoren, schaalbare passtukken, 2D-laserbewerking, fijn afgewerkte onderdelen van plaatstaal

 5. FÖRSTER GMBH METALLWARENFABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn professionals met tientallen jaren ervaring met alle metalen. Door conventioneel dieptrekken en hydromechanisch omvormen gaan we voor u tot de grens van wat mogelijk is, op het gebied van omvormen. Maar dat is nog niet alles: in samenwerking met gekwalificeerde partners bieden we u het hele spectrum van de verdere verwerking en veredeling van uw producten. Van klassiekers tot laserlassen... neem contact met ons op. We helpen u met onze ervaring, knowhow en creativiteit graag verder, ook in de vroege ontwikkelingsfase van uw product. Onze installaties: Stansautomaten en excenterpersen: 6 tot 250 t dieptrekpersen: 25 tot 400 t, transferpersen: 100 t.

 1. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. AXINAR SMPC

  Griekenland

  Verified by europages badge

  De in 2010 opgerichte firma Axinar SMPC was oorspronkelijk een fabrikant van boilers en verwarmingssystemen. Axinar beheerst de metaalbewerking tot in de puntjes en is uitgegroeid tot een toonaangevende OEM-fabrikant van hoogwaardige metalen onderdelen binnen de bewerkingsindustrie, gebaseerd in het noorden van Griekenland. Ons bewezen track record als een betrouwbare leverancier van grote West-Europese bedrijven weerspiegelt ons streven hoogwaardige kwaliteit te leveren. Wij beschikken over geavanceerde CNC-bewerkingsmachines zoals draaibanken, freesmachines, plasmasnijders, walsen en lasinstallaties en zijn in staat een breed assortiment metalen precisie-onderdelen te vervaardigen die volledig aan uw specificaties voldoen. Met een productiecapaciteit van 3.000 ton per jaar, kunnen wij bestellingen van elke grootte verwerken. Wij streven ernaar nauwkeurig ontworpen en vervaardigde metalen onderdelen van topkwaliteit te leveren en eindproducten te vervaardigen die de verwachtingen van onze klanten overstijgen. Wij hechten belang aan duurzame, op vertrouwen gebaseerde banden met onze klanten en leveranciers en bieden hoogwaardige service. Met meer dan tien jaar ervaring, bieden wij uitzonderlijk maatoplossingen die toegesneden zijn op uw specifieke behoeften. Onze productielijn is ontworpen om snel te kunnen produceren zonder af te doen aan de kwaliteit.

 1. MECANOR SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 2. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 3. FORJA Y CALDERERIA DELTA SA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Wij zijn gespecialiseerd in fijne, middelzware en zware mechanisch gelaste ketelbouw. Wij fabriceren uitrustingsgoederen voor de papiersector, energieproductie, metaalindustrie, levensmiddelen, chemie, duurzame energieën enz. Wij werken met een breed assortiment roestvrije staalsoorten ( AISI 316-L, DUPLEX, SUPERDUPLEX enz.) maar ook met koolstofstaal.

 4. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sefine Teknik is gespecialiseerd in bi-metaalbandzagen en de levering van aluminiumzagen, staal- en aluminiumproducten, tapeinden, rails, verankeringen en truss-bars. We bedienen elke regio van Turkije, met een team van technische specialisten die klaar staan om te worden uitgezonden voor projectimplementatie in het land. We kunnen ook exporteren naar regio's in het buitenland (China, Europa, Afrika).Wij streven ernaar onze klanten tevreden te stellen. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn volgens de normen ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en ISO 21500.

 5. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal, Messing, CNC-draaidelen, Precisiebewerking, fijn freeswerk, Precisiedraaiwerk, CNC bewerking, en Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Gondomar, Portugal.

 6. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLANCHARD OXYCOUPAGE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal - speciaal, slijtvast staal, Staal - speciaal, antislijtagestaal, en Staalhandel. Het is gevestigd in Sainte Luce Sur Loire Cedex, Frankrijk.

 7. L'ATELIER ASBL ELECTROMECANIQUE

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L'ATELIER ASBL ELECTROMECANIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromechanische assemblages. Het is gevestigd in Naninne, België.

 8. BOHEMIA METAL PARTS

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOHEMIA METAL PARTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Draaien - staal- en metaalbewerking, frezen, laserfrees, en machines voor de bewerking van metaal. Het is gevestigd in Janske Lazne, Tsjechische Rep..

 1. LCP LASER-CUT-PROCESSING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LCP LASER-CUT-PROCESSING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Hermsdorf, Duitsland.

 2. MB-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MB-TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Neumarkt, Duitsland.

 3. NIK. RUNKEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NIK. RUNKEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 4. QUITTENBAUM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf QUITTENBAUM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Schönau, Duitsland.

 5. JOHANNES CASTAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOHANNES CASTAN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Oberstenfeld, Duitsland.

 6. HK DICHTUNGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HK DICHTUNGEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Bad Bayersoien, Duitsland.

 7. SCHÖPS UND WAHL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHÖPS UND WAHL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Bad Berleburg, Duitsland.

 8. KM BLECHBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KM BLECHBEARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Seligenstadt, Duitsland.

 9. SCHNEIDER MASCHINENBAU GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHNEIDER MASCHINENBAU GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Lennestadt, Duitsland.

 10. ACHBERGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACHBERGER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Hergatz, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden - Import export

Aantal resultaten

6.252 Bedrijven