• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stofzuigers - industrieel

Resultaten voor

Stofzuigers - industrieel - Import export

 1. R&S PAPIERVERARBEITUNGS-GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf R&S PAPIERVERARBEITUNGS-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging van gebouwen, stoffilters, accessoires voor stofzuigers, HEPA filtratiesysteem, Reiniging van gebouwen, en huishoudelijke universele stofzuigers. Het is gevestigd in Sessenhausen, Duitsland.

 2. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële aanzuiginstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Afzuiginstallaties voor gas en rook, Ventilatoren - industrieel, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Stofzuigers - industrieel, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Diemoz, Frankrijk.

 3. ESTA APPARATEBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ESTA APPARATEBAU GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is gevestigd in Senden, Duitsland.

 4. AIGNER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIGNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is gevestigd in Gunskirchen, Oostenrijk.

 5. IB VERFAHRENS- UND ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  IB Verfahrenstechnik IB Verfahrenstechnik ontwikkelt en bouwt oplossingen op maat voor veeleisende taken in de bulktechnologie. Onze producten zijn ontworpen met punttechnologie en zijn nauw gebaseerd op de respectievelijke eisen van onze talrijke klanten. Waar middelen en middelen kunnen worden bewaard, zorgen wij voor alternatieven. Waar meer efficiëntie kan worden bereikt, gebruiken wij de mogelijkheden. Altijd in nauw overleg met onze opdrachtgever, altijd op de manier die hij of zij wenst. Speciaal hiervoor hebben we een team voor de perfecte en soepele uitvoering van onze concepten gevormd, dat nu zijn eigen extra uitdagende projecten in de installatie- en metaalconstructie uitvoert: IB Anlagenbau und Montagen. Met deze dochteronderneming is het voor ons mogelijk iedere uitdaging op het gebied van proces- en bulkmateriaaltechnologie op tijd en volgens onze eigen hoge normen voldoende uit te voeren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KARCHER

  België

  Kärcher - wereldwijd aanbieder van reinigingstechniek! Het familiebedrijf Kärcher wordt tegenwoordig beschouwd als wereldwijd toonaangevend aanbieder van efficiënte, milieuvriendelijke reinigingssystemen. Kärcher maakt het verschil door topprestaties, innovatie en kwaliteit. Designprijzen en octrooien De reinigingsapparaten van Kärcher combineren functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en een aantrekkelijke vormgeving. Innovatie en streven naar de betere oplossing zijn kenmerkend voor de onderneming, wat steeds opnieuw wordt bewezen door octrooien en onderscheidingen van gerenommeerde instanties. Meer dan 1300 octrooien en gebruiksmodellen bevestigen de inventiviteit en innovatiekracht van de onderneming. Producten: Kärcher Hogedrukreinigers, Hogedrukreinigers, Stofzuigers, Schrobmachines / zuigmachines, Tapijtreiniger, Uitrusting voor handmatige reiniging, Veeg- en veeg-/zuigmachines, Machines voor gemeenten en openbare ruimte, Sneeuwfrezen, Voertuig reinigingssystemen, Waterrecycling, Stoomreinigers & stoomzuigers, Droogijsreining, Onderdelenreiniging, Drinkwaterdispensers, Tankreiningsystemen, Werbeschermingskleding...

 2. GOOISCH SOFZUIGER CENTRUM

  Nederland

  Een Nilfisk Stofzuiger is waar u naar opzoek bent? Het Gooisch Stofzuiger Centrum biedt u een ruim assortiment aan Nilfisk Stofzuigers. Wij zijn, als één van de weinigen in Nederland, officieel Nilfisk-partner. Met een Nilfisk stofzuiger kiest u voor jarenlange kwaliteit. Nilfisk stofzuigers & schoonmaakmachines Een Nilfisk stofzuiger kunt u bestellen in verschillende modellen. De stofzuigers kunnen worden aangeschaft voor huishoudelijk gebruik, maar ook beschikken wij over een breed assortiment bedrijfsstofzuigers en rugstofzuigers. Zo is er voor iedereen die opzoek is naar een Nilfisk Stofzuiger bij het Gooisch Stofzuiger Centrum een geschikt model te vinden. Wij hebben jarenlange ervaring met onze producten en zijn betrouwbaar Nilfisk partner. Wij beschikken over een Nilfisk reparatie service waarbij we vrijwel al uw Nilfisk producten kunnen repararen. Wij verkopen talloze onderdelen die passen bij uw Nilfisk stofzuiger.

 3. ALMEC BV

  Nederland

  Almec BV is een familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van accessoires voor stofzuigers en ander huishoudelijke apparaten. Met expertise wat teruggaat tot in de jaren 70 kunt u terecht bij de specialist van Europa. Almec leverd door heel Europa en doet dat door middel van een nauwe samenwerking met haar partners. Accessoires bestaan uit zuigmonden, zuigbuizen, slangen, wartels, pistoolgrepen, stofzuigerzakken, motoren en meer. Tevens zijn er private label mogelijkheden, indien gewenst kan Almec voorraad houdend zijn voor uw private label. Vraag naar de mogelijkheden. Door de jarenlange contacten met vaste fabrikanten en eigen mallen is Almec in staat in te spelen naar de actuele vraag van de markt. Ziet u mogelijkheden in een samenwerking met Almec BV neem dan contact op via de website. Almec BV is altijd op zoek naar nieuwe partners die geloven in een samenwerking die goed is voor beiden.

 4. EQUI NEDERLAND BV

  Nederland

  Bij Equi Nederland BV bent u aan het juiste adres. Met ons topassortiment stofzuigers en accessoires bieden we universele oplossingen voor professionele gebruikers. Oplossingen waar u op kunt vertrouwen. Het Equi assortiment vindt u uitsluitend bij de gerenommeerde technische groothandel. Uw dealer is vertrouwd met onze producten. Stofvrij werken in de bouw? Uw dealer adviseert deskundig over de apparatuur die voor uw situatie geschikt is. Hij wordt bovendien bijgestaan door experts: de accountmanagers, de helpdesk en de gecertificeerde monteurs van Equi Nederland BV. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Immers: “Wij zijn zo flexibel als een stofzuigerslang! ” Voor iedere situatie waarin een stofzuiger nodig is, biedt Equi Nederland BV de juiste oplossing. Bij de gerenommeerde technische groothandel vindt u onder meer onze nat- en droogstofzuigers, reinigingszuigers en industriestofzuigers. Een speciale categorie vormen de bouwstofzuigers. Dit complete assortiment biedt oplossingen voor alle bouwsituaties. In het assortiment hebben de Starmix-systemen een prominente plaats. Deze bouwstofzuigers van oerdegelijke Duitse kwaliteit zijn getest onder de zwaarste omstandigheden (‘worst case’ scenario). Naast hun bewezen kwaliteit hebben de TNO-gevalideerde Starmix-stofzuigers nóg een belangrijk voordeel: ze zijn te combineren met alle gangbare gereedschapsmerken. Met uw vertrouwde gereedschap kunt u dus altijd stofvrij werken!

 5. NILFISK ADVANCE

  België

  COMMERCIËLE STOFZUIGERS : Wij beschikken over het breedste assortiment commerciële stofzuigers - waardoor wij professionele schoonmakers de juiste oplossing bieden die zij nodig hebben. Cleanrooms met zware eisen op het gebied van hygiene zoals in bijvoorbeeld ziekenhuizen of hotelkamers kunnen worden gereinigd met stofzuigers voorzien van HEPA filters (High Efficiency Particle Air). INDUSTRIËLE STOFZUIGERS. SCHROBZUIGMACHINES : Ondanks dat Nilfisk schrobzuigmachines gemaakt zijn voor een lange levensduur, zijn ze eenvoudig te onderhouden en te servicen. De Nilfisk serie schrobzuigmachines bevat kleine kabel aangedreven achterloop schrobzuigmachines voor kleine, volle ruimten tot aan grote batterij aangedreven ride-on (opzit) schrobzuigmachines die tot 6.200 m² per uur reinigen. VEEGMACHINES : Er is een model veegmachine voor elke denkbare veegwerkzaamheid – van compacte achterloop veegmachines tot aan grote industriële ride-on veegmachines die tot wel 16.000 m² per uur kunnen vegen.

 1. NIKOS JANUSZ KASSA

  Polen

  Janusz Kassa richtte de firma Nikos in 2007 op in Zielona Góra. De firma verkoopt vervangende stofzakken voor industriële stofzuigers. Wij bieden ProFilters zakken gebruikt voor stofzuigers voor specifieke toepassingen. Zij worden geïmporteerd en zijn afkomstig van bekende en beroemde fabrikanten die producten van de hoogste kwaliteit bieden. Stofzuigerzakken worden gebruikt voor zware soorten vloeistoffen, zoals vloeibare beton, asbest of gips. Wij zien er naar uit met u samen te werken!

 2. UNISAC S.R.L.

  Italië

  Productie van zakken van filterpapier en microvezel voor alle modellen stofzuigers voor huishoudelijk en industrieel gebruik. Unisac is een fabrikant van zakken van filterpapier en microvezel voor alle modellen stofzuigers voor huishoudelijk en industrieel gebruik. Het bedrijf is al veertig jaar op de markt en produceert voor verschillende commerciële lijnen en voor de bekendste Europese fabrikanten van stofzuigers. Wij bieden maatwerk voor drukwerk en verpakking

 1. DISAN BENELUX

  België

  Reeds meer dan 20 jaar is Disan actief in de ontwikkeling, productie en in de verkoop van professionele centrale stofzuigsystemen. Disan BeNeLux is gespecialiseerd in plaatsing van Centrale stofzuigsystemen voor zowel Particulier en Industrie. We hebben een eigen plaatsingsdienst en een professionele klantensupport beschikbaar voor al uw vragen of technische problemen.

 2. FORVAC SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FORVAC SERVICES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële ontstoffing. Het is gevestigd in Scunthorpe, Verenigd Koninkrijk.

 3. CLENA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CLENA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stofzuigers - industrieel, hoge druk geiser, hogedrukpompen, hydrische installaties met hoge druk, en Stofzuigers - industrieel. Het is gevestigd in Flensburg, Duitsland.

 4. STUCCHI 1950 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STUCCHI 1950 S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële aanzuiginstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stofzuigers - industrieel, rook- en stofafzuigers, filtreerbuizen, Stofzuigers - industrieel, en afzuigers van lasrook. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. DEBUS DRUCKLUFT-VAKUUMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEBUS DRUCKLUFT-VAKUUMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 6. EQUIPROFI - EQUIPAMENTOS E PRODUTOS DE LIMPEZA LDA.

  Portugal

  Het bedrijf EQUIPROFI - EQUIPAMENTOS E PRODUTOS DE LIMPEZA LDA., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Reiniging - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stofzuigers - industrieel, Veegmachines - industrieel, hygiene en veiligheid op de werkplek, Stofzuigers - industrieel, en Veegmachines - industrieel. Het is gevestigd in Maia, Portugal.

 7. JÜRGEN WAGNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JÜRGEN WAGNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren stoffilters, en accessoires voor stofzuigers. Het is gevestigd in Tostedt, Duitsland.

 8. IVAC INDUSTRIAL VACUUM SYSTEMS LTD.

  Canada

  Het bedrijf IVAC INDUSTRIAL VACUUM SYSTEMS LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, pompen voor industrieel gebruik, en Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Logan Lake, Canada.

 1. RUWAC INDUSTRIESAUGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RUWAC INDUSTRIESAUGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stofzuigers - industrieel, Stofzuigers - industrieel, Industriële wasautomaat, afzuiginstallaties voor vochtige stofdeeltjes, en installaties voor hydrostatische neerslag van stof. Het is gevestigd in Melle, Duitsland.

 2. KEVAC ASPIRATEURS INDUSTRIELS

  Frankrijk

  Het bedrijf KEVAC ASPIRATEURS INDUSTRIELS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren stofzuigers industrieel gebruik, driefasige industriële afzuigsystemen, industriële afzuigsystemen voor metaalschilfers, en industriële afzuigsystemen voor de farmaceutische industrie. Het is gevestigd in Fleury Les Aubrais, Frankrijk.

 3. NILFISK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf NILFISK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren huishoudelijke elektrische veegmachines, Nat- en droogzuigers, en industriële stofzuigers. Het is gevestigd in Bergheim/salzburg, Oostenrijk.

 4. DU-PUY SRL

  Italië

  Het bedrijf DU-PUY SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële aanzuiginstallaties, Industriële aanzuiginstallaties, en Stofafscheider. Het is gevestigd in Settimo Torinese, Italië.

 5. PATOK A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PATOK A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is gevestigd in Louny, Tsjechische Rep..

 6. PHARAON

  Frankrijk

  Het bedrijf PHARAON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stofzuigers - industrieel, en Stofzuigers - industrieel. Het is gevestigd in St Amand Les Eaux Cedex, Frankrijk.

 7. ERGALEIO STORE

  Griekenland

  Het bedrijf ERGALEIO STORE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren zuiveringstoestellen. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 8. RIBO EVOLUTION SRL

  Italië

  Het bedrijf RIBO EVOLUTION SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtafzuigers, vloeistofzuigers, en industriële stofzuigers. Het is gevestigd in Cattolica, Italië.

 9. RIEDEX DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RIEDEX DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stofzuigers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren afzuigers van droge stofdeeltjes, industriële afzuiging, Industriële ontstoffing, en filterinstallaties. Het is gevestigd in Euskirchen, Duitsland.

 10. KRÄNZLE FRANCE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf KRÄNZLE FRANCE SARL, is een Multi-Category, en actief in de sector Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stofzuigers - industrieel, stoomreinigingsapparaten voor industriële reiniging, Stofzuigers - industrieel, en boenmachines. Het is gevestigd in Lille, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis