ESTIMET SP Z O.O. - A reliable partner in sheet metal processing services

Polen

Factory icon Fabrikant/ Producent

Verified by Europages badge
ESTIMET SP Z O.O.

Ons dienstenaanbod: snijden, buigen en vouwen van plaat. Veelzijdig machinepark met lasersnijmachines; waterstraalsnijmachines; gasbrander en plasmabrander; persvouwmachine, enz. Bovendien: frezen; draaien; lassen; gatbewerking; kantsnijden; oppervlaktebehandeling; boren; draadsnijden; snijden of vouwen en assemblage van afgewerkte componenten. 5000 m2 productieoppervlak. Alle materialen zijn kwaliteitgecertificeerd en geproduceerd in Europa. ISO9001 en EN1090.

Overzicht van de productcatalogus

Polen

Verified by Europages badge

Onze CNC-gestuurde lasers met een vermogen van maximaal 6 kW werken 24 uur per dag. Wij voeren diensten uit op onszelf of op materiaal van klanten. We snijden het hele scala van verschillende soorten materialen. De services worden uitgevoerd op de nieuwste machines met een werkgebied van 4000 x 2000 mm en een snijdikte van 25 mm. Lasersnijden wordt steeds populairder als een van de belangrijkste methoden voor het snijden van staal. Dit komt door hoge precisie, uitstekende kwaliteit en een verbazingwekkende snijsnelheid. Lasersnijtechnologie snijdt gemakkelijk staal en andere materialen met een precisie die buiten het bereik van andere technologieën ligt. ESTIMET biedt lasersnijservices voor bedrijven uit vele verschillende industrieën in heel Europa. We voeren orders uit met series van vele duizenden elementen; we produceren ook afzonderlijke elementen die we nodig hebben voor prototypen. Onze fabriek is speciaal gemaakt voor de behoeften van plaatbewerking.

Polen

Verified by Europages badge

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het snijden van metaalplategas. Tegenwoordig is CNC gestuurde gassnijden een zeer effectieve en economische methode voor het snijden van metalen platen. Dankzij verschillende snijkoppen kunnen we in korte tijd een grote hoeveelheid afgewerkte producten garanderen. Ondanks grote vooruitgang in de ontwikkeling van andere snijmethoden (lasersnijden, waterstraalsnijden of plasmasnijden), blijft gas snijden erg populair. Het is een relatief langzame methode, maar met de juiste technologische benadering garandeert het een hoge efficiëntie van de productie tegen zeer lage kosten van afgewerkte elementen. Gas snijden heeft geen concurrentie in termen van snijbladen van meer dan 60 mm. De enige technologie die in plaats daarvan kan worden gebruikt, is waterstraalsnijden, maar gassnijden is verreweg goedkoper.

Polen

Verified by Europages badge

Verbuiging metaal up to 5000 mm in total length, applying a pressure force of 225 tons Onze CNC-persen kunnen metalen elementen tot een totale lengte van 5000 mm buigen, met behulp van een grote voorraad buiggereedschappen.

Polen

Verified by Europages badge

Rollen van plaatstaal met een lengte tot 3000 mm i dikte tot 25 mm Dankzij ons ervaren team en moderne apparatuur kan ESTIMET vrijwel elke taak uitvoeren die verband houdt met het walsen van staalplaten. De randen van de opgerolde elementen zijn gebogen, waardoor er geen behoefte is aan zogenaamde 'coastings'. Deze bewerking vermindert het afvalmateriaal dat wordt gegenereerd. Het rollen van niet-standaard vormen kan worden gedaan met de microverbindingen op kritieke plaatsen van het opgerolde element. Nadat de rolbewerking is voltooid, worden de microverbindingen verwijderd.

English Bekijk de 17 producten Deutsch Bekijk de 10 producten Polski Bekijk de 10 producten Suomi Bekijk de 6 producten Norsk Bekijk de 6 producten Svenska Bekijk de 6 producten

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Avatar

Geschweißte Konstruktion

Laatste prestatie ・ May 17, 2022 meer informatie Open In New icon

Unsere Schweißerei ist wie immer fast brandheiß! Und das liegt an den anschließend umgesetzten Projekten. Ende letzter Woche waren die auf dem Foto sichtbaren Konstruktionen auf dem Weg zu unserem Kunden. Und in der Warteschlange der Bestellungen, die wir so gemäß den Zertifikaten ISO 1090 und ISO 3834-2 und dem Qualitätsmanagementsystem ISO 9001 ausführen werden

Documenten

Laser cutting - Estimet

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  51 – 100
 • Verkopers
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2007
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Regionaal
 • Nationaal
 • Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Snijden - staal- en metaalbewerking
 • Buigen - staal- en metaalbewerking
 • metalen elementen en producten
 • snijden van staalplaten
 • zuustofsnijden
 • Waterstraalsnijden
 • Laswerk metalen
 • lasersnijden
 • cnc snijwerk
 • CNC-buigstukken