• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tafelzuur - conserven

Resultaten voor

Tafelzuur - conserven - Import export

 1. WALDIBEN

  Polen

  Sinds het begin is het onze filosofie om ingemaakte vruchten en groenten van de hoogste kwaliteit en van de fijnste smaak te maken. Met onze premium standaardnorm, de tijdige leveringen aan de klanten en competitieve prijzen groeit de vraag naar onze producten op de binnenlandse en buitenlandse markt. Het GOST Certificaat geeft ons de mogelijkheid om samen te werken met de Westerse markt. De basisproducten van WaldiBen Fruit and Vegetable Processing Plant zijn onder meer: toebereide mierikswortel, mayonaise, vers verpakt tafelzuur.

 2. AGRAR KO

  Noord-Macedonië

  Het bedrijf AGRAR KO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren oranje peper, groenteconserven, en scherpe pepers. Het is gevestigd in Kocani, Noord-Macedonië.

 3. KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf KOCAASLAN GIDA IHRACAT LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 4. 2BROTHER4OLIVES

  Egypte

  Het bedrijf 2BROTHER4OLIVES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandelde olijven, producten met azijn, en Artisjok in blik. Het is gevestigd in Alexandria, Egypte.

 5. FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON"

  Oekraïne

  Het bedrijf FRUIT AND VEGETABLE PLANT "KHERSON", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Kherson, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CALABRIA SCERRA

  Italië

  Het bedrijf CALABRIA SCERRA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, en Wijnen. Het is gevestigd in Guidonia, Italië.

 2. GUNEYBAG

  Turkije

  Het bedrijf GUNEYBAG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijven. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 3. CALUFI TARTUFI E FUNGHI

  Italië

  Het bedrijf CALUFI TARTUFI E FUNGHI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Castelfiorentino, Italië.

 4. AGRAR KO

  Noord-Macedonië

  Het bedrijf AGRAR KO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren exporteur van rode chilipepers. Het is gevestigd in Kochani, Noord-Macedonië.

 5. CUMA TARIM A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf CUMA TARIM A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren groenten op azijn, en komkommers. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. ULUDAG TURSULARI

  Turkije

  Het bedrijf ULUDAG TURSULARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CONSERVAS MARTINEZ GARCIA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conserven - groenten, en Conserven - groenten. Het is gevestigd in Ceuti, Spanje.

 1. SAMPEX GIDA LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf SAMPEX GIDA LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsmiddelen groothandel. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. CET.MAS SRL

  Italië

  Het bedrijf CET.MAS SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakte kappertjess, typische producten, en olijven. Het is gevestigd in Venetico, Italië.

 3. CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO E SALUMIFICIO PIERAGNOLI NILO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelzuur - conserven, en Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Vaiano, Italië.

 4. LA CARLA ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf LA CARLA ITALIA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geconserveerde groenten in olie, conserven en voedingsextracten, artisjokken, Geconserveerde groenten in olie, en gedroogde tomaten. Het is gevestigd in San Vitaliano, Italië.

 5. CAPERSMED

  Marokko

  Het bedrijf CAPERSMED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren kappertjes, paprika, scherpe pepers, en op smaak gebrachte olijven. Het is gevestigd in Fès, Marokko.

 6. AHMETOGLU KONSERVE TARIM

  Turkije

  Het bedrijf AHMETOGLU KONSERVE TARIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren topping, en scherpe pepers. Het is gevestigd in Aydin, Turkije.

 7. STANDER FOOD SRL

  Italië

  Het bedrijf STANDER FOOD SRL, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkproducten, varkensvleeswaren, en Melkproducten. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 8. LARS DOOEL

  Noord-Macedonië

  Het bedrijf LARS DOOEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren komkommers, en snijbieten. Het is gevestigd in Stip, Noord-Macedonië.

 1. HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HANGZHOU QIMENTANG VEGETABLE FOOD CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Xiaoshan District, Hangzhou City, China.

 2. SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC

  Vietnam

  Het bedrijf SUPPORT G.O.C FOOD PROCESSING EXPORT JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Bac Giang, Vietnam.

 3. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Polen

  Het bedrijf AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtenbereidingen, Tafelzuur - conserven, Vruchtenbereidingen, Vruchten - ingemaakt, jam en marmelades, en Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Drzewica, Polen.

 4. WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEINESSIG WERKE - FODOF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dieet- en biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, Tafelzuur - conserven, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gastronomie - specialiteiten, Diepvriesproducten, Tafelzuur - conserven, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, en Gastronomie - specialiteiten. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. MAXIMA FOOD STUFF

  India

  Het bedrijf MAXIMA FOOD STUFF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Ahmedabad, India.

 6. KONAL D.O.O./S.R.L.

  Slovenië

  Het bedrijf KONAL D.O.O./S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Ankaran-Ancarano, Slovenië.

 7. D & D TRENTINO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf D & D TRENTINO S.R.L., is een Multi-Category, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijven, ingemaakt, conserven onder olie, Olijven, ingemaakt, op smaak gebrachte gedroogde tomaten, en paddestoelen en champignons in olie. Het is gevestigd in Rovereto, Italië.

 8. NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS

  Italië

  Het bedrijf NUOVA AGROINDUSTRIA ALIMENTARE SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Cerignola, Italië.

 9. GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC

  Italië

  Het bedrijf GUSTOPIÙ DI SANTORO L. & C. SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde vruchten, kappertjes, kruiden, en gedroogde tomaten. Het is gevestigd in Venetico Marina, Italië.

 10. SIDNEJ SH.P.K

  Albanië

  Het bedrijf SIDNEJ SH.P.K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelzuur - conserven. Het is gevestigd in Berat, Albanië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis