ESTIMET SP Z O.O. - A reliable partner in sheet metal processing services

Polen

Factory icon Fabrikant/ Producent

ESTIMET SP Z O.O.
Web icon
Contacteren

Overzicht van de productcatalogus

Polen

Onze CNC-gestuurde lasers met een vermogen van maximaal 6 kW werken 24 uur per dag. Wij voeren diensten uit op onszelf of op materiaal van klanten. We snijden het hele scala van verschillende soorten materialen. De services worden uitgevoerd op de nieuwste machines met een werkgebied van 4000 x 2000 mm en een snijdikte van 25 mm. Lasersnijden wordt steeds populairder als een van de belangrijkste methoden voor het snijden van staal. Dit komt door hoge precisie, uitstekende kwaliteit en een verbazingwekkende snijsnelheid. Lasersnijtechnologie snijdt gemakkelijk staal en andere materialen met een precisie die buiten het bereik van andere technologieën ligt. ESTIMET biedt lasersnijservices voor bedrijven uit vele verschillende industrieën in heel Europa. We voeren orders uit met series van vele duizenden elementen; we produceren ook afzonderlijke elementen die we nodig hebben voor prototypen. Onze fabriek is speciaal gemaakt voor de behoeften van plaatbewerking.

Polen

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het snijden van metaalplategas. Tegenwoordig is CNC gestuurde gassnijden een zeer effectieve en economische methode voor het snijden van metalen platen. Dankzij verschillende snijkoppen kunnen we in korte tijd een grote hoeveelheid afgewerkte producten garanderen. Ondanks grote vooruitgang in de ontwikkeling van andere snijmethoden (lasersnijden, waterstraalsnijden of plasmasnijden), blijft gas snijden erg populair. Het is een relatief langzame methode, maar met de juiste technologische benadering garandeert het een hoge efficiëntie van de productie tegen zeer lage kosten van afgewerkte elementen. Gas snijden heeft geen concurrentie in termen van snijbladen van meer dan 60 mm. De enige technologie die in plaats daarvan kan worden gebruikt, is waterstraalsnijden, maar gassnijden is verreweg goedkoper.

Polen

Verbuiging metaal up to 5000 mm in total length, applying a pressure force of 225 tons Onze CNC-persen kunnen metalen elementen tot een totale lengte van 5000 mm buigen, met behulp van een grote voorraad buiggereedschappen.

Polen

In onze productiefabriek hebben we de technologie geïmplementeerd voor het lassen van koolstofstaal uit materiaalgroepen 1.1 en 1.2. Dit zijn S355 J2-staalsoorten en staalsoorten met een lagere vloeigrens. Diktebereik van gelaste materialen: Stompe lassen worden geïmplementeerd voor staal met een dikte van 3 - 24 mm Voor staal> 3 mm dik worden hoeklassen geïmplementeerd De lasmethode is MAG - 135, d.w.z. lassen met massieve draad. We lassen ook roestvrij staal volgens de TIG-methode. We hebben een 3834-2-certificaat

English Bekijk de 20 producten Deutsch Bekijk de 11 producten Polski Bekijk de 10 producten Svenska Bekijk de 6 producten Suomi Bekijk de 5 producten Norsk Bekijk de 5 producten

Ons dienstenaanbod: snijden, buigen en vouwen van plaat. Veelzijdig machinepark met lasersnijmachines; waterstraalsnijmachines; gasbrander en plasmabrander; persvouwmachine, enz. Bovendien: frezen; draaien; lassen; gatbewerking; kantsnijden; oppervlaktebehandeling; boren; draadsnijden; snijden of vouwen en assemblage van afgewerkte componenten. 5000 m2 productieoppervlak. Alle materialen zijn kwaliteitgecertificeerd en geproduceerd in Europa. ISO9001 en EN1090.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Unsere Laser sorgen nicht nur für extrem schnelles Schneiden

Unsere Laser sorgen nicht nur für extrem schnelles Schneiden

Laatste prestatie ・ 13 sep. 2023 meer informatie Open In New icon

Unsere Laser sorgen nicht nur für extrem schnelles Schneiden, sondern optimieren auch die Produktionsprozesse! Das nebenstehende Foto zeigt einen Ausschnitt mit gleichzeitiger Gravur. Dank dieser Lösung sind unsere Monteure in der Lage, das fertige Produkt sehr schnell zu montieren. Selbstverständlich werden alle Arbeitsgänge nach den Verfahren ISO 9001, ISO 3834, ISO 1090 durchgeführt! ESTIMET - Leidenschaft für Qualität!

Documenten

Laser cutting - Estimet

Domain icon Fabrikant/ Producent

ESTIMET SP Z O.O.

Kartuska 2

83-334 Miechucino - Polen

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  51 – 100
 • Verkopers
  1 – 10
 • % omzet in de export
  60%

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2007
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Internationaal

Betalingswijzen

 • SWIFT-overschrijving

Afleverzones

Activiteiten van

 • Snijden - staal- en metaalbewerking
 • Buigen - staal- en metaalbewerking
 • metalen elementen en producten
 • snijden van staalplaten
 • zuustofsnijden
 • Waterstraalsnijden
 • Laswerk metalen
 • lasersnijden
 • cnc snijwerk
 • CNC-buigstukken