• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • snijden - staal- en metaalbewerking

Resultaten voor

Snijden - staal- en metaalbewerking - Import export

 1. CHMIELINSKI

  Polen

  Verified by europages badge

  Het familiebedrijf CHMIELINSKI is gevestigd in Walbrzych, Neder-Silezië. Sinds 2010 zijn wij gespecialiseerd in het waterstraalsnijden van uiteenlopende materialen zoals staal, non-ferro metalen, rubber, kunststoffen, glas en steen. Onze geavanceerde installaties omvatten drie waterstraalsnijmacnines van het vermaarde bedrijf FLOW, uitgerust met ultramoderne technologie zoals de Dynamic Waterjet snijkop voor nauwkeurig 2D- en 3D-snijden. Wij gebruiken tevens het Ultra Pierce boorsysteem, wat ons in staat stelt te werken met composiet en broze materialen zoals marmer, steen en glas. Onze capaciteit strekt zich uit tot materialen met een maximale afmeting van 2.000 x 4.000 mm en een dikte tot 200 mm. Met onze hogedrukpompen met een capaciteit tot 6.500 bar, kunnen wij de productiekosten optimaliseren. Wij onderscheiden ons door onze constante inzet voor kwaliteit ondersteund door innoverende technologie, korte doorlooptijden en een hoogwaardige klantenservice. Wij bieden met veel plezier gratis offertes voor onze diensten en kunnen aanvragen en analyses verwerken in de vorm van DXF/DWG bestanden. Daarnaast bieden we ontwerpdiensten, op basis van technische specificaties en met de hand uitgevoerde schetsen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

 2. PROMEX BG

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Promex, opgericht in 1990, is uitgegroeid tot een baanbrekend bedrijf in Bulgarije dat op behendige wijze koers wist te houden tijdens de bewogen overgangsjaren. Wij zijn uiterst bedreven in het vervaardigen van geavanceerde apparatuur voor de landbouw en de veefokkerij, naast een aanbod industriële producten. Gevestigd in het bruisende industriegebied van Sofia, voeren wij onze werkzaamheden uit in een omvangrijke bedrijfsruimte van 17.000 m². PROMEX werkt al meer dan dertig jaar nauw samen met MONOFLO, een in Duitsland gebaseerde tegenhanger. Deze samenwerking verbindt de collectieve krachten van beide bedrijven: Promex staat voor innovatieve uitrustingen en een bekwaam team van meer dan 150 werknemers, gericht op productiviteit en flexibiliteit voor de uitvoer van projecten op maat. MONOFLO levert op zijn beurt hoogwaardige grondstoffen tegen scherpe prijzen en faciliteert de internationale distributie van de eindproducten. Deze symbiotische samenwerking is cruciaal om onze concurrentiekracht op de internationale markt te behouden. Naast traditionele sporten zoals voetbal, fitness, tafeltennis en schaken, was het JEU DE BOULES halverwege 2015 een welkome aanvulling. Onze inzet uitte zich in het organiseren van toernooien inclusief het vermaarde Republikeinse kampioenschap. Wij werken nauw samen met de Bulgaarse Jeu de Boules bond, en hebben met trots het Europese kampioenschap Jeu de Boules gesteund en een gloednieuwe club opgericht.

 3. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken, het draaien, het frezen, het stempelen en het lassen van metalen CNC-producten voor allerhande industriesectoren. De materialen zijn roestvrij staal, aluminium, titanium, messing, koolstofstaal, enz. We kunnen aan alle eisen van de industrie voldoen, zoals: Elektrische apparaten, elektronica, auto-onderdelen, led-verlichting, meubels, machine en apparatuur, reiniging van medische apparatuur, plastic en matrijzen, enzovoort. Promostar heeft volledige ervaring voor export naar de VS, EUROPA, Zuid-Aziatische landen. We kunnen een tolerantie bereiken binnen +/-0.002mm. Kan de standaard certificaties bereiken van ROHS, REACH. Het materiaal kan met ASTM, UNI gekwalificeerd worden. ISO 9001: 2008 en ISO TS16949. Ons devies luidt: Middelgroot met een goede managementfabriek. We investeren veel in de machines en werktechnologieën en we hebben een sterke personeelsafdeling. Ons hele team is al 8 jaar werkzaam. We werken in een team. PromoStar heeft over de hele wereld een goede reputatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  CAD-CAM Engineering Solution biedt metaalbewerkingsdiensten voor prototypering, kleine en seriële productie voor de bewerking van onderdelen met zeer strakke toleranties en complexe vormen. Onze specialiteit is CNC-frezen en -draaien: 3-assig, 4-assig, 5-assig voor sectoren als de luchtvaart, aardolie en gas, farmaceutica, Formule 1. Soort bewerkte onderdelen: Vliegtuigconstructies componenten, aerodynamica componenten, kleppen & componenten, onderzeese connectoren, hydraulische componenten. Gronstoffen: Aluminium legeringen, staal, roestvast staal, inconel, titaan. Speciale processen: anodiseren, hard anodiseren, chemisch polijsten, warmtebehandeling, bruining. Type productie: kleine (10-100 st.), middelgrote (100-5000 st.) en grote series (5000-30000 st.). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. STEEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Opgericht in 1979 door Paul Rolland, is het STEEC-bedrijf, onderdeel van de ABC Technology-groep, gespecialiseerd op het gebied van laserbewerking en zeer nauwkeurige micromechanica. STEEC heeft door de jaren heen specifieke vaardigheden verworven en heeft een solide reputatie opgebouwd in Frankrijk en Europa.STEEC is in staat om in te spelen op de meest complexe verzoeken die geavanceerde technologieën vereisen, zoals micro-bewerking bij boren en frezen.Tegenwoordig werkt het bedrijf voor de meest veeleisende industriële sectoren zoals de luchtvaart, de ruimtevaart, het ruimtesegment, de automobielsector, de medische sector, onderzoekscentra, kernenergie, fijne uurwerken ... Dankzij zijn kwaliteitsmanagementproces heeft STEEC de ISO 9001: 2015- en ISO 13485: 2017-certificeringen ontvangen.We hebben dus een perfect begrip van het probleem van de klant om betrouwbare en systematische prestatiemeting en constante verbetering van ons systeem mogelijk te maken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is een metaalverwerkingsbedrijf.TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is opgericht in 1997 in de gemeente Águeda.Wij vervaardigen metalen structuren, metalen constructies, balustrades, leuningen, deuren en hekken. Wij maken industriële paviljoens. Wij hebben ook de mogelijkheid om slotenmaker projecten uit te voeren zoals kleine en grote hekken, balustrades en kleine daken. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring op binnenlandse en buitenlandse markten: Spanje, Frankrijk, Angola, Mozambique, en anderen. Wij doen alle soorten werk in ijzer, gelast aluminium of roestvrij staal. Wij hebben een technische afdeling met verschillende ontwerpers en ingenieurs en wij doen aan 3D-modellering. Wij zetten in op uitmuntendheid door gebruik te maken van de beste materialen, uitrusting, methoden en processen en wij beschikken over een bekwaam en gemotiveerd team om uw projecten uit te voeren. Wij hebben lasersnijden, buigmachine, snijden en boren, lassen. Wij zijn een EN1090 en ISO9001 gecertificeerd bedrijf.

 2. ROHRE-KETTERER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1975 hebben we ons uitsluitend gericht op het verhandelen van buizen en het verwerken van buizen.Door ons te richten op dunwandige en capillaire buizen, ontstond een unieke knowhow die we dagelijks gebruiken en uitbreiden ten behoeve van onze klanten.Profiteer van onze productie-ervaring en contacten met 's werelds toonaangevende fabrieken die we in de afgelopen 40 jaar hebben opgebouwd.Laat ons u overtuigen van onze efficiëntie en productdiversiteit.We gebruiken uitgebreide trainingsmaatregelen, instructies, interne en externe audits om de kennis van onze medewerkers up-to-date te houden en verder te verbeteren.

 3. FLÜGEL CSS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Flügel CSS is een van de toonaangevende fabrikanten van aanzetstaal ter wereld.Tot onze klanten behoren zowel de topmerken voor bestek en huishoudelijke artikelen als specialisten en groothandels voor professioneel gebruik. Wij bieden een breed assortiment aan aanzetstaven en messenslijpers voor huishoudelijk en professioneel gebruik.Het assortiment omvat traditionele slijpstaven, messenslijpers, slijpstaven met diamant / keramiek gecoat en speciale artikelen voor buiten en vrije tijd. Ons dienstenpakket omvat ook de productie van gestanste messen en scharen, evenals speciale bladen en soortgelijke producten voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld in de landbouw, de papierindustrie, enz. Moderne automatische stempelpersen en automatenpersen bieden een hoge flexibiliteit en productiviteit. De beschermgasbandovenhardingswinkel is gespecialiseerd in de individuele warmtebehandeling van bestek en als contractserviceprovider voor vele andere industriële gebieden zoals machinebouw, medische technologie enz.

 4. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze firma werd in 1864 als F. Ossenberg & Co. KG opgericht, en is nu in de 5e generatie in familiebezit. Sinds de overname van Julius Grefe KG in 1997 hebben we gehandeld onder de naam "Ossenberg & Grefe". Natuurlijk zijn we ook gecertificeerd volgens EN ISO 9001! Het oorspronkelijke productieprogramma van beide bedrijven bestond uit gespen, ringen en haken voor de textiel- en leerbewerking. In de loop van de tijd werden artikelen en toepassingen toegevoegd. Tegenwoordig ligt onze focus op de klassieke programma-items voor technisch draadbuigen, stempelen en assemblageartikelen voor meer dan 1.000 klanten uit een breed scala van industrieën. Onze 60 medewerkers produceren meer dan 5.000 m² werkruimte per dag ongeveer 500.000 delen. Door onze diverse verwerkingsmogelijkheden, onze eigen gereedschapsuitrusting en onze eigen galvanisatie, zijn we in staat om complexe taken snel en kosteneffectief op te lossen.

 5. MESSER CUTTING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Messer Cutting Systems is een wereldwijde leverancier van geavanceerde oplossingen voor de metaalverwerkende industrie. Met onze betrouwbare snijtechnologieën, flexibele servicepakketten en intelligente softwareoplossingen stellen we wereldwijd nieuwe normen. Als marktleider in de thermische snij-industrie werken we continu aan slimmere, snellere en betrouwbaardere oplossingen met een toegevoegde waarde voor onze klanten. Elke dag motiveert dit bijna 1.000 ervaren medewerkers op 5 hoofdlocaties. In totaal zijn we in meer dan 50 landen actief. Ons assortiment omvat autogeen-, plasma- en lasersnijsystemen, van handgeleide machines tot speciale machines voor de scheepsbouw, evenals machines en uitrusting voor autogeen lassen, snijden, hardsolderen, solderen en verwarmen. Ons productportfolio omvat ook: reserveonderdelen reparatiewerkzaamheden retrofit onderhoud en service milieutechnologie eigen softwareoplossingen

 1. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. UNITED PROARC CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge

  United ProArc Corporation, opgericht in 1966, is een toonaangevende fabrikant van professionele CNC-systemen. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren CNC-snijden, CNC-boren en een grote verscheidenheid aan geautomatiseerde lassystemen. ProArc heeft de nieuwste technologische ontwikkelingen en fabricage van apparatuur verwerkt in de bewerking van metaal in onze CNC-industrie. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, laservermogen op basis van plasma en vezels. Door onze sterke ervaring en ongeëvenaarde klantenservice te combineren, biedt ProArc kwaliteitsdiensten als toegevoegde waarde aan onze talrijke klanten over de hele wereld, in een breed scala aan metaalbewerkingssectoren: staalbewerking, scheepsbouw, brug- en autotechniek, enz. We zijn constant op zoek naar innovatie en doorbreken elke barrière om aan de behoeften van onze klanten te voldoen! Met meer dan 50 jaar ervaring in de snij- en lasindustrie houden we onze klanten altijd tevreden en bedienen we ze met passie en professionaliteit.

 1. S.P.F. CHILO' SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Als leider in de sector van bewerking en verwerking van plaatstaal is ons bedrijf gespecialiseerd in de bewerking van koolstofstaalplaten voor normaal gebruik, staal met hoge elasticiteitsgrens, slijtvast staal en roestvrij staal, volgens de specificaties die door de klant worden verstrekt. Een hoogwaardig informaticasysteem maakt een constante bewaking van de bewerkingsfasen mogelijk van de producten die plasmagesneden en gemonst worden met CNC, producten die autogeen gesneden worden met CNC, geknipte en gevouwen producten met CNC. De grote flexibiliteit van de productiesector stelt ons in staat steeds aan de behoeften van onze klanten te voldoen, dankzij een compleet gamma producten, van producten van bescheiden afmetingen tot profielen met een lengte tot 14 meter. De kwaliteit van het product, de service die aan de klanten wordt geboden en het voortdurende technologische onderzoek zijn altijd onze grote kracht geweest.

 2. VIRMER

  Nederland

  Verified by europages badge

  Uw activiteit is het snijden, graveren of markeren van materiaal en u bent eraan toe om een nieuwe CNC-machine te kopen of te vervangen. Voordat u een nieuwe machine koopt, komen er heel wat vragen naar boven: Zal hij goede prestaties leveren? Hoe lang zal hij duren? Een jaar? Een maand? Een week? Virmer is meer dan alleen een dealer in CNC-machines, wij zijn een ware partner voor uw onderneming. Wij bieden u onze technische expertise over hoe u de beste eindproducten mogelijk kunt maken door een efficiënt gebruik van onze CNC-machines.

 3. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 4. ADMET SP. Z O. O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Uitgebreide diensten op het gebied van: productie van metaalproducten; verwerken van metalen en staalplaten; lassen; verfproducten; galvanisering. We produceren producten en bieden services voor klanten in heel Europa. We tellen grote, middelgrote en kleine bedrijven uit diverse industrieën en sectoren onder onze klanten. Het gekwalificeerde en ervaren personeel en een modern en uitgebreid machinepark staan garant voor hoogwaardige producten en diensten. We bieden betrouwbare service, snelle antwoorden en uitgebreide onderhoudsservices.

 5. TECHNOGROUP

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  TechnoGroup, opgericht in 2004, is een toonaangevende speler in de metaalindustrie, bekend om zijn precisiemetaalbewerking. We bieden een uitgebreid pakket aan metaalbewerkingsdiensten, waaronder lasersnijden, plooivormen, CNC-bewerking, geavanceerd lassen en aanpasbaar lakken. Met certificeringen zoals ISO 9001, ISO 3834-2 en EN 1090-1 garanderen we kwaliteit en naleving van de industrienormen. Ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid is onze drijfveer om verwachtingen voortdurend te overtreffen.

 6. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, Buigen - staal- en metaalbewerking, Staal- en ijzerindustrie - import-export, KLEINE METAALWAREN, precisiedraaiwerk, CNC bewerking, fijn freeswerk, prototypen CNC, en cnc snijwerk. Het is gevestigd in Pontinha-Lisboa, Portugal.

 7. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf O.L.M.E.C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Gietvormen en modellen, Snijden - staal- en metaalbewerking, snijden en persen staalplaten, doortrekmatrijzen, Drijfwerk - staal- en metaalbewerking, en vormen voor versnijding. Het is gevestigd in Grassobbio, Italië.

 8. GÜNDÜZ METALLBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GÜNDÜZ METALLBEARBEITUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Snijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 1. INOXEA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INOXEA SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - roestvrij staal, Lassen van staal en metaal, Snijden - staal- en metaalbewerking, roestvrijstalen staalbouwstructuren, lassen van roestvrij staal, Buizen en pijpen - roestvrij staal, verspaning roestvrije staal, Lassen van staal en metaal, en roestvrijstalen buizen. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 2. SOLIDOR HEUER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOLIDOR HEUER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Heilbad Heiligenstadt, Duitsland.

 3. LASER MECCANICA S.R.L

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LASER MECCANICA S.R.L, is een Dienstverlener, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Snijden - staal- en metaalbewerking, snijwerkzaamheden van metaal, snijden en persen staalplaten, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en Snijden - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Albano Laziale, Italië.

 4. HEUER METALLWAREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEUER METALLWAREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschapsbouw, topografisch relief, gestanste onderdelen, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Großröhrsdorf, Duitsland.

 5. WOUTERS CUTTING & WELDING

  België

  Wouters Cutting & Welding is uw partner voor snij- en lasoplossingen. Samen met de klant zorgen we voor advies op maat. We luisteren naar uw verwachtingen en opportuniteiten en gaan op zoek naar de oplossing die het best aansluit bij uw wensen. Het unieke karakter van WCW bevindt zich voornamelijk in het hechte en sterk opgeleide team van service engineers en techniekers. Ieder teamlid beschikt over zijn eigen unieke expertise en vormt zo een onmisbare schakel in het geheel. Daarbij is de continuïteit in uw productie ons voornaamste streefdoel. Zo zorgen wij voor het nodige preventieve onderhoud van uw machine en staan we klaar wanneer er een dringende interventie nodig is.

 6. FOXLASER

  Bulgarije

  FoxLaser is al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner voor het lasersnijden, stansen, buigen, lassen, mechanisch bewerken, poedercoaten van metalen en niet-metalen. We zijn gevestigd te Sofia in Bulgarije en werken samen met talloze industrieën (gaming, landbouw, tech, productie) om aan hun behoeften te voldoen op het gebied van metalen onderdelen en vereiste eigenschappen. Dankzij onder ervaring zijn wij een betrouwbare partner en kunnen we elk type project voor elk type industrie uitvoeren. Ons hoog gekwalificeerde team van experts is gespecialiseerd in het werken met hoogwaardige machines en controleert op constante wijze de kwaliteit van de onderdelen om zo een kwaliteitsvolle productie te garanderen. \We zijn trots op onze talloze certificaten die dienen als een garantie voor onze kwaliteitscontrole, onze expertise voor het werken met CNC machines (ISO 9001: 2015) evenals onze lasinstallaties (ISO 3834-2 + EN 1090-1: 2009+A1: 2011).

 7. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

  Frankrijk

  GRENTE LEMAITRE is gespecialiseerd in de export van tweedehands metaalbewerkingsmachines. Wij bieden u een ruim assortiment tweedehands werktuigmachines. Wij beschikken over 400 constant vernieuwde machines. Tweedehands werktuigmachines. Metaalbewerkingsmachines. Tweedehands plaatwerkmachine. Uitzonderlijke machines van alle merken. Ponsen van staal en metaal. Felsen van staal en metaal. Frezen. Pers voor staal en metaal. Tweedehands machine voor de levensmiddelenindustrie. Uitzonderlijke werktuigmachines van alle merken. Tweedehands machines en werktuigen. Uitzonderlijke tweedehands machines. Aankopen van tweedehands houtbewerkingsmachines. Verkoop van tweedehands houtbewerkingsmachines. Verkoop en aankoop van tweedehands werktuigmachines. Verkoop per partij in container of per stuk overal in Frankrijk, Europa en wereldwijd.

 8. ILA-LANGNER GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Overtuig uzelf van onze diensten en samen vinden we de ideale oplossing voor al uw persoonlijke wensen en werkstukken.. Een "sterk team" zet tonnen staal om in perfectie! Het bedrijf werd in 1991 opgericht. In de vestiging in Eibelshausen, gelegen in het hart van Duitsland, worden individuele oplossingen volgens de wensen van de klant. geproduceerd Ons bedrijf wordt gekenmerkt door flexibiliteit en een hoog niveau van kwaliteit. Daarom zullen we als partner vanaf het allereerste begin van de ontwikkeling bij onze klanten betrokken zijn. Moderne, innovatieve technologie en een hoge technische knowhow van onze ca. 140 medewerkers, transformeren tonnen aan staal in perfectie. Onze oplossingen, in precisie op een hoog kwaliteitsniveau, worden overal in heel Europa geleverd aan toonaangevende bedrijven en kleine en middelgrote bedrijven, tijdig met ons eigen wagenpark.

 9. LOGOPRESS

  Frankrijk

  Logopress, specialist in het 3D-ontwerpen van gereedschappen voor persen en vlakke complexe vormen sinds 25 jaar, verzorgt de ontwikkeling van CAD-applicaties voor de snij- en stansindustrie en applicaties voor het vlakken in allerlei domeinen (plaat, stof, leer, schuim, lijm…). Onze gehele lijn van 3D-producten "Logopress3™ for SolidWorks™" is gecertificeerd met SolidWorks™ Gold. Steeds meer gereedschapsontwerpers over de hele wereld gebruiken tegenwoordig Logopress3™ dat is geïntegreerd in SolidWorks™. Behalve voor gereedschappen, is Logopress3 ook een eenvoudige oplossing voor het vlakken van zeer diverse materialen en d vormbaarheidsanalyses die snel te gebruiken is voor een zeer aantrekkelijke prijs. Talloze technici die offertes opstellen voor werkstukken of gereedschappen, gebruiken ook Logopress3™ of een van de pakketten ervan.

 10. GEBR. KNOTH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf is opgericht door Philipp Jacob Knoth. Daarmee behoort het tot een van de oudste ondernemingen van Solingen en kan het terugkijken op een lange traditie. Het bedrijf werd ovegenomen door August Knoth senior, zoon van de oprichter, en maakt nog altijd met de hand lederen hulzen voor de Solinger industrie. Met de nieuwe eigenaren Friedrich Paul en August Knoth onderging het bedrijf de eerste moderniseringen. Enerzijds werd begonnen met de machinale vervaardiging van de beschikbare artikelen, anderzijds werd het productaanbod uitgebreid met lijmklemmen, hulzen en kappen voor bestekken, padvindersmessen, enz. Daarnaast werd gefuseerd met een werktuigbouwkundig bedrijf. Sinds 1993 staat met Alexandra Simons geb. Bruckschen en Michael Simons de volgende generatie aan het roer van de onderneming. En vanaf nu treedt de 7e generatie aan met Niklas Simons als stagiair in het bedrijf.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Snijden - staal- en metaalbewerking - Import export

Aantal resultaten

30.523 Bedrijven