ESTIMET SP Z O.O. - A reliable partner in sheet metal processing services

Polen

Factory icon Fabrikant/ Producent

ESTIMET SP Z O.O.
Web icon
Contacteren

Polen

Onze CNC-gestuurde lasers met een vermogen van maximaal 6 kW werken 24 uur per dag. Wij voeren diensten uit op onszelf of op materiaal van klanten. We snijden het hele scala van verschillende soorten materialen. De services worden uitgevoerd op de nieuwste machines met een werkgebied van 4000 x 2000 mm en een snijdikte van 25 mm. Lasersnijden wordt steeds populairder als een van de belangrijkste methoden voor het snijden van staal. Dit komt door hoge precisie, uitstekende kwaliteit en een verbazingwekkende snijsnelheid. Lasersnijtechnologie snijdt gemakkelijk staal en andere materialen met een precisie die buiten het bereik van andere technologieën ligt. ESTIMET biedt lasersnijservices voor bedrijven uit vele verschillende industrieën in heel Europa. We voeren orders uit met series van vele duizenden elementen; we produceren ook afzonderlijke elementen die we nodig hebben voor prototypen. Onze fabriek is speciaal gemaakt voor de behoeften van plaatbewerking.

Polen

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het snijden van metaalplategas. Tegenwoordig is CNC gestuurde gassnijden een zeer effectieve en economische methode voor het snijden van metalen platen. Dankzij verschillende snijkoppen kunnen we in korte tijd een grote hoeveelheid afgewerkte producten garanderen. Ondanks grote vooruitgang in de ontwikkeling van andere snijmethoden (lasersnijden, waterstraalsnijden of plasmasnijden), blijft gas snijden erg populair. Het is een relatief langzame methode, maar met de juiste technologische benadering garandeert het een hoge efficiëntie van de productie tegen zeer lage kosten van afgewerkte elementen. Gas snijden heeft geen concurrentie in termen van snijbladen van meer dan 60 mm. De enige technologie die in plaats daarvan kan worden gebruikt, is waterstraalsnijden, maar gassnijden is verreweg goedkoper.

Polen

Verbuiging metaal up to 5000 mm in total length, applying a pressure force of 225 tons Onze CNC-persen kunnen metalen elementen tot een totale lengte van 5000 mm buigen, met behulp van een grote voorraad buiggereedschappen.

Polen

In onze productiefabriek hebben we de technologie geïmplementeerd voor het lassen van koolstofstaal uit materiaalgroepen 1.1 en 1.2. Dit zijn S355 J2-staalsoorten en staalsoorten met een lagere vloeigrens. Diktebereik van gelaste materialen: Stompe lassen worden geïmplementeerd voor staal met een dikte van 3 - 24 mm Voor staal> 3 mm dik worden hoeklassen geïmplementeerd De lasmethode is MAG - 135, d.w.z. lassen met massieve draad. We lassen ook roestvrij staal volgens de TIG-methode. We hebben een 3834-2-certificaat

Polen

Rollen van plaatstaal met een lengte tot 3000 mm i dikte tot 25 mm Dankzij ons ervaren team en moderne apparatuur kan ESTIMET vrijwel elke taak uitvoeren die verband houdt met het walsen van staalplaten. De randen van de opgerolde elementen zijn gebogen, waardoor er geen behoefte is aan zogenaamde 'coastings'. Deze bewerking vermindert het afvalmateriaal dat wordt gegenereerd. Het rollen van niet-standaard vormen kan worden gedaan met de microverbindingen op kritieke plaatsen van het opgerolde element. Nadat de rolbewerking is voltooid, worden de microverbindingen verwijderd.

Polen

De machines die we gebruiken, snijden vrijwel elk materiaal tot 200 mm dik. We hebben een van de grootste tafels, met afmetingen tot 4000 x 2000 mm. Waterbesparende technologie, verbruikt geen gassen, introduceert geen warmte aan het materiaal, is uiterst nauwkeurig en laat u vrijwel alles snijden. Waterstraalsnijden is erg populair als een van de basismethoden voor het snijden van materialen, inclusief vellen. Het snijden wordt uitgevoerd met een sterke stroom water (60.000 PSI) en schurende hulpstoffen die samen snijdende materialen zoals staal, marmer, steen, schuim, rubber, plastic, school mogelijk maken.

Domain icon Fabrikant/ Producent

ESTIMET SP Z O.O.

Kartuska 2

83-334 Miechucino - Polen

Contacteren