• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • straalreiniging - apparatuur

Resultaten voor

Straalreiniging - apparatuur - Import export

 1. CRYOSNOW GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fabrikant van apparatuur en systemen voor sneeuwstralen en droogijsstralen. Toepassingen zijn onder meer handmatige en geautomatiseerde voorbehandeling, reiniging, koeling en ontbraming met CO2-sneeuwstralen. De innovatie ligt in het gebruik van grondstoffen vloeibare CO2 en perslucht. Wij hebben nationale en internationale eigendomsrechten op dit gebied. Wij leveren wereldwijd hoogwaardige CO2-straalapparatuur en een breed scala aan toebehoren. Bij CO2-sneeuwstralen worden droogijsdeeltjes (vast CO2 bij -78 °C) gegenereerd uit vloeibaar CO2 in de unit en vervolgens met perslucht via een mondstuk op het te reinigen oppervlak gestraald. Voordelen zijn het droge en residuvrije proces zonder water en chemicaliën. Het CryoSnow team heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van industriële reiniging en droogijstechnologie. Onze apparatuur en systemen zijn "Made in Germany" en worden vervaardigd in overeenstemming met de geldende wetten en normen volgens ISO 9000. Wij maken gebruik van moderne ontwerp- en ontwikkelingsinstrumenten, alsmede van innovatieve fabricageprocessen om procesideeën binnen de kortst mogelijke tijd om te zetten in producten die klaar zijn voor serieproductie. Vanuit ons hoofdkantoor in Berlijn bedienen wij klanten over de hele wereld. Bovendien beschikken wij via onze verkoop- en servicepartners over competente contactpersonen bij u ter plaatse.

 2. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SIGG Strahltechnik GmbH uit Jestetten is gespecialiseerd in de productie van straalsystemen en vibrerende afwerkingsvibrators.Naast de standaardsystemen die in de serie worden geproduceerd, produceert het bedrijf ook speciale systemen van elke vorm en afmeting.Met de eigen straalapparatuur kunnen onderdelen worden verwerkt voor klanten die geen eigen straaltechnologie of vibrerende afwerkingsvibrators hebben. Naast systemen levert SIGG Strahltechnik standaard straalmiddelen in verschillende verpakkingsgroottes vanaf 25 kilo.De best mogelijke kwaliteit is de maatstaf voor alle systemen en straalmiddelen.Met een hoge mate van verticale integratie en uitgebreide knowhow op het gebied van straaltechnologie, kan SIGG Strahltechnik snel voldoen aan de meest veeleisende klanteneisen. Het bedrijf staat voor premium kwaliteit "Made in Germany".

 3. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze Powerjet droogijsstraalmachines leveren nog meer vermogen met een ijsdoorvoer van 40 tot 150 kg/uur. Het effectieve systeem met één slang kan een zeer harde straal produceren die kan worden gebruikt om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen. Met de nieuwe serie kunt u het juiste apparaat voor uw toepassing kiezen in een werkbereik van 1 m³ - 20 m³ luchtvolume en een luchtdruk van 3 tot max. 20 bar kiezen. Sinds kort produceren we ook palettiseermachines (pelletizers) voor droogijs. Onze prestatieniveaus: Duitse productie, ontwikkelingen en ontwerpen, meer dan 15 jaar ervaring met een groot aantal industriële eigendomsrechten, hoge kwaliteitsnormen met eigen kwaliteitsborging in productie en inkomende goederen, producten en ontwerpen met eigendomsrechten, overdekte tentoonstellingsruimtes, droogijsstraalapparatuur voor testen en stralen in het huis (op afspraak).

 4. CEDATECH INH. FRANK DAHLMEYER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CEDATECH INH. FRANK DAHLMEYER, is een Distributeur, en actief in de sector Straalreiniging - apparatuur. Het is gevestigd in Langenfeld, Duitsland.

 5. DCH NETTOYAGE MULTISERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DCH NETTOYAGE MULTISERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalreiniging - apparatuur, Reiniging - industrieel, Straalreiniging - apparatuur, reinigingsdiensten voor kantoren, Reiniging - industrieel, en gedetailleerde reiniging van bouwplaatsen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEORGE AT WORK

  Nederland

  George at Work is erkende dealer van George Tools en Kraftmeister, twee topkwaliteit merken op het gebied van werkplaats en garage. George Tools heeft diverse werkplaatsbenodigdheden in het assortiment, welke zeer geschikt zijn voor elke hobbywerkplaats of garage. Bij George Tools producten bent u verzekerd van een fijne kwaliteit voor een lage prijs. Kraftmeister biedt totaaloplossingen in werkplaatsinrichtingen en gereedschappen voor de technische professional. De producten van Kraftmeister zijn van zeer hoge kwaliteit. Bij Kraftmeister kunt u onder andere terecht voor professionele modulaire complete werkplekken. Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u voor dat u besteld graag persoonlijk advies over bijvoorbeeld uw werkplaatsindeling? Neemt u dan contact op met één van onze klantenservice medewerkers. Wij staan als online speciaalzaak graag voor u klaar! U kunt op afspraak ook langs komen in onze showroom voor deskundig advies onder het genot van een kop koffie. U kunt ons bellen of een mailtje sturen om een showroombezoek in te plannen, dan zorgen wij dat er iemand beschikbaar is om u te helpen. Onze doelstelling is om al onze klanten zo goed mogelijk te informeren en u te allen tijde de beste kwaliteit producten aan te bieden. Bij George at Work staat een goede service voor onze klanten voorop. Er zijn verschillende extra services die wij bieden om uw ervaring bij George at Work zo optimaal mogelijk te maken.

 2. ARTIMPEX

  België

  The cool way of cleaning! Productgamma: De CRYONOMIC® straaltechniek is in België ontwikkeld en wordt wereldwijd toegepast. Ons productgamma omvat volgende producten: - Straalapparaten - Straalpistolen en nozzles - Droogijs containers - Pelletisers. Omdat we de R&D in eigen handen hebben kunnen we ook oplossingen aanbieden voor klantspecifieke toepassingen. Een voorbeeld hiervan is gerobotiseerde straalapparaten. CRYONOMIC® reinigingsmachines, een uniek concept: - Compacte toestellen - Betrouwbare werking - Efficiënt in pelletverbruik - Multifunctioneel.

 3. GEYSER LLC

  Rusland

  Geyser LLC vervaardigt sinds 2010 geavanceerde reinigingsapparatuur voor metaalproducten en testbanken. Onze reinigingsmachines voor onderdelen verwijderen op efficiënte wijze olieproducten, stof, koelvloeistof, composietmaterialen, olie na staalbewerking, beschermende smeermiddelen, polijstmixen, emulgatoren, zweet en vetafzetting. De industriële reinigingsmachines van Geyser LLC vereenvoudigen de automatisering van oppervlakte voorbehandeling en lossen eenvoudig problemen voor verwerking en sourcing van staalsoorten en materialen op zowel voor grote industriebedrijven als kleine autogarages. Ons bedrijf vervaardigt wasinstallaties en installaties in serie of op maat om onderdelen te reinigen met een gewicht van 40 g–20 t evenals testbanken voor het opsporen van defecten van de uitrustingen en het testen van motoren. De door Geyser LLC vervaardigde reinigingsmachines voor reserveonderdelen en testbanken zijn betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Onze reinigingsmachines kunnen apart of als onderdeel van een bestaande industriële transportband gebruikt worden.

 4. VAN GINKEL GROEP

  Nederland

  Van Ginkel Groep is voortgekomen uit de Gebr. Van Ginkel, een van de oudste mobiele straalbedrijven van Nederland. Behalve in al het denkbare straalwerk zijn wij gespecialiseerd in reinigen, metalliseren en coaten.

 5. UNIPRO

  België

  UNIPRO-Belgïe, van Uzin Utz Group, vertegenwoordigt 4 firma’s : UZIN, plaatsingssystemen voor vloerbedekking en houten vloeren ; WOLFF, machines en speciaal gereedschap voor de ondergrondvoorbereiding en plaatsing van vloerbedekking ; PALLMANN : afwerkings- en onderhoudsproducten voor parket ; en CODEX, kwalitatief hoogwaardige plaatsingsproducten voor professionele tegelzetters.

 1. GOSTOL TST D.D.

  Slovenië

  Het bedrijf GOSTOL TST D.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor zandstralen, Zandstralen - staal en metalen, Straalreiniging - apparatuur, Materiaal voor zandstralen, Zandstralen - staal en metalen, en Straalreiniging - apparatuur. Het is gevestigd in Tolmin, Slovenië.

 2. BLASTCLEAN LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLASTCLEAN LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zandstralen - staal en metalen, Straalreiniging - apparatuur, Zandstralen - staal en metalen, Straalreiniging - apparatuur, Helmen voor zandstralers, en Beschermkledij voor zandstralen. Het is gevestigd in Wigan, Verenigd Koninkrijk.

 1. SEYMA SERVICIOS Y MAQUINARIA

  Spanje

  Het bedrijf SEYMA SERVICIOS Y MAQUINARIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalreiniging - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydrowasapparaten, hogedrukpompen, en ultrahoge druk. Het is gevestigd in Logroño, Spanje.

 2. DESATASCOS GALBAC SL

  Spanje

  Het bedrijf DESATASCOS GALBAC SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Straalreiniging - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontstoppers voor hydraulische afvoer, ontstopping van rioleringen, ontstopping van pijpen, en elektrisch aangedreven pompen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 3. CRYO'TECH - LA TECHNOLOGIE CRYOGENIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf CRYO'TECH - LA TECHNOLOGIE CRYOGENIQUE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Straalreiniging - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cryogenisch reinigen, Handbediende apparaten voor het reinigen met droogijs en voor het ijsstralen, koolzuurijs, en Vervaardiging en distributie van industriegas. Het is gevestigd in Chasseneuil Du Poitou, Frankrijk.

 4. SINAPTEC

  Frankrijk

  Het bedrijf SINAPTEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Straalreiniging - apparatuur, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Straalreiniging - apparatuur, ultrasoonreinigingsapparaten, en sonotrodes. Het is gevestigd in Lezennes, Frankrijk.

 5. RESTORATIVE TECHNIQUES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RESTORATIVE TECHNIQUES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalreiniging - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren restauratie flatgebouwen. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 6. SIAPRO D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf SIAPRO D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor zandstralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zandstralen - staal en metalen, Straalreiniging - apparatuur, Technische tekenbureaus - adviesbureaus, Zandstralen - staal en metalen, Straalreiniging - apparatuur, en Technische tekenbureaus - adviesbureaus. Het is gevestigd in Most Na Soči, Slovenië.

 7. SORREJATS PLA DE L'ESTANY

  Spanje

  Het bedrijf SORREJATS PLA DE L'ESTANY, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalreiniging - apparatuur, Straalreiniging - apparatuur, reinigingsdiensten voor monumenten, reiniging van schepen, en zandstralen van facades. Het is gevestigd in Banyoles - Girona, Spanje.

 8. ODLINGS MCR LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ODLINGS MCR LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalreiniging - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontvetting - installaties en apparatuur, en Waterontvetting - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Ellesmere Port, Verenigd Koninkrijk.

 1. IBERGRAF SIGLO XXI

  Spanje

  Het bedrijf IBERGRAF SIGLO XXI, is een Distributeur, en actief in de sector Straalreiniging - apparatuur. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 2. CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Welzheim, Duitsland.

 3. ARCTEC BY LKY

  Duitsland

  Het bedrijf ARCTEC BY LKY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, en Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Groß-Umstadt, Duitsland.

 4. COOL TOOL - TIROL SCHWEIGL & KLAUSNER GES.B.R

  Oostenrijk

  Het bedrijf COOL TOOL - TIROL SCHWEIGL & KLAUSNER GES.B.R, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, en Straalreiniging - apparatuur. Het is gevestigd in Mötz, Oostenrijk.

 5. EURO CRISTAL

  Frankrijk

  Het bedrijf EURO CRISTAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Straalreiniging - apparatuur, onderhoud van vloeren, ramenwasserij, en Straalreiniging - apparatuur. Het is gevestigd in Cauffry, Frankrijk.

 6. EISKALT SAUBER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EISKALT SAUBER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Mainhausen, Duitsland.

 7. SPACE VAC INTERNATIONAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SPACE VAC INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalreiniging - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor suikerfabrieken. Het is gevestigd in Northampton, Verenigd Koninkrijk.

 8. ICE-PRODUCTS HUEBNER UG

  Duitsland

  Het bedrijf ICE-PRODUCTS HUEBNER UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Bretnig-Hauswalde, Duitsland.

 9. TERLATEC ENGINEERING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf TERLATEC ENGINEERING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Distributeur, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, en Straalreiniging - apparatuur. Het is gevestigd in Jüchen, Duitsland.

 10. ICLEANER®

  Zwitserland

  Het bedrijf ICLEANER®, is een Distributeur, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, Straalreiniging - apparatuur, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Reiniging, industrieel - machines, en Straalreiniging - apparatuur. Het is gevestigd in Wattenwil, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis